2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende kızlarr çarşamba günü saat 12,30 da dogum ettim gece ... normal dogum oldu..biri 3050 gr digerde 1600 dü 3 gün kuvesde kaldı yavrum şimdi çok şükür iyi evdeyiz:) allahım herkese yardım etsin .. dogum bekleyenlere dogum edenlere...herkese dua ettim.. hep dogum edicek ark. aklımdaydıı..çok zorduu..

canım çok teşekkür ederim.çarşamba günü kısmetse oğlumu kucağıma alacağım.genel anestezi ile olacak doktorum heyecanlı bi tipim diye epidurale yanaşmadı hYIRLISI ARTIK.
DUALARINIZI bekliyorum.umarım herşey sorunsuz olur.:Saruboceq:

cnm benim için rahat olsun ben de genel anestezi ile oldum epidural için 3 saat öncesinden serum takmalılarmış suyum gelerek gittiğimden olmadı.ama genel olunca da sorun yok emin ol,sezeryan olduğun için bol bol yürümen gerek,yatarsan daha çok acı çekersin ve geç iyileşirsin.kendini sıkma çok iyi olacak diye kendini telkin et,ben öle yaptım zaten miniğini kucağına alınca hiçbir şey düşünmeyeceksin başka tatlım

teşekkür ederim canım yazılarını okuyunca daha da bi güçleniyorum.heyecanlanıyorum da.tamam hep olumlu düşüneceğim.a.s.

Canim bende genel anesteziyle dogum yaptim dogum öncesi sancilangim için bence sezeryan yapmak en iyisi bugün yine dogursam yine genel anestezi ile sezeryan yaardim nihaninda dediği gibi çabuk toparlanmak ve agrilarinin çabuk dinmesi için bol bol yürümek gerekio beni dogumdan sonra en çok rahtsiz eden sonda idi 1 gün boyunca çikarmadilar ertesi gün sonda çikinca kendi kendime yürüyebildim bide benim bandajim sicaktan alerji yapti bandaji yapiştirdiklari iki uçta su toplandi hala daha patlamadilar beni en çok onlar rahatsiz edio... Canim inş.. Sorunsuz rahat bi dogum geçirir ve bebişine saglikla kavusursun....

Sehercimmmm canim gözünaydinnn kavuşmuşsun ogluşlarina allah anali babali büyütmeyi nasip etsin...

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım.yaşadıklarımı yazarım artık.inşallah tez zamanda toparlanırım.:Saruboceq:

günaydın kızlar.
forum çok sakin yine.bende çok giremiyorum çok takipde edemiyorum
sehercim geçmiş olsun gözün aydın.allah analı babalı büyütsün.kilolarının öyle olduğunu doğumdan önce biliyomuydun.dr.lar bilmişmiydi öyle olduğunu
cyıldız canım sanada hayırlı doğumlar diliyorum.çok koly olur inşallah
bende yine sancı var ama bişi yok.sonuna kadar bekliycez heralde.son gün 22 ağustos.hayırlısı artık.ama çok sıkıldım ve karnım çok ağır gelmeye başladı artık.yatamıyorum doğrudüzgün.kuzuma bişi olmasında bütün ağrılara razıyım artık.
hepinizi öpüyorum allah kolaylıklar versin.doğurana ayrı bekleyene ayrı

Günaydın kıslar...
nasılsınız hamişler ve annişler?
biz bugün çok keyifliyiz :teytey:
sehercim doğum yapmış tebrik ederim cnm. ikizlerine kavuştun sonunda :teytey:
cyıldız canım sana hayırlı doğumlar diliyorum.Allahım bi avazda kurtarır inşallah seni...
Hadi Sinemcim sende doğur artık yavv.. Senle aynıydık biz..Kızın yerinden çok memnun galiba hiç çıkmak istemiyor :)))
az önce MAVİŞŞŞ le yani Nurcanla telefonda görüştük.Sizlere çok slmı var kızlar. Evlerine net bağlatmışlar ama sorun varmış.En gec yarına kadar tekrar aramızdaymış...Doğum hikaeni 4 gözle bekliyoruz cnm...
Hepinizi öptük kızlar...a.s.

benimle olanlar beni geçti zaten.bi ben kaldım.kızım çok nazlı teyzesi gelmiyo.hayırlısı olsunda geç olsun napalım bizim minnoşda böyle olacakmış kendini iyice özletmek iztiyo.sağ salim gelsinde anasının kızı bende geç olmuşum hihoyyyt

teşekkür ederim canım.allah izin verirse yarın oğluşuma kavuşacağım.benim için dua etmeyi unutmayın.darısı da tüm hamişlerin başına.:Saruboceq:

arkadaşlar merhaba.....yarın sabah doğuma gidiorum....bunu yazacağım günün bu kadar yakın olacağını düşünmemiştim hiç....dua edin bize ne olur....bebeğim de ben de sağlıkla gelelim tekrar aranıza...çok heyecanlıyım....duygularım karmakarışık....

merhabalar arkadaşlar cyıldız ve derya hayırlısıyla bebeklerinize kavuşuyorsunuz ne güzel. allah kolay doğumlar nasib etsin sizlere.dualarım sizinle.....
seherciim oğluşlarına kavuşmuşsun sana söyleyeyim işin çooooooook zor arkadaşım ben kendime bakamıyorum benim yaramazlardan fırsat bulup.her gün ajda nın uykusuz her gece şarkısını söyletiyorlar vallahi. şaka bir yana darısı bebişlerini koklamayı bekleyen tüm annelein başına ....
aslıcıım ne oldu bebişin geldimi, ilk bebeğim den de haber alamadım güzel haberlerinizi bekliyorum.
öptüüüüüüüm hepinizi by

sağol canım imnşallah biz e sizler gibi hayırlısı ile sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize...aslı ev taşıdığı için sesi soluğu çıkmıyor...heüz doğurmamış yani :))

kezbancımmmmmmmm aman da aman sudenazımız ve egemiz maşallah ne tatlılar...canım arkadaşım ben de daha doğurmadım ama yarın doktora gideceğim olmadı alın diyeceğim valla..beklemekten usandım artık..ben de kızımı istiyorum..
doğum yapan arkadaşlarım allah analı babalı büyütsün..doğum yapacaklara allah kolaylık versin sağlıkla gelsinler..ben foruma bakıyorum ama bir türlü yazamıyorum..neyse beril gelsin yazarım ben de!anneler gidince daha farklı olur uyuduğunda girerim nete baklarım..ben eski hayatımı özledim.ev altında iki anne olmuyor.hatta 3 kadın hiç olmuyor...neyse görüşmek üzere...hepinizi öptüm.ne olur dua edin de 2 gün içinde doğsun benim beril..artık ramazan da geliyor..anneler de evlerine gitsinler...

özgeeeeeeee çok sevindim sana rastladığıma berilimiz gelsin artık bencede bizimkilere arkadaş lazım teyzesi. şu an sudenaz ayağımda sallanıyor ege kucağımda mama yiyor bana da bak size laf yetiştiriyorum

deryacım teşekkürler bilgilendirdiğin için ben giremiyorum nete artık. çocuklardan fırsatım olmuyor.aslı nereye taşınıyor?

KEZBANcım allah kolaylık versin sana.herkez birle zor uğraşıyo.
tabi sehercim sanada kolaylıklar versin
ÖZGEcim bende senin gibi bekliyorum ve çok sıkıldım kızımı istiyorum artık.daha senin günün de var.benimki doldu ama uzatmaları oynuyoruz
DERYA canım allah kolaylık varsin sana ve bekleyen tüm hamilelere.dualarım hepinizle
kendim için ne istiyosam sizler içinde aynısını düşünüyorum
CYILDIZ bilerek beklemek heyacanlı olur heralde.kuzuna kavuşacaksın allahın izniyle yaarın

sineeeem 40 hafta bitmiş nerde senin zilli. yerini sevdi galiba annesi. hayırlısıyla gelsin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…