2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim bildiğim bebeğin iri olması erken doğaacağı anlamına gelmiyormuş.ama tabi doktorun sana bunun aksini söylemiş.neyse hayırlısı ile kucağına alırsın bebişini inşallah.ben de aslında sata göre eylül annesi gibi görünüyorum ama ağustos sonu olur gibi geliyo.

evet cnm aynı duygu bende de var zıra evde beı tane velet bırakıp gıdıcemm oooff
ve bugunku konusmaya gore slaı gunu ben de bebısımı kucagıma alıcam ınsallaah

Arkadaşlar bugunku kontrolumden bana da salı gunu cıktı Dr umuz 15.08 de ızıne cıkacakmıs ...
bızım cımcıme en son 2 hafta önce dönmüştü bugunku kontrolde tekrar ters döndugunu görduk dr da cok sasırdı son haftada ters dönenı ılk defa göruyorum dedı ılgınc geldı ona ...
ayrıca kordon bagı da boynunda 1 defa dolanmış duruyor bunların hepsını dıkkate alarak fazla beklemek ıstemedık ve allah ızın verır ıse salı gunu alıcaz bebısımızı..
bu durumda salı gunu de doguranların sayısı bayağı oldu de mı??????????

of ne kadar rahat ıdık gun var daha dıye sımdı bır heyecan bır korku aldı bızımm hayırlısı ıle ollaım da kurtulalımmmmmmmmmmmmmm

canımmmm!!! ibrahim bey izne mi çıkıcakmıs 15inde? benim epidural normal olacak doğumum, ama ayın 17 , 18i gibi bekliyoruz. acaba kaç gün kalıcak ? bi de antalyada olmazsa senağlama

canım benim böyle olmasının sebebi bebeğimin suyu azaldığı için

günaydın güzel anneler.
dün kontrole gittim ordanda kayınvaldeme geçtim yazamadım size.
nst ye bağladılar sancılarım çok fazla çıktı.doktorda şaşırdı.bu sancılarla şimdiye kadar doğurman gerekiyodu,niye duruyosun ki sen dedi.sabah akşam doğurursun dedi.hayırlısıyla bi olsa.bebekte herşey normalmiş.bekliyoruz artık.
ama doktorum 17/08 se izne çıkacakmış sinir oldum.inşallah ozamana kadar olurda başka doktor çilesi çekmem.

merhaba canım.dün yazdımda sana sanırım sen çıkmıştın o zaman.
banada fitil verdi doktor 3 günlük kullanım için.akıntım fazla olduğu için.korkma doktorlar bebeği riske etmez.doğumdada akıntı iltiap zorluk veriyomuş o yüzden kullanmak gerekiyo.sen hangi doktora gidiyosun umutta.

sabah sabah uykusu kaçan yok heralde benim gibi :)))))))))))))))))
doğuma gidenlerden de haber yok.
bende çıkıyım bari sonra görüşürüz

gece kimse uyuyamadı galiba herkes uyuyo ya da doğurdu. benim gece çok fena sancılarım oldu ama doktorum izinden pzt dönüyo çok korktum nese şimdi biraz daha iyiyim ama çatı ağrılarım çok bugün ve karnım baya aşağıda aslında benim günüme çok var normalde niye böyle oldu ki akşama da kuzenimin düğünü var oraya gidicem orda doğurmassam iyidir

herkese günaydın bende çarşamba günü sezeryan olcam sizlerinde dediği gibi ilk çocuğunu evde bırakmak zor olacak gibi o uyurken çıkarım daha iyi olur dün misafirimiz vardı hepsi yüzüme lohusalığın çöktüğünü hatta çarşambayı beklemiyceğimi söyledi bir korku sardı beni herhalde bütün gece hafif hafif sancım vardı iş ciddiye bindi yani allah herkese kolay doğum nasip etsin hihoyyyt

anlaşılıyormuymş insanın yüzünden...hayırlısı bakalım....

arkadaşlar benim bu gün kontrolüm var şimdi çıkıyorum.benim için dua eder misiniz?allah hayırlı haberlerle dönmeyi nasip eder inşallah.

elifcim gerçekten evde çocukları bırakıp sezeryana gitmek zor olacak bi de benim kızım çok erkencidir umarım ben çıkarker uyuyo olur. arkamdan ağlarsa çok daha zor oalbilir herşey. gün yaklaştıkça düşünceler artıyo. salı girsem hayırlısıyla inşallah perşembe evime dönmeyi nasip etsin ALLAHIM bebeğimle birlikte

canımmmm!!! ibrahim bey izne mi çıkıcakmıs 15inde? benim epidural normal olacak doğumum, ama ayın 17 , 18i gibi bekliyoruz. acaba kaç gün kalıcak ? bi de antalyada olmazsa senağlama

Cnm gunaydın valla maalesef bana oyle dedı benım ıstedıgım tarıh 20.08 ıdı. bunu öne alalım ben ızıne cıkıcam dedı veya dönusu bekle dedı. ama zaten bebegı ters ve boynunda 1 defa sarılı kordonu görunce 20 sını beklemyelım dedı sonradan.. ben de zaten bekleyek durumda degılım dedım .. sımdı bu 3 gece nasıl gecer bılmem kafam hep su kordon olayında ınsallah bırseyle rolmadna salı ya kadar dayanabılırız.
sen bugunlerde bır konus ıbrahım beyle tarıh ve ızın konusunu netleştır

kolay gelsın cnm:CüvCüv:

diloşum gün belli olunca bi kaygı alıyo dimi ama doktorun izne gitmeden alınması daha ii . doktorun tanımadık birisi olunca insan bi tuhaf oluyo . hayırlısıyla bitseydi bi atlatsaydık bizde :lepi:[/QUOTE]

gunaydın herkesler kızlarrr

bamboo cum kesınlıkle katılıyorum bu 3 gece nasıl gececek arkadasım yaaaa
bekle bekle offffff neyse herseyın hayırlısı ınşallaaahhh

diloşum gün belli olunca bi kaygı alıyo dimi ama doktorun izne gitmeden alınması daha ii . doktorun tanımadık birisi olunca insan bi tuhaf oluyo . hayırlısıyla bitseydi bi atlatsaydık bizde :lepi:

gunaydın herkesler kızlarrr

bamboo cum kesınlıkle katılıyorum bu 3 gece nasıl gececek arkadasım yaaaa
bekle bekle offffff neyse herseyın hayırlısı ınşallaaahhh[/QUOTE]

canım sizin yine gününüz belli.belli olmadan beklemek daha kötü bence.hele birde çok gününüz kalmadıysa.doktor bana sabah akşam olmalı diyo ama tık yok.yataktan kalkıp biraz dikiliyorum suyum geliyomu diye kaydirigubbakcemile5 çok komik haldeyim valla
şu doktorlar niye izne çıkar bilmem.benimkide 17sinde çıkacakmış.geçen ayda özellikle sordum seni doğurtmadan gitmiycem dedi.giderse çok kötü olurum.hayırlıs artık.zaten benim hamileliğimde hiçbişi düzgün gi,tmedi buda öyle olacak sanırım senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…