2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim oğlum 3800 gr. doğdu. ilk hafta 3365 gr. kadar düştü. ilk hafta %15 lik kilo kaybı normalmiş. bu hafta içinde tekrar hızla kilo almaya başladı. dün 3700 olmuştu.
tırnaklara gelince ben 3. gün kestim ama yine de eldiven giydiriyorum çünkü eldivensiz de her yerini çizdi maalesef. ayrıca çok da çabuk uzuyorlar.hihoyyyt

gobegı dusene kadar 13gun bende yıkamadım bısey olur dıye ama eskıden hep yıkıyorlarmıs bıseyde olmuyormus takma kafana tırnaklarını ben kestım cunku eldven takmıyorum neden 40 beklemek lazımmıskı

naber anneler bebişler hepinizi öpüyorumm bebişlerinizi de kokluyorummm
ben daha ilk haftasındaydı sanırım tırnaklrını kestim, eldivende en falza 1 hafta kadar taktım, alışınca yırtmıyorlar, ayrıca ellerini acaip güzel kullanıyor eldivensiz , bu sayede tabii, elleri serbst büyüyor çünkü, elleri kıvırıyor, parmakları falan çok güzel kullanıyor bu arada, ki henüz 1 aylık bile değiliz , parmağımızıda emiyoruz ara ara :)

ben ilk günden beri bebeğimi yıkıyorum , suyu çokkk seviyoruz :)
göbeğini kırkım çıkınca kuranın arasına koyacağım (şu an saklıyorum) , Din ve evine bağlı olurmuş

merhabalar herkese
unverecim teşekkür ederim.benim kızım 3kg dı birkaçgün önce oğlum 3600g dı.hızlı kilo alıyorlar kızım 1800 oğlum 2300dü hastaneden çıkınca.kırkımıza 2 gün kaldı. seninde kırkına kadar hızla kilo alır.tırnaklarına gelince 4 günlükken kestim sakladım ilk tırnaklarını. çok çabuk uzuyor ama 1 hafta sürmüyor kesiyorum hep. eldiven kullanmadık hiç bana çok sıkıcı bişey gibi geliyor kıyamadım darkelf gibi özgür kalsın elleri dedim, gerçekten çizmiyorlar yüzünü.
sinemciim bebişini gece 4te gibi kucağına aldın kızını doya doya koklamışsındır. benim içinde kokla idil imizi.

kızlarrrrrrrrr merhabakaydirigubbakcemile5
amanın bu bebekler ne tatlı olmuşkaydirigubbakcemile3
amaaaaaaaaaaa ben hala doğurmadımmmmmmm
ya beril ne nazlı ne inatçı çıktı ben bekledikçe gelmiyor..
doktorumuz doğumla ilgili bişey söyleyemiyor malesef ama pazartesiye kadar kendiliğinden gelmezse sezaryenle pazartesi doğacak inşallah.kaydirigubbakcemileartık
beklemek ne zormuş ya..senağlama
darkelfcim bebeği yıkamışsın ilk günden beri nasıl bi durum oluşmadı değil mi?ben doktoruma sormayı bile unuttum bunları..
umarım herkes iyidir..bugün doğum yapan arkadaşlar var mı acaba?ayrıca aslan burcunun son günündeyiz artık başak burcuna geçiyoruz..hadi hayırlısı bakalım..kaydirigubbakcemile2
hepinizi öpüyorum..
aslicimmmm güle güle otur evinde canım..tekrar söyleyeyim dedim..ne zor iş yaptın taşındın şu haldehihoyyyt
görüşürüz yine canlarrrrrr..
nihancım sen bugün yoksun forumda yoksa yorgunluktan bitap mı düştün canım..allah kolaylık versin...

ooyyy masallah benim kuzucuklarima, tontis mi oldunz siz, teyzeniz sizi yerr yerrr... cok tatlisiniz allahim sizi nazarlardan korusun.. bi gelip göremedim sizi ya.... senağlamasenağlama... sizi cok seviyorum minnoslarim benim:asigim:Şeniz teyzenizde bugün dr a gidecek, bakalim dr teyze ne dicek.. CADIARZU

nerimancımmmmmmmmmmm sen mi geldin??hoşgelmişsin..ne o doktora gidiyorsun yoksa güzel haberlerin mi var bize?ayyy canım ya inşallah gönlüne göre olur..allah hayırlısını versin şu mübarek günlerde..çok öptüm canım..haberlerini bekliyoruz...:)

ÖZGEcim cnm elvin büyüyor.gaz sorunumuz var,biraz rahatsız geçiriyor bu dönemi,ağlama ve ağrıyla.mevlüdümüzü bu cmrts yapıcaz cnm bugün evde temizlik var,ben de yarın şekerleri hazırlıcam mevlütte vermek için :) süt için neler yapıyosunuz demişsin,sütüm az denemediğim şey kalmadı tatlım.humananın çayını içiyorum,ayrıca babam aktardan dün bitki karışımı aldı onu içiyorum,vita malt içiyorum,bol su içiyorum,pekmez her sabah yiyorum(bitti).gene de sütüm az ben de bu yüzden çıldırıcam cnm elvin'in gaz problemi çok kötü onunla ilgleniyorum devamlı cnm,foruma giremiyorum o yüzden

ELFİDAcım cnm nasılsınız,kızçen nsl cnm benim?

ELİFcim cnm tırnaklarını ben de kesmedim.sadece eldvenlerini devamlı takma,bebekler elleriyle önce herşeyi anlamaya çalışırlarmış ve kullanmayı öğrenirlermiş cnm.göbeği düştüğünün ertesi gün yıkamıştık biz cnm drumuz öle demişti.düşmeden önce her alt değiştirmede göbeğine alkol sürüyorduk mikrop kapmaması için.

KEZBOŞUM şu forumda bi karşılaşamadık :))

diğer annelerim sizleri de öpüyorum seherr mavişşş aslııı ve saymadığım diğer güseller :))

özgecim canim nasilsin? öncelikle iyi dileklerin icin sagol bitanem, amiiin...
allahim tüm isteyenlere versin..
ben terapiden geldim, birazdan da kadin dr una gidecem, hamilelik öncesi bi muayene olmak istiyorum, hem bu ara yumurtlama kaydirigubbakcemile2 dönemim, bi baksin istiyorum ne durumdalar, hem tam olarak tarih falan veriri herhalde, bugün yarin diye kaydirigubbakcemile5.. gecen ay denedik ama tutmadi,umudumuzu yitirmiyoruz calismalara devammsırnaşık şey allahim büyük o verecegi zamani iyi biliyodur.. hayirlisi neyse o olsun.. bakalim... dr dan gelince yazarim... simdilik öptümŞeniz

kiz beril sana sesleniyorum, hadi bakalim zamanin doldu bak annecigin dört gözle seni bekliyo, hadi gel artik teyzem, bak bizlerde seni cok merak ediyoruz.. nazlanmanin zamani degil, gel sonra daha coook nazlanirsin insallah :asigim:

Kızlar merhaba
dogumdan sonra uzun bır ara vermek zorunda kaldık özledık sızlerı
buarada halen dogurmayan arkadaşlarımız var sanırım allah onlara yardım etsın hayırlsı ıle dogursunlar inşallah.
tum sayfaları okuyamadım ama şöle bır gözattım bazı konuları yazmışsınız ben de benım durumu aktarayım sızlere
Kızım Melek 10 günü doldurdu . maalesef sütüm yetmedı ona. dr tavsıyesı ıle mama takvıyesı aldık ılk 4 gun boyunca 4 saat de bır ver dedı
sımdı de mama ya alısacak dıye korktugum ıcın gunde 2 defa vermekle yetınıyorum .kontrole gıttıgımızde kılo alıp almadıgına bakarak mama olayına devam edıcez ınsallah mamaya gerek kalmaz
buarada mama vermek zorunda olan annelere tavsıyem mamaıyı bıberonla vermeyın
hast.de bıze enjektörle vermeyı tembıhledıler sımdı evde de o sekılde verıyorum bıberona alısırsa memeyı bırakır...
sütüm artsın dıye komposto meyvesuyu ve humana cay ıcıyorum ama banamısın demıyor...
karnı doymayınca da kızcaagızım uykuya dalamıyorum
buarada gögusucumdakı yaradan dolayı kendımı kasmaktan boynum tutulmus öylece kaldım vala..
bızdne haberle sımdılık bu kadar tüm annelerı ve bebıslerını cok opuyorum
en kısa zamanda tekrar gırmeye calısacagım kendınıze ıyı bakın

nihancım canım allah bol süt nasip etsin ve elvinimize de gazsız günler diliyorum.o kötü gazlar uçup gitsin inşallah:))allah kolaylık versin zor gaz problemi arkadaşlardan biliyorum..
nerimancım inşallah canım güzel haberler verirsin bu ay bize..
diloşum allah analı babalı büyütsün..evet ben doğuramadım..allah sana da süt versin canım..her anneye inşallah..allah kolaylık versin sorunlarınızda.ben daha yaşamadım ama zordur eminim...
çok öptüm hepinizi..

kızlarrr naberrr ayy nihayet biraz özgürce yazıyorumm :)
özleöişim çoookkk .)
özgeciğim bir durum oluşmadı sadece ilk gün yıkanmadı , 2. gece hastanede aldıla bebeği benden banyo saatiymiş yıkayıp getirdiler misler gibiydi. sadece su gelmemsine dikkat etmelisin göbeğine, gelsede çok sorun değil hemen kurulayıveriyorsun . doktorda şiddetle tavsiye ediyor

Nihancığım nasılsın , elvincim ne yapıyor, kokla benim yerime, nasıl gaz olyanız, ya bizim bir tutunca tam tutuyor . damla kullanıyorum ama bazan hiç fayda etmiyor.
biz kızımla bakırköye gittik bugün sigortada kaydını yaptık babaannede bizimleydi, sonra gezdik biraz, C&A da çok tatlı bebekkıyafetleri var üstelik indirimde çok tatlı şeyler var , kısakollu, çıtçıtlı bodyler 4 tane 12 ytl, 4 , 8, 12 ytl ye tulum var , uğramanızda fayda var derim , üstelik 1. kalite . kışlıkta acaip cici şeyler var . benim kız hala 50 - 56 beden giydiğinden farklı ve ona uygun orada buldum.

kezbancığım ya seni düşünüyorum dünden beri , Allah sana kolylık versin , biz 1 taneyi idare etmeye çalışıyoruz, sen nasıl yapıyorsun ?
bizim dün evlilik yıldönümümüzdü o yüzden kaçtık ecenin uyku saatiydi biraz erken kaçtık ama burnumuzdan geldi, çünkü bizim hanım sezinlemiş uyanmış erkence apar topar eve gitmek zorunda kaldık.
bu arada sen eski kilonundamı altına düştün ? yoksa ben yanlışmı okudum ? ege ve sudenin ben sadece ilk doğdukları hallerini gördüm, yeni foto görmedim , profil resmnide seçemiyorum, çok merak ediyo teyzesi onları kokla benim yerime ikisinide

cnm umarım en kısa zamanda sütün gelmeye baslar,, kuru soğan ve bulgur pilavı da iyi gelir diyolar ama bi dene istersen.. a.s.

selam annelerim ve tatlı bebişler doğum yapan arkadaşlarıma allah analı babalı büyütsün dileklerimi yolluyorum yapıcak olan arkadaşlarıma da allahım bir avazda kurtarsın inş. ne zamandır okuyorum ama pek yazamıyordum busemden kıskanıyor galiba sizi hemen mızıldanıyordu bu akşam baba kız uyudular bende sizlere bakayım dedim inş. şimdi bebişlerinizde sizlerde rahat rahat uyuyorsunuzdur

aslıcım yeni evin hayırlı olsun canım bebişin yeni eve gelicek ama allah kendinize versin inş. tüm kiracıların tabi :)

nihancım problemlerimiz yavaş yavaş başlıyor allah yardımcımız olsun inş.

kezbanım hakikaten işin zor 2 bebişle allah seninde yardımcın olsun inş.

diloşum inş.sütün artarda mama vermek zorunda kalmazsın

nericim hayırlı haberlerle gelirsin inş. aramıza seninde güzel haberlerini alma vaktimiz geldi

arkadaşlar bu arada ben baharı merak ediyorum doğurmuştur mutlaka ama hiç sesi soluğu çıkmıyor işe başlayıncamı gelicek aramıza acaba

seher ne oldu annem 2 çocukla işler bitmiyor deme hatta 3 ama sana da helal olsun valla ne hamaratmışsın genede aramıza geliyorsun aralarda

mavişçim sende hoşgeldin tekrardan aramıza

diğer hatırlamadığım tüm anneleri öpüyor bebişleri kokluyoruz buseminde selamı var teyzeleri iyigeceler hepinize bebişlerinizle

masallah bebişlere :) ayy ne guzel çok özeniyorum sizlere anişler...benim kız gelmek bilmiyor...bugun40 haftaya girdim....herkes gözüme bakıo ne zaman doguracaksın diye....doktorda bekliceksin dedi...normal dogum istiyorum..2 gun önce çatı muayanesi oldum ..normal dogum için müsait dedi doktor...kızlar bişey duydum ..cinsellik dogumu baslatıyormus ...bilginiz varmı :) hey allahım ya dogum baslasın diye çareler aramaya basladım....:) hepinizin bebişlerinizi öpuyorum..darısı banaaaaa

herkese günaydınn güzel agustos annelerim ve minikk bebişlerimizzz. bütün arkadaşlarım teşekkür ederim artık evimide taşıdım dünde annem geldi iyice yerleştik eve bugünde bebişimizin odasını yerleştirecegiz sonrasında resimlerini çeker paylaşırım sizlerle canlarımm.
özgecimm bende bu kadar koşturmaya daha dogurmadım bizim bebişler günlerini bekliyor sanırım.
herkese hayırlı cumalar,güzel günler diliyorum ve çook çook öpüyorum.

günaydin canim gamzecim, ilgin icin tsk ederim, busemi de öp benim yerime annesi.. ben dün dr a gittim, bakti etti, hersey yolundaymis, hamilelik icin bi sakinca görmüyorum dedi, hatta tam yumurtlama dönemindesin dedi. yani güzel haberler aldik. simdi de beklemedeyiz bakalim hayirlisiyla insallh en kisa zamanda size muhtesem haberi verebilirim..
kendine iyi bak canim görüsmek üzereŞeniz

Herkese güzel bi uyku çekmiş olmanızı dilediğim bir gün diliyorum! UYKUSUZUMMMM
Bebişim uyutmuyo beni. Ama bi gülüşüde herşeyi unutturuveriyo teyzoşları!!!
Umarım tüm arkadaşlarım bebişlerle başa çıkabiliyorsunuzdur.

Ya bu arada ben Seheri fazla göremiyorum içerde. Doğum yaptımı arkadaşlar bilen var mı????
Ay biz 1 bebekle zor başa çıkıyoruz KEZBANcımız ne yapıyor. Sehercimiz ne yapcak düşünmeden edemiyorum. Allah yardımcıları olsun. Tabii hepimizin.

Bu arada Aslıcım hayırlı olsun yeni evin. Bende taşındım. Hala sürüyor yerleştirmelerim. Bebek varken inan uyusa sende uyumak isticeksin o yüzden şimdiden yapabildiğini yap arkadaşım. Bebişinide bekliyoruz sabırsızlıkla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…