2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oğlumuz ALİ METE doğdu.13 ağustos da saat 09:05 - 3550 gr. nihayet dün öğleden sonra evimize geldik .darısı diğer doğumunu bekleyen annelerimizin başına hayırlısıyla inşallah.bu mutluluğun tarifi gerçekten yokmuş...sezeryanın bu kadar zor olacağını tahmin edemezdim hala oturmakda zorlanıyorum.ağrılarım devam ediyor sırf doğum yaptığımı yazabilmek için burda biraz oturdum çok duramadığımdan yine uzanmaya gidiyorum

canım geçmiş olsun.allah analı babalı büyütsün.maşallah oğluşuna...

bende 13 ağustos sabahı sezeryanla doğum yaptım saat 8.40 da 3 kilo 450 gr ağırlığında bir kızım oldu adını merve koyduk spinal anestezi olduk çok memnun kaldım allah herkeze böyle kolay doğum nasip etsin

arkadaşlar bu hafta benim için biraz sıkıntılı geçti..pazartesi tansiyonm yüksekti kızımn ilo alımı azalmıştı...çarşamba hareketini az hissettim stresten sanırım o günden beri hergün nst ye giriyoru...cuma günğ nst de kalp atışında düşüş oldu...dopleri iyiydi fakat göbek kordonu boynuna dolanmış kızımın...plasentası da yaşlanmaya başlamış...haftaya cumaya doğuma karar vermiştik ama doktorum o kadar durmaz artık dedi...pazartei yine nst ye gideceğim doğumu kararlaştıracağız ...salı ya da çarşamba alırım dedi doktorum...ben de 20.08.2008 olsun istedim güzel yazılan bir tarih diye :))) hayırlısı bakalım...herkesin kandili mübrek olsun.dualarımız hepimizin kabul olsun....iyi geceler...

canım biz o zaman aynnı gün bebişlerimizi kucaklarımıza almış olacağız allah izin verirse.benim doktor da 20'sinde alalım bebeği dedi.aynı heyecanı birlikte yaşamış olacağız.kaydirigubbakcemile5hihoyyyt şimdiden hayırlı doğumlar canım.

günaydın arkadaşalar....site berbattı kaçgündür....ne çok doğm yapan olmuş yine...herkese bebişleri hayırlı olsun...sağlıkla büyütsünle rinşallah...doğum yapmayan arkadaşlar bizlerede Allah kolaylık ve güzel doğumlar nasip etsin....

günaydın kızlar.dün siteye giremedim.bugün normal doğum günüm doldu ama bizim kızın doğmaya niyeti yok.dün dr. kontrolümüz vardı.herşey normal ama çok sancım çıkıyo nst de.3 haftadır sancı çekiyorum ama doğmuyo.dr. kalsa geçen hafta olması gerekiyodu.bu sancılara doğurmalısın diyo ama bişi yok.3100 gr 50 cm olmuş meleğim.ayın 22 sine kadar bekliycez olmazsa sezeryanla alınacak artık.çünkü çok acı çekmeye başladım hergün sancım var.
21 i de benim evlilik yıldönümüm o gün olmasın dedim.hayırlısı artık

annelık cok guzel bı duygu dogum yapmamıs arkadaslar
ınanın bebeklerınızı kucagınıza alınca 9ay boyunca cekılen sıkıntılar tumden unutuluyor sankı 9 ay boyunca ben cekmedım o sıkıntıları bend esezeyanle oldum spınal anestezi cok rahattım sadece 2 gun agrı cektım okadar 2gun yattım o ıkı gun zor ama onun dısında hıc yatmadım hep normal hayatıma devam ettım ins hepınız sıkıntısız dogumlar yaparsınız ins saglıkla bebeklerınızı kucagınıza alırsınız arkadaslar

canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün bebişini.

Bende Doğum yaptım 08.08.08 de. 3 gün günüm geçmişti açılmamda yoktu o yüzden epd sezeryan oldum aslında hep normal olsun istemiştim kısmet değilmiş.sezeryan biraz zor oluyor toparlanması ama olsun sonunda bebeğime sağsağlim kavuştum.
Annelik gerçekten çok güzel bir duygu farklı bir şeyy
:asigim: Canım kızım defnemmmm

herkese merhabalar,
öncelikle kızım heran uyanabilir acele yazıyrum...bildiginiz gibi 12.08.08 de bende kızımı kucagıma aldım sezeryanla kızımı dünyaya getirdim dogumdan 1 gün önce hast. yattıgım için çok zor saatler geçirdim az kalsın normal dogurtacaklardı beni ilk gittigimde 4cm açılmam vaardı bu yüzden beni dogumhaneden çıkarmaılar sürekli nstye abaglıydım eger acılmam artsaydı geceden sezeryana alacaklardı beni bide gece yarıssı sancılandım sabahı zor ettim doguma girerken sancılarım 6 dk ya düşmüştü bide dogum öncesi ultrasonda kızımın kalbinin büyük oldugunu söylediler buda beni çok üzdü.. dogumu devlet hast. da yaptıgım için dogum yapana kadar ailemden kimseyi yanıma almadılar neyseki bu zor saatlerin sonunda dogumum gerçekleşti kızımıda dogar dogmaz incelemeye aldılar çok şükür hiç bişeyi çıkmadı kistide yok olmuş bu kadar sıkıntının sonunda kızımın saglıklı oldugunu duymak acılarımı dindirdi .. dogumdan sonra gazımı çıkaramadıgım ve tuvalate gidemediğim için 4 gün hast.de kaldım cuma günü evimize geldik .. şuan kızımla mutlu huzurlu zaman geçiriyoruz benim sancılarım çok oluo ama kızımla ilgilenirken unutuyorum . kızlar biraz acele yazılmış bi dogum hikayesi oldu ama idare edin.... bu arada kızım 2.800 kg boyuda 49 cm dogdu....( sayfada sorun var sanırım yeni konu açamadım)

canım benim kızının iyi olmasına ok sevindim.bütün sıkıntıların son bulmuş.artık kızınla rahat rahar ilgilenebilirsin.allah analı babalı büyütsün.allah nazarlardan saklasın.sezeryanı genel anestezi ile mi oldun?

slm kıslarrrrrr nasılsınız bebekler uyuyoken bi kaım dedim nasılsınız die :) hepinizi çok özledim :) yakn zamanda inş. daha ii görüşürz..

15/08/2008 saat 13:00 MELİK KAAN 'ım dünyaya geldi teyzeleri. kilosu 3.350 boyumuzda 52 cm.
ayrıca 1 kiloya yakın miyomlarımda alındı çok zordu patalojiye gönderdik. epidural sezeryan oldum mecburen bana zor geldi. ama şimdi iyiyim. cuma günü dikişlerim alınacak. hastaneden dün taburcu olduk bugün evimizdeyiz. tek ve en büyük sorunumuz göğüs ucum yok bebeğim tutamıyor.

ALLAH herkese kolay doğumlar nasip etsin. bebeği olmayanlarında yüzünü güldürsün. hamişleri bir avazda kurtarsın. şimdilik bu kadar oğluşum uyandı...sevgiler...

slm kıslarrrrrr nasılsınız bebekler uyuyoken bi kaım dedim nasılsınız die :) hepinizi çok özledim :) yakn zamanda inş. daha ii görüşürz..

canım geçmiş olsun.allah analı babalı büyütsün.ikizlerine kavuşmuşsun sonunda.darısı bizim başımıza

canım allah analı babalı büyütsün.maşallah oğluşuna.benim de göğüs uçlarım çok küçük.şimdiden endişelenmeye başladım.

simayhan, mutlaka doktorunla görüş, telefonla bile olsa...nişan gelmesi olabilir ama doktorla görüşüp emin ol...sağlıkla kal

SEHERRRRRcim cnm benim nihayet doğmuş afacanlar,gözün aydın kuşum sağlıkla huzurla büyüsünler inş..

DERYAcım CYILDIZcım SİMAYHANcım sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inş,az kalmış .simayhancım lekelenmen konusunda da druna danışman iyi olur cnmcım

BRN cim maşallah Ali Mete'ye cnm,Allah analı babalı büyütsün,sana da geçmiş olsun cnmcım.sezeryanda mümkün olduğunda yürümek gerekiyor,o zaman çabuk iyileşirsin aklında olsun.ben de sezeryandım ve ayağa kaldırmalarından sonra devamlı yürüsüm cnm

ELİFCEREN ve YELİZcim tebrikler,kutlarım cnlarım sağlıkla büyütün miniklerinizi,maşallah ikisine de :)

SİNEMcim hala gelmedi mi İdil'imiz?yerini baya sevdi çok iyi bakıyorsun annesi :))

ASLIIIII sen neler yapıyorsun kuşum?KÜBrACIM ve diğer güsel annelerim doğuran doğurmayan sizler nasılsınız? ben de fırsat buldukça bakıyorum.2-3 gün girmedidğim oluyor Elvin'le ilgilenmekten ve ara sıra gelen misafirlerle olmaktan.hepinizi özledim

bu arada dün mavişle konuştum,miniğiyle ilgilenmekten foruma girme imkanı olmuoyrmuş,bir de evde internet bağlantısında sorun varmış düzelir düzelmez geleceğini söyledi ve herkese çok slmı var kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…