2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

isim arayışlarını da paylaşsak ya
ya benim aklıma hep kız isimleri geliyo erkek isimleri konusunda baya muzdaribim noluuuur yardım edelim bu konuda
hoşbulduk panikatakçım

benim erkek olsaydı arda - alper -enes en favori isimlerimdi canım.
kızım olacak nasipse ama karar veremedim...:uhm:
kız ismi olarak fikrin varmı?

rüya ,duru, neva(ses,ahenk) şevval ,şelale, sühendan(güzel söz söyleyen) ,su
hayırlısı olsun allah sağlıkla kavuştursun rabbim hepimizi

pıtpıt hoşgeldiinn.
panikatakcım listeye doğumalradn sonra isimleri eklemek çok güzel fikirr..
benim bebiş kız olsaydı ipek olacaktı ismi. damla, defne beğendiğim kız isimleri..

shery476

canım senin cinsiyetin belli olmadı mııı halaaaa???
08.08.08 tarihli anneler 5 kişiyiz.3 ü erkek.benim ki kız sadece.:1shok:
merak ettim senin bebişinin cinsiyetini???

canım maalesef belli olmadı. benimki pek nazlı çıktı.:1no2:
1 nisanda detaylı ultrasonum var inşallah o zaman öğrenicem diye bekliyorum.:dance::dance:
bebişimi nasıl seveceğimi şaşırdım valla ağzımdan hep kızım çıkıyo ama içimede erkek gibi doguyor.hayırlısı bakalım.öğreneyim mutlaka yazıcam size.

ablamında kızı olcak inşallah 1 nisanda dogacak.adı da ELVİN olacak.bu ismi ben çok beğendim panikatakcım.
ama benim kızım olursa adını NEHİR koymayı düşünüyorum.:dance:
ADA,RÜYA da favori isimlerim.

benim erkek olsaydı arda - alper -enes en favori isimlerimdi canım.
kızım olacak nasipse ama karar veremedim...:uhm:
kız ismi olarak fikrin varmı?

panikatakcığım b en kızımın adını idil irem koyıcam.benim adım sinem kızımada sinemis istiyodum eşim istemedi.sinemis,ılgıt,yaren bide zeynep sevdiğim diğer kız isimleri.erkeklerde de gencay ismini seviyorum

merhaba hoşgeldin aramıza pıtpıtcım.bebişimiz oynadıkca biz daha mutlu oluyoruz.onu hissetmek çok güzela.s.

sgselçuk hoşbulduk canım teşekkürler
keinlikle ya müthiş anlatılmaz bir bağ ve kendini çok özel hissettiriyo canım ya

kızlar kalachakranın randevusu kaçtaydı.bittimi iişlemleri acaba.bütün kalbimle dua ediyorum ona iyi sonuçlarla gelir umarım.çok stresliydi

hamileleiğe faydası olduğunu duydum ama kilo da aldırıyor diyolar içmeli mi dersin demir ilacına ihtiyaç kalmıyormuş hap içmek istemiyorum ben ama doktor içeceksin dedi o nedenle. hani ne bilim kan değerleri yüksek çıkar belki de doktor da içme der

randevu saatini bilmiyorumm ama önce detaylı ultrasona girip sonra amnıyosentez yaptıracaktı.
bende çook merak ediyorumm. inşallah güzel haberler alıcaz havva'dan..

canım kan değerrin ne kadar iyi olursa olsun içeceksin diyor doktorlar.benim kan değerlerim gayet güzelmiş 2 doktora sordum ikiside yine ilacı iç diyor.
benimde hap içmek hiç hoşuma gitmiyor ama bebişlerimiz için içmeliyiz canım.

kandıramayız yani doktorlarıfisfisfis vitamin ve demir hapından başka ilaç içiyo musun annecik sen?

Selam kızlar..benim kan düşük olduğu için kan hapını verdi doktorum..birde megady işte...bende megady almak istemiyorum kocaman bir hap midemide bozuyor üstelik..

Selam kızlar..benim kan düşük olduğu için kan hapını verdi doktorum..birde megady işte...bende megady almak istemiyorum kocaman bir hap midemide bozuyor üstelik..

bende yazdım ya dün megadyn'i bıraktım diye.
içmek istemiyorum onu, demiri besinlerden almak çok zormuş tamam onu ilaç olarak almak zorundayım ama megadyni bıraktım gittii.
mide bulantım geçti, rahatladım yaa yerimseniben

kandıramayız yani doktorlarıfisfisfis vitamin ve demir hapından başka ilaç içiyo musun annecik sen?

hayır canım sadece santafer ve elevit multivitamin içiyorum.ama bazıları magnezyum,kalsiyum falan içiyor.ilerleyen zamanlarda mı içicez bilemiyorum.

panikatakcım senin belinde ne rahatsızlığın vardı.
benim bi sorunum yoktu ama benimde kalça kemiklerim,belim çok ağrıyor.aynı senin dediğin gibi bazen yüzümü yıkarken bile zorlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…