kabızlık problemi bendede var canım mürdüm eriği komposto olarakmı içiyosun
:))BEN 2.5 KG ERİKTEN YAPTIM KOMPOSTO GİBİ OLDU ERİKLERİDE SÜZGEÇTEN GEÇİRDİM BİRAS KATIMSI OLDU AZDA ŞEKER KOYDUM ÇOK SÜPER OLDU DÜN YAPTIM AMA HENÜZ Bİ FAYDASINI GÖREMEDİM AMA TADI MÜTHİŞ SAOL CANIMa.s.4-5 eriği (Siyah olanı) küçük bir tencerede kaynatıyorum, soğuyunca suyunu şişeye boşaltıyorum , meyva suyu gibi içiyorum, şeker vs katmıyorum, günde 1 hatta 2 şişe içebilirsem bayağı rahatlıyorum. inşallah sanada iyi gelir canım,
geçmiş olsun a.s.
arkadaşlarr beni yine uyku tutmadı buralardayımm sabahlayacagım gibi görünüyor. Oyyy oyy ertuğumuza maşallah
Elfidacım tşklerr verdigin bilgiler için. Bu arada arkadaşlar normal dogum yapan arkadaşlar okurlarsa ve beni bilgilendirirlerse çok sevinirim. Benim dün çatı kontrolü yapıldı ve dr kanaman olabilir normal dedi ve 1 cm açıklık var dedi. Drdan çıktıktan çoook sonra akşam kanamam geldi ve hala biraz biraz devam ediyor normalmi, ve açıklıgın olması demek dogum eylemi artık başlıyor anlamına mı geliyor.
Birde arkadaşlar nihan hiç görünmüyor kaç gündür arayacagım arayamadım da misafirden işlerden sizlerden haber alan konuşan varmı sabah kalkınca arayayım en iyisi.
sorma MAVİŞCİM ya ogluşum açlıktan uyumuyormuş teyzesi şimdi çok iyi maş.bende rahatladım artık çok şükür canım artık girerim bol bol siteye herkesi öpüyoruz
ertuğ cumun resmihihoyyyt:lepi:
:))BEN 2.5 KG ERİKTEN YAPTIM KOMPOSTO GİBİ OLDU ERİKLERİDE SÜZGEÇTEN GEÇİRDİM BİRAS KATIMSI OLDU AZDA ŞEKER KOYDUM ÇOK SÜPER OLDU DÜN YAPTIM AMA HENÜZ Bİ FAYDASINI GÖREMEDİM AMA TADI MÜTHİŞ SAOL CANIMa.s.
Selam kızlar nasılsınız bakimm...bebişler nasılll...Bizimki bu gece bizi hiç uyutmadıı çok uykusuzum toplasam 2 3 saat uyumuşumdur hiç böle yapmazdıı..ağlayıp durdu..bende hiç rahat değildim sağ göğsüm yara olduu çok kötüü oğlum emdikçe kanadıı dün gece o göğsü veremedim.karnıda tam doymadı tabi huysuzluğu ondandı kafamçokkarıştıhabire sallamak iştiyoo bide pişş pişş piş pişşgamyoncuiremsueşimde hiç uyumadı bi onun kucağında bi benim kucağımda bu geceyide böle atlattık..inş yine böle huysuzluk yapmazz
canım ertuğğ çok tatlı Allah bağışlasınn maşallahhhh
aslıcım ben normal doğum yaptımm doğumdan 10 gün önceydi sanırım kontrole gittiğimde çatı muayenesi yaptı drum.1 cm açılma var dedi banada.ama kanama falan olmadı bende..10 gün sonrada oğlum doğduu paşammm:1rolleyes:sancılarını bekle canım..inş istediğin gibi kolay bi doğum olur canım..Allah hepimizin yardımcısı olsunn
CANIM GEÇMİŞ OLSUNNN
göğsne lansinoh lanosil sür,bebişini onu sürsende emzirebilirsin , efe ye yaralı göğsünü verme, hatta göğüs ucu taksan daha iyi bu durumda, ahh kübracığım sen pışpışlamaya devam et, biraz kilo alsın nasıl pışpışlayacaksın :) kucağa çabuk alışıyorlar, biz kucağa mümkün olduğunca almıyoruz. bunun sonrası var, sallamaya ve kucağa alışmaması için herşeyi yapıyorum .
sağmayı deneseydin , canım çok üzüldüm, bende önceki gece uyumadım hiç, gaz sorunumuz vardı karnını ovarak, bacaklarını karnına bükerek saatlerce gazının çıkmaswı için uğraştık
kendine ve prensine iyii bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?