ağustos ayı anneleri meraba 1 ağus.kızım oldu ilk zamanlar hep uyuyodu meğer daha o-doğum yorğunluğunu atmış demelerine göre
kızlar şimdi hep memede kalayım istio akşama kadar memeden ayrılınca ağlamaya başlıo ama ne ağlama normal mi ya durum geçici mi nedir emzirip saatlerce uyutamyrm çok mu şey istiyorum
selam herkese bende doğum yaptım şükür 10 günlük oldu oğlum. diloşum boyun tutulması bende de oldu bacım dün acile gittim bi ilaç yazdı çok şükür bugün biraz daha iiyim. bu arada süt için sırtını üşütmemen gerekio yoksa süt geri kaçıyo. tüm doğum yapanlara gözümüz gözünüz aydın olsun diorummm doğurmayanlarada en kısa zamanda bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum zor ama çok güzel onların kokusunu hissetmek oğlum 3kilo 60 gr doğdu ve 1 hafta sonra sadece 30 gr almıştı mama bizde verdik hastanede yetmedi aç kaldı yavrum mecber verdim canları sağolsun napalım yetmezsse mama verilmeli bence bu kadar dert etmemek lazım ama kaşıkla verin dedi hemşire bize. şimdi geçmiş sayfaları okuyayaım çok öptüm herkesi ALLAH kolaylık versin hepimize
özgecim canim nasilsin? öncelikle iyi dileklerin icin sagol bitanem, amiiin...
allahim tüm isteyenlere versin..
ben terapiden geldim, birazdan da kadin dr una gidecem, hamilelik öncesi bi muayene olmak istiyorum, hem bu ara yumurtlama kaydirigubbakcemile2 dönemim, bi baksin istiyorum ne durumdalar, hem tam olarak tarih falan veriri herhalde, bugün yarin diye kaydirigubbakcemile5.. gecen ay denedik ama tutmadi,umudumuzu yitirmiyoruz calismalara devammsırnaşık şey allahim büyük o verecegi zamani iyi biliyodur.. hayirlisi neyse o olsun.. bakalim... dr dan gelince yazarim... simdilik öptümŞeniz
kiz beril sana sesleniyorum, hadi bakalim zamanin doldu bak annecigin dört gözle seni bekliyo, hadi gel artik teyzem, bak bizlerde seni cok merak ediyoruz.. nazlanmanin zamani degil, gel sonra daha coook nazlanirsin insallah :asigim:
nihancım canım allah bol süt nasip etsin ve elvinimize de gazsız günler diliyorum.o kötü gazlar uçup gitsin inşallah:))allah kolaylık versin zor gaz problemi arkadaşlardan biliyorum..
nerimancım inşallah canım güzel haberler verirsin bu ay bize..
diloşum allah analı babalı büyütsün..evet ben doğuramadım..allah sana da süt versin canım..her anneye inşallah..allah kolaylık versin sorunlarınızda.ben daha yaşamadım ama zordur eminim...
çok öptüm hepinizi..
nerimncım, nacizane denemiş olduğum 2 öneriyi söyleyeyim, belki alıyosundur ama almıyorsan folic asit kullanmaya başla; yumurtlama döneminde eşinle beraber olmadan yarım saat önce eşine koyu kahve içir, spermleri hızlandırıyormuş:)kaydirigubbakcemile5 umarım en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alırız:CüvCüv:
canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin .sanırım aynı gün dogurduk ben 12.08 de dogurdum kızım 2800 dogdu 7. gün 2700 dü dr ilk dogunca biraz zayıflarlar dedi şişliği atarmış ama 1 hafta 10 güne kadar dogdugu kiloya gelmeleri gerekiomuş bakalım biz haftaya tekrar kontrole gidicez ozaman görcez kilo almışmı kızım..ben 2-3 saatte bi emziriorum ama bilmiom fayda ediomu...dr 2 saatten fazla a kalmasın dedi. bugünde göbeğimiz düştü 2. defa banyosu yapıldışimdi mışıl mışıl uyuyo balkızım:asigim:
canım evet aynı gün doğurduk senle valla beni en çokk sonda zorladı. öldüm yaaa yalvardım hemen takmayın die beni tam 3 saat sonda ile bıraktılar sezeryandan önce gözümden yaş geldi .çok kötüydü normal doğum en güzeli valla ama mecburiyetler işte .canım allah bağışlasın bebeğini sağlıklıya önemli olan o nasılsa büyüyecekler bizimki de 9. Gün düştü göbeği hafif kan geldi acile gittik baticon verdi onu sürüyoruz hergün inşallah geçer canımı skıyo o biraz onun dışında geceler az zor malum sıcaklar da var oğlumda iice bunaldı bi serinlik çıksa diye bekliyoruz kafamçokkarıştı
kızlar pompa almam gerek hangisini önerirsiniz?
canım emzirme hemşiresi. bana elinle sağ pompayı çok tavsiye etmiyoruz dedi sütü kaçırır die. ama ben yine de pompa kullanmıştım. unverecim oğlumu bende yıkıyorum hergün ilk kan yıkandıktan sonra geldi dr baticon verdi bildiğim kadarıyla en ii dezenfektan olduğu için du bakalım bugün ii gibi yarası ama gene kanarsa yine götürcem dr a . valla dört gözle kırkımın çıkmasını bekliyorum ben evdeyim hep ve çok sıkıcı çünkü çok sıcakkk dışarıda çıkamıyoruz bilmiyorum duydunuz mu ama 40 gün akşamları çıkamıyoruz evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?