günaydın arkadaşlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. sinemcim evt senin yazını gelince okudum. benim drum şeyma hanım.
Cnm gunaydın valla maalesef bana oyle dedı benım ıstedıgım tarıh 20.08 ıdı. bunu öne alalım ben ızıne cıkıcam dedı veya dönusu bekle dedı. ama zaten bebegı ters ve boynunda 1 defa sarılı kordonu görunce 20 sını beklemyelım dedı sonradan.. ben de zaten bekleyek durumda degılım dedım .. sımdı bu 3 gece nasıl gecer bılmem kafam hep su kordon olayında ınsallah bırseyle rolmadna salı ya kadar dayanabılırız.
sen bugunlerde bır konus ıbrahım beyle tarıh ve ızın konusunu netleştır
kolay gelsın cnm:CüvCüv:
gunaydın herkesler kızlarrr
bamboo cum kesınlıkle katılıyorum bu 3 gece nasıl gececek arkadasım yaaaa
bekle bekle offffff neyse herseyın hayırlısı ınşallaaahhh
kızlar benim durumum da sizden farksız deil ben 8. aya kadar aynı dr.a gidiyodum çokda memnundum dogumuda o yaptıracaktı ama çocuk dr. kesinlikle araştırma hast. dogurmam gerektiğini söyleyince dr.mu bıraktım 2 haftadır 4 defa araştırma hast. gittim ve her seferinde farklı dr. vardı dün sordum dogumu hangi dr. yaptıracak die o hiç belli olmaz dedi dogum yapacagım gün belli olurmuş.
kızlar benim durumum da sizden farksız deil ben 8. aya kadar aynı dr.a gidiyodum çokda memnundum dogumuda o yaptıracaktı ama çocuk dr. kesinlikle araştırma hast. dogurmam gerektiğini söyleyince dr.mu bıraktım 2 haftadır 4 defa araştırma hast. gittim ve her seferinde farklı dr. vardı dün sordum dogumu hangi dr. yaptıracak die o hiç belli olmaz dedi dogum yapacagım gün belli olurmuş.
canım Allah yardımcın olsun. hayırlı haberlerini bekliyoruza.s.[/Q
merhabalar arkadaşlar!
kontrolden yeni geldim hemen foruma bi göz atayım dedim.bakalım doğuran var mı diye.
benim kontrolüm çok şükür iyi geçti.her şey yolundaymış.oğlum da 3100 gram olmuş.korkularımdan bahsettim doktoruma istersen sezeryan yapalım dedi.çünkü normal doğumda annenin hazır olması gerek,kendine güvenmesi gerek dedi.10 gün sonra tekrar çağırdı ve bu süre içerisinde karar vermemi istedi.allahtan hayırlısını diliyorum.umarım hepimiz hayırlı bir şekilde doğumlarımızı yaparız ve bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.
canım ordaki doktorlardan hangisinden memnunsan onun ameliyat gününe alsan olmaz mı sezeryan günün?
canım hiç birinden bişi anlamadımki her gidiyorum başka dr. sil baştan dosyamı incelio 2 gün sonra yine gel nst ye dio 2 gün geçio bakıyorum başka dr . yine aynı şeyler yani bi dr a 2 kere muayne olmadıgım için hepside aynı benim için...
canım Allah yardımcın olsun. hayırlı haberlerini bekliyoruza.s.[/Q
merhabalar arkadaşlar!
kontrolden yeni geldim hemen foruma bi göz atayım dedim.bakalım doğuran var mı diye.
benim kontrolüm çok şükür iyi geçti.her şey yolundaymış.oğlum da 3100 gram olmuş.korkularımdan bahsettim doktoruma istersen sezeryan yapalım dedi.çünkü normal doğumda annenin hazır olması gerek,kendine güvenmesi gerek dedi.10 gün sonra tekrar çağırdı ve bu süre içerisinde karar vermemi istedi.allahtan hayırlısını diliyorum.umarım hepimiz hayırlı bir şekilde doğumlarımızı yaparız ve bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.
canım kontrolünün iyi geçmesine sevindim.kendini doğuma hazır hissetmen çok önemli.bende normalden korkuyodum ama herşeyin en iyisi normal olduğunu düşünerek korkularımı yendim.ama şimdide şu doktorumun izin olayı çıkınca tekrar korkmaya başladım.başkası olunca nasıl olacak diye.herşey için hakkımıza hayırlısını dilemekten başaka yapacak bişi yok
canım kontrolünün iyi geçmesine sevindim.kendini doğuma hazır hissetmen çok önemli.bende normalden korkuyodum ama herşeyin en iyisi normal olduğunu düşünerek korkularımı yendim.ama şimdide şu doktorumun izin olayı çıkınca tekrar korkmaya başladım.başkası olunca nasıl olacak diye.herşey için hakkımıza hayırlısını dilemekten başaka yapacak bişi yok
ne güzel canım korkularını yenebilmişsin.ben yapamıyorum nedenlerinden bi tanesi de normal doğumda doktorumun doğuma girmemesi.sadece nöbetine denk gelirse girebiliyor.devlette de böyle bi kural var işte.
selam kızlar nasılsınız...bebişler nasıll..kimler doğum yaptı pek bakamıyorumm...
bende biraz üzgünüm bebeğimin sarılığı biraz yüksek çıktı..2 gündür doktora giidiyoruz..inş atlatırız bu dönemide...sık sık emzirmem gerekiyor.inş en yakın zamanda düzelir..:çok üzgünüm:
doğum yapan anneler sizdede oldumu yenidoğan sarılığı..
bizde bide kan uyuşmazlığı varya daha o yüzden biraz fazla:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?