2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım,allah analı babalı büyütsün :Saruboceq: darısıda dediğin gibi vaktinde saatinde bizimde baışımıza.

canım gözün aydın
allah analı babalı büyütsün.doğum hikayeni de bekliyoruz.

anam ne güsel sendemi kavuştu n bebişine:) yaa hepiniz tektek döküldünüz bi bvenmi kaldım.. ben nesamn dogurucammmmmmmmmmmmm :roflol:

ben de varım sehercim:):CüvCüv: bizim 1 gün var aramızda, doktorum bebek hala yukarda miadını bekler diyor, senin doktor ne dedi, normal mi olacak senin?

KIŞGÜNEŞİ canım hayırlı olsun, ebbeğinle uzun güzel günler geçirin inşallah doğum hikayeni de yaz bizlere moral olsun:dance:

geçmiş olsun canım,allah analı babalı büyütsün :Saruboceq: darısıda dediğin gibi vaktinde saatinde bizimde baışımıza.

canım çok teşekkür ederim saolasın
bizimki biraz erken oldu herşeyin hayırlısı çok şükür bi sıkıntımız yok
rabbim böyle sıkıntısız stresizsiz sizede nasip etsin.

arkadaslar ben 03.08.2008 de dogum yaptim hastaneden daha yeni ciktim oglusum 3kilo 370gr 53cm :dünyaya geldi hepinizi öpüyorum allah hepinize nesip etsin bu duyguyu

kışgüneşii ve süsecim gözünüz aydın allah evlatlarınızı size bagışlasın rabbim bizlerede inş. saglıklı dogumlar nasip etsin...

kızlar az önce neslihanın haberini okudum çoookkkk üzüldüm bugün hep aklımdaydı acaba oglusuna kavustumu die ama

Bütün annişlere hamişlere selamlar...Nihayet Kızımı dünyaya getirdim çok şükür ...Darısı dogum yapıcak olan hamişlere olsun...Kızımın saglıgı durumu iyi şükürler olsun..3100gr 52 cm dogdu. zümra ece ismine karar verdik...ben 2 gündür pek iyi degildim..agrılarım yeni yeni dinmeye başladı ancak girebildim siteye...
kızımla kendimize gelelim de iyice bir , bol bol burda görüşürüz artık..

Maaviş ZEsEZe ve ismini şuaan hatırlayamadıgım dige arkadaşlaımın dogumu nasıl geçti accaba merak ediyorum..haberr yok hala onlardan heralde..
Dogum yapıcak annişler sezeryanmi normal mi diye fikrimi sormk isterseniz de egerki durumunuz normal doguma müsaitse normal yapın...spinal epidural sezeryan bana hiç mantıklı gelmedi..detaylı bilgi isteyen olursa anlatayım neden oldugunu...şimdi burdan kimseyi endişelendirmek istemem....Bütün hamişlerin allah yardımcısı olsun..sorunsuz agrısız yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin rabbim sizlere..

kızlar hepinizi selamlar, benim 6sında kontrolüm vardı, doktorum ne yazık ki bize pek de iyi haberler vermedi, kanamamın olmasının normal olmadığnı söyledi, bebeğin her an tehlikeye girebilecğini ve eşinden ayrılabileceğini söyledi, benim çatımın da çok dar olduğunu, normal doğum yapmamın zor olduuğunu, 3 gün hastanede kalmam gerektiğini söyledi 3 gün kalsak da doğumn normal olma olaslığını yüzde 40-50 dedi. biz de bekleyip her şeyi riske atmak istemedik, zaten eşim de askere gidecekti, bu yüzden sezeryan oldum. gerçekten o da benim için çok zor oldu, şimdi bazen beklesemiydim diyorum, ama bebeğime bi şey olmasından korktum. bebeğimle istediğim gibi ilgilenemiyorum, bu da beni üzüyor, bu arada eşime de ne yazık ki asker öğretmenlik çıkmadı, osmaniye de 6 ay askerlik yapacak, dün belli oldu, çok üzüldüm. anlayacağınız hiçbir şey istediğim gibi olmadı, dualarınızı bekliyorum, sıkıntılıyım çünkü. doğum yapan herkese Allah analı babalı büyütsün diyorum.

biz bugün yine erkenciyiz arkadaşlarr gece dogru dürüst uyuyamadım da zaten. dogum yapan arkadaşlarımın hepsini yürekten kutluyor. Allah uzun ömürlü analı babalı büyütsün bebişleri saglıcakla.
herkese güzel bir hafta diliyorum.

aslicim hayirli olsun canim,nerde nereyi tutun,hadi bakalim canim birlikte büyütcez melekleri desene,

canım yaa gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah bebeğini darısı bana

aslicim hayirli olsun canim,nerde nereyi tutun,hadi bakalim canim birlikte büyütcez melekleri desene,

arzucumm kusura bakma canım msjına cevap yazmayı unuttum gümüşpınar marketin orda bir ev tuttuk çok güzel yeni bina. işte bu hafta sonu taşınacagız Allah nasip ederse. evt canım bebişleri birlikte büyütecegiz inşllah. sen benden tecrübeli oldugun için senin yardımına çok ihtiyacım olacak.

doğum yapan tüm arkadaşların gözü aydınn.. merve zeynepnurcum canını sıkma bak sağlıkla yavruna kavuşmussun herşeyin hayırlısı dimi eşine de üzülme benimde eşim kızım 1 yaşındayken kısa dönem askerlik yapmıştı zaman çok çabuk geçiyo. bak yavrun yanında onunla vakit geçirirken herşey çok çabuk olur biter. yeter ki sağlık olsun herşey atlatılıyo.. bu arada bugün dr ma gidiyorum yarın büyük ihtimalle sezeryana giricem saatini yazarım gelince ama bana dua edin unutmayın olurmu herkesi çok öpüyorum

Canım ekmek fırının sol köşesimi yeni yapıld bina, hadi hayırlısı bakalım canım,bizde ne tecrübe edindik ama tek başımıza uğraşıp duruyoruz canım :) banyosunu bile zarzor arkadaşların yardımı ile yapabildik,bakalım hayırlısı iyi cok uzak deiliz ekmek almaya geldiğimde uğrarım :)

günaydın kızlar nasılsınız bugün?
bakıyorumda herkese erkenci bugün . dinacım gözün aydın allah evladını analı babalı büyütmeyi nasip etsin.mervecim bizde seni merak ediyodukdogurdunmu die şükürki evladına saglıkla kavuşmuşsun agrıların inş. bian önce geçer eşine de allah kavuştursun neyseki yanlız deilsin artık bebişin yanında..
kızlar ben bugün hastaneye yatıcam yarında inş. doguacagım dün gece hiç uyuyamadım aslında korkmuyorum ama heyecan va sanırım bütün gece döndüm durdum sabaha karşı uyumuşum rüyamda da hastaneyi göryorum ortamı hiç hoş deil bi türlü dogurtmuyolar beni habire erteliolar falan..... neyse kızlar ben şimdi çıkıyorum son kez çantamı kontrol edeyim lohusa yatagımı hazırlayayım öğleye dogru evden çıkarız sanırım... gelişmelerden nihana bilgi veririm hepinizden bol bol dua bekliorum özelliklede kızım için.....

canım ya hadi bakalım hayırlısyla bbeğinle sağlıkla dön evine inşallahhh . dualarımız seninle canım inşallah hemen kucağına alıp emzirmeye başlarsın. heyecan çok normal tabi ben de uyuyamadım dün gece bakalım bu gece nası uyuyacam sağlıkla gelin ikinizde hayırlı doğumlar canıma.s.

senin adına çok sevindim sen de bebişine kavuşuyorsun ne güzel,güzel şeyler düşün canım,bebişini kucağına alacağını, kokluyacağınıkolay bir dogum geçirirsin inşallah,dualarımız seninle ve kızınla olacak:Saruboceq:,içini serin tut.

canım şimdiden sana kolay doğum diliyorum.umarım herşey gönlünce olur ve sen kızçeni sağlıklı bir şekilde kollarına alırsın.allah yardımcın olsun canım.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…