doğuma gidecek anneler kalbim ve dualarım sizinle.hayırlı haberlerle gelin inşallah.sorunsuz rahat bi doğum diliyorum hepinize.
bende 11 de doktorda olıcam hayırlısı bakalım.inşallah bi sorun çıkmaz.
gelince yazarım size.şimdilik görüşmek üzere byyyy
günaydın güzel annişlerrr.a.s..oğluşumla geçirdiğim son geceden sonra bugün hastanede kucağıma alacağım nihayet:1hug:.9 ay boyunca sizlerle birçok şeyimizi paylaştık .bilgi alışverişinde bulundukk.sizleri tanıdığım için çok mutluyuuummmmhihoyyyt.iyiki varsınızzz.oğlum ve ben dualarınızı bekliyoruzz:Saruboceq:....tüm doğum yapıcak arkadaşların allah yardımcısı olsunnn:Saruboceq:.hepinize güzel bir günnn.sağlıklı doğumlarrr diliyoruma.s..çok öpüyorumm.bebişlere ii bakınn.görüşmek üzereee..daha fazla yazamıcam duygulandımmm:a015:
elvincim,
teşekkürler canım
haftaya perşembe veya cuma en gec tasınırız sanırım. 1 hafta sonrada oglum gelecek inşallah. :) 23 unde yani
sonrasında da 2 ay kadar annemde kalacagız.
Elvincik kucagında nasıl gidiyor?
ben gittikce dahada heyecanlanıyorum kucagıma almak için
operim
merhaba arkadaşlar doguma gidecek arkadaşlar inşllah saglıcakla bebişlerinizi kucaklarınızı almışsınızdır yada alırsınız inşllah. güzel haberlerinizi bekliyoruz Allah kurtarsınn.
diger arkadaşlarım herkes iyidir inşllah, hayırlı cumalar.
sinemcimm bende umutta bugün seni aradım belki görürsem tanırım diye:)
drdan geldim arkadaşlar akıntımın sebebi mantar olmuşum ve fitil verdi ilk defa kullanacagım şimdi dogumda yaklaştıgı için tedirginim birşey olmaz degilmi.
slm kızlar şimdi dr.dan geldim 2 gündür sancım var şuan hala devam ediyo heran doğuma gidebilirim açılma yokmuş başlamamış daha ama yumuşama varmış dua edin bana
slm kızlar şimdi dr.dan geldim 2 gündür sancım var şuan hala devam ediyo heran doğuma gidebilirim açılma yokmuş başlamamış daha ama yumuşama varmış dua edin bana
canım merhaba benimde akıntım oluyor senin başka ne gibi şikayetlerin vardı,fitilden de bir şey olmaz öyle riskli bir durum olsa dr önermezdi için rahat olsun.
doğuma giren arkadaşlarım dualarımız sizinle.
bende artık bebeğime kavuşmak istiyorummmm dayanamıyorum artıkkkk.senağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::Saruboceq:
canım umarım her şey senin için iyi gider ve bebişini sorunsuz bir şekilde kucagına alırsın.:Saruboceq: dogumu nasıl yapmayı düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?