iyi geceler kızlar.bugün site durgundu.doğumlar arttıkca giren sayısı azaldı.yarın sabah annem geliyo memleketten şimdi yolda.yarın çok giremiye bilirim.hepinizi öpüyorum tekrar iyi geceler
bende ona gidiyodum.çok tatlı bi kadındır.çok sevmiştim ben onu.18 gibi zne çıkacaktı oda sordunmu.doğum için ne diyo :CüvCüv:
iyi geceler kızlar.bugün site durgundu.doğumlar arttıkca giren sayısı azaldı.yarın sabah annem geliyo memleketten şimdi yolda.yarın çok giremiye bilirim.hepinizi öpüyorum tekrar iyi geceler
bugün burası boş kalmışş. herkese günaydınnn. güzel bir pazar günü diliyorum. arzucumm sana komşu geliyorum tatlımm. evi tuttuk arkadaşlar bu hafta biraz telaşlı olacagım yavaş yavaş ev toplamaya başlıyacagım haftayada nasip olursa taşınacagız. bebiş dogmadan evi bulup taşınacagımıza çok seviniyorum.
bütün annelerimi bebişlerle birlikte çook çook öpüyorum. güzel günler.
selam kızlar nasılsınız...bebişler nasıll..kimler doğum yaptı pek bakamıyorumm...
bende biraz üzgünüm bebeğimin sarılığı biraz yüksek çıktı..2 gündür doktora giidiyoruz..inş atlatırız bu dönemide...sık sık emzirmem gerekiyor.inş en yakın zamanda düzelir..:çok üzgünüm:
doğum yapan anneler sizdede oldumu yenidoğan sarılığı..
bizde bide kan uyuşmazlığı varya daha o yüzden biraz fazla:çok üzgünüm:
günaydın aslıcım,ev taşıyacakmışsın aman kendine bebişine dikkat et kendini çok yorma,hatta mümkünse hiç yorma,ev taşımanın nasıl bir şey olduğunu bilirim,hele de hamilelikte bu daha da zor olur.
evt canım ev bulmak zaten zorlamıştı beni yollarda doguracagım sandım şimdide ev toplama işi gözümde büyüyor kimsede yok yanımda annemin gelmesine de daha çok var ne yapacagım bilmiyorum artık yavaş yavaş toplanmaya çalışacagım. tşk ederim canım sen nasılsın.
selam kızlar ben geldim benimde bebişim artık benimle 09.08.2008 de bende bebişime kvuştum normal doğum yaptım. çok güzel bi duygu allah herkese sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin hrkesi öp. kendinize ii bakın vaktim yok şimdi sonra uzun uzunbakarım
selam kızlar ben geldim benimde bebişim artık benimle 09.08.2008 de bende bebişime kvuştum normal doğum yaptım. çok güzel bi duygu allah herkese sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin hrkesi öp. kendinize ii bakın vaktim yok şimdi sonra uzun uzunbakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?