2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah kabul etsin canım,bebişinle size güzel tatiller,bebişini bizim içinde öp kokla kaydirigubbakcemile3

allah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin canım.ben de epidural konusunda çok kararsız kaldım.doğumdan sonra yazabilirsen çok sevinirim.şimdiden hayırlı doğuölar canım.a.s.

aylincim canim allah kabul etsin, allahim damatligini giydigi günü de göstersin sizlere insallahhh... bu kaan beyy coook tatli annesi onu benim yerimede bir kere kokla olurmu...? nazar degmesin insallah..

slm kızlar.nasılsınız.dün annem geldiği için giremedim.hala sancılarım var ama doğum yok.merak etmeyin diye yazmak istedim.
sehercim ben doğurursam herkez doğurur heralde.sende benim gibi gününü bekliycen heralde.şurda 6 gün var ama bişi yok.
bu arada kızlar ben 42 haftamı bitirdikten sonra doğmuşum.bizim kızda bana benziycek heralde.
doğum yapan anneleri kutluyorum.hepinizi öpüyorum.fazla giremiycem siteye doğurursam haber veririm :))))))))))))

berencım , Cnm nıye sıbel hnm ı ıstemıyorsun ıkısı aynı yerdeler zaten ona gıdenler de memnundu ama sen bılırsın yıne de.. son haftalrında kafanı bır de dr. arama işine takma ıstersen..
valla benım tarıhım de dr un tatılını ucundan sıyırıyor allahtan..
epıdural ııcn gercekten korkuyorum ama.. genel anestesı yı de kesınlkle ıstemedıgımden de emınım.. umarım bır sıkıntı cıkmaz..senağlama

Diğer arkadaşlar ıyı dıleklerınız ıcın ve dualarınız ıcın cok cok tesekkur edıyorum allah tum hamıslare yardımcı olsun ınsallah saglıkla dogumlarımız gerceklesır..

artık ben 2-3 gun foruma gıremem eve dönunce kısaca bır durumumu yazarım arkadaşlar ben yokken doguma gıdecek olanlara da kolaylıklar dılıyorummm.......................

cok saol cnm ...ınsallah sorunsuz gecer de ben de sana epıdural lı tavsıye ederım arkadaşlarımdan olanlar var cok memnundular darısı bızlere ınsallaahhhh
allah sana da kolaylık versın

ii geceler herkese... kızlar yarın sabah 8 de hastanede olacam. baya düşündükten sonra yarın olmasına karar verdik. bunda bebeğimin hareketlerinin baya azalmasının da payı var. bu gece son
hamişlik gecem... tüplerimi bağlatıcağım için son diorum biliyosunuz 3. çocuğum artık yeter diyoruz:):) bana dua edin çok zorlu bi hamilelik dönemi geçirdim umarım sezeryanım sorunsuz geçer sanırım yarın diloşumda giriyoo canım ALLAH sanada banada tüm doğurmayanlarada kolaylık versin çok öpüyorum herkesi

canım bol şaNS.UMARIM SORUNSUZ BİR SEZERYAN GEÇİRİRSİN VE sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın.allah kurtarsın.

ayy canım benim cok sagol destegin için,bugün de bir gidicez bakalım tekrar bakalım nolucak. sen bosver beni , 1 saat sonra gireceksin doğuma , dualarım seninle... eminim hersey cok güzel olacak.... a.s.

kızlar merhaba
3 gundur uzak kaldım sizden
annemde kaldım da

biz iyiyiz oglumla artık 11 gun kaldı
heyecan dorukta
bu arada dugun sunnet geziyoruz
bir hareket bir hareket sormayın

kızlar aranızda minik çamaşır makinesinden alan var mı_
hangi modeli aldınız ve önerirmisiniz
yanıtlarınızı özelden gönderirseniz sevinirim bir kaç gun daha nete giremeyebilirim(kuzen evleniyor da)
özelden daha kolay takip edebilirim

hepinizi opuyorum kızlar

Selam güzel annelerim umarim herkesler iyidir doğum yapmiş olanlara allahim anneli babali büyütsün dileklerimi yolluyorum
yapicak olanlara da allahim yardimcilari olsun inş. Daha yapmamiş olanlarda sağlikla kucaklarina alirlar inş. Bebişlerini
hamileylen oturamiyorduk sikintilardan doğurduk şimdide bebişler birakmiyor o uyurken bende hemen uyumak istiyorum o uyaninca kalkiyorum buraya girmeye pek firsat bulamiyorum ama çok özledim sizlerin sohbetini
hepinizi ve bebişlerimi kocaman öpüyorum kokluyorum onlari allaha emanet olun

kübracıgım bu kan uyuşmazlıgı ignesii kaç paraydı... bend e vurlucam kaç olmuş fiyatı merak ettim şimdii..

canım hiç sormadım ne kadar diye.fisfisfis

nasılmış ağustos anneleir bakim..bende fırsat buldukça yazıyorum kızlar..bebişimi uyuttum bi bakim foruma dedim...Allaha şükür sarılığı atlatıyoruz..çok korkmuştum..Şeniz

oğlum bugün 1 haftalık olduu teyzeleriiiiigamyoncuiremsuçok tatlıı çok öpüyorum kokluyorum doyamıyorumm kuzumaaŞeniz.o bizim bitanemizzzkaydirigubbakcemile3

Kübracim geçmiş olsun sariliği için emzir canim sürekli benim meleğim bir gün hastanede yatti o sarilik için allahim kimseye yaşatmasin o 1 gün ömrümden ömür gitti

merhaba arkadaşlar...nasılsınız??dün doktora gittim...ödemim çok vardı,tansiyonum yüksek çıktı ve kızımın kilo alımı az çıktı bu sefer...hemen idrar tahlili yaptırdı doktor..albumin çıksayı dün doğum yapıyordum...Cuma nst ye gireceğim sorun varsa alacak,yoksa da haftaya doğum yapacağım..bana erken geldi moralim bozuldu...şimdi tansiyon takibi yapıyoruz bakalım....haftaya ben de kızımı kucağıma alabilirim belki....dua edin bana..

Kübracim geçmiş olsun sariliği için emzir canim sürekli benim meleğim bir gün hastanede yatti o sarilik için allahim kimseye yaşatmasin o 1 gün ömrümden ömür gitti

saol canım...bende emziriyorum sürekli..a.sayy canım yaa ne zor olmuştur...banada öyle söylediler geçmesse yatıracaklarmış..nasıl dayanırdımmmm

Ben aldım mini çamasır makinası shopping.comdan .Ben hem yıkayan hem de sıkandan almıstım ama sıkma işi parca parca alıyo cok uzatıyo sureyi cok koyunca donmuyo bide bişey diyeyimmi hiiç gerek yokmus kullanmayıverdim zaten 2 gunde bisuru cıkıyo çamasırı kendi makinama 30 dakikaya atıyorum iş tamam.Oburu ugrastırıyo ama almak istersen benim tavsiyem sadece yıkayandan al hem daha hafif o.İkiside sinbonun zaten.

slm kıslarr nasılsınız.. bebişler sanırım tüm vaktinizi alıyo giremiyosunuz:) bende giremiyorum ama dogum yapmadıgım tabi daha evi yerleştridik sonunda allahımın izni ile bi evim oldu çok şükür şimdi temizlik faslı felan kaldı ve bebklerimin dogumu .. inş. bend esgalıklı bir şeklide alırım bebkelrimi kucaklarıma bi korku sarıyo basen yaa bişi olursa de allaha dua ediyorum kimseyi evlat acısıyla sınamasın die... inş. bende bebkelrimi sag saglim alırım kucaklarıma.. hepinzii seviiyorum ve öpüyorum canlarım... allahım hiç kimseyi evladından ayırmasın .. dogum yapıcak ark. hayrlı dogumlar diliyorum... allah hepimzin yardımcısı olsun

canım sANA kolay gelsin ama 38.haftana girmişsin yorma artık kendini.biz bi tane taşıyoruz ama senin durumun daha da özel.lütfen kendine dikkat et.yazdıkların çok doğru.allah kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten.herkese hayırlı doğumlar.inşallah hepimiz sag sagliim bebişlerimize kavuşuruz.darısı da tüm işsteyenlerin başına.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…