2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

CANIM BENDE EPİDURAL İSTİYRUM. AMA DÜN ARKADAŞ DEDİ HANİ UYANIKSIN YA KESERKEN ÇIKAN SES BEBEĞİ ALIRKEN FELAN LOK LOK SESLER ÇIKIYOMUŞ :) GÖZÜNDE GÖRMÜYO YA SONRADAN O DURUMU DÜŞÜNÜNCE KÖTÜ OLUYOLARMIŞ.. NE BİLİM KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR HERHALDE ONLARIN PSİKLOJİK ZAYIFLIĞI SANIRIM GEÇEN SENE EPİDURAL DOGUM YAPAN ARKADAŞDA SORDUM SES DUYDUGUNU SÖYLEMİŞTİ AMA O KADARDA CİDDİ SORUN YAŞATACAK SESLER DEİLDİ DİO...kafamçokkarıştı YAA HER KAFADAN Bİ SES ÇIKIYO SONUÇTA HERKESİN YAPISI BİRBİRİNDEN FARKLI HAKKIMIZDA EN HAYIRLISI NE İSE O OLSUN .. SONUÇTA ZAMANI GELİNCE DOGUCAK BU BEBİŞLER ORADA KALMAYACAKLAR BELKİDE BİZİM KARAR VERMEMİZE BİLE ZAMAN KALMAYACAKkafamçokkarıştı.

iyi sayılırım cnmcım,ayağımdaki morluk ve kalça ağrım henüz geçmedi ama kalça ağrılarının artık ağırlaşmaylada ilgisi var sanırım. elvin iyi teyzesi maşallah,dün dra gittik.herşey yolunda,aşağıya doğru dönmüş bizim cadı.şimdi de hareket ediyo,bazen popoyu bi dikiyo canımı acıtıyo walla :) siz napıyosunuz bakalım?

elifcim sağlıkla gelsinlerde nasıl geleceklerini Allah bilir. herkesin bünyesi ve psikolojisi farklı o yüzden kim ne sölüyo takılma cnm.Allah hepimize rahat sorunsuz doğum nasip etsin :)

Dogru diyosun elifcim son ana kadar ne olur bilinmez.. herşeyin hayırlısı.. herşey yolunda gitsin.. Hamişliği bebişlerimizle sorunuz atlatmayı nasip etsin allah hayırlısıyla..

NİHAN cım bizde iyiyiz canumcum.. ana kız oyun oynuyoz :sm_cool:
senin elvinin de o poposunu ısırırım ben.. göbege denk gelen kısımları popolarımı oluyor şimdi..benimki döndümü bilmiyorum ...neresi nereye denk geliyor bilseydim daha hoş olurdu..
doktor işim de yarın akşama kaldı.. bende yarın görücem artık ..inşallah kilosu saglıgı yerindedir teyzesi.... benim göbegimi görenler sen 3,5 -4 kg dogurursun diyorlarda. hayırlısı bakalım..

Kızlar ben bi üşengeç oldumki acayip.. daha banyo yapıcam yemek yapıcam.. akşam oldu nerdeysse habire erteliyom saati..:)akşama maç da var..yaprak dökümüde hangisini izlicez şimdi..ikiside kaçmaz ..

Ayy Canim Al Bende De Okadar Cumartesiden Beri Annemdeydim Dün Akşam Geldim Orda Tabi Aliştim Rahata Ye Iç Yat Sabahtan Beride Yata Kalka Zaman Geçiriyorum Akşama Eşimin Arkadaşi Ile Eşi çaya Gelecek Ancak Evi Toparladim Süpürdüm Okadar Daha Bir Sürü Işim Var Allahtan Bekliyorum Telefon çalsa Da Eşim Dese Bu Akşam Gelmeyecekler Ne Sevinirim Ama.....

Yaa Bide Sevdiğim Biri Olsa Neyse .. Kizdan Hiç Hoşlanmiyorum Hamile Oldugumu 1 Ay önce öğrendiler ( Aslinda 1,5 Aylikken Onlara Gitmiştik Ama Söylemek Istemedim) Bir Kaç Seferdir Gelmek Istiyolar Ben Erteledim Rahatsizim Die Bu Akşam Kurtulamaycagim Sanirim...

Ayy Kizlar Ne Mutluyum Bilemezsiniz...az önce Eşim Aradi Arkadaşi Ile Konuşmuş Maç Var Die Başka Bigün Geleceklermiş.....

dinacııgm valla bend e düşünüyom napcam die kara kara eşim maç izlemek isticek ama yaprak dökümüde var ve sezon finalii ... napcam ben şimdii ... maçıdamerak ediyorummm... ama yaprak dökümüde çok heyecanlı :))))))))

ayyy evet yaaa çok şükür bugünlük kurtuldummm .. buda yeter bana.. ama keşke başka bişi isteseymişim....

hee bu arada eşim iptal etmiş buda arada kaynadı maçı dışarıda izleyecekmiş oyüzden ben ipal ettim dedi... hiççç varya gideyimmi karıcım die soran yokkk .. neyse bizde kızımla yaprak dökümünü rahat rahat izleriz artık...

Dina tesekkurler sekerim..Ama bu kadar tosuncuk olmasi iyi mi orasina tam emin diilim cunku tasimak da cok zorlasiyor..Ikiz bebek tasir gibi artti benim de agirlik cnm..Neyse gene de masallah aman nazar degmesin.. Bu arada yaprak dokumu 8 de baslio ve ozetsiz vericeklermis..Macta saat 9.45 de...Yani amac maca kadar yetistirmekk...Ikisini de izleyebilirsin cnm..Ona gore ayarlamislar
Nihancim ben de sonuclari yarin aksam 5 te alicam..Gidip sonuc almak bile yorucu bu sicakta...Allah hayirli sonuclar versin hepimize
Sehercim yap o zaman islerini cnm,,tamam karismiyorum..Hatta koltuk filan cek arkalarini supur cnm..
Elifcim gozun aydin cnm..Ben de hic cekemiyorum misafir..Ama hele de hoslanmadigim birileri olursa tahammul sifir..Ama iyi bari kurtuldun..

Aslicigimm yokkı valla okadar etmiom kısma yafrum :) şimdii yemek yapıyom canıum.. canım sütlaç çektii aiptir demesii onu yapıyom :)

dinacım ben de bilmiyodum dr dün döndüğünü sölemeden önce neresi oldugunu ama artık biliyoruz teyzesi göbeğimde diktiği kızımın minik poposu :) bazen öle bi dikiyo ki anlatamam çok komik bu veletlerimiz yahuu..maşallah hepsine :) sen de yarın prensesini göreceksin bakalım ne kadar olmuş :)

oleeeeeeeeyyyyyyy ayyyyyyy nasıl sevindim anlatamam yaprak dökümünün özeti olmayacakmış...maça kadar izleriz ozaman.. mucukkssss helinaslıcım...evindim valla iyi oldu bu haber..

elif hakikaten başka bişey dilesen olurmuş demekki.. sen yinede dilek dile bir kaç tane günündesindir bugün belki..a.s ohh senden iyisi yok kurtuldun misafir agırlamaktan... kurul tv karşısına rahat rahat keyifle izle dizini canumcum..

Bütün annişlere iyi seyirler keyifli akşamlar diliyoruuuuuuum ve ben çıkıyoum artık.. biriniz de kalkda işlerini hallet demiyoo :dance:. ancak yemek yaparım...diziye yetiştireyim bari işlerimi...bebişleri öptüüümmmm.. grüşürüz kızlaaar...

HELİNcim inş ikimizinkide güsel çıkar sonuçlarımızın
ELİFcim gözünaydın cnmcım ne güsel istediğin oldu tatlm :)
SEHERcim bana da yolla sütlaç :)))
DİNAcım bende üşengecim.annem bi şey yaptırmıyor ama yerimden kalkmak bile zor geliyor walla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…