slm kızlar nasılsınz?nete pek giremiorum kızım uyuyorken bi bakıp çıkayım dedim...
bugün benim kızımı ilkdefa yıkadık maşallahı var çok uyuyo zorla uyandırdım 15 dk emdi nerdeyse 2 saat olacak uyuyo hala kızımın göbegi daha düşmedi dr yıkamayın demişti bende ılık su ve pamukla siliyodum ama bugün annem ve kayınvaldem çok ısrar etti yıkamak için bende izin verdim inş göbeğine zarar vermezbebişi olan anneler tırnaklarını kestinizmi yada ne zaman kestiniz? annemler kestirmio 40 dolmadan kesilmezmiş bende sürekli eldivenli tutuyom yoksa yüzünü çiziyo ama 40 nı beklersem çok uzayacak ne yapsam keseyim mi?
kezbancım ege ve sudenaz çok şeker olmuşlar maşallah kiloları ne durumda? biz dün kontrole gittik kızım dogdugunda 2800 idi dün( 7 günlükken) 2700 olmuş dr ilk 10 günde dogdugu kiloya gelmesi gerek dedi haftaya tekrar gidecegiz hemde topuktan kan aldıracagız..
aslıcım hayırlı olsun evine taşınmışsın inş bebişinide sglıkla kucagına alırsın artık yeni bi ev yeni bi hayat başlıo sizin için....
slm kızlar nasılsınz?nete pek giremiorum kızım uyuyorken bi bakıp çıkayım dedim...
bugün benim kızımı ilkdefa yıkadık maşallahı var çok uyuyo zorla uyandırdım 15 dk emdi nerdeyse 2 saat olacak uyuyo hala kızımın göbegi daha düşmedi dr yıkamayın demişti bende ılık su ve pamukla siliyodum ama bugün annem ve kayınvaldem çok ısrar etti yıkamak için bende izin verdim inş göbeğine zarar vermezbebişi olan anneler tırnaklarını kestinizmi yada ne zaman kestiniz? annemler kestirmio 40 dolmadan kesilmezmiş bende sürekli eldivenli tutuyom yoksa yüzünü çiziyo ama 40 nı beklersem çok uzayacak ne yapsam keseyim mi?
kezbancım ege ve sudenaz çok şeker olmuşlar maşallah kiloları ne durumda? biz dün kontrole gittik kızım dogdugunda 2800 idi dün( 7 günlükken) 2700 olmuş dr ilk 10 günde dogdugu kiloya gelmesi gerek dedi haftaya tekrar gidecegiz hemde topuktan kan aldıracagız..
aslıcım hayırlı olsun evine taşınmışsın inş bebişinide sglıkla kucagına alırsın artık yeni bi ev yeni bi hayat başlıo sizin için....
canım benim oğlum 3800 gr. doğdu. ilk hafta 3365 gr. kadar düştü. ilk hafta %15 lik kilo kaybı normalmiş. bu hafta içinde tekrar hızla kilo almaya başladı. dün 3700 olmuştu.
tırnaklara gelince ben 3. gün kestim ama yine de eldiven giydiriyorum çünkü eldivensiz de her yerini çizdi maalesef. ayrıca çok da çabuk uzuyorlar.hihoyyyt
nerimancımmmmmmmmmmm sen mi geldin??hoşgelmişsin..ne o doktora gidiyorsun yoksa güzel haberlerin mi var bize?ayyy canım ya inşallah gönlüne göre olur..allah hayırlısını versin şu mübarek günlerde..çok öptüm canım..haberlerini bekliyoruz...:)
Kızlar merhaba
dogumdan sonra uzun bır ara vermek zorunda kaldık özledık sızlerı
buarada halen dogurmayan arkadaşlarımız var sanırım allah onlara yardım etsın hayırlsı ıle dogursunlar inşallah.
tum sayfaları okuyamadım ama şöle bır gözattım bazı konuları yazmışsınız ben de benım durumu aktarayım sızlere
Kızım Melek 10 günü doldurdu . maalesef sütüm yetmedı ona. dr tavsıyesı ıle mama takvıyesı aldık ılk 4 gun boyunca 4 saat de bır ver dedı
sımdı de mama ya alısacak dıye korktugum ıcın gunde 2 defa vermekle yetınıyorum .kontrole gıttıgımızde kılo alıp almadıgına bakarak mama olayına devam edıcez ınsallah mamaya gerek kalmaz
buarada mama vermek zorunda olan annelere tavsıyem mamaıyı bıberonla vermeyın
hast.de bıze enjektörle vermeyı tembıhledıler sımdı evde de o sekılde verıyorum bıberona alısırsa memeyı bırakır...
sütüm artsın dıye komposto meyvesuyu ve humana cay ıcıyorum ama banamısın demıyor...
karnı doymayınca da kızcaagızım uykuya dalamıyorum
buarada gögusucumdakı yaradan dolayı kendımı kasmaktan boynum tutulmus öylece kaldım vala..
bızdne haberle sımdılık bu kadar tüm annelerı ve bebıslerını cok opuyorum
en kısa zamanda tekrar gırmeye calısacagım kendınıze ıyı bakın
selam annelerim ve tatlı bebişler doğum yapan arkadaşlarıma allah analı babalı büyütsün dileklerimi yolluyorum yapıcak olan arkadaşlarıma da allahım bir avazda kurtarsın inş. ne zamandır okuyorum ama pek yazamıyordum busemden kıskanıyor galiba sizi hemen mızıldanıyordu bu akşam baba kız uyudular bende sizlere bakayım dedim inş. şimdi bebişlerinizde sizlerde rahat rahat uyuyorsunuzdur
aslıcım yeni evin hayırlı olsun canım bebişin yeni eve gelicek ama allah kendinize versin inş. tüm kiracıların tabi :)
nihancım problemlerimiz yavaş yavaş başlıyor allah yardımcımız olsun inş.
kezbanım hakikaten işin zor 2 bebişle allah seninde yardımcın olsun inş.
diloşum inş.sütün artarda mama vermek zorunda kalmazsın
nericim hayırlı haberlerle gelirsin inş. aramıza seninde güzel haberlerini alma vaktimiz geldi
arkadaşlar bu arada ben baharı merak ediyorum doğurmuştur mutlaka ama hiç sesi soluğu çıkmıyor işe başlayıncamı gelicek aramıza acaba
seher ne oldu annem 2 çocukla işler bitmiyor deme hatta 3 ama sana da helal olsun valla ne hamaratmışsın genede aramıza geliyorsun aralarda
mavişçim sende hoşgeldin tekrardan aramıza
diğer hatırlamadığım tüm anneleri öpüyor bebişleri kokluyoruz buseminde selamı var teyzeleri iyigeceler hepinize bebişlerinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?