2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

NİHANCIMMM ELVİNİMİZE MAŞALLAH BİZİM BEBİŞLER ARTIK DOGUMA HAZIRLIK YAPIYO VE DÖNDÜLER O YÜZDEN BENİMDE GÖGÜSÜMDE ACI OLUYO .. AMA OLSUN BEBİŞLERİMİZ SAGLIKLI OLSUNDA ANNECİKLERİ DAYANIR ....AYRICA ŞU DOGUM KONUSU BENİMDE ÇOK KAFAMI KARIŞTIRIYO.. DR SEZERYAN YAP DİO ( TÜP BEBEK OLDUGU İÇİN) BEN NORMAL İSTİYOM, ÇEVREDEN SÜREKLİ OLUMSUZ ŞEYLER DUYUYORUM KİMİ MUTLAKA NORMAL DİO ,KİMİ SEZERYAN DAHA RAHAT DİO , BEN EPİDURAL SEZERYAN OLSUN DİOM DÜN ARKADAŞTA EPİDURAL YAPTIRANLARIN DOGUMDAN SONRA PSİKOLOJİSİ BOZULUYO DİO ( YANİ SEN AYIKKEN ÖNÜNDE Bİ ÇARŞAF HİÇ BİŞİ GÖRMÜYOSUN SADECE SENİ KESİYOLAR ACI HİSSETMİOSUN AMA O ANDA SENDEN ÇIKAN SESLERİ DUYUNCA PSİKOLOJİLERİ BOZULUYOMUŞ..) YANİ SİZİN ANLAYACAGINIZ NE ETCEMMMM BİLMİYORUM:uhm:kafamçokkarıştı

HELİNCİMMM MAŞALLAH DEMİRCİMİZEE DOGDUGUNDA TOSUN GİBİ BİŞİ OLUCAK SANIRIMM AMA NE GÜZELLLL ELE AVUCA GELİR RAHAT RAHAT SIKIŞTIRIRSINIZZZZ....a.s.

Elifcigim hakkımsda hayırlısı olsun canım .... hepimiz dogum hakkında bazı kararlar veriyoruz ama son ana kadar ne olucagını bilemeyiz .. sen yinede içini rahat tut canım...

Dogru Diosun Canim Son Ana Kadar Ne Olacagi Belli Olmaz Mesele Geçen Hafta Ark. Dogurdu Son Ana Kadar Normal Dedi Dr. Akşam Sanciyla Yatti Hast. Sabaha Doguma Almişlar Bi Türlü Doguramamiş Sonra Sezeryana Almişlar çok Yipranmiş... Ama Ben önümüzdeki Hafta Dogumu Düşündüğüm Hast. Gidicem Bide Oradaki Dr. La Görüşeyim Belki O Net Bişi Söyler Bende Rahatlarim ...

evet canım bencede öle yap şu şöle olmuş bu böle olmuş dersek baya yıpranırız en iyisi bilen bir agızdan ögrenmek... yoksa bende ogluma hmileyken hanghii hastanede yapıcagım konusunda kararsızdım yok ona gitme o kötü bu devlete gitme bu kötüü şaştım.. ama çocugum için en iyi hastane hangisiyse ona gitmelydim .. bana napıcakları umrumda deildii sadece çocugum için gittim ve aksine çok memnun kaldım ... yanii kendin yaşamadan neyin ne oldugunu daha ii bilemiyoruz canım.. tabii örnekler almak güsel ama basen ii olmuyo yıpranıyoruz düşnürken..

SLM güzel anneler ve miniklerim biz geldik.sabah dispanserdeydim kan vermek için gittim. aç olduğum için gelince bir şeyler atıştırdım ve biraz uzandım.hoş grip yüzünden ve sıcaklar yüzünden bi yatıp bi kalkıyorum.sizler iyisiniz inşallah

BERENcim hayırlısı olsun cnm inş dediğimiz gibi kullanılmasına gerek kalmaz ve gerçekten korunur.
DİNAcım Allah sonumuzu hayır etsin şekercim bu oburluğumuzu ahahaha
KIŞGÜNEŞİsağlıkla al bebeğini kucağına cnmcım,yetecek suyun inş sonuna kadar
HELİNcim inş egzaman biraz olsun hafifler cnm,kolay deil eminim.ben de bugün kan verdim karaciğer tetkikleri için benimde sivilcelerim çoğaldı diye istemişti doktor.kordon kanı meselesi de aynı dediğin gibi,tv de ki doktorda ticaret dedi ve saklama koşulları da söylenildiği gibi türkiye’de uygun deilmiş cnm.biz de araştırdık bu sonuçları aldık.Allah hiçbirimizin bebeğini sağlıktan etmesin inş.Bu arada deniz’e de maşallah tosuncuk olmuş!!
NİLALcim bende henüz hazırlamadım çantamı ve kızımın kıyafetlerini. Temmuzda yıkayıp ütüleyeceğiz annemle.çantamı da 2-3 hafta sonra hazırlamayı düşünüyorum.benimde 1-2 kontrolden sonra doğum şeklim belli olacak sanırım
ELİFcim benim arkadaşlarımın hepsi epidural sezeryan yaptılar.hepside memnun kaldı.kesme seslerinden falan bahsetmediler. Sadece bebeklerinin ilk ağlama seslerini duymak çok değişik bir duyguymuş.ben de onu istediğim için eğer sezeryan olacaksa epidural istiyorum,bebeğimin ilk sesini duymak için

Kizlar hava cooooook sicaaaakkk!!!!!!!
Bamboo'cum saol guzelim iyi dileklerin icin..Umarim sende iyisindir..Hicbirseyi dert etmiyosundur kendine..:teytey:
Gamzecim oyle cok gezince benden de acisini cikartiyo oglum hemen..Sanirim artik hamile oldugumu hic unutmami istemiyor..Cati agrisi vardi bende de dun doktoruma sordum,vajinal muayene yapti ve rahim agzinin uzunlugunu olctu bi sorun yok dedi..Ama ilginctir ki hic bahsetmedi bana spor yapma olaylarindan..Olur boyle agrilar dedi..Her muayenede vajinal muayene sart artik ama dedi..Umarim hafifler biraz agrilarin cnmm:bbo:
Nihancim sende benim gibi kan verip duruyosun sanirim..Bu sicakta dispansere gidip kan vermekde hic cekilmiyor..Elvincigimi bi oksayi ver benim icin..naniknanik
Elifcim bence doktorun ne dedigi de cok onemli..Yani eger bi sakinca gorurse tabiki tekrardan bi dusunmek lazim verdigimizi karari dogumla ilgili..Ama senin ne istedigin de cok onemli..Benim bir arkadasim illaki normal dogum istiyodu ama doktoru sen cok kilo aldin o yuzden normal olmaz diyip durdu...Doktoruna bunu kabullendirdi ve cok da kolay bir normal dogum yapti..Yani dogumu biz yapicaz sonucta o yuzden bizim ne istedigimiz cok onemli..:uhm:
Wrose'cum ben senin adini bilmiyorum ve hala wrose diyorum..:))))):bbo:
Sehercim hala bu sicakta iki bebekle karninda ev isi mi yapiyosun?? Bak valla kulaklarini cekicem ha..klava:Riskli riskli seyler yapma..Bi oglunun yemegini yap yeter..Gerisini yapan yapar..
Cok optum hepinizi.Şeniz.Mucuk mucuk mucukkk guzel agustos annecikleri...Şeniz.

okşadım teyzesi elvin'i senin için ara ara kıpırdanıyo zilli zaten :) dediğin gibi bu sıcaklarda bi de aç karnına erkenden gidip kan vermek zor walla.bi de dispanserde dr isteği yazsın diye bekledim.dr da 1 saat geç geldi,midem bulanmaya başlamıştı açlıktan.eve gelir gelmez hemen mutfaga girmiştim.bakalım sonuçları yarın alıcam.seninkiler ne zaman çıkacak?

arkadaşlar bugün oğlumu gördüm ultrasonda dr.ölçümlerine, sıvı durumu için vs.iyi dedi başının ise bir iki hafta gelişiminin önden gittiğini soyledi normal dedi ama ben yinede telaşlandım sizede anlatmak istedim.ilk olunca çok tedirgin oluyor insan.. buradaki bir arkadaşımda bebeklerin önce başı gelişir tabi dedi o doğum yapmış biri olarak içimi biraz daha rahatlattı .işte bugünde böyle geçti...ALLAH hepimize hayırlarla sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inşallah.kendinize iyi bakıntatlicadiarzu

kızlar karnımızı doyurduk geldik :)) sizler naptınız bu arada bakalım...
Aslıcıgım valla ii dionda canım işlerimi kim görcek canım :) öle agır agırda olsa işimi gücümü yapıyorum... olsun en asından biras hareket ediyom... sen naptın nasılsın şimdii... havalarda acaip bunaltıcı ve sıcak maf oluyoruz yaa ben evde öle tıkılı kalıyom oglumda dışarı çıkmak istiyo çıkaramıyorum güneş valla tüm enerjimi alıyoo.. nefes bile alamıyorum dışarıda ben...
allah ayrdımcımız olsun ...

elifciigm çok gzel bişi aslında .. gerçi benim oglumda bebekken çok iiydii ama bişi okumamıştım..ama bunlar çok yaramaz olur ya da ikitane olucakya gözüm korkuyo okusam ii olur valla düşünsene ikisi birden öle hiçç sesleri çıkmıyomuş.. :))

cnm oğluşunu görmüşsün ne güsel maşallah ne kadar olmuş annesi?

Helinaslı canım benim maaşallah senin bebişe tosuncuk dogurcan heralde..darısı da bizim yavrularımıza.. allah nazarlardan korusun ...kaşıntılarında biranevvel geçer inşallah canım..

iltihap sorunu olan hamiş arkadaşlarıma geçmiş olsun...tez zamanda atlatırsınız inşallah...

BRN seninkinede maaşallah arkadaşım.. çok şükür bebişinin senin sağlıgın yerindeymiş..hep böyle saglıklı gitsin inşallah..

ELİF (unvere) canım epidural sezeryande sesten psikolojisi bozuluyormuş annenin diye yazmışssın..ne sesi gııı bacum sanki testereyle mi kessiyorlarki...bende epidural sezeryan düşünüyorum da meraklandım bak şimdi..

NİHANCIM sen nasılsın arkadaşım agrıların dinmiştir inşallah. geçiyormu morlukların ... elvincigim nasıl bugün...keyfiniz yerindedir inşallah...
demin elimde kalem vardı karnımda gezdirdim kalemi komik şekiller filan çizdim göbegime..kalemin ucu nerdeyse bebişim oraya dogru kayıyordu ayy bi şaşırdım ki sorma gitsin :) çok komikti gülmekten yarıldım resmen .. çok tatlı bunlar yaaa... bi çıksada yesem ben bu şirineyi hapur hupur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…