merhaba canım rahmanlardada oturdum ben hatta s.şakir lisesinde okudum görüşelim valla güzel olur.2.düzey için hem çok heycanlıyım hemde sonucunu merak ediyorum inş.herşey güzel olcak
kızlar geçen gün yeni dogum yapan bi arkadaşıma gittim.bebeği çoook tatlıydı bir an önce doğurmak istiyorum bende.
ama normal doguma olan isteğimi kaybettim dinledikçe çok kötü geliyo artık bana.
napıcamm bilmiyorum hiç..
hep normal dogum olsun istiyordum ama inan gözüm korktu artık.tatlicadiarzu
tabii dogum şeklini bebişimiz ve sağlıgımız belirleyecek.
inşallah hepimiz kolayca doğururuz.
evet evet aynen katılıyorum sgselcuk'a...
doğum hikayelerini dinlemeyin herkesiin farklı anısı var, iyisi kötüsü vaarr..
bi şekilde doğucak bu bebekler di mi:)))
keyfini çıkaralıımm..
sizinle bişey paylaşmak istiyorum anneler...
bir arkadaşım hamileydi.en son 6 aylıkken görmüştüm onu.aradan 1 ay geçmişti.eşini gördüm.arkadaşımı ve bebeği sordum.ooooo benim oğlum oldu bile dedi :sm_confused:
şaşırdım.arkadaşım 6.5 aylıkken normal kontrole gitmiş.hemen ultrasonlara, doplerlere vs...kordon dolanması demişler , apar topar doğuma........kafamçokkarıştı
bizim arkadaşın doğumu gerçekleşmiş tabi kimsenin haberi yok.ne anneleri ne babaları.karı koca tekler gecenin bi yarısıel kadar bebek gelmiş dünyaya hemde erkekkkk.
10 gün küvözde kalmış bebek.sonra eve çıkarmışlar.şimdi 2 aylık.dün resmini gördüm.maviş-tombalak çok tatlı bişi...babası bana diyorki aslında şimdi doğması gerekiyordu...bizimki yaşıtlarına fark attı diyor...sırnaşık şey
bende karar verdim.eğer testlerim normal çıkarda bi sorun olmazsa 6 aydan sonra doğum çantamı hazırlayacağım.nolur nolmaz...kalsın bi köşede...
daha hiç bişey almadım ne kendime - ne bebişe...:uhm:
canım sen neden amniosentez yaptırıyorsun.yaşından dolayı mı.hadi hayırlısı olsun .inşallah süper geçecek.sonuçlarınıda buradan kutlayacağız...a.s. bebişimize iii bak annesi...
Herkese Merhabalar,
yarın amniyorsentez yaptıracagım ve bir süre raporlu olacagım dinlenmek için.
sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var.
Dün Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi Yüksek Okulu na gittim. Kadın Sağlığı ünitesinde gebe programı için. Önce muayene ettiler ve sonra da çeşitli hareketler gösterdiler. Özellikle normal dogum yapacak olanlar için çok önemli. Ayrıca idrar kaçırmamak içinde kısa bir program verdiler.
Ankara da olanlar muhakkak başvurmalı derim. Diğer illerde bu eğitimi veren biryerler muhakkak vardır.
Hepimize sağlıklı ve hayırlı çocuklar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?