2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın baharcım bende merak ediyorum mavişi numarasıda yok herhalde kimsede haber alan varsa hbr versin merak ettim bende valla bide mervezeynepnur ne oldu arkadaşlar eşi askere gidicekti doğum yaptımı acaba o onuda görmüyorum merak ediyorum

DELİKIZ hayırlı olsun bebeişin cnm aramıza hoşgeldin

DİLOŞUM cnm yarın hayırlısı ile bebeğini kucağına alacaksın cnmcım,sağlıkla gelsin inş tatlım,kolay doğum olsun senin için inş..

ASLIcım geçmiş olsun cnmcım,inş doğuma kadar kurtulursun şu mantardan

CYILDIZ cnm maşallah kuzuna ne güsel olmuş kilosu :)

BEYZAcım geçmiş olsun tatlım miniğin sarılık olmuş.şimdi nasıl,geçmiştir inş?

ASLIIII ne taşınması,nerden çıktı yahuu ev işi?hayırlı olsun kuşum,aman dikkat et çok yorma kendini.

KIŞGÜNEŞİ, VE GÜLDENİZ ve BALKIZ38 hayırlı olsun canlarım kavuşmuşsunuz bebişlerinize,sağlıkla büyüsünler inş :)

SÜSEEEEEEEEEEcnm hayırlı olsun maşallah oğluşuna cnm :)

MERVEcim hayırlısı olsun cnm,sağlıkla büyüsün bebişin,kocicşinde hayırlısı ile gitsin gelsin cnmcım

AYLİNcim Allah kabul etsin cnm,sağlıkla büyüsün kaan'ımız,iyi tatiller geldiğinizde resmini bekliyoruz hayatım

ARZUcum mavi bepanten süreceksin cnmcım.bu arada çapaklanma geçmemiş,gözyaşı kanalları tıkanmış olabilir,günün gelmemiş olsa da druna bi götür cnmcım

DİNAAAA ve ERTUĞĞĞĞ canlarım nasılsınız?ağrılarınız geçti mi iyi misiniz?

BAMBOO kavuşmuşsundur bebişine hayırlı olsun cnm,sağlıkla büyüsün!!

SEHERimmmmmmmmmm hayırlı olsun ev cnm güzel günlerde sağlıkla oturun kuşum,bitince resmini koy evciğinin cnm

ÖZGEcimmm cnm nasılsın,görüşemiyoruz hiç.özelden telefonunu verebilir misin?msn de ve facebookta da yoksun

diğer annelerimmmmmmmmmmmm neler yapıyorsunuz?ben sık giremiyorum ama hepinizi özledimmm

diloşum yarın demişim ama yanlışlıkla geriye dönük okuyunca :) almışsındır kucağına kuzunu hayırlı olsun tatlım :)

gamzecim merve doğum yaptı diye biliyorum ben eşi de doğumdan 1 gün sonra askere gidecekti,sanırım geri sayfalarda yazıyor tatlım

kızlar mavişle konuştum şimdi hepinize çok selamı var öpüyor.eren hafif sarılık olmuş o nedenle hergün dra gidiyorlarmış,devamlı emziriyormuş,iyilermiş.
oğluşunun bilgilerini verdi hemen listemize ekleyelim
EREN beyi'imiz
08.08.2008 de saat 18.38 de dünyaya gelmiş. 3.500 gr ve 53 cm.

Güzel anneler nerlerdesiniz yavvv, ohooo unutulduk valla herkez cekildi bi kenara en azından 2 dk ayırın yavv,benim bilgisayar sürekli acık kalıyor aradA kalkınca bakıyorum bişey görürsem yazıyorum,şimdi de aklıma dilek_286 DİLEK geldi kızlar haberi olan varmı antalyalı hamişler dileğe ulaşan gören duyan yokmu_? acil haber beklyiorum arkadaşımdan,inş herşey yolundadır doğurmuştur oda sağlıklıca,

kızlar bilenler biliyor ama yinede sizlerede söyleyim.seher Ağustos annesi ve bu sayfada sizlerle çok görüşürdü.Seher nihayet doğum yaptı.Bebeklerimiz çok sağlıklı.normal doğum yaptı bizim çıtır.(maşallah)Bebeklerin biri 3000gr biri 1600 gr.Küçük doğan kuvezde şimdi.Sağlık problemleri yok şükürler olsun .Kilodan dolayı kontrol altında.

kızlar merhaba
herkesler bebegini kucagına aldı hızlı çalışma donemi başladı elbet
bu sebeplede eskisi gibi yazısılmıyor burada

ben bile dogum yapmamama rağmen evde olunda bilgisayar basına gecmek zor geliyor
zaten con uzun sandalyede oturamıyorum da

ama arada haber alabilmek guzel
heleki guzzel haberleri getirenlere ve iyi dileklerimizi iletenlere cok tesekkur ediyorum kendi adıma

opuyorum kızlarrrrrrrrrrrrr

Abalanız

mrb kızlar, ben forma giremiyorum, sezeryan bana zor geldi, bu kadar olacağını tahmin etmiyordum, ama mecburen oldum zaten. gamzecim, eşime 6 ay askerlik çıktı, şu anda askerde. ben de kızımla oyalanıyorum işte, üzülmemeye çalışıyorum, sütümün kesilmesinden korkuyorum. ben doğum yapalı 8 gün oldu ve 11 kilo verdim. fazla bi şey yemiyordum korkudan dikişlerim zarar görür diye. biraz fazla kilo vermişim galiba. düzelmeye çalışıyorum işte.

doğum yapan anneleri tebrik ediyorum, Allah analı babalı büyütsün inşallah. bebişlerinizle herkese mutluluklar diliyorum, doğum yapmayanlar da inşallah kolay doğum geçirirler..

selam kızlar.nasılsınız?
ben yine doğurmadım :))))))))))benim gibi son gününe kadar bekleyen varmı acaba merak ediyorum
hayırlısı bakalım ne zaman gelecek çıtırım.sancılarım var ama bizim kız yolu bilmiyo heralde çıkamadı

canım benim allah kavuştursun.bende 1,5 yıllık evliyken eşim askere gitmişti.o da kısa dönemdi.üzülme canım kızınla zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıycaksın.asıl zor durumda olan eşin olur ona teselli ver üzüldüğünü belli etme
allah yardımcın olsun.zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın inşallah.nerede asker yakınmı bari

Mrh arkadaşlar nasilsiniz ne zamandir forma giremiyordum.doğum yapan annelere bebekleri ile sağlikli ve mutlu yaşamlar dilerim.benimde 1 haftam kaldi doğuma günler azaldikca heycanlaniyorum,nasil doğum yapacağimda belli değil bakalim hayirlisi neyse o olur inş.herkese iyi günler arkadaşlar

tebrik ederim canım. kesinlikle kendi konu başlığıma da yazdım: kolay doğum yok. ben de çok çektim ama kuzuma bakınca hiçbir şeyim kalmadı.
en kısa zamanda eşine de kavuşursun inşallah.
bebişinizle mutluluklar

mrh arkadaşlar,öncelikle herkese günaydın.size birşey sormak istiyorum dün eve gittiğimde lekenlenmem olduğunu gördüm koyu kahve rengiydeydi ama dün gece rahat bir şekilde uyudum sancım falanda olmadı bu ne anlama geliyo bana cevap yazarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.

canım ya keşke bu konu ile ilgili bi bilgim olsaydı da yardımcı olabilseydim en iyisi doktoruna danış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…