Arkadaşlar kızımı gecen cumartesi banyo yaptırdık bildiğiniz gibi, bir gün sonra kızımın gözleri çapaklanmaya başladı, daha öncesinde böyle bişey yoktu. banyodan sonra oldu sanırım, sizde de oluyormu çapak, edindiğim bilgiye göre annesütü ve cay demi ile silin diyorlar, cay strilize olmadığı için ben sütümden sağarak pamuk ile siliyorum gözlerini, yani hep çapak olacakmı böyle bazen uzun uyuduğunda canım kızım tam acamıyor bile gözünü yapışıyor kiprikleri, doktor kontrolümüze daha var,Bilgisi olanlar bilgilendirebilirmi acaba????
canım daha tam bitmedii tam takır bitsin inş. koyarım allahım her isteyene bir ev verir inş. kiracılık kadar kötü bişi yok..ahh bide kuşlarım dogsa da onalrı sarıp sramalasam allahım inş. bizede nasip eder o günleri inş..
slm kıslarr nasılsınız.. bebişler sanırım tüm vaktinizi alıyo giremiyosunuz:) bende giremiyorum ama dogum yapmadıgım tabi daha evi yerleştridik sonunda allahımın izni ile bi evim oldu çok şükür şimdi temizlik faslı felan kaldı ve bebklerimin dogumu .. inş. bend esgalıklı bir şeklide alırım bebkelrimi kucaklarıma bi korku sarıyo basen yaa bişi olursa de allaha dua ediyorum kimseyi evlat acısıyla sınamasın die... inş. bende bebkelrimi sag saglim alırım kucaklarıma.. hepinzii seviiyorum ve öpüyorum canlarım... allahım hiç kimseyi evladından ayırmasın .. dogum yapıcak ark. hayrlı dogumlar diliyorum... allah hepimzin yardımcısı olsun
Günaydın kızlarr,
Bu günlerde ruh gibiyim inanın,, anne olmak zor ama bi o kadarda zevkli, hayat buymuş yaa diyorum,daha önce ben yaşamıyormuşum diyorum,
kızlar capak baya sorun oldu hep oluyor bi sorun olmaz dimi ben cok korkuyorum sürekli siliyorum ama sildiğim içinde hafif hafifi kabardı gözünün kenarı pişik gibi, cok nazik siliyorum ama, yeliz tşk ederim canım bilgi için pepanten kullanabiliriz yani,bende kremi var,
Gamzecim nasılsın canım busem nasıl? canım dediğin kremin adını yazarmısın,eşime söyleyeyimde akşama alsın bari baya sıkıcı bi durum bu gözünü acamıyor bazen cok canım yanıyor, birde masaj yapın dedi temmuz annişleri bana burnun üstünden hafif hafif masaj yapın orda göz yaşı yolu varmış orası tıkanınca oluyormuş,
Ve bişey daha sorcam kızlar burun tıkanıklığı için neler yapıyonuz bize doktorumuz okyanus suyu verdi 5 er damla damlatıpı ters ceviriyoruz ama tam cıkmıyor,küçük normal burun aspiratörlerüde işe yaramıyo cekemiyo,bunların daha büyükleri varmış kendin nefesinle cekiyormuşun burunu,bilggi istiyorumm yardımm,
Hepinizi öpüyoruz, doğum yapanlarr allah bağışlasınnn, yapacak olanlarr hadiii tez davranın sizde eylüle kalmayınn,
merhabalarr güzel anneler bakıyorumda artık eskisi gibi kimseler ugramıyor zaten çogu arkadaşımız bebişleri ile ilgileniyor digerleri doguma gidenler var dogum yapmayanlarda sıcaklarla boguşuyoruz degilmi. bende ev işleriyle ugraşıyorum ev taşımak ne kadar zormuş arkadaşlar cumartesi günü inşllah yeni evimize taşınmış olacagız. herkese iyi günlerrr.
evet canım artık pek kimseler uğramıyor.aslıcım 37.haftandasın.ben de bu gün girdim.bu hafta yasal doğum öncesi iznine ayrılabilir raporu alınacak değil mi?sen hallettin mi?
evt canım bu hafta dogum öncesi izne ayrılınıyor ben dün aldım raporumu yarın okuluma verip sonrada ilçeye vermem gereken evrakları ögrenecegim sonrada onları ilçeye teslim edecegim ben size ne işlemler yaptıgımı söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?