SEHERRRRRcim cnm benim nihayet doğmuş afacanlar,gözün aydın kuşum sağlıkla huzurla büyüsünler inş..
DERYAcım CYILDIZcım SİMAYHANcım sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inş,az kalmış .simayhancım lekelenmen konusunda da druna danışman iyi olur cnmcım
BRN cim maşallah Ali Mete'ye cnm,Allah analı babalı büyütsün,sana da geçmiş olsun cnmcım.sezeryanda mümkün olduğunda yürümek gerekiyor,o zaman çabuk iyileşirsin aklında olsun.ben de sezeryandım ve ayağa kaldırmalarından sonra devamlı yürüsüm cnm
ELİFCEREN ve YELİZcim tebrikler,kutlarım cnlarım sağlıkla büyütün miniklerinizi,maşallah ikisine de :)
SİNEMcim hala gelmedi mi İdil'imiz?yerini baya sevdi çok iyi bakıyorsun annesi :))
ASLIIIII sen neler yapıyorsun kuşum?KÜBrACIM ve diğer güsel annelerim doğuran doğurmayan sizler nasılsınız? ben de fırsat buldukça bakıyorum.2-3 gün girmedidğim oluyor Elvin'le ilgilenmekten ve ara sıra gelen misafirlerle olmaktan.hepinizi özledim
canım çok teşekkür ederim.çarşamba günü kısmetse oğlumu kucağıma alacağım.genel anestezi ile olacak doktorum heyecanlı bi tipim diye epidurale yanaşmadı hYIRLISI ARTIK.
DUALARINIZI bekliyorum.umarım herşey sorunsuz olur.:Saruboceq:
cnm benim için rahat olsun ben de genel anestezi ile oldum epidural için 3 saat öncesinden serum takmalılarmış suyum gelerek gittiğimden olmadı.ama genel olunca da sorun yok emin ol,sezeryan olduğun için bol bol yürümen gerek,yatarsan daha çok acı çekersin ve geç iyileşirsin.kendini sıkma çok iyi olacak diye kendini telkin et,ben öle yaptım zaten miniğini kucağına alınca hiçbir şey düşünmeyeceksin başka tatlım
Canim bende genel anesteziyle dogum yaptim dogum öncesi sancilangim için bence sezeryan yapmak en iyisi bugün yine dogursam yine genel anestezi ile sezeryan yaardim nihaninda dediği gibi çabuk toparlanmak ve agrilarinin çabuk dinmesi için bol bol yürümek gerekio beni dogumdan sonra en çok rahtsiz eden sonda idi 1 gün boyunca çikarmadilar ertesi gün sonda çikinca kendi kendime yürüyebildim bide benim bandajim sicaktan alerji yapti bandaji yapiştirdiklari iki uçta su toplandi hala daha patlamadilar beni en çok onlar rahatsiz edio... Canim inş.. Sorunsuz rahat bi dogum geçirir ve bebişine saglikla kavusursun....
canım çok teşekkür ederim.çarşamba günü kısmetse oğlumu kucağıma alacağım.genel anestezi ile olacak doktorum heyecanlı bi tipim diye epidurale yanaşmadı hYIRLISI ARTIK.
DUALARINIZI bekliyorum.umarım herşey sorunsuz olur.:Saruboceq:[/
Allah yardımcın olsun cnm.kucagına almayı nasip etsın insallah:Saruboceq:
Günaydın kıslar...
nasılsınız hamişler ve annişler?
biz bugün çok keyifliyiz :teytey:
sehercim doğum yapmış tebrik ederim cnm. ikizlerine kavuştun sonunda :teytey:
cyıldız canım sana hayırlı doğumlar diliyorum.Allahım bi avazda kurtarır inşallah seni...
Hadi Sinemcim sende doğur artık yavv.. Senle aynıydık biz..Kızın yerinden çok memnun galiba hiç çıkmak istemiyor :)))
az önce MAVİŞŞŞ le yani Nurcanla telefonda görüştük.Sizlere çok slmı var kızlar. Evlerine net bağlatmışlar ama sorun varmış.En gec yarına kadar tekrar aramızdaymış...Doğum hikaeni 4 gözle bekliyoruz cnm...
Hepinizi öptük kızlar...a.s.
Günaydın kıslar...
nasılsınız hamişler ve annişler?
biz bugün çok keyifliyiz :teytey:
sehercim doğum yapmış tebrik ederim cnm. ikizlerine kavuştun sonunda :teytey:
cyıldız canım sana hayırlı doğumlar diliyorum.Allahım bi avazda kurtarır inşallah seni...
Hadi Sinemcim sende doğur artık yavv.. Senle aynıydık biz..Kızın yerinden çok memnun galiba hiç çıkmak istemiyor :)))
az önce MAVİŞŞŞ le yani Nurcanla telefonda görüştük.Sizlere çok slmı var kızlar. Evlerine net bağlatmışlar ama sorun varmış.En gec yarına kadar tekrar aramızdaymış...Doğum hikaeni 4 gözle bekliyoruz cnm...
Hepinizi öptük kızlar...a.s.
merhabalar arkadaşlar cyıldız ve derya hayırlısıyla bebeklerinize kavuşuyorsunuz ne güzel. allah kolay doğumlar nasib etsin sizlere.dualarım sizinle.....
seherciim oğluşlarına kavuşmuşsun sana söyleyeyim işin çooooooook zor arkadaşım ben kendime bakamıyorum benim yaramazlardan fırsat bulup.her gün ajda nın uykusuz her gece şarkısını söyletiyorlar vallahi. şaka bir yana darısı bebişlerini koklamayı bekleyen tüm annelein başına ....
aslıcıım ne oldu bebişin geldimi, ilk bebeğim den de haber alamadım güzel haberlerinizi bekliyorum.
öptüüüüüüüm hepinizi by
KEZBANcım allah kolaylık versin sana.herkez birle zor uğraşıyo.
tabi sehercim sanada kolaylıklar versin
ÖZGEcim bende senin gibi bekliyorum ve çok sıkıldım kızımı istiyorum artık.daha senin günün de var.benimki doldu ama uzatmaları oynuyoruz
DERYA canım allah kolaylık varsin sana ve bekleyen tüm hamilelere.dualarım hepinizle
kendim için ne istiyosam sizler içinde aynısını düşünüyorum
CYILDIZ bilerek beklemek heyacanlı olur heralde.kuzuna kavuşacaksın allahın izniyle yaarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?