selam kızlar ahada ben geldim yazdıklarınıza şöle bi baktımda herşey yolunda çoook güzellllkaydirigubbakcemile2ama ben öle 40 meselesini çok ta abartmayalım derim valla ben her yere de çokıyorum daha cumartesi kardeşimin düğünü vardı gece 12 ya kadar öle oynadık valla bebişim de ordaydı bence nasıl inanırsak öle olur gamyoncuiremsubu gün benim kızım 17 günlük oldu yaaaaasengözlerimebaksanabbiraz zayıf doğmuştuk ama büyyoruzz ah bide şu gaz olmasa kaydirigubbakcemilekızlar resim mesim işini beceremiyo ben teknoloji özürlüyüm yoksa kızımın resmini göstermeyi çok istiyom size
hepinizi öpüyorum bebişlerinizi kokluyorumm kendinize ve bebişlerinize ii bakınn bybybyybybkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
sezeryan doğum yapan arkadaşlar kabızlık probleminiz oldu mu doğumdan sonra ne yaptınız?
kabızlık problemi bendede var canım mürdüm eriği komposto olarakmı içiyosunbenim oldu, mürdüm eriğini kaynatıp suyunu içiyorum, kabızlık sorunum kalmadı , birde bol bol da su içiyorum
ayrıca erik suyu sütü de arttırıyor
sevgiler
güzel annelerim iki gündür misafirlerim vardı giremedim nete. ama bakıyorum artık bebişler oldugu için kimsecikler ugrayamıyor sanırım. ben daha dogurmadım. ama dün Özgemizden msj geldi Berilimiz dogmuşş.
Özgecimm hayırlı olsunn allah analı babalı büyütsün güzel annem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?