2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım rahmanlardada oturdum ben hatta s.şakir lisesinde okudum görüşelim valla güzel olur.2.düzey için hem çok heycanlıyım hemde sonucunu merak ediyorum inş.herşey güzel olcak

merhaba canım herşey çok güzel olacak merak etme.bebeğin bütün stresini alıp götürecek bak göreceksin.doktorun dediğini bile duymuyosun ona bakmaktan.ben hareketlerini izledim eşim doktoru dinledi.bir yandanda kalp atışlarını kayda çektim yumurcağın.doktor bana gülüyo napıyım çok sevimli görünüyodu tükürüyodu o kadar zevkli geçtiki benimki. bide ben amniyosentezi bile bile girmiştim o korkum bile yok oldu onu görünce.

kızlar geçen gün yeni dogum yapan bi arkadaşıma gittim.bebeği çoook tatlıydı bir an önce doğurmak istiyorum bende.
ama normal doguma olan isteğimi kaybettim dinledikçe çok kötü geliyo artık bana.
napıcamm bilmiyorum hiç..

canım benim bebekleri görünce güzelde doğum akla gelince çok kötü.çok dinleme bence herkez başka şey söylüyo.sonuçta herkesin yapısı farklı.bende çok korkuyorum ama bebeklerin sağlığı için en iyisi normal doğum.artık hayırlısı nasılsa öyle olacak.sonuçta bütün kadınlar doğuruyo bizde doğurucaz işte korksakta korkmasakta:dance:

hep normal dogum olsun istiyordum ama inan gözüm korktu artık.tatlicadiarzu
tabii dogum şeklini bebişimiz ve sağlıgımız belirleyecek.
inşallah hepimiz kolayca doğururuz.

evet evet aynen katılıyorum sgselcuk'a...
doğum hikayelerini dinlemeyin herkesiin farklı anısı var, iyisi kötüsü vaarr..
bi şekilde doğucak bu bebekler di mi:)))
keyfini çıkaralıımm..

hep normal dogum olsun istiyordum ama inan gözüm korktu artık.tatlicadiarzu
tabii dogum şeklini bebişimiz ve sağlıgımız belirleyecek.
inşallah hepimiz kolayca doğururuz.

bende normal doğum istiyorum ama büyük ihtimal sezeryan olacak.çat kemiklerim inceymiş.dur bakalım doğuma kadar daha neler çıkacak kafamçokkarıştı sezeryan doğumu kolay ama sonrası zor bakımı daha zormuş onun.hayırlısı artık amniyosentez sonucum temiz çıksında doğum nasıl olursa olsun yeterki olsunyerimseniben

Arkadaşlar, ben de sanırım epıdural sezeryan olucam,zaten ılk dogum sezerayn ıdı anestesı felaket bırseydı ayılmak cok zor oldu o nedenle bır sıkıntı olmasa ıns. epıdural dusunnuyorum...
en azından ılk dakıkalarını ayık olarak yaşamak ıstıyorum

evet evet aynen katılıyorum sgselcuk'a...
doğum hikayelerini dinlemeyin herkesiin farklı anısı var, iyisi kötüsü vaarr..
bi şekilde doğucak bu bebekler di mi:)))
keyfini çıkaralıımm..

saol canım destek geldiğin için:dance: doğum yaklaştıkcada o kadar çok konuşan oluyoki sorma gitsin.bebeklerimizi kucağımıza aldıkmı :teytey: bütün acılar biter nasılsa doğur gitsin:dance:

benimde rahmim ters ama doguma kadar düzeliyo diyolar.bu da biraz korkutuyo aslında.
evet bi şekilde doğacak bu bebekler.

hadi bakalııımm ağustos anneleri amniosentez den sonra şimdide hemen hemen hepsi sezeryana karar vermiş durumda...:uhm:

kızlar bizim ağustos anneleri grubu biraz zoru seviyor galiba...

allah hepimize kolay doğumlar - sağlıklı bebekler nasip etsinnnnnnnnnna.s.

sizinle bişey paylaşmak istiyorum anneler...

bir arkadaşım hamileydi.en son 6 aylıkken görmüştüm onu.aradan 1 ay geçmişti.eşini gördüm.arkadaşımı ve bebeği sordum.ooooo benim oğlum oldu bile dedi :sm_confused:
şaşırdım.arkadaşım 6.5 aylıkken normal kontrole gitmiş.hemen ultrasonlara, doplerlere vs...kordon dolanması demişler , apar topar doğuma........kafamçokkarıştı
bizim arkadaşın doğumu gerçekleşmiş tabi kimsenin haberi yok.ne anneleri ne babaları.karı koca tekler gecenin bi yarısıel kadar bebek gelmiş dünyaya hemde erkekkkk.
10 gün küvözde kalmış bebek.sonra eve çıkarmışlar.şimdi 2 aylık.dün resmini gördüm.maviş-tombalak çok tatlı bişi...babası bana diyorki aslında şimdi doğması gerekiyordu...bizimki yaşıtlarına fark attı diyor...sırnaşık şey

bende karar verdim.eğer testlerim normal çıkarda bi sorun olmazsa 6 aydan sonra doğum çantamı hazırlayacağım.nolur nolmaz...kalsın bi köşede...

bebek 28.haftanın bitiminde doğarsa yaşama şansı varmış.

şimdi bir sitede hesapladımda 28.haftanın bitimi 16 mayısa denk geliyor.bu tarihten sonra doğarsa bebişimin yaşama şansı varmış.yani şurda 1.5 ay sonra çantamı hazırlamam gerekecek...

birde amniosentez yaptıranlarda erken doğum riski artıyormuş.bana hastaneden amniosentez için verilen belgelerde böyle yazıyordu.

daha hiç bişey almadım ne kendime - ne bebişe...:uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen katılıyorum sana bencede hazırlamak lazım ne olacağı hiiç belli olmuyor çünkü.bazı bebekler böyle sabırsız olalbiliyor işte.
biz herşeye hazır olalım da bebişler gelince iki ayağımız bi papuca girmesin.

Herkese Merhabalar,

yarın amniyorsentez yaptıracagım ve bir süre raporlu olacagım dinlenmek için.

sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var.
Dün Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi Yüksek Okulu na gittim. Kadın Sağlığı ünitesinde gebe programı için. Önce muayene ettiler ve sonra da çeşitli hareketler gösterdiler. Özellikle normal dogum yapacak olanlar için çok önemli. Ayrıca idrar kaçırmamak içinde kısa bir program verdiler.
Ankara da olanlar muhakkak başvurmalı derim. Diğer illerde bu eğitimi veren biryerler muhakkak vardır.

Hepimize sağlıklı ve hayırlı çocuklar diliyorum..

canım sen neden amniosentez yaptırıyorsun.yaşından dolayı mı.hadi hayırlısı olsun .inşallah süper geçecek.sonuçlarınıda buradan kutlayacağız...a.s. bebişimize iii bak annesi...

canım sen neden amniosentez yaptırıyorsun.yaşından dolayı mı.hadi hayırlısı olsun .inşallah süper geçecek.sonuçlarınıda buradan kutlayacağız...a.s. bebişimize iii bak annesi...

evet yaş riskim olduğundan amniyosenteze karar verdik.
sizlerde kendinize ve bebişlere iyi bakın ben dönene kadar

operim herkesleri

hadi canım hayırlısı.iyi geçer umarım.sonuç bekleyenler kervanına sende katıl.iyice dinlen.gerçi ben 3 gün bile yatamadım.hemen ayağa kalktım sıkıldım allaha şükür tehliken geçmiş dedi doktor :teytey:

merhabaaaaaaaaa güzel annecikler
ben de yeni geldim kabul görürüm inşallah bilgi verim biraz size
20+5 günlük hamileyim. muhtemel doğum tarihi(en son) 12 ağustos) pıtırcığımız erkek
ben çok mutluyum bugün ya derste tekmelerini elimle hissettim aaaaaaaaaaaaaaaaaa harika

işte yeni listemizzzzz....
1 süse maus-------01.08.08------erkek
2 tosbaa8 --------- 04.08.08--------erkek
3 olciş------------04.08.08------------
4 Wrose --------- 06.08.08--------erkek
5 bahar-kadir--------------06.08.08---------------erkek
6 panikatak --------- 08.08.08--------kız
7 shery456 --------- 08.08.08--------
8 ünal -------------08.08.08-----------erkek
9 trend-------------08.08.08---------erkek
10 tugbiş------------08.8.08-----------------erkek
11 mesıimina---------------09.08.08--------------erkek
12 dalin2------------10.08.08----------erkek
13 wes---------------10.08.08----------erkek
14 dalin-2--------------------10.08.08
15 bahar --------- 11.08.08 ---------kız
16 …dilek…---------11.08ç08----------kız
17 kışgüneşi-------------11.08.08----------
18 Realistgirl---------------12.08.08-----------------
19 Chandra-----------------12.08.08-------------erkek
20 Pıtpıt--------15.08.08---------erkek
21 tulayagun --------- 15.08.08 -----------erkek- ( ilk prenssss)
22 Nerde---------------15.08.08------------------kız
23 Elvin--------------15.08.08-----------------kız
24 mehtapbaygus --------- 16.08.08 ------------kız
25 Sinser-------------17.08.08-------------------erkek
26 Sgselçuk----------------17.08.08-----------------kız
27 balkız-------------------17.08.08--------------------erkek
28 kalachakra --------- 18.08.08 --------erkek
29 nazocan25--------18.08.08----------
30 Nil1299 --------- 19.08.08 --------
31 unvere --------- 20.08.08 -------------kız.
32 mavişşş --------- 20.08.08 --------
33 elagözlüm --------- 20.08.08 -----------3üzz
34 Beril82 --------- 22.08.08 --------kız
35 Çilek79---------22.08.08--------------kız
36 brn----------23.08.08------------
37 süer --------- 25.08.08 --------
38 İlayna ------ 25.08.08
39 Diloşum------------25.08.08-------------
40 Eylülüm127 --------- 26.08.08 --------
41 Neslihan1983---------------26.08.08--------------
42 cicek35---------------------26.08.08------------------erkek
43 etki-----------------27.08.08----------------erkek
44 asliiii ---- 29.08.08 -----erkek.--(eylüle sarkabilirmiş doğum.ama bırakmayız seniii
45 pediastrum----29.08.08------
46 mavigun-82-------29.08.08----erkek
47 barzey --------- 30.08.08
48 Dilek286---------------30.08.08----------------
49 İlkbebeğim-----------------31.08.08------erkek

seherb----------------ikiz
güldeniz-----------kız
melekcik
mededyarabbi
arkadaşlar sizde tarihinizi bildirirseniz listeye ekleyelim sizide

pıtpıtcım hoşgeldin aramıza a.s.

ben bu arada diğer annelerede bi göz attım.bizim liste valla süper kızlar.
şu an itibariyle 53 kişi olduk
benim amacım doğumlardan sonrada bu listeye bebeklerimize takılan isimleride eklemek...
ne dersiniz???

isim arayışlarını da paylaşsak ya
ya benim aklıma hep kız isimleri geliyo erkek isimleri konusunda baya muzdaribim noluuuur yardım edelim bu konuda
hoşbulduk panikatakçım

shery476

canım senin cinsiyetin belli olmadı mııı halaaaa???
08.08.08 tarihli anneler 5 kişiyiz.3 ü erkek.benim ki kız sadece.:1shok:
merak ettim senin bebişinin cinsiyetini???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…