KEZBANcım allah kolaylık versin sana.herkez birle zor uğraşıyo.
tabi sehercim sanada kolaylıklar versin
ÖZGEcim bende senin gibi bekliyorum ve çok sıkıldım kızımı istiyorum artık.daha senin günün de var.benimki doldu ama uzatmaları oynuyoruz
DERYA canım allah kolaylık varsin sana ve bekleyen tüm hamilelere.dualarım hepinizle
kendim için ne istiyosam sizler içinde aynısını düşünüyorum
CYILDIZ bilerek beklemek heyacanlı olur heralde.kuzuna kavuşacaksın allahın izniyle yaarın
merhabalar arkadaşlar cyıldız ve derya hayırlısıyla bebeklerinize kavuşuyorsunuz ne güzel. allah kolay doğumlar nasib etsin sizlere.dualarım sizinle.....
seherciim oğluşlarına kavuşmuşsun sana söyleyeyim işin çooooooook zor arkadaşım ben kendime bakamıyorum benim yaramazlardan fırsat bulup.her gün ajda nın uykusuz her gece şarkısını söyletiyorlar vallahi. şaka bir yana darısı bebişlerini koklamayı bekleyen tüm annelein başına ....
aslıcıım ne oldu bebişin geldimi, ilk bebeğim den de haber alamadım güzel haberlerinizi bekliyorum.
öptüüüüüüüm hepinizi by
valla allah kolaylık versin canım arkadaşım.iki bebek çok zor..
sinem allah sana da bir a önce sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin..beklemek ne zor şeymiş ya..günüm var ama ben bunaldım hani kız bebekleri erken gelirdi yalanmış:)))!bir de hareketli bir hamilelik geçirdim.ona rağmen doğurmadım hala..yatsam hiç doğmazmış bu cadı:)
hatta iştahım yok uykum yok kilo veriyorum ama çok şükür ki beril kilo alıyormuş..doktorumuz sorun yok dedi..ama ilginçtir ben de inanılmaz kilo kaybı var.14 kilo aldım toplamda..öyle kaldı..yediklerimde cadıya gidiyormuş..
kezbanım canım şekerim :))süt yapsın diye ne yeyip içiyorsun?özel bişey var mı?duyduğum kadarıyla normal yemekle birlikte su yetiyormuş..ama yemeyi ihmal etmeyin diyorlar..
kızlar doğum yapan güzel anneler siz neler yapıyorsunuz süt için?
ben şimdi iştahımda yok ya korkuyorum sütüm olmazsa diye?
kızzzzzzzzlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bana akıl verin
yarın evlilik yıldönümümüz.doktor kesin sezeryan derse yarın aldırıyım mı.siz olsanız naparsınız.eşime kalsa aldıralım ikisi bir olsun diyo ama ben çok istemiyorum
siz ne dersiniz
Aaaaa ne kadar hoş olurdu.Ben olsam aldırırım.Yıldönümünüz kutlu olsun.Allah bebeğinizle beraber mutlu ve uzun ömürler versina.s.
selam arkadaşlar
anne sütü ile ilgili ben de bir şeyler söylemek istiyorum. anne sütünü arttırmanın en birinci koşulu sürekli emzirmek ve moralinizi düzgün tutmak. yiyecekler inanın sonra geliyor. ben ekstra bir şey yemiyorum. yalnız günde 5 5.5 lt. sıvı tüketiyorum.
ısırgan ve rezene çayını mutlaka tavsiye ederim. humana çayı söylemiş bir arkadaş ancak üretimden kaldırıldı diye söylendi bana büyük bir marketten.
ayrıca mama vermek zorunda kalabilirsiniz ilk günler sakın sakın biberon kullanmayın. çay kaşığı ile besleyin. yoksa memeden soğur çünkü biberon emmek çok daha kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?