2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlar.bugün site durgundu.doğumlar arttıkca giren sayısı azaldı.yarın sabah annem geliyo memleketten şimdi yolda.yarın çok giremiye bilirim.hepinizi öpüyorum tekrar iyi geceler

Sinemcim allah kavuştursun canım,hadi gözün aydın inş.
öptüm canımmm,
kübracım bizdede hafif vardı sarılık hepsinde oluyor takip etmek gerkliymiş,

Selam kızlarrrr,
Arkadaşlar bugun güzel bir deneyim yaşadık Kızımınzın İLK BANYOSU nu yaptırdık,
çok zor olmadı canım kızım suyu sevdi ağladı biraz ama suyu dökünce sakinleşti babasıda sürekli konuştu onunla,kolay bir banyo oldu,bişey sorucam yıkarken biraz derisi soyuldu kızımın bir sorun olmaz dimi canlarım, ayrıca hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,
sehercim sinemcim sizlerinde msn desteğiniz cok iyi geldi,kaydirigubbakcemile5
(Elvin) Nihancım çok saol canım arkadaşım telefon ile aradın zahmet verdim sana cok iyi oldu canım,annenin sesini duydum cok güzeldi doğrusu annenle tanışmak isterim eski istanbul hanımefendilerinden annen sanırım cok tatlı bir konuşması vardı,tekrar tekrar teşekkür ederim nihancım,
a.s.

bende ona gidiyodum.çok tatlı bi kadındır.çok sevmiştim ben onu.18 gibi zne çıkacaktı oda sordunmu.doğum için ne diyo :CüvCüv:

iyi geceler kızlar.bugün site durgundu.doğumlar arttıkca giren sayısı azaldı.yarın sabah annem geliyo memleketten şimdi yolda.yarın çok giremiye bilirim.hepinizi öpüyorum tekrar iyi geceler

canım evt biliyorum çarşamba gittigimde söylemişti zaten çünkü her hafta nst çekildigimiz için ben yokum gülsüm hanıma gidersin dedi. şimdiden gözün aydın annenler geliyormuşş.
arzucum bebişiniz güle güle kirlensin. herkese iyi geceler. narı beyzacım geçmiş olsun canım.

bugün burası boş kalmışş. herkese günaydınnn. güzel bir pazar günü diliyorum. arzucumm sana komşu geliyorum tatlımm. evi tuttuk arkadaşlar bu hafta biraz telaşlı olacagım yavaş yavaş ev toplamaya başlıyacagım haftayada nasip olursa taşınacagız. bebiş dogmadan evi bulup taşınacagımıza çok seviniyorum.
bütün annelerimi bebişlerle birlikte çook çook öpüyorum. güzel günler.

günaydın aslıcım,ev taşıyacakmışsın aman kendine bebişine dikkat et kendini çok yorma,hatta mümkünse hiç yorma,ev taşımanın nasıl bir şey olduğunu bilirim,hele de hamilelikte bu daha da zor olur.

geçmiş olsun canım a.s.,üzme kendini,üzülürsen sütünü de etkileyebilir,içini serin tut .yeni doğanlarda oluyor diye biliyorum,umarım bebişin en kısa zamanda iyileşir.

evt canım ev bulmak zaten zorlamıştı beni yollarda doguracagım sandım şimdide ev toplama işi gözümde büyüyor kimsede yok yanımda annemin gelmesine de daha çok var ne yapacagım bilmiyorum artık yavaş yavaş toplanmaya çalışacagım. tşk ederim canım sen nasılsın.

benimde özellikle akşamları sancılarım oluyor ama iyyim alışacağım artık bebişim gelene kadar bu ağrılarahamileligin nasıl bir şey olduğunu bildiğim için hiç kıyamıyorum hamile olanlara,benimde yanımda kimse yok bazen zorlansamda duramıyorum yapıyorum yine de,insan kendi işini kendi yapmaya alışınca daha sonra bunları başkasından yapmasını istemek bana çok zor geliyor.

selam kızlar ben geldim benimde bebişim artık benimle 09.08.2008 de bende bebişime kvuştum normal doğum yaptım. çok güzel bi duygu allah herkese sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin hrkesi öp. kendinize ii bakın vaktim yok şimdi sonra uzun uzunbakarım

anam ne güsel sendemi kavuştu n bebişine:) yaa hepiniz tektek döküldünüz bi bvenmi kaldım.. ben nesamn dogurucammmmmmmmmmmmm :roflol:

kübracıgım bu kan uyuşmazlıgı ignesii kaç paraydı... bend e vurlucam kaç olmuş fiyatı merak ettim şimdii..

ay ne güzel canım...Sağlıkla büyütmk nasip etsin Allah...

tebrik ederim canım a.s. allah analı babalı büyütsün hemde normal dogum yapmışsın ne güzel ,darısı bizlerin başına.

merhabalar arkadaşlar bizim yaramazlarla uğraşmaktan fırsat bulamıyorum yazmaya. aslında bu ortamı o kadar özledimki.inş. kışa biraz düzenimiz oturur da yine buluşuruz burada.....
yeni gördüğüm isimler var aramızda, hoşgeldiniz arkadaşlar. seherciiiiiiiiiim sen daha doğurmamışsın 40 haftayı tamamlıycaksınız galiba... bebeğine kavuşmak için sabırsızlanan tüm güzel anneler sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim sizlere. aslıcıım da bebişini koklayacağı günü bekliyor hayırlısıyla az kaldı arkadaşım. şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum arkadaşlar sizleri çooooooooooooook özledim

arkadaşlar merhaba bende doğum yaptım kızıma kavuştum çok şükür
çok mutluyum allah herkese tattırsın bu duyguyu amin
doğum yapmamış anneler hayırlısıyla sizde vaktinde saatinde yaparsınız.

oooo yeni bebişler var ALLAH analı babalı büyütsün.annelere geçmiş olsun..darısı başımıza..

kezbancım ben yeni geldim ama dogum hikayeni bugün okudum ve çok duygulandım,seni tebrik ederim canım direnişin ve çaban ve arkadaşların sana desteği çok güzel a.s. allah bebişlerini analı babalı büyütsün :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…