kızlarr oğluşuma mevlüt yaptık cumartesi günü allah kabul ederse inş.çok güzel oldu herşey çok duygulandım oğluşuma mevlüt takımlarıda pek bi yakışdı teyzeleri resimlerini koyarım bir ara biz bu akşam doktorumuzunda izniyle yazlığa gidiyoruz 1 hafta kadar olmayacağız doğum yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolaylık diliyorum hepinizi ve kuzucuklarınızı öpüyorummm
kızlar gunaydın ıyı haftalar dogum yapan anneler hayırlı ugurlu olsun allah bebıslerınıze ve sıze saglık versın
ve yarın benım gıbı doguma gıdecek olan arkadaşlar ne alemdesınız???,
son kontroller son hazırlıklar bıttı artık yolun sonuna geldık valla allahın ıznı ıle bebıslerımıze kavusalım
bugun bızde bır genel temızlık var yarın sabhtan hast de olucaz sanıırm saat 10 da gırıcez doguma
epıdural sezeryan olucaz(bıraz korkmakla beraber bu sekılde olmaya karar verdık)
allah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin canım.ben de epidural konusunda çok kararsız kaldım.doğumdan sonra yazabilirsen çok sevinirim.şimdiden hayırlı doğuölar canım.a.s.
cok saol cnm ...ınsallah sorunsuz gecer de ben de sana epıdural lı tavsıye ederım arkadaşlarımdan olanlar var cok memnundular darısı bızlere ınsallaahhhh
allah sana da kolaylık versın
ii geceler herkese... kızlar yarın sabah 8 de hastanede olacam. baya düşündükten sonra yarın olmasına karar verdik. bunda bebeğimin hareketlerinin baya azalmasının da payı var. bu gece son
hamişlik gecem... tüplerimi bağlatıcağım için son diorum biliyosunuz 3. çocuğum artık yeter diyoruz:):) bana dua edin çok zorlu bi hamilelik dönemi geçirdim umarım sezeryanım sorunsuz geçer sanırım yarın diloşumda giriyoo canım ALLAH sanada banada tüm doğurmayanlarada kolaylık versin çok öpüyorum herkesi
berencım , Cnm nıye sıbel hnm ı ıstemıyorsun ıkısı aynı yerdeler zaten ona gıdenler de memnundu ama sen bılırsın yıne de.. son haftalrında kafanı bır de dr. arama işine takma ıstersen..
valla benım tarıhım de dr un tatılını ucundan sıyırıyor allahtan..
epıdural ııcn gercekten korkuyorum ama.. genel anestesı yı de kesınlkle ıstemedıgımden de emınım.. umarım bır sıkıntı cıkmaz..senağlama
Diğer arkadaşlar ıyı dıleklerınız ıcın ve dualarınız ıcın cok cok tesekkur edıyorum allah tum hamıslare yardımcı olsun ınsallah saglıkla dogumlarımız gerceklesır..
artık ben 2-3 gun foruma gıremem eve dönunce kısaca bır durumumu yazarım arkadaşlar ben yokken doguma gıdecek olanlara da kolaylıklar dılıyorummm.......................
kübracıgım bu kan uyuşmazlıgı ignesii kaç paraydı... bend e vurlucam kaç olmuş fiyatı merak ettim şimdii..
Kübracim geçmiş olsun sariliği için emzir canim sürekli benim meleğim bir gün hastanede yatti o sarilik için allahim kimseye yaşatmasin o 1 gün ömrümden ömür gitti
kızlar merhaba
3 gundur uzak kaldım sizden
annemde kaldım da
biz iyiyiz oglumla artık 11 gun kaldı
heyecan dorukta
bu arada dugun sunnet geziyoruz
bir hareket bir hareket sormayın
kızlar aranızda minik çamaşır makinesinden alan var mı_
hangi modeli aldınız ve önerirmisiniz
yanıtlarınızı özelden gönderirseniz sevinirim bir kaç gun daha nete giremeyebilirim(kuzen evleniyor da)
özelden daha kolay takip edebilirim
hepinizi opuyorum kızlar
slm kıslarr nasılsınız.. bebişler sanırım tüm vaktinizi alıyo giremiyosunuz:) bende giremiyorum ama dogum yapmadıgım tabi daha evi yerleştridik sonunda allahımın izni ile bi evim oldu çok şükür şimdi temizlik faslı felan kaldı ve bebklerimin dogumu .. inş. bend esgalıklı bir şeklide alırım bebkelrimi kucaklarıma bi korku sarıyo basen yaa bişi olursa de allaha dua ediyorum kimseyi evlat acısıyla sınamasın die... inş. bende bebkelrimi sag saglim alırım kucaklarıma.. hepinzii seviiyorum ve öpüyorum canlarım... allahım hiç kimseyi evladından ayırmasın .. dogum yapıcak ark. hayrlı dogumlar diliyorum... allah hepimzin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?