slm kızımın güzel teyzeleri ve minik kardeşleri biz geldik.hastaneden sonra eşimle annesine gittik,oradan çıkınca da banka işlerimizi hallettik.anca evimize geldik dışarısı feci sıcak bayılıcaktım nerdeyse. şirineniz çok iyi teyzeler,dönmüş aşağıya akşamları karnımda diktiği sertlik poposuymuş veletin :) nuraycım aynı sendeki gibi benimde göğsümde baskı oluyo ters döndüğüne göre ayaklarını dayıyo bizim cadı demek ki :)2.100 gr olmuş. kan tahlili ve idrar tahlili verdi doktor,çok sivilcelendim ve göğüs altımda göbeğimle birleşen yerde kaşıntı var diye.başka yerimde göbeğimde kasığımda kaşıntı falan yok,yeni çatlağımda yok.kızlığımda çok zayıflayıp şişmanlamaktan olan çatlaklarım var sadece.normal mi sezeryan mı ne olcak diye sordum. kilom yüksek olduğundan ve yaşımdan dolayı sezeryan olma ihtimali yüksek ama tam karar vermedim dedi,sanırım bir veya iki kontrol sonra ne olacağını söyler.sezeryan istemiyordum ama hayırlısı bakalım..benim korkumda dikişler,çünkü canım çok tatlıdır benim. ve doğum yapacağım bu hastanede sadece sezeryanda epidural uygulanıyormuş. normal olursa epidural yokmuş..o da canımı sıktı aslında.neyse bakalım şimdilik herşeyimiz iyimiş kızlar. :teytey:
Gunaydin guzel anneciklerimm..Ilginize gecmis olsun dileklerinize cok ama cok tesekkur ederim..
Valla dun doktora gittim ve karaciger testleri icin kan verdim bugun..
Karacigerde bi problem cikmazsa o zaman egzama oldugna tam anlamiyla emin olucaz..
Ama sonuc olarak diilse de bi sekilde tedavi edilemiyor sanirim hamilelikte..
Dun Demircigimi gordum..Cok ozlemisim..2600gr olmus tosuncugum masallah..
0-3 ay icin aldigim kiyafetleri, belki 1 hafta giyer, belki de hic((((
Ah su kasintilarim gecse herseye dayanicam ama gece uyuyamiyorum ayaklarimi,ellerimi kasimaktan..
Canimm arkadaslarimm hepinizin bebislerini ve sizi kocaman opuyorum..
Hepinizin yazdiklarini bir bir okuyorum..
Ayak sismesi ellerde ve yuzde olmadigi surece problem diilmis doktorum oyle dedi dun..
Mide yanmasi icin hic cekinmeden gaviscon surup kullanilabilirmis hele de son aylarda butun gebelere tavsiye ediyolarmis..
Kordon kani bende saklatmak istiyodum ama kac tane doktora sordum Istanbulda bunu ticaret seklinde goruyolarmis..Ve para tuzagi dediler..Dogru mudur bilmiyorum ama benim doktorum bile henuz hic kullanilmadi nerdeyse bu saklanan kanlar dedi..Bu yuzden Turkiyede sistemin oturmadigina inandirdi bizi..Gene de saklatan arkadaslar umarim hic kullanmak durumunda kalmazsiniz..
Kasintidan cok vakit geciremiyorum bilgisayar karsininda...Sicaklarda kasintimi ne yazik ki azdiriyor...Mucccukk..Mucuuukk..Mucukkkk
Kizlar hava cooooook sicaaaakkk!!!!!!!
Bamboo'cum saol guzelim iyi dileklerin icin..Umarim sende iyisindir..Hicbirseyi dert etmiyosundur kendine..:teytey:
Gamzecim oyle cok gezince benden de acisini cikartiyo oglum hemen..Sanirim artik hamile oldugumu hic unutmami istemiyor..Cati agrisi vardi bende de dun doktoruma sordum,vajinal muayene yapti ve rahim agzinin uzunlugunu olctu bi sorun yok dedi..Ama ilginctir ki hic bahsetmedi bana spor yapma olaylarindan..Olur boyle agrilar dedi..Her muayenede vajinal muayene sart artik ama dedi..Umarim hafifler biraz agrilarin cnmm:bbo:
Nihancim sende benim gibi kan verip duruyosun sanirim..Bu sicakta dispansere gidip kan vermekde hic cekilmiyor..Elvincigimi bi oksayi ver benim icin..naniknanik
Elifcim bence doktorun ne dedigi de cok onemli..Yani eger bi sakinca gorurse tabiki tekrardan bi dusunmek lazim verdigimizi karari dogumla ilgili..Ama senin ne istedigin de cok onemli..Benim bir arkadasim illaki normal dogum istiyodu ama doktoru sen cok kilo aldin o yuzden normal olmaz diyip durdu...Doktoruna bunu kabullendirdi ve cok da kolay bir normal dogum yapti..Yani dogumu biz yapicaz sonucta o yuzden bizim ne istedigimiz cok onemli..:uhm:
Wrose'cum ben senin adini bilmiyorum ve hala wrose diyorum..:))))):bbo:
Sehercim hala bu sicakta iki bebekle karninda ev isi mi yapiyosun?? Bak valla kulaklarini cekicem ha..klava:Riskli riskli seyler yapma..Bi oglunun yemegini yap yeter..Gerisini yapan yapar..
Cok optum hepinizi.Şeniz.Mucuk mucuk mucukkk guzel agustos annecikleri...Şeniz.
arkadaşlar bugün oğlumu gördüm ultrasonda dr.ölçümlerine, sıvı durumu için vs.iyi dedi başının ise bir iki hafta gelişiminin önden gittiğini soyledi normal dedi ama ben yinede telaşlandım sizede anlatmak istedim.ilk olunca çok tedirgin oluyor insan.. buradaki bir arkadaşımda bebeklerin önce başı gelişir tabi dedi o doğum yapmış biri olarak içimi biraz daha rahatlattı .işte bugünde böyle geçti...ALLAH hepimize hayırlarla sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inşallah.kendinize iyi bakıntatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?