isim arayışlarını da paylaşsak ya
ya benim aklıma hep kız isimleri geliyo erkek isimleri konusunda baya muzdaribim noluuuur yardım edelim bu konuda
hoşbulduk panikatakçım
shery476
canım senin cinsiyetin belli olmadı mııı halaaaa???
08.08.08 tarihli anneler 5 kişiyiz.3 ü erkek.benim ki kız sadece.:1shok:
merak ettim senin bebişinin cinsiyetini???
benim erkek olsaydı arda - alper -enes en favori isimlerimdi canım.
kızım olacak nasipse ama karar veremedim...:uhm:
kız ismi olarak fikrin varmı?
merhabaaaaaaaaa güzel annecikler
ben de yeni geldim kabul görürüm inşallah bilgi verim biraz size
20+5 günlük hamileyim. muhtemel doğum tarihi(en son) 12 ağustos) pıtırcığımız erkek
ben çok mutluyum bugün ya derste tekmelerini elimle hissettim aaaaaaaaaaaaaaaaaa harika
bişey soracam kızlar ben
keçiboynuzu pekmezi içen var mı aranızda ya da tecrübesi olan
hamileleiğe faydası olduğunu duydum ama kilo da aldırıyor diyolar içmeli mi dersin demir ilacına ihtiyaç kalmıyormuş hap içmek istemiyorum ben ama doktor içeceksin dedi o nedenle. hani ne bilim kan değerleri yüksek çıkar belki de doktor da içme der
Selam kızlar..benim kan düşük olduğu için kan hapını verdi doktorum..birde megady işte...bende megady almak istemiyorum kocaman bir hap midemide bozuyor üstelik..
bişey soracam kızlar ben
keçiboynuzu pekmezi içen var mı aranızda ya da tecrübesi olan[/QU
pekmez çok yararlı.özellikle sabah aç karnına alınca kansızlığa çok iyi geliyor.fakat çok kilo aldırıyor.ben ilk aylar kullandım.ama bu saatten sonra kilo yapar diye kullanmıyorum.belim rahatsız birazda :çok üzgünüm:.çok kilo alırsam sorunum dahada büyüyecek.o yüzden bebeğe gerekli olan gıdaları tüketiyorum.
ama pekmez gerçekten çok yararlı bir besin.yerimseniben
kandıramayız yani doktorlarıfisfisfis vitamin ve demir hapından başka ilaç içiyo musun annecik sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?