2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Seherim canım hayırlı olsun canım benim allah olmayanlara versin,,kıss cek bakim yeni evin bi fotosunu, ne zaman kutluyozzz bunu,,

Arkadaşlar kızımı gecen cumartesi banyo yaptırdık bildiğiniz gibi, bir gün sonra kızımın gözleri çapaklanmaya başladı, daha öncesinde böyle bişey yoktu. banyodan sonra oldu sanırım, sizde de oluyormu çapak, edindiğim bilgiye göre annesütü ve cay demi ile silin diyorlar, cay strilize olmadığı için ben sütümden sağarak pamuk ile siliyorum gözlerini, yani hep çapak olacakmı böyle bazen uzun uyuduğunda canım kızım tam acamıyor bile gözünü yapışıyor kiprikleri, doktor kontrolümüze daha var,Bilgisi olanlar bilgilendirebilirmi acaba????

canım benim oglumdada olmuştu oo bebekken banyodan sonra kafasını üşütmüştür.. geçer canım oo bişi olmuyo :1hug: benim oglumda gözünü açamasdı öle aynı sen aynı öle süütnle temizlee .. dahasında saten doktorlar krem verioo sürüyosun ozmanda geçio... kafasını üşütme şapka tak banyodan sonra ecenasa bişi olmas kuşum .. üzülme..

canım daha tam bitmedii tam takır bitsin inş. koyarım allahım her isteyene bir ev verir inş. kiracılık kadar kötü bişi yok..ahh bide kuşlarım dogsa da onalrı sarıp sramalasam allahım inş. bizede nasip eder o günleri inş..

sehercimm güle güle otur güzelimm. sorma gerçekten kiracılık çok zorr bende ev buldum hafta sonu taşınacagız inşllah.
birde bütün dogum yapan arkadaşlarım hayırlı olsunn Allah analı babalı saglıklı uzun ömürler nasip etsin.
diger bütün arkadaşlarım herkes inşllah iyidir hepinizi çoook çook öpüyorum hayırlı akşamlar. Şeniz

arkadaşlar bephanteni sormuşsunuz o üç çeşit.krem, merhem ve plus krem bebeklere daha çok plus kremi veriliyor.zaten içerik olaraka farkları yok sadece yağ oranları değişik..bu arada üçününde kutusu mavi bilginize..

Arzucum bu çapak bütün yeni doğan bebeklerde oluyormuş eczacinin demesine göre benimde kizimin sol gözü çapaklanmişti anne sütü ve çay dediler ama geçirmedi gözünü açarken buse de zorlaniyordu eczaneye gittim anlattim 12 günlüktü o zaman buse 12 günlük bebeğin gözünde çapak var ne yapabilirim dedim bi krem verdi yeni doğan tüm bebeklere bunu veriyoruz dedi gerçektende 2 günde geçti kizimin gözü sende araştir canim boşuna çekmesin ecenasimiz

Seherim özledim bacim seni bi denk gelemedik evi toplamişsin çok sevindim güle güle iyi günlerde oturun canim allah herkese versin inş. Doğum yaparsan haber ver habersiz birakma yeğenlerimide çok yorma allaha emanet olun canim

Günaydın kızlarr,
Bu günlerde ruh gibiyim inanın,, anne olmak zor ama bi o kadarda zevkli, hayat buymuş yaa diyorum,daha önce ben yaşamıyormuşum diyorum,
kızlar capak baya sorun oldu hep oluyor bi sorun olmaz dimi ben cok korkuyorum sürekli siliyorum ama sildiğim içinde hafif hafifi kabardı gözünün kenarı pişik gibi, cok nazik siliyorum ama, yeliz tşk ederim canım bilgi için pepanten kullanabiliriz yani,bende kremi var,
Gamzecim nasılsın canım busem nasıl? canım dediğin kremin adını yazarmısın,eşime söyleyeyimde akşama alsın bari baya sıkıcı bi durum bu gözünü acamıyor bazen cok canım yanıyor, birde masaj yapın dedi temmuz annişleri bana burnun üstünden hafif hafif masaj yapın orda göz yaşı yolu varmış orası tıkanınca oluyormuş,
Ve bişey daha sorcam kızlar burun tıkanıklığı için neler yapıyonuz bize doktorumuz okyanus suyu verdi 5 er damla damlatıpı ters ceviriyoruz ama tam cıkmıyor,küçük normal burun aspiratörlerüde işe yaramıyo cekemiyo,bunların daha büyükleri varmış kendin nefesinle cekiyormuşun burunu,bilggi istiyorumm yardımm,
Hepinizi öpüyoruz, doğum yapanlarr allah bağışlasınnn, yapacak olanlarr hadiii tez davranın sizde eylüle kalmayınn,

canım sağlıkla huzurla ve bereketle otur yeni evinde inşallah
ogullarınıda guzel guzel buyut

bu arada benim tasınmam kaldı
dogumdan sonra esim ve annemler tasıyacaklar bende bu hafta sonu annemin evine tasınıyorum bakalım kac ay kalacagız orada

operim

kızlar
boyle sorunlarda dr a danısmaktan lutfen sasmayın
bazen birbirimize yanlış bilgi verebiliriz her capaklanmamnın sebebi aynı olmayabilir

yine abla yanım tuttu laelaelaelaelae

gunaydın ağustos annelerı balkız38 le mesajlastım gece sezeryan ile dogum yapmıs sımdı hastanedeymıss oglusunu kucagına almıss:CüvCüv:

merhabalarr güzel anneler bakıyorumda artık eskisi gibi kimseler ugramıyor zaten çogu arkadaşımız bebişleri ile ilgileniyor digerleri doguma gidenler var dogum yapmayanlarda sıcaklarla boguşuyoruz degilmi. bende ev işleriyle ugraşıyorum ev taşımak ne kadar zormuş arkadaşlar cumartesi günü inşllah yeni evimize taşınmış olacagız. herkese iyi günlerrr.

evet canım artık pek kimseler uğramıyor.aslıcım 37.haftandasın.ben de bu gün girdim.bu hafta yasal doğum öncesi iznine ayrılabilir raporu alınacak değil mi?sen hallettin mi?

evet canım artık pek kimseler uğramıyor.aslıcım 37.haftandasın.ben de bu gün girdim.bu hafta yasal doğum öncesi iznine ayrılabilir raporu alınacak değil mi?sen hallettin mi?

evt canım bu hafta dogum öncesi izne ayrılınıyor ben dün aldım raporumu yarın okuluma verip sonrada ilçeye vermem gereken evrakları ögrenecegim sonrada onları ilçeye teslim edecegim ben size ne işlemler yaptıgımı söylerim.

ilçeye sen niye veriyosun ki canım?okul gönderiyor diye biliyorum ben onları.haberleri bekliyoruz ben de ona göre sevkimi alıp hastaneye gidip raporumu almam gerek.

merhaba kızlar umarım herkes iyidir.ben daha doğurmadım:))aslında foruma bakıyorum ama yazamadım bir türlü..doğum yapanlara allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..doğum yapmayan arkadaşlarım allah bize de hayırlısı ile nasip etsin.sizi bilmiyoırum ama ben hergün gelsin diye dua ediyorum sağlıkla..stresli bir hayatım var şu ara.oyüzden doğum yapmak istiyorum..kızımı kucağıma almak istiyorum..her iki annenin yanımda olması iyi olmadı..kötü şeyler yaşadım ve yaşıyorum..o yüzden de pek foruma bakamıyorum.yazamıyorum..kendinize iyi bakın.doğum yapınca haber vereceğim size..herkesi öptüm.bebişlerinizi kokluyorum..allah hayırlı doğumlar nasip etsin.benim için dua edin..kızım sağlıkla doğsun ve stres ona yansımamış olsun..

slm kızlar eskısı gıbı kımse gıremıyor malum bebıslerden fırsat olmuyor gelen gıden derken uykusuzlukda oluyor tabı ins sizde saglıkla alırsınız kucagınıza bebislerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…