- 6 Kasım 2007
- 2.357
- 7
- 356
mrb kızlar, ben forma giremiyorum, sezeryan bana zor geldi, bu kadar olacağını tahmin etmiyordum, ama mecburen oldum zaten. gamzecim, eşime 6 ay askerlik çıktı, şu anda askerde. ben de kızımla oyalanıyorum işte, üzülmemeye çalışıyorum, sütümün kesilmesinden korkuyorum. ben doğum yapalı 8 gün oldu ve 11 kilo verdim. fazla bi şey yemiyordum korkudan dikişlerim zarar görür diye. biraz fazla kilo vermişim galiba. düzelmeye çalışıyorum işte.
mrb kızlar, ben forma giremiyorum, sezeryan bana zor geldi, bu kadar olacağını tahmin etmiyordum, ama mecburen oldum zaten. gamzecim, eşime 6 ay askerlik çıktı, şu anda askerde. ben de kızımla oyalanıyorum işte, üzülmemeye çalışıyorum, sütümün kesilmesinden korkuyorum. ben doğum yapalı 8 gün oldu ve 11 kilo verdim. fazla bi şey yemiyordum korkudan dikişlerim zarar görür diye. biraz fazla kilo vermişim galiba. düzelmeye çalışıyorum işte.
mrh arkadaşlar,öncelikle herkese günaydın.size birşey sormak istiyorum dün eve gittiğimde lekenlenmem olduğunu gördüm koyu kahve rengiydeydi ama dün gece rahat bir şekilde uyudum sancım falanda olmadı bu ne anlama geliyo bana cevap yazarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?