Maaviş ZEsEZe ve ismini şuaan hatırlayamadıgım dige arkadaşlaımın dogumu nasıl geçti accaba merak ediyorum..haberr yok hala onlardan heralde..
Dogum yapıcak annişler sezeryanmi normal mi diye fikrimi sormk isterseniz de egerki durumunuz normal doguma müsaitse normal yapın...spinal epidural sezeryan bana hiç mantıklı gelmedi..detaylı bilgi isteyen olursa anlatayım neden oldugunu...şimdi burdan kimseyi endişelendirmek istemem....Bütün hamişlerin allah yardımcısı olsun..sorunsuz agrısız yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin rabbim sizlere..
kızlar hepinizi selamlar, benim 6sında kontrolüm vardı, doktorum ne yazık ki bize pek de iyi haberler vermedi, kanamamın olmasının normal olmadığnı söyledi, bebeğin her an tehlikeye girebilecğini ve eşinden ayrılabileceğini söyledi, benim çatımın da çok dar olduğunu, normal doğum yapmamın zor olduuğunu, 3 gün hastanede kalmam gerektiğini söyledi 3 gün kalsak da doğumn normal olma olaslığını yüzde 40-50 dedi. biz de bekleyip her şeyi riske atmak istemedik, zaten eşim de askere gidecekti, bu yüzden sezeryan oldum. gerçekten o da benim için çok zor oldu, şimdi bazen beklesemiydim diyorum, ama bebeğime bi şey olmasından korktum. bebeğimle istediğim gibi ilgilenemiyorum, bu da beni üzüyor, bu arada eşime de ne yazık ki asker öğretmenlik çıkmadı, osmaniye de 6 ay askerlik yapacak, dün belli oldu, çok üzüldüm. anlayacağınız hiçbir şey istediğim gibi olmadı, dualarınızı bekliyorum, sıkıntılıyım çünkü. doğum yapan herkese Allah analı babalı büyütsün diyorum.
doğuma gidecek annelerin Allah yardımcısı olsun, inşallah kolay bi doğum geçirirler.. doğum yapanların gözüaydın, Allah analı babalı büyütsün.
günaydın arkadaşlar
doğum yapan tüm arkadaşlar gözünüz aydın. allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi.
doğum yapıcak arkadaşlar allah kurtarsın hepimizi.
benim bebeğimin doğmaya niyeti yok sanırım. herkes doğurdu ben de hiç gelişme yok.:roflol:yarın doktora gidicem bakalım ne haberle dönücem.
hepinizi öpüyorumma.s.
kızlar gunaydın ıyı haftalar dogum yapan anneler hayırlı ugurlu olsun allah bebıslerınıze ve sıze saglık versın
ve yarın benım gıbı doguma gıdecek olan arkadaşlar ne alemdesınız???,
son kontroller son hazırlıklar bıttı artık yolun sonuna geldık valla allahın ıznı ıle bebıslerımıze kavusalım
bugun bızde bır genel temızlık var yarın sabhtan hast de olucaz sanıırm saat 10 da gırıcez doguma
epıdural sezeryan olucaz(bıraz korkmakla beraber bu sekılde olmaya karar verdık)
NİHANCIM TELEFONDA BEPANTEN KULLAN DEMİŞTİN PUDRA YERİNE BUNUN İKİ ÇEŞİTİ VAR BİRİ KREM BİRİ MELHEM,BU FOTOLARSAN HANGİSİ CANIM KOYU RENKLİ OLAN MI ACIK RENKLİ OLAN MI TERETTÜTTE KALDIM,EŞİME SÖYLEMİŞTİM BEN O KREM OLANDAN ALMIŞ,
KIZLAR SİZLERDENDE KULLANAN VARMI BEPANTEN,
a.s.
arzucum ne için kulanıcaksın?
ÇİLEK-79 hAYIRLI HABERLERLE DÖN İNŞ.
Diloşum hADİ BAKALIM GÖZÜN AYDIN CANIM,HAYIRLISI İLE DÖNÜN SİZDE ARAMIZA,HABER VERMEYİ UNUTMAA,,
kızlar gunaydın ıyı haftalar dogum yapan anneler hayırlı ugurlu olsun allah bebıslerınıze ve sıze saglık versın
son kontroller son hazırlıklar bıttı artık yolun sonuna geldık valla allahın ıznı ıle bebıslerımıze kavusalım
bugun bızde bır genel temızlık var yarın sabhtan hast de olucaz sanıırm saat 10 da gırıcez doguma
epıdural sezeryan olucaz(bıraz korkmakla beraber bu sekılde olmaya karar verdık)
kızlarr oğluşuma mevlüt yaptık cumartesi günü allah kabul ederse inş.çok güzel oldu herşey çok duygulandım oğluşuma mevlüt takımlarıda pek bi yakışdı teyzeleri resimlerini koyarım bir ara biz bu akşam doktorumuzunda izniyle yazlığa gidiyoruz 1 hafta kadar olmayacağız doğum yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolaylık diliyorum hepinizi ve kuzucuklarınızı öpüyorummm
dogum yapan arkadaşlarım allah ömür saglık versin evlatlarınıza inş.CANIM eşinin askere gidmesi çokk zor özellikle bu durumda. bebeginle oyalanırsın bu zorlu günlerde.kızlar benden dogum hikayesi beklemeyinbitek ogluşumu kollarıma eşim verirken o anlar mutluluk diyarında geziyorum zannettim.benim ameliyatım biraz zorlu geçti.operasyon gayet iyiymiş ama benim halim çok kötüydü öncesi ve sonrasında.kimseyi etkilemek istemiyorum herkes dogursun bizim bölümde ondan sonra söz yazarım arkadaşlarım ama şuan yazmasam daha iyi.bu gün kendime gelebildim agrılarım hafiflemiş azcık kramplarım azaldı çok şükür ertugum çok iyi maş teyzeleri hepinizi öpüyorum bebeişlerinizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?