2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

EVET CANIM heyecanlı gerçekten bi de kuzucuğuma kavuştuğum anı yaşasam.bütün gün temizlik yaptım acayip yoruldum canım.iyi dileklerin için teşekkür ederim.en kısa zamanda sen de bebişine kavuşursun inşallah.

canım çok teşekkür ederim.

valla allah kolaylık versin canım arkadaşım.iki bebek çok zor..
sinem allah sana da bir a önce sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin..beklemek ne zor şeymiş ya..günüm var ama ben bunaldım hani kız bebekleri erken gelirdi yalanmış:)))!bir de hareketli bir hamilelik geçirdim.ona rağmen doğurmadım hala..yatsam hiç doğmazmış bu cadı:)
hatta iştahım yok uykum yok kilo veriyorum ama çok şükür ki beril kilo alıyormuş..doktorumuz sorun yok dedi..ama ilginçtir ben de inanılmaz kilo kaybı var.14 kilo aldım toplamda..öyle kaldı..yediklerimde cadıya gidiyormuş..
kezbanım canım şekerim :))süt yapsın diye ne yeyip içiyorsun?özel bişey var mı?duyduğum kadarıyla normal yemekle birlikte su yetiyormuş..ama yemeyi ihmal etmeyin diyorlar..
kızlar doğum yapan güzel anneler siz neler yapıyorsunuz süt için?
ben şimdi iştahımda yok ya korkuyorum sütüm olmazsa diye?

beklemek zor da napalım canım.benimde ilk aylarda düşük tehlikem vardı. ozamanlar kalkmıyodum ki bişi olmasın şimdide oturmuyorum ki çıksın.her akşam yürüyüşteyim evin içinde de dolaşıyorum ama yok gelmiyo:CüvCüv:
bende de bi işth iştah sorma gitsin.doğum zamanı yakınken çok yemeyin derler ama benim iştahım çok açıldı.:icecream:
KEZBAN benim kız zilli ki ne zilli.ot söktürüyo anneye babaya.gelncede böyle inatcı olursa yandım.tam aslan burcu olacak heralde hihoyyyt

özgeciim ben humana nın süt arttıran çayını içiyorum bunun dışında normal besleniyorum. ama sütüm yetmiyor mama alıyoruz biz. eme olayı yok bizde o nedenle süt azaldı korkuyorum bende bitecek diye daha 1 aylık lar. birkaç ay alabilselerdi keşke.
sinemcim doğsunda bizim zilli gibi poposuna poposuna pıt pıtlarız seninkini de. berilde haketti yanii dimi özge

bu arada kızlar sizi kıskandırayım mı?ben 63ile hamile kaldıım doğum sonrası 58 oldum halen kilom aynı çooook mutluyum.inşallah almam bir daha. ne alaka bunu anlatıyosun demeyin mutlu oldumya azıcık şımarayım dedim.

kimsecikler yok galibaa annelerin en iyi, en güzel, en fedakarları ağustos annelerine iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba şekerrr anneler ve anne adayları ben evimi taşıdıım ama daha tam yerleşemedim ufak tefek işler kaldı yarından sonra annem gelip bitirecek inşllah. netimizde baglanmadı daha sizleri çok özledim şimdi internet cafedeyim. dogum yapan arkadaşlar ömürlü olsun allah analı babalı büyütsün inşllah. bir iki güne baglanır netimiz ve tekrar aranıza katılırım sizleri çok özledimm. herkesi çook çook öpüyorumm.

ohh nihayet girebildim sorun var forumda bi istediğim anda girip bişiler yazamıyorum.

ELİFcim sende olduğu gibi bende de bandaj alerji yapmıştı iki ucunda cnm kabuk bağladı çok kaşındı ama neyse ki geçti.bepanten sür cnmcım.

SİNEMCim senin de gelsin artık kızçen dört gözle beklerdik olduk veleti yahuu :))

CYILDIZ ve DERYAcım sağlıkla gelsin bebişleriniz kolay doğum olsun inş sizin için canlarım :)

KEZBOşum uğramışsın foruma walla dediğin gibi uykusuz her gece şarkısını ben de sölüyorum :) hatta bizim evde koridor uzun biraz, uzun ince bir yoldayım gündüz gece türküsünü bile söler oldum :))

ÖZGEcim cnm benim son zamanların sorunlu geçiyor biraz Allah sabır ve kolaylık versin kuşum sana,Beril'imiz gelsin artıkta annesi de şenlensin di mi cnmcım?sağlıkla inş

bu arada kızlar GAMZE LİNA ile msglaştım dün.yarın doğuma gidiyormuş,hepinizi çok öpüyor ve dualarınızı bekliyor

ahh nihancım sağol iyi dileklerin için..inşallah artık beril gelsin..38hafta 5 gün oldu hani kızlar erken gelirdi yalannnnnnnnnnn!!neyse artık herşeye alıştım ben de canım..insan sıkıntıya bile bağışıklık kazanabiliyormuş..:))
elvinimiz nasıl ahh canım ya ne tatlıdır şimdi o!!bu arada 1 aylık olmuş elvin maşallah..mevlüdünü yaptınız mı?
hepinizi çok öptüm.moralim fena olmadığında foruma yazabiliyorum böyle:))yarın doktora gidiyoruz bakalım bir tarih verecekler mi tahmini!!ertesi gün inşallah haber veririm.ayrıca doğum yaparsam numarası olan arkadaşlarıma msjla bildirecek eşim..

kızlarrrrrrrrr nasılsınız? herkesi çok öpüyorum, maalesef forumu takip edemiyorum , fırsat bulursam bu gece biraz okuyacağım inşallah .
çok özledim sizleri, uzun zamandır gelemiyordum, Derya ve Cyıldız allahım sizlere Hayırlı Doğumlar nasip etsin, Sağlıkla bebeklerinizi kollarınıza almanızı diliyorum
Kezbancığım canım yaa inallah sütün tamamen kesilmez, benim k.validem bana hergün erik kaynatıyor ben onu içiyorum, süt yapımı için çok iyiymiş, ayrıca helvada süt yapıyor,ama en önemlisi boool su .
nihancığım yaaa hepimiz aynı türküleri demek aynı saatlede söylüyoruz, :)
ben kayınvalidemdeyim 1 haftadır, doğumdan beri o yanımdaydı biraz değişiklik olsun hemde o da artık evciğine gelsin diye geldik , 40 ım çıkmadan yalnız kalmamalıymışım, çok iyi oldu yalnız olsam kafayı yerdim sanırım .
bu arada hepinizin numarasını kaybettim kızlar , telefonum düştü ekran gitti, hattımı başka makinaya taktım ama ondada numaraların çoğu yok, rehber telde kaldı aslı , kezbancığım ,nihan bana özele telefon numaralarınızı yazabilirmisiniz. birde Gamze Linanında numarasıda gitti maalsef, onun numarasınıda atabilirmisiniz ltf.
özgeciğim senin beril aslanı tuttururmu dersin, valla aslan olursa zor işin , bizimki şimdiden kök söktürüyor.

canım benim bu gece aklımdan geçtin valla bu kız foruma yazmadan durmazdı diye ki msjını gördüm.(elifcim seni kastediyorum).doğuracağım herhalde bak malum oluyor bişeyler:)).beril evet galiba aslanı atlayacak ve başak burcu olacak.kızım inatla gelmiyor.ben de artık çağırmaktan yolruldum.geceleri görüldüğü üzere zaten uykum yok.gündüzde yatmıyorum ne olacak sonumuz bilmem.doğduktan sonra da uyku yok.allahım demek ki annelik uyumamakmış:)))neyse girdik bu yola katlanacağız..
süt için komposto içmek iyi demişler.erik derken kırmızı eriği kaynatıyorsunuz değil mi?öptüm sizi uykusuz anneler...
aslıcımmmmm evin hayırlı uğurlu olsun taşınmışsın..aman ne güzel bak temiz, yeni eve gelecek seninki:)çok öptüm canım kendine iyi bak sen de olur mu?

günayyyyyyyyydınnnnnn
aslıcıım güzel günler geçir yeni evinde oğlun ve eşinle.....
elifciim yalnız kalınca çooook zor oluyor. annem düne kadar bendeydi artık evine gitti gündüzleri birkaç saatlik gelebiliyor. çıldırıyorum bazen yetişemiyorum hiç bir şeye.bu arada ben seni ararım ben de numaran var öpt. ece yi de.bu arada komposto içiyorum meyvesuyu ve suyu da oldukça çok içiyorum ama benimkiler biberona alıştı ya emmiyorlar zor geliyor.o zamanda azalıyor işte bu konu beni gerçekten üzüyor,inşallah kesilmez.
özgeciim inşallah bu gün gelir berilimiz dualarım senin ve kızın için
gamzelinanın numarası yok ben de. banada verirmisiniz numarasını.
nihannnnnn maaşallah elvine msjını yanıtlayamamıştım içimde kaldı. çok güzel kilo alıyor elvin.nazar değmesin kızıma.
sinem 2 gün kalmışşşşşş haydi bakalım bir yaramaz daha katılıyor aramıza

günaydıııııııııınnnnnnnnnnn
bugün hergünkinden daha çok yattım.son iki günüm hayırlısıyla.daha yatamam diye iyice uyudum.yarın akşam 21:20 de kontrolüm var.ona göre cuma günü napılacak karar verecek doktorum.bizim kıza kalırsa gelmeye niyeti yok zaten.ya suni sancı yada sezeryan.bakalım hayırlısı artık

kızzzzzzzzlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bana akıl verin
yarın evlilik yıldönümümüz.doktor kesin sezeryan derse yarın aldırıyım mı.siz olsanız naparsınız.eşime kalsa aldıralım ikisi bir olsun diyo ama ben çok istemiyorum
siz ne dersiniz

Aaaaa ne kadar hoş olurdu.Ben olsam aldırırım.Yıldönümünüz kutlu olsun.Allah bebeğinizle beraber mutlu ve uzun ömürler versina.s.

Aaaaa ne kadar hoş olurdu.Ben olsam aldırırım.Yıldönümünüz kutlu olsun.Allah bebeğinizle beraber mutlu ve uzun ömürler versina.s.

sağol canım.allah herkezin gönlüne göre güzel günler sağlıkla birlikte versin
çok kararsızım bilmiyorum.3. yıl hediyemiz olsun mu acaba kızımız :uhm:

selam arkadaşlar
anne sütü ile ilgili ben de bir şeyler söylemek istiyorum. anne sütünü arttırmanın en birinci koşulu sürekli emzirmek ve moralinizi düzgün tutmak. yiyecekler inanın sonra geliyor. ben ekstra bir şey yemiyorum. yalnız günde 5 5.5 lt. sıvı tüketiyorum.
ısırgan ve rezene çayını mutlaka tavsiye ederim. humana çayı söylemiş bir arkadaş ancak üretimden kaldırıldı diye söylendi bana büyük bir marketten.
ayrıca mama vermek zorunda kalabilirsiniz ilk günler sakın sakın biberon kullanmayın. çay kaşığı ile besleyin. yoksa memeden soğur çünkü biberon emmek çok daha kolay.

humana yı ben kullanıyorum çocuk dr. umuz tavsiye etti.bir araştırayım bakalım niye kaldırılıyormuş.benimkilerin emme refleksi biberonla oluştu.sonra bazen ege bazen sudenaz emiyordu ama doyamıyordu yoruluyorlar ağlıyorlardı. mama ile doyurabildik.1ayı bitirdik halen mama yiyiyoruz. benim uzun uzun emzirecek vaktimde yoktu.bu sırada diğeri çatlıyordu çünkü.ben sağarak verdim sütü hep.ama bende sana katılıyorum süt emzirerek artar inş. herkesin bebeği emer.

selam arkadaşlar a.s.biz geldik teyzeleriii.....uzun zamandır giremedimm.:1no2:hepinizi çok özledikkk...:1hug:umarım herkes iyidir..bebişleriniz de tabii.Şeniz

slm kızlar nasılsınz?nete pek giremiorum kızım uyuyorken bi bakıp çıkayım dedim...
bugün benim kızımı ilkdefa yıkadık maşallahı var çok uyuyo zorla uyandırdım 15 dk emdi nerdeyse 2 saat olacak uyuyo hala kızımın göbegi daha düşmedi dr yıkamayın demişti bende ılık su ve pamukla siliyodum ama bugün annem ve kayınvaldem çok ısrar etti yıkamak için bende izin verdim inş göbeğine zarar vermez bebişi olan anneler tırnaklarını kestinizmi yada ne zaman kestiniz? annemler kestirmio 40 dolmadan kesilmezmiş bende sürekli eldivenli tutuyom yoksa yüzünü çiziyo ama 40 nı beklersem çok uzayacak ne yapsam keseyim mi?
kezbancım ege ve sudenaz çok şeker olmuşlar maşallah kiloları ne durumda? biz dün kontrole gittik kızım dogdugunda 2800 idi dün( 7 günlükken) 2700 olmuş dr ilk 10 günde dogdugu kiloya gelmesi gerek dedi haftaya tekrar gidecegiz hemde topuktan kan aldıracagız..
aslıcım hayırlı olsun evine taşınmışsın inş bebişinide sglıkla kucagına alırsın artık yeni bi ev yeni bi hayat başlıo sizin için....

selam kızlarr benimde oğlum uyudu bi bakimn dedim ne var ne yok diye...

elifcim canım göbeğine bi zarar vermez bende öle düşünüyosum ama bişe olmadı..sık sık yıkamak gerek bebişleri sıcakta.bende kesmedim tırnaklarını daha annemde kırkından sonra kes dedi..benneyaptımki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…