2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR MERHABALAR HEPINIZE..
ılkbebegımmm cok gecmıs olsun allah korumus sızı uzuldum boyle bır korku yaşamıs oldugun ıcın..
brn sanırım senınle sat larımız aynı kalan gun olarak aynıtarıhı gosterıyor cetvel
ve tabıı doger taze anneler ve hamısler hepınıze guzel bır gun dılıyorum..

aklımda bır soru var fıkrınızı almak ısterım dogumdan hemen sonrakı ayaga kalabıldıgımız surede yatmak ıcın lohusa yatagı falan yaptınız mı yapacak mıısınız? nasıl olacak bu ıs yatak odamıza mı yapmamız gerekcek lohusa yatagı hazırlıgını??????????????

canım benim çeyizime pembe bir pike takımı hazırlatmıştı annem...onu çıkardım ortalığa doğumdan sonra odama onu sereceğim yatağıma yatarım bebişim de benim odamda olacak zaten....ayı oda yapmadık şuan ona ...mevlü içine yine çeyizimde şık bi pike takımı vardı onu çıkardım...

canım ben yatak odamda yatmayı düşünüyorum benim kayınvaldem ve kayınpederim 1 aydır bizde ramazanın başına kadarda kalacaklar o yüzden rahat olmak için yatak odamı tercih ettim çeyizimde kullanmadıgım pikem vardı onuda ütüleyip hazırladım..hem yatak odamda banyo wc falanda var rahat ederim kızımıda rahatlıkla emziririm ..kaydirigubbakcemile3kayınpederim olmasaydı oturma odasına yatak hazırlattıracaktım telvz.karşısında sıkılmazdım ama olsun bende bol bol kızımla ilgilenirim.zaten 1 hafta yatmak yeterli olur die düşünüyorum daha sonra ara ara yatarım (ee tabi kızım izin verirse...)kaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:

canım mevlüt için pike derken.. sen mevlütü ne zaman yapacaksın yattıgın dönemde mi?..

canım benim ev taşıma durumum var hiç birşeyim belli degil ama. bizim bebişin odası ayrı olacak o yüzden onun yanında yatmam için bir çekyat var onu hazırlayacagım, bende bir tane pike takımım vardı çeyizimde bir tane daha aldım onları serip bebişimle aynı odada yatarım diye düşünüyorum.

arkadaşlar ben çıkıyorum biraz kötüyüm...karnımda ağrı var ve çok sersemim...duşa gireceğim...keninize iyi bakın..yarın doğuma gidecek herkese iyi şanslar diliyorum...Allah sağlıkla kucaklarınıza bebişleiniz almak nasip etsin...

teşekkürler derya.
yarın büyük gün. ben sersem gibi dolaşıyorum. çok korkuyorum. kötü bişiyler olacak diye ödüm kopuyor kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama nafile.
allahım yardım et:Saruboceq:

canım mevlüt için pike derken.. sen mevlütü ne zaman yapacaksın yattıgın dönemde mi?..

bana kalırsa kırkım çıknca yapacağımda...bir aksilik olur yatmam gerkirse diye çıkardım şimdiden...bir de bizim bebiş bizim odada olduğu için odaya gien çıkan olacak yatmasam da şık görünsün....gerçi kayınvalideme kalsa şık dantelli saten gevlik sabahlık takımı giyip yatmma gerekiyor ya da öyle oturmam gerkiyor insanların içine..ama hiç bana göre değil..ben güzel bir kıyafet giyip yatmamayı istiyorum canım....

canım sakin olmaya çalış...güzel şeyler düşün..bebeğin yarın kollarında olacak...kokusunu duyabileceksib sıcaklığını hissedebileceksin artık...karnındaki tekmelerden çok daha güzel bir duygudur eminim.....ay ne güzel....Sağlıkla mutlulukla gelsin annesi inşallah..ikinizde iyi olun ....:Saruboceq::Saruboceq:
hihoyyyt

ayy evet bikaç kişidende duydum saten pijama takımı falan giyiyolarmış hatta arkadaşta almıştı ama normal dogum yaptı çabuk toparlandı bebegide 20 gün kuvezde kaldı sürekli onun yanına gidip gelirken mevlitte yatmak çok saçma olur die pijamalarını giymedi...

:1shok:kızlar kızlar benim bu gün sancım var nst dede çıktı akşam hastaneye yatıcammm :bbo:bana dua edinnn nolurrr:Saruboceq:

kızlarr herkese selam... herkes iyidir inşallah...
ya yarın toplam kaç kişi doguma gidiyor...benle beraber 3 sanıyordum.. ZESEZE sende yarın degilmi canım...benim yarın sabah 8 de alıcaklaaar bebişimi...herkese sorunsuz hyırlı dogumlar olsun...Allah yardımcımız olsun...:sm_cool::teytey:

:1shok:kızlar kızlar benim bu gün sancım var nst dede çıktı akşam hastaneye yatıcammm :bbo:bana dua edinnn nolurrr:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile2ayy canım hadi gözünaydın inş kolay sorunsuz bi dogum olurrrr bizede dua etmeyi unutma..kaydirigubbakcemile5.bende yarın kontrole giicem keşke benide yarın dogurtsalarrr... dinacım benimde yaındı dogumum ama dr. benneyaptımkiertesi gün haftasonuna gelmesin die salı gününe erteledi...

merhaba kızlar.yine yazıları tam okuyamadım
zor oturuyorum pc de.ya benim iki gündür çok sancım var.adet sancısı gibi oluyo ayaklarım hiç tutmuyo.dün akşamda çok fena oldum tam gidelim diycektim geçti.
acaba suyun yada kanaman olmadan doğum sancıyla başlarmı bileniniz varmı kızlar.yarın kontrolüm var ama bakalım ne olacak

canım sancıların düzenliyse belki açaılman vardır ama dayanılmaacak şekilde sancın olursa bence yrınıda bekleme bi dr.a görün derim zaten dogum zamanına yaklaşmış artık heran herşey olabilir....

slm canım aynı sıkıntı bendede var ya dün geceden beri bel ve kasıklarım ağrıyo sol bacağıma vurdu ağrısı adet ağrısı gibi ama günümede var suyumda gelmedi kanamada yok ama ağrım geçmedi napsak ya acaba bu ne ağrısı

Ay ne oluyor kızlar yaa 2 haftası kalan hemen sancılanıyor nasıl iştir bu
Aman dıkkat edın cok sık sancılar gelıyorsa hıc durmayın aman....
Demek kı haftaya da heran ıcın ben sancı cekebılırım oofff aldı bır korku sormayın
Eşim de dun yurtdışına cıktı 2 gun yok
oglum bana bakacakmış...ınsallah gelene dek bır sorun cıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…