arkadaşlar merhaba bende doğum yaptım kızıma kavuştum çok şükür
çok mutluyum allah herkese tattırsın bu duyguyu amin
doğum yapmamış anneler hayırlısıyla sizde vaktinde saatinde yaparsınız.
arkadaşlar merhaba bende doğum yaptım kızıma kavuştum çok şükür
çok mutluyum allah herkese tattırsın bu duyguyu amin
doğum yapmamış anneler hayırlısıyla sizde vaktinde saatinde yaparsınız.
anam ne güsel sendemi kavuştu n bebişine:) yaa hepiniz tektek döküldünüz bi bvenmi kaldım.. ben nesamn dogurucammmmmmmmmmmmm :roflol:
geçmiş olsun canım,allah analı babalı büyütsün :Saruboceq:darısıda dediğin gibi vaktinde saatinde bizimde baışımıza.
biz bugün yine erkenciyiz arkadaşlarr gece dogru dürüst uyuyamadım da zaten. dogum yapan arkadaşlarımın hepsini yürekten kutluyor. Allah uzun ömürlü analı babalı büyütsün bebişleri saglıcakla.
herkese güzel bir hafta diliyorum.
selam kızlar ben geldim benimde bebişim artık benimle 09.08.2008 de bende bebişime kvuştum normal doğum yaptım. çok güzel bi duygu allah herkese sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin hrkesi öp. kendinize ii bakın vaktim yok şimdi sonra uzun uzunbakarım
aslicim hayirli olsun canim,nerde nereyi tutun,hadi bakalim canim birlikte büyütcez melekleri desene,
arzucumm kusura bakma canım msjına cevap yazmayı unuttum gümüşpınar marketin orda bir ev tuttuk çok güzel yeni bina. işte bu hafta sonu taşınacagız Allah nasip ederse. evt canım bebişleri birlikte büyütecegiz inşllah. sen benden tecrübeli oldugun için senin yardımına çok ihtiyacım olacak.
günaydın kızlar nasılsınız bugün?
bakıyorumda herkese erkenci bugün . dinacım gözün aydın allah evladını analı babalı büyütmeyi nasip etsin.mervecim bizde seni merak ediyodukdogurdunmu die şükürki evladına saglıkla kavuşmuşsun agrıların inş. bian önce geçer eşine de allah kavuştursun neyseki yanlız deilsin artık bebişin yanında..
kızlar ben bugün hastaneye yatıcam yarında inş. doguacagım dün gece hiç uyuyamadım aslında korkmuyorum ama heyecan va sanırım bütün gece döndüm durdum sabaha karşı uyumuşum rüyamda da hastaneyi göryorum ortamı hiç hoş deil bi türlü dogurtmuyolar beni habire erteliolar falan..... neyse kızlar ben şimdi çıkıyorum son kez çantamı kontrol edeyim lohusa yatagımı hazırlayayım öğleye dogru evden çıkarız sanırım... gelişmelerden nihana bilgi veririm hepinizden bol bol dua bekliorum özelliklede kızım için.....
bakıyorumda herkese erkenci bugün . dinacım gözün aydın allah evladını analı babalı büyütmeyi nasip etsin.mervecim bizde seni merak ediyodukdogurdunmu die şükürki evladına saglıkla kavuşmuşsun agrıların inş. bian önce geçer eşine de allah kavuştursun neyseki yanlız deilsin artık bebişin yanında..
kızlar ben bugün hastaneye yatıcam yarında inş. doguacagım dün gece hiç uyuyamadım aslında korkmuyorum ama heyecan va sanırım bütün gece döndüm durdum sabaha karşı uyumuşum rüyamda da hastaneyi göryorum ortamı hiç hoş deil bi türlü dogurtmuyolar beni habire erteliolar falan..... neyse kızlar ben şimdi çıkıyorum son kez çantamı kontrol edeyim lohusa yatagımı hazırlayayım öğleye dogru evden çıkarız sanırım... gelişmelerden nihana bilgi veririm hepinizden bol bol dua bekliorum özelliklede kızım için.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?