2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende mama kulanıyorum ama geceleri yoksa sabahı sabah ediyoruz çünkü geceye kadar emiyo yorgunluktan bende de süt bitiyo mecbur veriyorum dr da yetmezsse ver dedi emdikçe gelir denildi ama benim gece az oluyo hemde baya az ben milumil 1 kullanıyorum kızımda aptamil almıştım hangisi daha iyi bilgisi olan varmı

slm kızlar nasılsınızz.
özgecim tebriklerr..
ertuğ cum uzun zaman dır yoksun...ertuğ bebek demek açlıktan huysuzlanıyomuşş.kokla benim yerime canımm..
kızlar benim oğlumda kakasını yaparken çok zorlanıyoo.kıpkırmızı oluyoo..ayaklarını karnına doğru çekiyo ve ağlıyoo.çok üzülüyorum.dr aradım normal dedi..ayaklarına ve göbeğine masaj yap dedii.
herkese sağlıklı günler bebişleride öpüyorum

selam güzel annelerr naıslsınız bakimm bebişler nasıll bizde oğluşumu banyo yaptırdık arkadaşla...uyuyo şimdiii..mavişcim benim oğluşumda öle oluyo kakasını yaparkennnorma

hepinizi öpüyorummm bebişlere iyi bakınnnna.s.:teytey:

sorma MAVİŞCİM ya ogluşum açlıktan uyumuyormuş teyzesi şimdi çok iyi maş.bende rahatladım artık çok şükür canım artık girerim bol bol siteye herkesi öpüyoruz

ertuğ cumun resmihihoyyyt:lepi:

kabızlık problemi bendede var canım mürdüm eriği komposto olarakmı içiyosun

4-5 eriği (Siyah olanı) küçük bir tencerede kaynatıyorum, soğuyunca suyunu şişeye boşaltıyorum , meyva suyu gibi içiyorum, şeker vs katmıyorum, günde 1 hatta 2 şişe içebilirsem bayağı rahatlıyorum. inşallah sanada iyi gelir canım,
geçmiş olsun a.s.

arkadaşlarr beni yine uyku tutmadı buralardayımm sabahlayacagım gibi görünüyor. oyyy oyy Ertuğumuza maşallah
elfidacım tşklerr verdigin bilgiler için. bu arada arkadaşlar normal dogum yapan arkadaşlar okurlarsa ve beni bilgilendirirlerse çok sevinirim. benim dün çatı kontrolü yapıldı ve dr kanaman olabilir normal dedi ve 1 cm açıklık var dedi. drdan çıktıktan çoook sonra akşam kanamam geldi ve hala biraz biraz devam ediyor normalmi, ve açıklıgın olması demek dogum eylemi artık başlıyor anlamına mı geliyor.
birde arkadaşlar nihan hiç görünmüyor kaç gündür arayacagım arayamadım da misafirden işlerden sizlerden haber alan konuşan varmı sabah kalkınca arayayım en iyisi.

:))BEN 2.5 KG ERİKTEN YAPTIM KOMPOSTO GİBİ OLDU ERİKLERİDE SÜZGEÇTEN GEÇİRDİM BİRAS KATIMSI OLDU AZDA ŞEKER KOYDUM ÇOK SÜPER OLDU DÜN YAPTIM AMA HENÜZ Bİ FAYDASINI GÖREMEDİM AMA TADI MÜTHİŞ SAOL CANIMa.s.

aslicim seninde günün iice yasklaşti canim allah yardimcin olsun sağlikla al bebişini inşşş kucağina canim.nihani bende göremiyorum hiç gerçi bende fazla giremiyorum foruma umarim iilerdir elvin çok yoruyo sanirim annesini

AMANDA AMANNN 41 KERE MAŞALLAH ANNESİ PEKTE TATLIYMIŞ OĞLUŞUN

teş.ederiz teyzeleri allahım hepimizin evlatlarına saglık versin.ben hastaneden çıktıgımdan bu yana kayısı suyu içiyorum çokda düzenli ameliyattan çıkınca doktorum söylemişti bol bol kayısı suyu iç diye işe yarıyo bu arada hazır alıyorum kendim yapmıyorum arkadaşlarım gününüz mutlu ve aydın olsun hepinizi öptüm ogluşumda bütün arkadaşlarını öpüyohihoyyytŞeniz

ASLİİİİcım hayırlısıyla bebegini kucagına alırsın inş.saglıklı hayırlı ve kolay dogumlar canım.haberlerini bekliyoruza.s.

Selam kızlar nasılsınız bakimm...bebişler nasılll...Bizimki bu gece bizi hiç uyutmadıı çok uykusuzum toplasam 2 3 saat uyumuşumdur hiç böle yapmazdıı..ağlayıp durdu..bende hiç rahat değildim sağ göğsüm yara olduu çok kötüü oğlum emdikçe kanadıı dün gece o göğsü veremedim.karnıda tam doymadı tabi huysuzluğu ondandı kafamçokkarıştıhabire sallamak iştiyoo bide pişş pişş piş pişşgamyoncuiremsueşimde hiç uyumadı bi onun kucağında bi benim kucağımda bu geceyide böle atlattık..inş yine böle huysuzluk yapmazz

canım ertuğğ çok tatlı Allah bağışlasınn maşallahhhh

aslıcım ben normal doğum yaptımm doğumdan 10 gün önceydi sanırım kontrole gittiğimde çatı muayenesi yaptı drum.1 cm açılma var dedi banada.ama kanama falan olmadı bende..10 gün sonrada oğlum doğduu paşammm:1rolleyes:sancılarını bekle canım..inş istediğin gibi kolay bi doğum olur canım..Allah hepimizin yardımcısı olsunn

ben 4-5 eiği kaynatıyorum
katısını atıyorum, bazen kaseye koyup ayrıca yiyorum
bende hemen faydasını görmedim, yavaş yavaş :)

CANIM GEÇMİŞ OLSUNNN
göğsne lansinoh lanosil sür,bebişini onu sürsende emzirebilirsin , efe ye yaralı göğsünü verme, hatta göğüs ucu taksan daha iyi bu durumda, ahh kübracığım sen pışpışlamaya devam et, biraz kilo alsın nasıl pışpışlayacaksın :) kucağa çabuk alışıyorlar, biz kucağa mümkün olduğunca almıyoruz. bunun sonrası var, sallamaya ve kucağa alışmaması için herşeyi yapıyorum .
sağmayı deneseydin , canım çok üzüldüm, bende önceki gece uyumadım hiç, gaz sorunumuz vardı karnını ovarak, bacaklarını karnına bükerek saatlerce gazının çıkmaswı için uğraştık
kendine ve prensine iyii bakk

Canım çok saoll

sürüyorum o kremdem biraz faydası olduu..ama halen sağ göğsümü vermedim şişti iyice saol küçücük kaldısırnaşık şeyçok kötü sızlıyoo yanıyo sankii..uyuyo şimdi uyansında verecem kuzumaa

ya bizimki iyice kucağa alıştıı napacaz bilmiyom..gaz sorunu bizdede oluyor..
sende prensesine iyi bak öpüyoruz ikinizidea.s.ömer efede öpüyomuş teyzesiii:asigim:

merhaba guzel anneler ve anne adaylarııı..
şöyle bır gerıye dogru 1-2 sayfa okudum yazdıklarınız hep ortak sıkıntılarımız vallaa
hep aynı şeylerı yaşıyoruz hepımız
ısım ısım hatırlamıyorum ama yaşadıgınız sıkıntılar ıle ılgılı kendı çözumlerımı yazmak ıstıyorum
kabızlık olayını ben de yasadım..(özellıkle sezeryandan sonra mutlaka tuvalete cıkmamız gerekıyor ya ) 4 gun cıkamadım en son "osmalak" dıye bır şurup içtim ve aynı gece olay çözüldü. ınanın bır rahatladım anlatamam.. şurubu denemenızı tavsıye ederım bızlere zararı yok..
gögöğde benım de çatlak oldu kullandıklarım : avent krem , lasınoh krem ve kakao yağı.. hangısı çözdü bılemıyorum ama kuru tutmaya çalıştım ve 2 gun meme ucu kullandım.. su anda bıraz daha ıyıyım....
ama memeyi verırken kendı sütünüz ıle ıslatmanız gerkeıyor kuru kuru vermeyın ağzına....

uykusuzluk ve açlık bız de de vardı ılk gecelerde.. dr tavsıyesı ıle aptamıl verdım 4 saatde 1
rahat rahat uyur oldu. kılosu normal e önunce mamayı azaltmayı planlıyorum su anda gunde 3 defa verıyorum ve kesınlıkle bıberonla vermıyorum.. enjektör ıle verıyorum mamayı..
bugun kontrolumuz vardı kılosu ıyımıs azaltabılırsen mamayı azalt dedı dr.. bakalım başaracak mıyız...
butun gunum emzırmek ıle gecıyor dıyebılırım arkadaşlar .. sormayın göğüslerim sütyen yüzü görmuyor vallaa offfoffff..
sımdılık benden bu kadar
doguma gıdecek arkadaşlara kolay gelsın
hepınzı ve bebıslerınızı öpüyorumm

arkadaşlar nihanı aradım ama açmamıştı msj yazdım sonra cevabı geldi iyilermiş elvinde nihanda hafta sonu mevlüdünü yapmışlar.elvinin çok gaz problemi oluyormuş herkese çok selamı var nihanın.

merhabalar arkadaşlarr bebişleriniz ve siz nasılınız bugün?
biz bugün kntrole gittik geçen hafta bende trioid oldugu için kızımada test yapmıştık bugün onu gösterdik allaha şükür bi sorun çıkmadı ama kızım çok az kilo almış kızım genelde en az yarım saat emio emerkende uyuyo dr yoruldugu için uyudugunu ve o uyusa bile emzirdikten sonra gögsümü sagıp kaşıkla beslememi söledi sütüm baya var hatta sabaharı kalkınca geceliğim baya ıslak oluo ama sanrım sütüm yaramıo kızıma sizlere sorum sütümü yarayışlı hale getirmek için ne yapmalıyım(hep sebze ve meyva agırlıklı besleniorum bol blol su ve meyva suyu içiyorum bunların dışında bi tavsiyeniz?...bide pompa alacagım tavsiye edeceginiz bi marka yada model varmı ?

kızlar merhabalar...
söyle foruma bakıyım dedim aaa bide ne görüyüm özge doğum yapmış... sonunda o da erdi muradına...
allah analı babalı büyütsün berili...Özgecim senide tebrik ederim.
Aslıcım buarada sende Eylül annesi olucan bu gidişle. Şurda Ağustosun bitmesine ne kaldı...Hadi canım artık sende doğur.Bak herkes patır patır doğuruyo.Özledik yeğenimizi gelsin artık :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…