Tosbaacım tekrar gunaydınlar
evet aldıgım yun tek renk pembe degıl ama agırlıklı pembe..akıllı yun dedıklerı bır cesıt pembe eflatun sarı e krem arasında degısıyor renkelrı cok guzel bırseeyy. ama yelek ıcın ebat belırleyemedım bır turlu.
arkası ıcın60 tek ıle basladım ama buyuk geldı gozume daha da mı kucultsem dıyorum
negüzelbenimkinde hala tık yok tekme filan hissedemiyorum elimi karnıma koymadanda bişe hissedemiyorum zaten hissettiklerimde çok hafif ama canım belinden dolayı sezeryan olursun gibime geliyo
bencede sezaryen olurum .çünkü şu anda bile yüzümü yıkadıktan sonra belimi doğrultamıyorum...dr ada sormadım korkumdan.şimdi sonuçlara takıldım ben.bi çıksın hayırlısıyla.sonra bi arada belim için üzülürüm.üzüntü limitim doldu çünkü arkadaşım.:a015:
in.canım hayırlısıyla bi gelseydi şu günler bende epidural sezeryan olucam inşşşpanikatakcım liste çok güzeel yaaaa:)))
süper oldu bu liste işi. ellerine sağlııkk.
sanırım benimde gidişat sezeryan gösteriyo. plesanta ve tansiyon sorunu yüzünden.. o zaman bende epidural sezeryan oluruuumm:)))
aay o zamanlar bir gelsindeee:)))
panikatakcım liste çok güzeel yaaaa:)))
sanırım benimde gidişat sezeryan gösteriyo. plesanta ve tansiyon sorunu yüzünden.. o zaman bende epidural sezeryan oluruuumm:)))
aay o zamanlar bir gelsindeee:)))[/QUOT
doğumdan sonrada yeni liste yapıcam normal / sezaryen diye sırnaşık şey
senle ben aynı gidiyoruz zaten...sen olursan ben kesin olurum canım yaa...bu arada ne kadar az kaldı dimi.yolun yarısını geçtik bileeee....
doğumdan sonra çalışmayı düşünüyormusun canım?
in.canım hayırlısıyla bi gelseydi şu günler bende epidural sezeryan olucam inşşş
panikatakcım liste çok güzeel yaaaa:)))
aay o zamanlar bir gelsindeee:)))[/QUOT
doğumdan sonrada yeni liste yapıcam normal / sezaryen diye sırnaşık şey
senle ben aynı gidiyoruz zaten...sen olursan ben kesin olurum canım yaa...bu arada ne kadar az kaldı dimi.yolun yarısını geçtik bileeee....
doğumdan sonra çalışmayı düşünüyormusun canım?
:dance: çok güzel olurrr normal, sezeryan listesi:)))
evet çok az kaldı gerçekten, bu kadar çabuk nasıl geçti hiiç anlamadım gerçekten.
öyle böyle atlatılıyo galiba..
ya hep gelin olduğun günde öyle olur ya, hiç bişey anlamazsın, tekrar olsa falan dersin.
hamilelikte öyle olucak galiba :)))
sağ salim atlatalım hepimiz inşallahh..
doğumdan sonra çalışmayacağım canım.
bebişime ben bakmak istedim, annemler bakırköyde, kayınvalidem erenköyde ben beyllikdüzünde. bakıcı hiç düşünmedim.
ben bakıcam hem evde kalmak iyi gelir biraz diye düşündüm.
bakalım o zamanlar neler gösterecek..
sen devam edicen mi çalışmaya??
bu arada sadece trend den değil kalachakradanda çookk güzel sonuçlar bekliyoruz.canım benim ne kadar stres yapmıştı.ama inşallah çookkk başarılı geçecek hem 4 boyutlu ultrasonu, hem amniosentezi...canım dualarımız seninle...hepinizden güzel haberler bekliyorum:mymeka: benim moralimi yüksek tutun bakiimmmklava:
ayrıca tosbaacım .çok sevindim canım tansiyonun düzene girmesinden.inşallah hep böyle gider.sorunsuz bi gebelik geçirirsin.
ay canım ne kadar cesaretlisin.sezeryan deyince tüylerimürperiyor benim.niye bilmem.galiba teyzem sezeryan olduğu için bilinçaltıma yerleşmiş.doğumdan sonra gaz sancıları çok olmuşu.belkide ondan etkilendim.ama sezeryan diyorlarsa başka çaremiz yok.olacağız mecburen.
ben belim yüzünden epuduralde olamam......ya normal yapıcam - acı çeke çekeeeeeeeee
yada sezeryan olacam.epuduralsiz...tamamen bayılarak.kafamçokkarıştı
psikolojim iyice çoktü benim kızlar yaaa :çok üzgünüm:
:dance: çok güzel olurrr normal, sezeryan listesi:)))
evet çok az kaldı gerçekten, bu kadar çabuk nasıl geçti hiiç anlamadım gerçekten.
öyle böyle atlatılıyo galiba..
ya hep gelin olduğun günde öyle olur ya, hiç bişey anlamazsın, tekrar olsa falan dersin.
hamilelikte öyle olucak galiba :)))
sağ salim atlatalım hepimiz inşallahh..
doğumdan sonra çalışmayacağım canım.
bebişime ben bakmak istedim, annemler bakırköyde, kayınvalidem erenköyde ben beyllikdüzünde. bakıcı hiç düşünmedim.
ben bakıcam hem evde kalmak iyi gelir biraz diye düşündüm.
bakalım o zamanlar neler gösterecek..
sen devam edicen mi çalışmaya??
ben devam edeceğim galiba.eşim istemiyor.çık artık diyor.ama ben işimden memnunum.çok rahatım.istifa edersem daha böyle imkanımda olmaz.ben 7.aya kadar çalışacağım bi sorun olmazsa.sonra yine düşüneceğim bu iş olayını.eğer devam edersem annem bakacak.ona bırakıcam.akşam alıcam bebeğimi.
çalışmasamda bende grubumuzdaki annecikler gibi vurup kafayı yatacağımmmm...
çok özendim benneyaptımki... bildiğin gibi diil tosbaacımm :çok üzgünüm:
aa evet bugun kalachakranında hem 4 boyutlu ultrasonu hem amniosentesi var dimi canım inş.ikimizde güzel haberlerle döneriz bugun mübarek gün dua edin bizee
ay canım ne kadar cesaretlisin.sezeryan deyince tüylerimürperiyor benim.niye bilmem.galiba teyzem sezeryan olduğu için bilinçaltıma yerleşmiş.doğumdan sonra gaz sancıları çok olmuşu.belkide ondan etkilendim.ama sezeryan diyorlarsa başka çaremiz yok.olacağız mecburen.
ben belim yüzünden epuduralde olamam......ya normal yapıcam - acı çeke çekeeeeeeeee
yada sezeryan olacam.epuduralsiz...tamamen bayılarak.kafamçokkarıştı
psikolojim iyice çoktü benim kızlar yaaa :çok üzgünüm:
ben devam edeceğim galiba.eşim istemiyor.çık artık diyor.ama ben işimden memnunum.çok rahatım.istifa edersem daha böyle imkanımda olmaz.ben 7.aya kadar çalışacağım bi sorun olmazsa.sonra yine düşüneceğim bu iş olayını.eğer devam edersem annem bakacak.ona bırakıcam.akşam alıcam bebeğimi.
çalışmasamda bende grubumuzdaki annecikler gibi vurup kafayı yatacağımmmm...
çok özendim benneyaptımki... bildiğin gibi diil tosbaacımm :çok üzgünüm:
evet aslında benim işimde çok iyi bu şartlarda başka iş bulamam..
hafta sonu çalışmıyorum, 18:00 da mesaim bitiyo ama işte bebeğimi bırakacağım bir yer yok.
annemle yakın olsak o gelirdi, yada ona bırakırdım ama uzağız, bebişin dengesi bozulur.
benimde biraz dinlenmeye ihtiyacım var, doğumdan 2-3 ay sonra tekrar işe başlamak hiiç cazip gelmedi bana..
onun için bırakıcam işi, daha sonrası Allah Kerim.
ay canım beniim yaa 7. aydan sonra bebişler uyutursa bizi bizde uyuruz vurup kafayı evimizde..
napalımm :)
merhaba canım rahmanlardada oturdum ben hatta s.şakir lisesinde okudum görüşelim valla güzel olur.2.düzey için hem çok heycanlıyım hemde sonucunu merak ediyorum inş.herşey güzel olcakslm kızlar.dün bi girmedim siteye bürsürü şey kaçırdım.alıştım size özlüyorum valla :))
hepsini okudum ama aklımda kalanlara yazıyım
trende aslii yakınmışız birbirimize ben kartal rahmanlarda oturuyorum görüşelim kızlar :))))
dilpşum gözün aydın kızın oluyomuş.ağustos anneleri çoğunluk kızlarda
kalachakra sonuçlarını bekliyoruz canım gör bak hiç bişi olmıycak 4 boyutlunda amniyosentezinde çok güzel geçecek
trend sende 2.düzeye giriyomuşsun hadi bakalım minnoşunu göreceksin.ben yaptırdım ama 11 nisanda birdaha giricem çok zevkli oluyo ben 1 saat 15 dk kadar durdum çok güzeldi::)))))
tosbaa tansiyonunun düzelmesine sevindim.bende hep düşük tansiyondayım 8 e4 devam bakalım sonra ne olacak şimdilik çok rahatsız etmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?