ELİF (unvere) canım epidural sezeryande sesten psikolojisi bozuluyormuş annenin diye yazmışssın..ne sesi gııı bacum sanki testereyle mi kessiyorlarki...bende epidural sezeryan düşünüyorum da meraklandım bak şimdi..
NİHANCIM sen nasılsın arkadaşım agrıların dinmiştir inşallah. geçiyormu morlukların ... elvincigim nasıl bugün...keyfiniz yerindedir inşallah...
demin elimde kalem vardı karnımda gezdirdim kalemi komik şekiller filan çizdim göbegime..kalemin ucu nerdeyse bebişim oraya dogru kayıyordu ayy bi şaşırdım ki sorma gitsin :) çok komikti gülmekten yarıldım resmen .. çok tatlı bunlar yaaa... bi çıksada yesem ben bu şirineyi hapur hupur :)
Ayy Kizlar Ne Mutluyum Bilemezsiniz...az önce Eşim Aradi Arkadaşi Ile Konuşmuş Maç Var Die Başka Bigün Geleceklermiş.....
NİHAN cım bizde iyiyiz canumcum.. ana kız oyun oynuyoz :sm_cool:
senin elvinin de o poposunu ısırırım ben.. göbege denk gelen kısımları popolarımı oluyor şimdi..benimki döndümü bilmiyorum ...neresi nereye denk geliyor bilseydim daha hoş olurdu..
doktor işim de yarın akşama kaldı.. bende yarın görücem artık ..inşallah kilosu saglıgı yerindedir teyzesi.... benim göbegimi görenler sen 3,5 -4 kg dogurursun diyorlarda. hayırlısı bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?