2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

keşke bende sezeryan oluyorum tarihte belli diye mutlu olabilseydim normal doğum yapmak isterdim anlamadığım birsebeple sezeryan olucam deli oluyorum

günaydın anneler. mavişcim yarın doğuma giriyomuşssun canım ALLAHkolaylık versin. bi AN önce bebeğini kucağına al inşallah yarın 08 08 08 valla patlama olacak sezeryan olacak annelerin tercih ettiği gün. hadi bakalım hayırlısı. bibimde 6 günümüz var . geçse az da geçmiyoki. günler yıl gibi . nese çok öptüm herkesi

ay ne güzel canım ya artık gün sayıyorsunuz...hihoyyythihoyyytben zamanımı bilmiyorum birde size göre daha var tabi...15 ağustostan sonra olabilir dedi..nst ye göre sezeryan olacağımlaelaelaelaelae

bamboocum çok teşekkürler canım.inşlhh düsende en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın.evet o tarihte patlama olucağı kesin doğumlar,düğünler hadi hayırlısı bakalımm..
deryacım bugün ertuğ arkadaşımız doğuma gidiyo canımm.
inşlhh sağlıklı ve kolay bi doğum olur arkadaşımm.allah yardımcın olsunnnnnn

ertuğ da yarın gitmeyecek miydi..sanki öyle hatırlıyorum...aaaa ne güzel bebişine kavuşacak...

herkese günaydınnn. bugün ertug doguma gitmiş sanırımm dünki yazılarını okudum.
herkese güzelll bir gün diliyorumm.

arkadaşlar ben dün drdan geldigimden beri kendimi aşırı derecede yorgun,sürekli uykulu hissediyorum,halsizlik varr normalmi. dünden beri uyuyorum. yattımmı kalkamıyorum oturdugumda da kalkamıyorum hiçbirşey yapasım hiç gücüm takatim yok.

Bende yarin konrole gidicem keşke gitmişken dogursammmmmm artik bende kizima kavuşmak istiyorummm ...gicik dr tarihi değiştirmeseydi bende yarin doguracaktim

allaha şükür iyim canımcım.sen nasılsn?kızçen nasıl?
SAOL CANIM SEN NASILSIN?
BEN ii olmaya çalişiyorum canim artik zaman geçmek bilmioo kiziminda bu aralar hareketleri baya azaldi o beni korkutuyo sürekli onu dinliom dr gündee 10 kere hareket etmeli dioo keşke yarin dogsada raahatlasam böle sürekli korkulu duruyorum hareket ediomu etmiomu die.....sali günü ne zaman gelecek yaaa........

Bende yarin konrole gidicem keşke gitmişken dogursammmmmm artik bende kizima kavuşmak istiyorummm ...gicik dr tarihi değiştirmeseydi bende yarin doguracaktim

benim de kontrolüm cumartesi açılma var mı diye bakar mı ki?ben de sezeryan mı istesem diye düşünüp duruyorum.çok korkuyorum normal doğumdan.

dr niye tarihi değiştirdi?hareketlerinin azalması tam olarak ne anlama geliyor canım?

Benim bebegimin saglik problemi varya cuma günü dogurursam ertesi gün hafta sonuna gelio bebegime müdahele etmek gerekirse dr bulamayiz die hafta içi dogum olsun dedi.son günlerde en az 10 kere hareket ederse herşey yoluda demekmiş sanirim suyu azalir veya farkli bi sorun olursa hareketleride azalabilir bu yüzden hareketlerini saymami söledi dr.
Canim senin daha erken bi rahatsizligin yoksa açilmaya bakmazlar ben şuana kadar hiç çati muaynesi olmadim gerçi benimki en başindan beri sezeryan olacagi belliydi...bende baştan hep normal olsun istiyodum ama mecbur olunca sezeryanda bana çok kötü gelmio genelde çogu kişiden sezeryan hakkinda olumlu şeyler duyuyorum buda beni rahatlatiyo...

günaydın kızlarr nasılsınızz :) ne güsel yaa herkes tek tek gidio doguma anam ben nesamn gidicem ... :) sanırsam en son ben yolcyum :roflol:

umarım sorunsuz bir şekilde kızını kucağına alırsın.çatı muayenesini 34.haftada yaptı benim doktorum ve ben çok kastım kendimi.acayip oldum.ondan sonra da normal doğumdan daha da bi korkar oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…