2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam herkese bende doğum yaptım şükür 10 günlük oldu oğlum. diloşum boyun tutulması bende de oldu bacım dün acile gittim bi ilaç yazdı çok şükür bugün biraz daha iiyim. bu arada süt için sırtını üşütmemen gerekio yoksa süt geri kaçıyo. tüm doğum yapanlara gözümüz gözünüz aydın olsun diorummm doğurmayanlarada en kısa zamanda bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum zor ama çok güzel onların kokusunu hissetmek oğlum 3kilo 60 gr doğdu ve 1 hafta sonra sadece 30 gr almıştı mama bizde verdik hastanede yetmedi aç kaldı yavrum mecber verdim canları sağolsun napalım yetmezsse mama verilmeli bence bu kadar dert etmemek lazım ama kaşıkla verin dedi hemşire bize. şimdi geçmiş sayfaları okuyayaım çok öptüm herkesi ALLAH kolaylık versin hepimize

hayırlı olsun canım evladını allah bağışlasın ... benimki daha 10 günlük ama bizim kız da aynı beni yalancı emzik gibi kullanıo meme agzında duracak öle uyuyacak meme agzından çıktımı hemen aglamaya başlıo herkes 40 ından sonra degişir diolar bakalım nolcek....kaydirigubbakcemile2

canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin .sanırım aynı gün dogurduk ben 12.08 de dogurdum kızım 2800 dogdu 7. gün 2700 dü dr ilk dogunca biraz zayıflarlar dedi şişliği atarmış ama 1 hafta 10 güne kadar dogdugu kiloya gelmeleri gerekiomuş bakalım biz haftaya tekrar kontrole gidicez ozaman görcez kilo almışmı kızım..ben 2-3 saatte bi emziriorum ama bilmiom fayda ediomu...dr 2 saatten fazla a kalmasın dedi. bugünde göbeğimiz düştü 2. defa banyosu yapıldışimdi mışıl mışıl uyuyo balkızım:asigim:

selam kzılarr nasılsınız bakimm doğum yapan annişler hayırlı olsun bebişleriniz Allah analı babalı büyütüsün..

bende ömer beyi uyuttum bi bakim dedim foruma.bi bakim deidm ne var ne yok:teytey:

nerimncım, nacizane denemiş olduğum 2 öneriyi söyleyeyim, belki alıyosundur ama almıyorsan folic asit kullanmaya başla; yumurtlama döneminde eşinle beraber olmadan yarım saat önce eşine koyu kahve içir, spermleri hızlandırıyormuş:)kaydirigubbakcemile5 umarım en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alırız:CüvCüv:

kızlar ben de hala doğuramadım bugün kontrolüm vardı, oğluşun herşeyi normal, keyfi de yerinde ama hala kanala inmemiş. NST ye de baktık sancılarım yok, doktorum bekleyecez, olmadı haftaya cuma suni sancıyla doğurtalım dedi. tabi onun için de rahimde açılma yumuşama olması lazım yoksa suni sancı da veremeycekler ve sezeryan olcam...umarım suni sancıya bile gerek kalmadan doğurabilirm yaaaaaa....hızlandırmak için ne yapabilirim acaba, doktora sordum bişey yapamayız dedi...fisfisfis:uhm:

canim ilgin ve önerilerin icin cok cok tesekkür ederim. folic asit i 1.5 aydir aliyorum zaten.ama bak kahveyi duymamistim, bu ayki yumurtlamayi atlattik:lepi:, ins. kirlenmem ve gerek kalmaz:Saruboceq:. sayet gerek kalirsa deneyecegimden emin olabilirsin.
benimde sana bi önerim olacak, diger aylardaki hamislerden duymustum, iliski iyi geliyomus. ne kadar dogru bilmiyorum.. kaydirigubbakcemile5.. hee birde hurma yi duymustum, hem hizlandiriyomus hemde dogumu kolaylastiriyomus, bunu bende denicem bak eger hamis kalirsam...
sana hayirli bir dogrum diliyorum, allahim bir avazda kurtarsin. insallah en kisa zamanda oglusun DEMIRI saglik ve sihhatli bir sekilde kucagina alirsin.. öpüyorum seniŞeniz

slm kızlar nasılsınız:) bebişler le ilgilenmek nasıl gidio benimki baya yorucu oluyoo.. bazen oluyokii ikisnide alıyorum iki mememde doluu ikisini emziriyorum :))gece bi onu bi onu :)) allahım yardımcımız olsun :) ama busefer güzel hamilelikteki kadar şikayetçi deilim . o günler neydi yhaa :) dogum dan sonra yatakta çok şükür dogum ettmişm ohh çok şükür bitti diodum artık rahattım karnım hafiftii.. allahım tüm hamişlerim başina nasip etsin inşallah ..... amin..

merhaba arkadaşlar ben de 20 sinde oğluşuma kavuştum.sezeryan ile oğlumu dünyaya getirdim darısı diğer güzel annişlerin başına.

canım evet aynı gün doğurduk senle valla beni en çokk sonda zorladı. öldüm yaaa yalvardım hemen takmayın die beni tam 3 saat sonda ile bıraktılar sezeryandan önce gözümden yaş geldi .çok kötüydü normal doğum en güzeli valla ama mecburiyetler işte .canım ALLAH bağışlasın bebeğini sağlıklıya önemli olan o nasılsa büyüyecekler bizimki de 9. gün düştü göbeği hafif kan geldi acile gittik baticon verdi onu sürüyoruz hergün inşallah geçer canımı skıyo o biraz onun dışında geceler az zor malum sıcaklar da var oğlumda iice bunaldı bi serinlik çıksa diye bekliyoruz kafamçokkarıştı

ayy canim bilmezmiyim o sondayi benimde erkenden taktilar sondayi bide onla dolaştirdilar yok ultrason yok nst bide sancimda vardi allahima hep dua ettim bian önce dogurtsunlar beni die bide ilk sirada ben vardim ama çocuk dr da doguma girecegi için onu bekledim ayyy allahim ne kötüydü.. şükürki kizima saglikla kavustum.. Bu arada dün gece benim kizimin göbegide hafif kanamiş ben hala alkol le pansuman yapiorum acaba bende mi baticon kullansam daha mi ii olur ki... Biz kizimi hergün yikiyoruz yoksa kuzucum sicaktan çok bunalio uyuyamio...

ya kızlar bende sezeryenle oldum sonda takıldı hakkat cok kotu ama sızınkı kadar sıkıntı cekmedım takıldı 5 dk ya bekledım ya beklemedım amelıyata gıttık pek zorluk cekmedım ustelık bızım ılk cocuk dr batıkon kullanın demısdı ıkıncı dr ıse alkolu tavsıye ettı batıkon guatraya yol actıgını soyledı aklınızda bulunsun her dr bısey dıyor bende anlamadım gıttı bızım kızımızda suyu sevmıyor altını actıgımda bıde banyo yaptıgımızda kıyamet kopuyor:) nasıl alıscak bılmıyorumm

Nerimancığım, hayırlı bir zamanda ve şekilde Hamile kalmanı diliyorum, dilerim arzuna kavuşmana az kalmıştır, Hamilelerin özellikle doğuma girmekte olanların duası kabul olurmuş, dua edin arkadaşlar.

Bamboo, Elifciğim ve Nilciğim ayy geçmiş olsun, ben Doğum öncesinde sonda istemiyorum dedim , kimi doktor kullanmıyormuş, ama benimki kesinlikle kullanıyormuş, doğumdan 1 gün öncesinde konuştuk, çaresiz kabul etmek zorunda kaldım
anestezi uzmanı ilede konuştum sonrasında bayıldıktan sonra sondayı takın diye. Ameliyathanede bi taraftan dua ediyorum diğer taraftan unutmayın iyice bayılayım sonra sondayı takın dedim.. ve böylece sondayı hiç ama hiç hissetmedim. Sezeryana girecek arkadaşlar, önden söylemeyi unutmayın, sonda kabusunu yaşam

kızlar pompa almam gerek hangisini önerirsiniz?

canım emzirme hemşiresi. bana elinle sağ pompayı çok tavsiye etmiyoruz dedi sütü kaçırır die. ama ben yine de pompa kullanmıştım. unverecim oğlumu bende yıkıyorum hergün ilk kan yıkandıktan sonra geldi dr baticon verdi bildiğim kadarıyla en ii dezenfektan olduğu için du bakalım bugün ii gibi yarası ama gene kanarsa yine götürcem dr a . valla dört gözle kırkımın çıkmasını bekliyorum ben evdeyim hep ve çok sıkıcı çünkü çok sıcakkk dışarıda çıkamıyoruz bilmiyorum duydunuz mu ama 40 gün akşamları çıkamıyoruz evden

merhaba arkadaşlar....20 ağustosta doğum yaptım...hikayemi eylül anneleri kısmında yazdım...herkese güzel günler diliyorum...

canım biz yarı kırk yaptık, o gün bugündür geziyoruz, benim kız gezenti olacak :)
akşamları bizde çıkmıyoruz, kırkmı bazarmış ne , valla ben inanıyorum çok böyle şeylere, bizim oralarda kuş çalması olayı falan vardır, neyse detaylara girmeyeyim, ama dikkatli olmak lazımmış. ben sürekli nas ve felak surelerini okuyorumm
kendinize dikkat edin

bu arada kızlarrr ,
GAMZE _ LİNA ile konuştum bugün
20. de doğum yapmıştıya, 4 gün hastanede kalmışlar, Linacığımızın kan şekeri biraz düşükmüş, biraz emme sorunuda yaşamışlar , şükür şimdi evdelermiş.
hepinize çokk selamı varr.

herkeze merhaba eylül annesi olmayı beklerken dr umuz bugün suyumun azaldığını bunun için riske gerek olmadığını söyledi carşamba günü sezeryan olucam normal doğuma ve 2 haftalık zamana çok alıştırmışım kendimi öyle heyecanlıyımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…