2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar ahada ben geldim yazdıklarınıza şöle bi baktımda herşey yolunda çoook güzellllkaydirigubbakcemile2ama ben öle 40 meselesini çok ta abartmayalım derim valla ben her yere de çokıyorum daha cumartesi kardeşimin düğünü vardı gece 12 ya kadar öle oynadık valla bebişim de ordaydı bence nasıl inanırsak öle olur gamyoncuiremsubu gün benim kızım 17 günlük oldu yaaaaasengözlerimebaksanabbiraz zayıf doğmuştuk ama büyyoruzz ah bide şu gaz olmasa kaydirigubbakcemilekızlar resim mesim işini beceremiyo ben teknoloji özürlüyüm yoksa kızımın resmini göstermeyi çok istiyom size
hepinizi öpüyorum bebişlerinizi kokluyorumm kendinize ve bebişlerinize ii bakınn bybybyybybkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

deryacım öncelikle gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahhh takvim işini bende yapamadım akşam eşime söylicem onla halldecez bakalım ama burda bilen arkdşlar vardır onlar yazarlar dimiii

kış güneşi bacım sen normal doğurdun maşallah şakkıdı şakkıdı oynarsın tabee biz yataktan anca doğruluyoz oynamak şöyle dursun.:))

canım bizde 20 günlük olduk tam yarında 3 hafta olcak..evden dışarı çıkmadım daha çok sıkıldım yaaa...

sen ne güzel oynamışın dağıtmışın bile:dance:düğün olsa bend eoynarım valaa:teytey::roflol:

kizlar ya birsey sormak istiyorum..
ilkbebegim nerelerde? dogum yaptimi o? hic biryerde göremedim merak ettim...
bebislerinizi güle güle büyütün...allahim hepsinin ömürlerini uzun etsin...öptüm

Evet nerimancim doğum yapmiş ben duydum hbr vericektim ama o sirada foruma giremiyorDuM mutlaka haber verilmiştir dedim yazmadim KURTULMUŞ İLKBEBEĞİMİZDE ALLAHA ŞÜKÜR

güzel annelerim iki gündür misafirlerim vardı giremedim nete. ama bakıyorum artık bebişler oldugu için kimsecikler ugrayamıyor sanırım. ben daha dogurmadım. ama dün Özgemizden msj geldi Berilimiz dogmuşş.
Özgecimm hayırlı olsunn allah analı babalı büyütsün güzel annem.

özgeyi tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün aslıcım sanada hayırlı doğumlar canımm

Günaydın kızlarrrr,,

Özgecimm allah analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıklı mutlu uzun ömürler diliyorum size,öptük canım berili ve seni,tebriklerrr

merhaba hamişler ve dogum yapan annişler.nasılsınız bebeişleriniz nasıl siteye uzun süre giremedim agrılarım var hala dikişlerim acıyo ama çok fazla degil çok şükür.ben çok zor toparlandım yani arkadaşlar.doguran hamişler olmuş allah analı babalı saglıkla büyütsün inş.
ertuğuma gelince canım oglşum hiç uyumuyo teyzeleri10 dak. uyuyo ve tekrar uyanıyo 10 gündür böyleyiz.emziriyorum 2 3 saat mememden inmiyo.dün pompa aldım arada fırsat buldukça çekeyimde süt damarlarım açılsın diye.makineyi bagladık çekmeye başladı ve inanmazsınız kahve fincanın 4 te 1 kadar süt geldi 2 gögsümden yani sütüm yok anladım.teyzem eczacı hemen gece onu aradık ve pre aptamil al kullan kızım dedi.az önce babamız aldı getirdi inanın içirmemle ogluşumdaki degişikligi görmem bi oldu.hiç gözlerini açamayan oglum gözlerini bi açtı hala kapamadı maş.uyumuyo ama yatrdım yerde öyle etrafı izliyo sesi bile çıkmıyo yüzüne renk geldi canım oğlumun.çok üzüldüm ama bu zamana kadar sütümün yetmediginin nasıl farkına varamadım kendimi çok suçluyorum ben hep gaz sancısı var ondan huysuz diyodum.bebegim doymuyomuş ondan huysuzmuş maş.şimdi çok iyiyz benim gibi olanlar pompayla bi sütünü çeksin baksın bebişleri aç kalmasın hepinizi öpüyorum artık daha fazla girerim bende rahatladım bu arada emzirmeyi bırakmadım yanlış anlamayın canlarım mutlu günler:lepi:

merhaba arkadaşlar

özgeciiiiiiiiim sağlıkla büyüsün berilimiz. sonunda geldi nazlı kız.
ertuğcuum bende preaptamil kullandım şimdi aptamil1 e geçtik benim sütüm de ikisine yetmiyor+emmedi benimkiler hep pompayla sağdım mamaya devam ediceez galibaa. sen de kendini üzme bak bebişin şimdi rahatmış sağlıkla büyüsünler kuzucuklarımız..

hihoyyytselamsssss kızlar nabersiniz bebişlker nasıl durumlar ne alemde gaz varmı gazzzz:1shok:biz mahfoluyoa b gazdan yafff damlalar aldık çaylar aldık banamısın demioo bi bildiği olan varmııııı bi el atın yafffyerimsenibenuykusuzluktan ölüom valla

KEZBANCAY çok sagol canım.üzmüyorum desem yalan olur ama iyiki böyle kaliteli mamalar var içim rahat şuan en azından . KIŞGÜNEŞİ canım ben metsil damla kullanıyorum maş.çok iyi bi dene istersen oda geçirmezse en iyisi fitilmiş dr.bi sor istersen ama damlanın yan etkisi yok rahatlıkla kullanabilirsin hihoyyyt

özgeciiiiim tebrik ediyorum.. sonunda gelebildi beril hanim :))
allahim anali babali saglikli büyütmeyi nasip etsin insallah.. öpüyorum ikiniziiii...

güzel annelerrr ve tatlı bebişlerrii. bende drdan geldimm çatı kontrolümüz oldu bir cm açılmamız varmış bu gidişle agustosu bitirecegim galiba. ama drdan çıktıktan sonra yarım saat aralıklarla sanılarım başladı 2-3 kere oldu kontrolden sonra dogum olma ihtimali varmı arkadaşlarr. herşey yolundaymış normal dogum yapabilirmişim bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…