2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doğuma gidecek anneler kalbim ve dualarım sizinle.hayırlı haberlerle gelin inşallah.sorunsuz rahat bi doğum diliyorum hepinize.
bende 11 de doktorda olıcam hayırlısı bakalım.inşallah bi sorun çıkmaz.
gelince yazarım size.şimdilik görüşmek üzere byyyy

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

canım sana ve bugün doğuracak olan arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum.bebişlerinizi alın bakalım kucaklarınıza.kaydirigubbakcemile5 sonra da bize sıra gelsin.dualarımız sizin için olsun.:Saruboceq:a.s.

gunaydın hanımlar
doguma gıden kontrle gıden arkadaşlar hepınızden hayrlı ve guzel haberler beklıyoruz allah yardımcınız olsun
ben de saat 17 de kontrole gıdıyorum gun alıcaz ınsallaah

günaydınlar herkeseee
bugün doguma giden maviş,zeseze,dina ve ismini hatırlayamadıgım bütün arkadaşların allah yardımcısı olsun..rabbim kolay ,sorunsuz dogumlar nasip etsin....

selam kızlarrr sayı iice azaldı bi akç kişi kalddık maviş zeseze kış güneşi dina sehercim sesin çıkmıyo yoksa sende miii gittin bacım bende pzt kontrole gidicem bakalım salı ya da çarşambaa oğluşuma kavuşucam inşallah hadi bakalım bi elin parmakları akdar kaldık bugün çok hafif ağrım var ama doğum sancısı değil biliyorum şu 4 günüde bi atlatsam artık

cnm benim taşınma esnasında çok yorma kendini,aman dikkat et son zmanların zaten.elvin iyi teyzesi büyüyor yavaş yavaş :) geceleri huysuzlanıyor o biraz üzüyor beni,sütüm geceye pek kalmıyor.dün gece gene iyi geçmedi,ağlamaktan yorulup uyuyo yavrum ama sağlığı yerinde şükür. senin doğum yapacağın gün 23ünde yada bir gün öncesinde biz de mevlüdünü yapacağız inş elvin'in :) doğumda ararım seni cnm,sesini duymak isterim.ben de heyecanlanıyorum buradan kim doğuma gitse yada günü yaklaşsa sanki ben gidiyorum gene doğuma :)

doğuma giren arkadaşlarım dualarımız sizinle.
bende artık bebeğime kavuşmak istiyorummmm dayanamıyorum artıkkkk.senağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar doguma gidecek arkadaşlar inşllah saglıcakla bebişlerinizi kucaklarınızı almışsınızdır yada alırsınız inşllah. güzel haberlerinizi bekliyoruz Allah kurtarsınn.
diger arkadaşlarım herkes iyidir inşllah, hayırlı cumalar.
sinemcimm bende umutta bugün seni aradım belki görürsem tanırım diye:)
drdan geldim arkadaşlar akıntımın sebebi mantar olmuşum ve fitil verdi ilk defa kullanacagım şimdi dogumda yaklaştıgı için tedirginim birşey olmaz degilmi.

slm kızlar şimdi dr.dan geldim 2 gündür sancım var şuan hala devam ediyo heran doğuma gidebilirim açılma yokmuş başlamamış daha ama yumuşama varmış dua edin bana

canım merhaba benimde akıntım oluyor senin başka ne gibi şikayetlerin vardı,fitilden de bir şey olmaz öyle riskli bir durum olsa dr önermezdi için rahat olsun.

slm kızlar şimdi dr.dan geldim 2 gündür sancım var şuan hala devam ediyo heran doğuma gidebilirim açılma yokmuş başlamamış daha ama yumuşama varmış dua edin bana

canım hadi abakılm inşallah hayırlıyla gelecek galiba senin bbeişdee dualarımız seninle Allah yardımcın olsun bir an evvel kurtul inşallah a.s.

canım umarım her şey senin için iyi gider ve bebişini sorunsuz bir şekilde kucagına alırsın.:Saruboceq: dogumu nasıl yapmayı düşünüyorsun

canım merhaba benimde akıntım oluyor senin başka ne gibi şikayetlerin vardı,fitilden de bir şey olmaz öyle riskli bir durum olsa dr önermezdi için rahat olsun.

canım süt gibi akıntım vardı oda iki gündür dr gel bir göreyim dedi gittim bugün mantar dedi fitil verdi işte. teşekkür ederim canım.
karahan canımm Allah yardımcın olsun güzelimm dualarımız seninle.

doğuma giren arkadaşlarım dualarımız sizinle.
bende artık bebeğime kavuşmak istiyorummmm dayanamıyorum artıkkkk.senağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::Saruboceq:

aynen canım yaaa böle doğuranları okuyunca dahada heyeca yapıyoruz galiba. bi an evvel bitsin istiyoruz çilekcim senin normal mi olacak yoksa sezeryanmı

canım umarım her şey senin için iyi gider ve bebişini sorunsuz bir şekilde kucagına alırsın.:Saruboceq: dogumu nasıl yapmayı düşünüyorsun

sağol canım benim şuan normal doğum dr.bugün leke gelebilir dedi ama ben bu sancıya dayanamicam heralde şuan çok zor oturuyorum belim kopuyo cvp yazamassam kusura bakmayın canlarım dua edin bana:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…