2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederiz sehercim gün sayiyozz.. Sen nasilsin evin işi bittimi? Ne zman taşiniyosun?..

BRN cnm hayırlı olsun şeker,üzülme normal olmayacak diye sağlıkla gelsin de bebişin.neden sezeryan dedi doktorun?

ASLIcım içinden gelmiyorsa halin yoksa bırak yapma tatlım.normal artık kendini öle hissetmen,ben de senin gibiydim şekercim

MAVİŞİM özelden telefonunu verebilir misin?yarın seni aramak isterim cnmcım

ELİFcim SEHERcim ve diğer güsel annelerim nasılsınız bugün?hepinizi kocaman öpüyorum.elvin'i emzirdim,anneannesi ayağında sallıyor ben de sizlere bi bakyım dedim

Saol nihancim gün sayiyoz işte...zaman ggeçmek bilmioo...sen nasilsin? Elvin nasil? Ayakta sallayarakmi uyutuyosunuzz zor olmuyo mu?

nihancım yastık kullanıyormusunuz?ne zaman yastık kullaılmaya başlanıyor bebklerde?kaydirigubbakcemile5

nihancıgım kuşum idare eder valla nasıl olak anam nasıl dogurdus şu çocukları nettiniz taktik verin bisde heen getirek asda yanımısda dursunlar :))) valla çok agır gelmeye başladılar yhaa allah yardımcımız olsun ..

maşallah canım ya seninkile ikiz ve hala duruyorlar..genelde ikizler erken gelir ya...seninkiler sevmişler içeriyikaydirigubbakcemilehihoyyyt

maşallah canım ya seninkile ikiz ve hala duruyorlar..genelde ikizler erken gelir ya...seninkiler sevmişler içeriyikaydirigubbakcemilehihoyyyt

valla canım yakaydirigubbakcemile5 önceden erken gelicekelr die korkardım .. devamlı int. araştırmalar yapardım . evhamlanırdım .. annem kısardı bana saçmala ma derdii yengen 9 yalıkkne dogum ettii öeki yengen 9 aylıkken yaptı senmi erken yapıcan derdi ksıardı banakaydirigubbakcemile3 şimdide çıkımıyolar bacım yaa:roflol: inş. allahım sag saglım kurtarır bzilerii hayrlısı olsunda inş.:Saruboceq:

merhaba kızlar
nasılsınız?
biz dun esimle kucuk bir kaza yaptık ondeki arabaya carptık aslında hiç hasar yok ama ben nasıl korktum size anlatamam.
akşam uzeri dr ultrason cekene kadar içim içimi yedi inanın
cok sukur bişi yok.
dr dedi ki "bebegin içinde bulundugu sıvı oyle mucizevi bir sıvı ki onu her seye karsı koruyor."
gercekten mucizeyi içimizde yasıyoruz değil mi.

sizleri özlemişim 2 gunde
yakında evi tasıyacagız ve bir baska evde kısa bir sure oturacagız bu arada internete giremeyebilirim telefon numaramı sanırım mailimi alan herkes biliyor.bu arada "çocugumun gozunden gelişimi" mailimi almayanlar bana e-mail adreslerini özelden yollarlarsa onlara da yollarım memnuniyetle

hepinizi opuyorum kızlarrrrrrr

elifcim her zaman ayağımızda sallamıyoruz cnm,asabiyet benim kızım :) tuttumu damarı (kime çektiyse ) sakinlesin diye alıyoruz ayağmıza yoksa emerken uyuya kalıyo.sonrada omzumuzda gazını çıkarıp yatırıyoruz sepetine.

derya'cım bebeklerde 5.aydan sonra yastık kullanılabilir bildiğim kadarıyla.chicco'nun aldığım boğulma önleyici yastığı 5.aydan sonra kullanım için cnm.öncesinde sadece düz zemin üstünde yatırabiliyorsun tatlım.

seher'cim sabret kolay deil 2 tane taşımak ama az kaldı tatlım

dün kezbanla konuştum,çok yorgunmuş bittim diyo :) biri bitiyo biri başlıyo dedi.ege kabız sude ishal olmuş.dra kontrollere falan gtmişler bu zaman zarfında,ege'nin kalbinde delik varmış ama dr 6 ay sonra kontrole çağırmış,şu an için iyi demiş,korkulacak bi şi yokuş.ikisi de değişik mama yiyorlarmış.bazen aynı zmanda bazen de farklı zamanda uyanıyorlarmış :) halim dermanım kalmadı annem yardım etse de dedi.
doğum yapanlara hayırlı olsun,bekleyenlere de hayırlı doğumlar olsun dedi ve hepinize slmı var kızlar

cnm geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmış.Allah korusun sizleri,dediğin gibi içinde bulunduğu sıvı gerçekten herşeye karşı koruyor,ben mezarlıkta düştüğümde de bana öle denmişti.Sağlıkla al bebeğini kucağına inş cnm. doğum zamanı belli mi?taşınma esnasında haberleşemeyiz de.gerçi mailinde tel var ararım seni ama a.s.

geçmi olsun canım Allah korumuş üçünüzüde...o mail nasıl birşey?

elvincim,
teşekkürler canım
haftaya perşembe veya cuma en gec tasınırız sanırım. 1 hafta sonrada oglum gelecek inşallah. :) 23 unde yani
sonrasında da 2 ay kadar annemde kalacagız.
Elvincik kucagında nasıl gidiyor?
ben gittikce dahada heyecanlanıyorum kucagıma almak için

operim

nihancım sakıncası yoksa msn ni alabilirmiyim?bebişler doğduğunda seni çok rahatsız edeceğiz...biz çok tecrübesizi..sen kazandın o tecübeyi artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

canım çok geçmiş olsunn allah korumuşş. kendine ve bebişe çook iyi bakk. evi taşırkende çok yorma canım kendini bizde bebişi ve seni çook çokk öpüyoruz Şeniz

melekcigim canım byük geçmiş olsun... verilmiş sadaakanız varmış.. alahım seni ve bebgini korusun canım..

melek ablacım çok geçmiş olsun şansınız varmış size bişi olmamış ev taşırken çok yorma kendini ..kendine ve ogluşuna ii bak olurmu....

ayyyy canım kezboşumuz un durumunu tahmin edebiliyorum hiç oturamıyodur,genelde ikizler hep aynı olur deler ama baksanıza biri kabız diğeri ishal ikiside farklı mama yiyomuş gerçekten kezbanın işi çok zor .demek egemizin kalbi delimiş çok üzüldüm umarım kendiliğinen düzelir bazı bebeklerde oluyo sonra bebek kilo aldıkça kalbindedki delikte kapanıyo inş egede de öle olur . rabbim yardımcıları olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…