selam arkadaslar hepinizle konusmayi cok özledim ama her zaman yazamiyorum
ben bildiginiz gibiyim bütün gün yatiyorum. Az kaldi hepimizin allah yardimcimiz olsun.
Kizlar size bir haberim var ben haftada bir kez jimnastige ve dogum ve dogum oncesi sonrasi hakkinda bilgi veren kursa gidiyorum orda bize dedilerki 34. haftadan sonra bir krem varmis onu kullaniyorsunuz dogumda yirtilmayi engelliyor ben onu kullanmaya basladim nereye sürüldügünü söylememe gerek yok herhalde.ayni karnimiza nasil krem sürüyoruz esnesin catlamasin diye oda o bölgeyi elastiklestiriyor dogumda acilsin yirtilmasin diye ama türkcesini bilmiyorum burda DAMM MASAJ YAGI diye geciyor markasi WELEDA almanlar hep onu kullaniyorlarmis bir arastirin derim 34. haftadan sonra kullaniliyor haftada 3 - 4 kez sürüyorsunuz.
canım ya çok geçmiş olsun maşallahh tosunumuzada kocaman olmuş annesiii. hayırlısıyla sıkıntılarından kurtul inşallah arkadaşım benim çok öptüm herkesi ve bebişleri :1hug:Gunaydin guzel anneciklerimm..Ilginize gecmis olsun dileklerinize cok ama cok tesekkur ederim..
Valla dun doktora gittim ve karaciger testleri icin kan verdim bugun..
Karacigerde bi problem cikmazsa o zaman egzama oldugna tam anlamiyla emin olucaz..
Ama sonuc olarak diilse de bi sekilde tedavi edilemiyor sanirim hamilelikte..
Dun Demircigimi gordum..Cok ozlemisim..2600gr olmus tosuncugum masallah..
0-3 ay icin aldigim kiyafetleri, belki 1 hafta giyer, belki de hic((((
Ah su kasintilarim gecse herseye dayanicam ama gece uyuyamiyorum ayaklarimi,ellerimi kasimaktan..
Canimm arkadaslarimm hepinizin bebislerini ve sizi kocaman opuyorum..
Hepinizin yazdiklarini bir bir okuyorum..
Ayak sismesi ellerde ve yuzde olmadigi surece problem diilmis doktorum oyle dedi dun..
Mide yanmasi icin hic cekinmeden gaviscon surup kullanilabilirmis hele de son aylarda butun gebelere tavsiye ediyolarmis..
Kordon kani bende saklatmak istiyodum ama kac tane doktora sordum Istanbulda bunu ticaret seklinde goruyolarmis..Ve para tuzagi dediler..Dogru mudur bilmiyorum ama benim doktorum bile henuz hic kullanilmadi nerdeyse bu saklanan kanlar dedi..Bu yuzden Turkiyede sistemin oturmadigina inandirdi bizi..Gene de saklatan arkadaslar umarim hic kullanmak durumunda kalmazsiniz..
Kasintidan cok vakit geciremiyorum bilgisayar karsininda...Sicaklarda kasintimi ne yazik ki azdiriyor...Mucccukk..Mucuuukk..Mucukkkk
arzucum nasılsın sıcaklarda nasıl gidiyo hamişlik ya panikatak hiç gelmiyo galiba göremiyorum senin haberin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?