2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım benim şuan normal doğum dr.bugün leke gelebilir dedi ama ben bu sancıya dayanamicam heralde şuan çok zor oturuyorum belim kopuyo cvp yazamassam kusura bakmayın canlarım dua edin bana:a015:

dualarımız seninle canım,sancıların 10 dk 3 kez oluyor mu diye bi baksana,öyleyse artık beklememen lazım bildiğime göre

ağustosun güzel annelri hepinize rhat doğumlar diliyorum
yeşilözen arkadaşımızla sabah konuştuk nişanı gelmiş sancıcıda hafif hafif başlamış zaten yaklaşık 1 haftadır 3 cm açılması vardı herhalde bugün güzel kıızı dünyamıza gelecek allahın izniyle haberiniz olsun dedim zaten ben haber alınca size bi daha yazarım

kızlar merhabalar, arada bır gırebılıyorum pc ya oglumdan frsat buldukca..
henuz haber yok sabah gıdenlerden .hayırlısı ıle guzel haberler alıcaz ınş.

asli cım cok gecmıs olsun tam da son gunlerde nerden kaptın mantarı yaaa...
karahan cım sanırım sen de yaklastın doguma sancıların cok sık ara ıle olursa hemen ara dr unu mutlaka...
bamboo,unvere,cılek ve karahan sanırım bzm gunlerımız asagı yukarı aynı...
ve sanıyorum kı haftaya sıra bızım kızlar ne dersınız?
sonun da bız de bu bekleyısı guzel sonla bıtırecegız ınşallahh

arkadaşlar 5'te hastanede olacağım ben. hepinize sevgilerimi gönderiyorum. hiçbirinizi şahsen tanımıyorum ama inanın çok seviyorum. hepinize girmeden dua edeceğim.
yarın da nasipse evimde olurum. hepinize tekrar tekrar teşekkürler ve kucak dolusu sevgiler........a.s.a.s.a.s.a.s.:Saruboceq:

hayırlı doğumlar canım....inşalalh herşey güzel gider...:Saruboceq::Saruboceq:hihoyyyt

ben çıkıyorum arkadaşlar sırtım tutuldu...doğum yapacak herkese hayırlı doğumlar...diğerlerine güzel günler ..tekmeler....

hadı cnm hayırlı haberlerle gel ınş.
kolay dogum olsun :):CüvCüv:

Allah yardımcın olsun hayırlı haberini bekliyoruz....a.s.

merhaba kızlar
bende dr.dan geldim belki bi umut bugün dogurturlar beni diodum ama malesef.. nst ye baglandım herşey yolundaymış çok şükür...aslında bi ara dr. bugün yatıralım seni dedi ama yarın haftasonu oldugunu hatırlayınca vazgeçti pazartesi yatışım olacak salıda kızımı kucagıma alacagım inş.....ayy şu 3 gün nasıl geçecek bilmiom...
zeseze canım allah yardımcın olsun inş kolay bi dogum olur bebişinide inş.. saglıkla kucagına alrsın dualarımız senin ve dogum yapan bütün arkadaşlarımız için ...

canım hayırlı doğumlar diliyorum inşallah bebeğinle evine tekrar döneceksin çok öpüyoruz doğumda bize de dua et.
diloşum evet canım haftaya bizim sıramız ben pzt gidicem son olarak dr günü belirlicez. ben salı istiyorum ama bakalım kısmet ne zamanaaa ya biraz panik biraz heyecan biraz korku tuhafım. evde çocuklarda varya ne bileyim işte. onları bırakıp evde sezeryana gidicem. aklıma gelince tutamıyorum kendimi. bi yandan da artık bitsin diorum birbirimize dua edelim kızlar yaa hayırlısıyla yavrularımızla evimize dönelim inşallah bi duygusalım ki offff 3 gün ağlıycam galiba:çok üzgünüm:

unverecim sende salı günü bebeişine kavuşacaksın dimi aynı gün kurtulacaz inşallah bu arada seherden haberin var mı canım yaa o oğlanları doğurdu galiba bugün hiç sesi çıkmadı

ayy canım hiç bilmiorum ki seher belkide taşınıyodur evinin işleri bitmişti sanırım.. bu arada mervezeynepnur dan haberi olan varmı eşi askere gitmeden dogurmak istiyodu acaba dogurdumu ki?

bebeğimveben Canım son gecenin tadını cıkar uyuyabildiğin kadar uyuuu sonra uykusuz geceler seni bekliyorrrr:jeyyar:

bayanlar mavişşşş arkadaşımız sanırım şuan doğumda dua edelim lütfennnnnn....rabbim tek avazda kurtarsın...

evet ya seher taşınıyo olabilir. son günlerinde çok ağır işlerle uğraşıyo kız Alah yardım etsin. şanlıurfadaki merve zeynep nur dimi evet ondan da ses yok bi kaç gündür yetiştirdimi acaba bebeğini babsına çok istiyodu askere gitmeden görsün diye. bebeğim ve ben sende yarın kurtuluyosun canım Allah kolaylıkla kurtarsın seni ve bişeyi doğru sölüyosun doğum yapan arkdşlar siz dışarda uğraşıyosunuz bebeklerle biz hala içerde çünkü gerçekten gece uyutmuyolar kii sabaha kadar yastıklarla dolaşıyoruzz ordan oraya

sağol canım benim şuan normal doğum dr.bugün leke gelebilir dedi ama ben bu sancıya dayanamicam heralde şuan çok zor oturuyorum belim kopuyo cvp yazamassam kusura bakmayın canlarım dua edin bana:a015:

ay canımm allah bi avazda kurtulmayı nasip etsin.:Saruboceq:

herkese merhaba ağustos anneleri ben aslında eylül annesiydim ama bugünkü doktor kontrolüme göre ağustos annesi olacağım kızlar bebiş erken davranacak haftasına göre ilerde gidiyor;
biraz suyumuz azalmış ama doktor bebek sağlıklı dedi şu an 37. haftasında imiş 2kilo 950 gr olmuş bugün çatı muayenesi de yaptı ve doğumun normal olacağını söyledi 22 ağustos tahmini doğum tarihimiz....
doğum yapanlar oldu sizden hep takip ediyorum Allahım kalanları da kurtarsın.... : :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…