2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

a.s.günaydın kızlar seher cim dileklerine aynen katılıyorum zaten katılmamak mümkünmü günler azaldı kızlarrrr heyecanlar tavan yapıodur eminim ben de dün dr daydım şu suyun azalması meselesiyle ilgili kızlar sizde baktırın bu önemli bi durum muşş evet suyum azmış ve her hafa ölçülmesi gerekiyomuş dopplerle su yettiği kadar bebiş duracak iyice bitince inş. gününe kadar yeter alıcaklar bebişihadi herkesi kocaman öpüldünüzz:asigim:

Gunaydin guzel anneciklerimm..Ilginize gecmis olsun dileklerinize cok ama cok tesekkur ederim..
Valla dun doktora gittim ve karaciger testleri icin kan verdim bugun..
Karacigerde bi problem cikmazsa o zaman egzama oldugna tam anlamiyla emin olucaz..
Ama sonuc olarak diilse de bi sekilde tedavi edilemiyor sanirim hamilelikte..
Dun Demircigimi gordum..Cok ozlemisim..2600gr olmus tosuncugum masallah..
0-3 ay icin aldigim kiyafetleri, belki 1 hafta giyer, belki de hic ((((
Ah su kasintilarim gecse herseye dayanicam ama gece uyuyamiyorum ayaklarimi,ellerimi kasimaktan..
Canimm arkadaslarimm hepinizin bebislerini ve sizi kocaman opuyorum..
Hepinizin yazdiklarini bir bir okuyorum..
Ayak sismesi ellerde ve yuzde olmadigi surece problem diilmis doktorum oyle dedi dun..
Mide yanmasi icin hic cekinmeden gaviscon surup kullanilabilirmis hele de son aylarda butun gebelere tavsiye ediyolarmis..
Kordon kani bende saklatmak istiyodum ama kac tane doktora sordum Istanbulda bunu ticaret seklinde goruyolarmis..Ve para tuzagi dediler..Dogru mudur bilmiyorum ama benim doktorum bile henuz hic kullanilmadi nerdeyse bu saklanan kanlar dedi..Bu yuzden Turkiyede sistemin oturmadigina inandirdi bizi..Gene de saklatan arkadaslar umarim hic kullanmak durumunda kalmazsiniz..
Kasintidan cok vakit geciremiyorum bilgisayar karsininda...Sicaklarda kasintimi ne yazik ki azdiriyor...Mucccukk..Mucuuukk..Mucukkkk

kışcıgım canım allahım hayırlı sonuçlar çıkarırı akrşına inş. hepimizn bi vaktii var işte nezaman ne gibi sonuçlardan dogum edicegimisi bilmiyoruz tabii... ama en riskli dönemlerimizi atlattıgımısa inanıyorum ben yüce rabbim yardım eder canım:) evet dooplere girince suyunu felan ölçüyolar bebegin... şuan öle bişi çıkmadı bisde bakalım ileli günlerişmiz nasl olucak...

Selam, almanyanın neresindensin??
ben Bielefeld de doğdum 23 yaşıma kadar orda yaşadım evlenince türkiyeye geldim. Tanışmak isterim!

Aslıcıgım maşallah canım bebişine tosuncuk olmuş annesii .. gerçi msn dede konuştuk ama burdanda ii dileklerimi sölim canım :) ... canım kaşıntı konusunda allah yardımcın olsun valla....

Sehercim ve diğer iltihap sorunu yaşayan hamişler...
hiç öyle doktora felan gitmeden ve ilaç tedavisini uygulamadan sizlere bir tavsiyem var; Papatya çayı.
Bol bol (tabii aşırıya kaçmadan ) Papatya çayı içmenizi tavsiye ederim. Genetal Bölgedeki iltihap ve kaşınıtlara ii gelir. Ve hatta imkanınız varsa küveti doldurup papatyayı içine atıp biraz oturun. Zararı değil ancak faydası olur bence. Tabii yinede doktorunuza dnışın. Hani pakette sallama çyları olyr ya onları kullanmanızı tavsiye ederim. Bunun haricinde Allah herkesin yardımcısı olsun. Amin!

elacıgım saoll canım tavsiyen için ben bunu bi deniyim çünkü benim normaldede iltihabım oluyo .... hiç bitmiyo yanii.. ilaç ta kullandım yinede olduu saten ilaç kullanmayı sevmem ama bu çay iyi fikir saol canım...

Denemekte yarar var. Benimde genelde iltihap olduğu için ben böle yapıyorum. ii Geliyor. Maalesef kadınların en büyük sorunu hep genetal bölgede iltihap oluşması.

canım ya çok geçmiş olsun maşallahh tosunumuzada kocaman olmuş annesiii. hayırlısıyla sıkıntılarından kurtul inşallah arkadaşım benim çok öptüm herkesi ve bebişleri :1hug:

Günaydın kızlar, güzel bir gün diliyorum hepinize. Dün akşam iş çıkışı görümcemle kızılaya gittik, gezdik falan derken abartmışız gezme olayını acısı gece çıktı. Sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım yine, ne olacak benim bu çatı ağrılarım hiç bilmiyorum. Çok uykusuzum hiç gelmek istemedim işe (

Elacım ve sehercim canlarım aman bitki çaylarına dikkat edin derim ben. Doktorlar ıhlamuru bile günde 2 bardaktan fazla önermiyor. Bitkilerin bazıları kasılmalara yol açabiliyor. Doktorunuza sormadan bol bol içmeyin sakın.
Helincim maşallah bebişine. Umarım kaşıntılarından kurtulursun canım yaa gerçekten anlıyorum seni, bende yaşadım aynı şeyleri. Kaşıntı giderici bir pomat falan veremiyormu doktor acaba, en azından rahatlatırdı seni biraz.
Öpüyorum kızlar hepinizi..

arzucum nasılsın sıcaklarda nasıl gidiyo hamişlik ya panikatak hiç gelmiyo galiba göremiyorum senin haberin varmı

kızlar bu arada doğum bebişlerin kıyafetlerini hazırladınızmı ben daha hiç bişey yapmadım aldım ama hepsi yıkanıcak ütülenicek sıcakta çok zor geliyo hem de 31 günüm kaldı sezeryan olucağı için ama çanta manta hiçbişey hazır değil

günaydınn ağustos ayının güzell anneleriii a.s.
güzel bir gün olurda çabuk geçer inş günümüz jeyyar
nilal cnm panikatak en son izne ayrıldı 16 hafta sonra izinden dönünce görüşürüz dedi ve gitti :a015:
helinaslı cnm maşallah senin miniğine inş sonuçların iyi çıkarr
benimde başımda aslında ayaklarımdan sonra ellerimdede şişme ve kabarcıklar belirdi yanma yapıyor off şu cumartesi gelsinde dr sorcam bakalım
hepiniz öpüldünüz kızlarrr

işleirmi bitirdim geldim kızlar valla sıcaklarda ev işleiri hiçç çekilmiyoo yaa...eee sizler ne durumdasınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…