canım sancıların düzenliyse belki açaılman vardır ama dayanılmaacak şekilde sancın olursa bence yrınıda bekleme bi dr.a görün derim zaten dogum zamanına yaklaşmış artık heran herşey olabilir....
canım anlamıyorum ki bende.açılma olunca su gelmiyomu.öyle düzenli aralıklarla olmuyo ama günümü zehir ediyo.akşam 10 dk çok fena oldu geçmeseydi yada tekrarlasaydı gidecektim.
bide karnımın belli noktalarına toplanıyo aşırı bi çıkıntı yapıyo o zaman çok fena oluyo kalbim falan sıkışıyo.
dolaşmak iyi geliyo ama bu seferde ayaklarımda derman yok gezemiyorum.bakalım yarın ne olacak.öyle sıkıldımki artık.allahtan hayırlısını dilemekten başka bişi yapamıyorum
teşekkürler derya.
yarın büyük gün. ben sersem gibi dolaşıyorum. çok korkuyorum. kötü bişiyler olacak diye ödüm kopuyor kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama nafile.
allahım yardım et:Saruboceq:
slm canım aynı sıkıntı bendede var ya dün geceden beri bel ve kasıklarım ağrıyo sol bacağıma vurdu ağrısı adet ağrısı gibi ama günümede var suyumda gelmedi kanamada yok ama ağrım geçmedi napsak ya acaba bu ne ağrısı
unvere canım duşa girince biraz daha iyi oluyorum.benim ağrılarım hareketlerindende oluyo.bi yere yığılıyo o çok kötü ağrı veriyo.bakalım yarın ne olacak.benim doktorumda çok konuşmuyo ama bakalım ne olacak.
yarın doğumlrımız çok.08.08.08 bebişleri olacaklar.bende çok istiyodum.sezeryan olsaydı alın diycektim.hepinize kolay doğumlar diliyorum.bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alıp evinize dönersiniz inşallah.
bende bugünden itibaren geri sayıma başladım.hayırlısı inşallah
DERYA işte bende neden sezeryan onu bilmiyorum sorularım geçiştirildi.içim rahat etmemesi bu yüzden şu nedenden veya böyle olduğu için sezeryan sana uygundur deseler tamam derim ben daha iyi bilcek değilim diye ama yanıt bulamayan bu sorum sanki amaaannnn işte sezeryan ol gibi bir tavır beni çok huzursuz etti bir sebep duyamadım ya salıyı bekliyoruz güya ama hiç mutlu değilim bu durumdan...madem herşey yolunda ve normaldi niye sezeryan?bunu öğrenemiycem galiba...hastane ve doktorlardan nefret ediyorum.herşey bitse ve bebeğim artık bizimle olsa .inşallah doğum hayırlısıyla sonuçlanır artık diyebilecek sözüm kalmadı...
selaaam sevgili agustos annelerim, nasilsiniz eminim hemen hemen ayni durumdayiz
ben fazla gelemiyorum pc basina artik
malum son gunlerimi yasiyorum iyice bunaldim artik hastanede en az bes gun kalicam offf dusundukce daral geliyo bana
bakalim 12 sinde randevum var umarim alir beni doguma, gerci ben hic umitli degilim her seferinde verdigi tarihten iki uc gun sonra dogum yaptim oda zorla buda oyle olmasa keske bu sicaklar beni mahvediyo arti iki cocuk....((
iyi gecelr kızlar...kimse yok sanırım...yarın doğum yapacaklr iyi şanslar..............
canım neden 5 gün yatacaksın hastanede?
Deryacım ıyı geceler cnm ben varım belkı sana yetısemedım amaa...uyuyamadım ben de dahaa
günaydın güzel annişlerrr.a.s..oğluşumla geçirdiğim son geceden sonra bugün hastanede kucağıma alacağım nihayet:1hug:.9 ay boyunca sizlerle birçok şeyimizi paylaştık .bilgi alışverişinde bulundukk.sizleri tanıdığım için çok mutluyuuummmmhihoyyyt.iyiki varsınızzz.oğlum ve ben dualarınızı bekliyoruzz:Saruboceq:....tüm doğum yapıcak arkadaşların allah yardımcısı olsunnn:Saruboceq:.hepinize güzel bir günnn.sağlıklı doğumlarrr diliyoruma.s..çok öpüyorumm.bebişlere ii bakınn.görüşmek üzereee..daha fazla yazamıcam duygulandımmm:a015:
günaydın güzel anneler tatlı bebişlerkaydirigubbakcemile3sinemcimm yarın dra gidiyormuşsunn sende umut hastanesine gidiyordun sanırım bende yarın sabah erkenden hastanede olacagımm görüşelim diyecektim ama yazımı okurmusun bilmiyorum. sen ne zaman gideceksin hastaneye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?