2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım allah analı babalı büyütsün bebişini.sana da geçmiş olsun.umarım tez zamanda iyileşirsin.beni epidural konusunda aydınlatırsan sevinirim canım.çünkü ben epidural sezeryanan mı genel anestezi mi bi türlü karar veremiyorum.

canım geçmiş olsun.umarım tez zamanda ayaga kalkarsın.bu arada bebişinle size uzun,sAglıklı,mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum. allah nazarlardan korusun yavrunu

günaydın arkadaşlar

doğum yapan tüm arkadaşlar gözünüz aydın. allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi.
doğum yapıcak arkadaşlar allah kurtarsın hepimizi.

benim bebeğimin doğmaya niyeti yok sanırım. herkes doğurdu ben de hiç gelişme yok.:roflol:yarın doktora gidicem bakalım ne haberle dönücem.

hepinizi öpüyorumma.s.

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

kızlar gunaydın ıyı haftalar dogum yapan anneler hayırlı ugurlu olsun allah bebıslerınıze ve sıze saglık versın
ve yarın benım gıbı doguma gıdecek olan arkadaşlar ne alemdesınız???,
son kontroller son hazırlıklar bıttı artık yolun sonuna geldık valla allahın ıznı ıle bebıslerımıze kavusalım
bugun bızde bır genel temızlık var yarın sabhtan hast de olucaz sanıırm saat 10 da gırıcez doguma
epıdural sezeryan olucaz(bıraz korkmakla beraber bu sekılde olmaya karar verdık)

cnm ne güzel yarın alıcaksın bebeğini kucağına, darısı başıma.. eminim herşey yolunda gidecek,hiç korkma epidural sezaryan iyi bir yöntemmiş.
benim doğumum haftaya , İbrahim bey tatile yurtdışına gidicekmiş , onun için beni sibel hanıma yönlendirdi ben de istemiyorum onu, son haftamda doktor arıyorum senin anlayacağın , canım çok sıkkın senağlama sana bol şanslar canım... iyi haberlerini bekliyoruz dörtgözle... a.s.

ÇİLEK-79 hAYIRLI HABERLERLE DÖN İNŞ.

Diloşum hADİ BAKALIM GÖZÜN AYDIN CANIM,HAYIRLISI İLE DÖNÜN SİZDE ARAMIZA,HABER VERMEYİ UNUTMAA,,

doğum yapıcak arkadaşlar allah hepinize kolaylık versin sağlıcakla alın inş.kuzucuklarınızı

hayırlı doğumlar. hayırlı haberlerle bekliyoruz.

alt değişiminde kullanıyorlarmış pişik kremi yerine olabilir yada normal krem gibi,ben kk da duymuştum kullandıklarını ama hangisini kullanıyorlar onu bilmiyorum,

kızlarr oğluşuma mevlüt yaptık cumartesi günü allah kabul ederse inş.çok güzel oldu herşey çok duygulandım oğluşuma mevlüt takımlarıda pek bi yakışdı teyzeleri resimlerini koyarım bir ara biz bu akşam doktorumuzunda izniyle yazlığa gidiyoruz 1 hafta kadar olmayacağız doğum yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolaylık diliyorum hepinizi ve kuzucuklarınızı öpüyorummm

Allah kabul etsin aylincim. allah damatlığınıda göstersin kaanımızın. iyi eğlenin yazlıkta. dikkat edin kendinize.

dogum yapan arkadaşlarım allah ömür saglık versin evlatlarınıza inş.CANIM eşinin askere gidmesi çokk zor özellikle bu durumda. bebeginle oyalanırsın bu zorlu günlerde.kızlar benden dogum hikayesi beklemeyinbitek ogluşumu kollarıma eşim verirken o anlar mutluluk diyarında geziyorum zannettim.benim ameliyatım biraz zorlu geçti.operasyon gayet iyiymiş ama benim halim çok kötüydü öncesi ve sonrasında.kimseyi etkilemek istemiyorum herkes dogursun bizim bölümde ondan sonra söz yazarım arkadaşlarım ama şuan yazmasam daha iyi.bu gün kendime gelebildim agrılarım hafiflemiş azcık kramplarım azaldı çok şükür ertugum çok iyi maş teyzeleri hepinizi öpüyorum bebeişlerinizide

geçmiş olsun canım. ertuğ bebeğe maaşallah allah nazardan saklasın onu ve diğer tüm bebekleri

senin adına sevindim canım sen de kavuşuyorsun bebişine :teytey:bundan güzel başka bir şey olabilir mi :1no2: allahın izniyle dogumuda güzel bir şekilde atlatırsın,dualarımız seninle ve dogum yapacak bütün hamişlerle. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…