BRN cnm hayırlı olsun şeker,üzülme normal olmayacak diye sağlıkla gelsin de bebişin.neden sezeryan dedi doktorun?
ASLIcım içinden gelmiyorsa halin yoksa bırak yapma tatlım.normal artık kendini öle hissetmen,ben de senin gibiydim şekercim
MAVİŞİM özelden telefonunu verebilir misin?yarın seni aramak isterim cnmcım
ELİFcim SEHERcim ve diğer güsel annelerim nasılsınız bugün?hepinizi kocaman öpüyorum.elvin'i emzirdim,anneannesi ayağında sallıyor ben de sizlere bi bakyım dedim
nihancıgım kuşum idare eder valla nasıl olak anam nasıl dogurdus şu çocukları nettiniz taktik verin bisde heen getirek asda yanımısda dursunlar :))) valla çok agır gelmeye başladılar yhaa allah yardımcımız olsun ..
maşallah canım ya seninkile ikiz ve hala duruyorlar..genelde ikizler erken gelir ya...seninkiler sevmişler içeriyikaydirigubbakcemilehihoyyyt
merhaba kızlar
nasılsınız?
biz dun esimle kucuk bir kaza yaptık ondeki arabaya carptık aslında hiç hasar yok ama ben nasıl korktum size anlatamam.
akşam uzeri dr ultrason cekene kadar içim içimi yedi inanın
cok sukur bişi yok.
dr dedi ki "bebegin içinde bulundugu sıvı oyle mucizevi bir sıvı ki onu her seye karsı koruyor."
gercekten mucizeyi içimizde yasıyoruz değil mi.
sizleri özlemişim 2 gunde
yakında evi tasıyacagız ve bir baska evde kısa bir sure oturacagız bu arada internete giremeyebilirim telefon numaramı sanırım mailimi alan herkes biliyor.bu arada "çocugumun gozunden gelişimi" mailimi almayanlar bana e-mail adreslerini özelden yollarlarsa onlara da yollarım memnuniyetle
hepinizi opuyorum kızlarrrrrrr
merhaba kızlar
nasılsınız?
biz dun esimle kucuk bir kaza yaptık ondeki arabaya carptık aslında hiç hasar yok ama ben nasıl korktum size anlatamam.
cok sukur bişi yok.
dr dedi ki "bebegin içinde bulundugu sıvı oyle mucizevi bir sıvı ki onu her seye karsı koruyor."
yakında evi tasıyacagız ve bir baska evde kısa bir sure oturacagız bu arada internete giremeyebilirim telefon numaramı sanırım mailimi alan herkes biliyor.bu arada "çocugumun gozunden gelişimi" mailimi almayanlar bana e-mail adreslerini özelden yollarlarsa onlara da yollarım memnuniyetle
geçmi olsun canım Allah korumuş üçünüzüde...o mail nasıl birşey?
elifcim her zaman ayağımızda sallamıyoruz cnm,asabiyet benim kızım :) tuttumu damarı (kime çektiyse) sakinlesin diye alıyoruz ayağmıza yoksa emerken uyuya kalıyo.sonrada omzumuzda gazını çıkarıp yatırıyoruz sepetine.
derya'cım bebeklerde 5.aydan sonra yastık kullanılabilir bildiğim kadarıyla.chicco'nun aldığım boğulma önleyici yastığı 5.aydan sonra kullanım için cnm.öncesinde sadece düz zemin üstünde yatırabiliyorsun tatlım.
seher'cim sabret kolay deil 2 tane taşımak ama az kaldı tatlım
dün kezbanla konuştum,çok yorgunmuş bittim diyo :) biri bitiyo biri başlıyo dedi.ege kabız sude ishal olmuş.dra kontrollere falan gtmişler bu zaman zarfında,ege'nin kalbinde delik varmış ama dr 6 ay sonra kontrole çağırmış,şu an için iyi demiş,korkulacak bi şi yokuş.ikisi de değişik mama yiyorlarmış.bazen aynı zmanda bazen de farklı zamanda uyanıyorlarmış :) halim dermanım kalmadı annem yardım etse de dedi.
doğum yapanlara hayırlı olsun,bekleyenlere de hayırlı doğumlar olsun dedi ve hepinize slmı var kızlar
merhaba kızlar
nasılsınız?
cok sukur bişi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?