2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

QUOTE=unvere;3699732]merhabalar arkadaşlarr bebişleriniz ve siz nasılınız bugün?
biz bugün kntrole gittik geçen hafta bende trioid oldugu için kızımada test yapmıştık bugün onu gösterdik allaha şükür bi sorun çıkmadı ama kızım çok az kilo almış kızım genelde en az yarım saat emio emerkende uyuyo dr yoruldugu için uyudugunu ve o uyusa bile emzirdikten sonra gögsümü sagıp kaşıkla beslememi söledi sütüm baya var hatta sabaharı kalkınca geceliğim baya ıslak oluo ama sanrım sütüm yaramıo kızıma sizlere sorum sütümü yarayışlı hale getirmek için ne yapmalıyım(hep sebze ve meyva agırlıklı besleniorum bol blol su ve meyva suyu içiyorum bunların dışında bi tavsiyeniz?...bide pompa alacagım tavsiye edeceginiz bi marka yada model varmı ?[/QUOTE]

CANIM bende bugün götürdüm kızımı hastaneye gaz sorunumuz vardı.Kilosuna falan da baktırdık gitmişken.Maşallahımız varmış Doktor sütümün gayet iyi yaradığını söyledi.Ben başka bi akrabamızdan biliyorum onun sütüde yaramıyormuş bebeğine doktor bebeğini sürekli kucağına almamasını, çok sık emzirmemesini ve bebeğini sürekli aynı saat periyodlarında emzirmesini söylemiş.(ona 2 saatte bir emzir demiş) kız bebeğinin ağzından memesini hiç alamıyormuş, bu arada da sürekli kucakta tabi..sırtı yere gelmediğinden kilo alamazmış bebek. Aklıma gelmişken söyleyim dedim canım..Ama eğer yaramadığını düşünüyorsan sütüne ek olarak piyasada organik mama diye adlandırılan ürünlerden de bebeğine ver derim ben fisfisfis pompa olarakda ben bebedorun pompasını kullanıyorum gayet de memnunuma.s.

maşallah kızına canım inş benimkide 15 gün sonraki kontrolumuzde normal kilosuna gelir:Saruboceq:. benim dogum yaptıgım hast.de de bana 2 saatte 1 emzir demişlerdi bende öle yapıyorum ama geceleri bazen uyuyoruz 3-3,5 saat arayla emziriyorum.ama bugünkü dr 2 saat bekletme daha sık emzir dedi pompa olarakda eşim bugün bebedorunkini almış az önce bi denedim ama canımı çok acıttı :1no2:bide gögsümü tamamen sıkınca havasız kaldı pompayı sıkamadık acaba bizmi beceremedik bide acımaması için bişi yapıyomusun yoksa nasıl daynıcam :1no2:

canım kilo olayını kafana çok takma.dha bebeğin 15 günlük. biliysun bebişler doğduklarında şiş oluyorlar doğduktan bikaçgün sonra doğdukları kilodan biraz kaybediyolar.benim bildiğim annenin sütünün yetmediği 1 ayda 1 kilodan az alırsa anlaşılıyor.senin daha 15 günün var. sakın bunun için üzülme bak sütün gelmez sonra:asigim:
göğsümü sağarken acımaması için ben hiç bişi kullanmadım canım ama pompanın bu plastik sıkılan kısmını ben sonuna kadar sıkmıyorum.yarım sıkınca zaten göğsü kavrıyor ve süt geldikçe onun şişkinliği artıyor...ben öyle yapıyorum valla kafamçokkarıştı

selam hanimlar nasilsiniz umarim bebisleriniz ve sizler iyisinizdir
oglusum uyududa pc basina oturdum...uc cocuk cok yoruluyorum coook

bu arada kegel egzersizleri uyguluyormusunuz pelvis tabanini guclendirmek icin..
ben cok fenayim yaa, eee tabii ucuncuden sonra malum ama sik sik egzersizleri yapiyorum, sizdede bu sorun va rmi arkadaslar? ...((

merhaba güzell annelerrrr
nasılsınız bakalımm?? inanın sizleri çok özledimm benim murat ım fırsat vermiyo ki biraz pc başına geçeyimm ee geçincede işyerinin işlerini yetiştirmeye çalışıyorum elimden geldiğince iştee çok zor oluyorr çookkk:bbo: herkez iyi maşallah bebişler ile ilgili ne güzel paylaşımlarınızz ayy kıskandım walla inşş bundan sonra bende paylaşırım çok zor geçti günlerim aslında tek başına olmak zor :çok üzgünüm: annem yanımda kalamadı hiç koluda incinmişti zaten daha kötü oldu benim doğumdan sonra.. artık benim murat ım yavaş yavaş düzene giriyor gibi ee 1 ayımızı geçtik yani büyüyoruz artık annesini üzmüyor ben hele onu hiç üzmüyorum ağlamaması için şekilden şekle giriyorum eee annesi çok ağladı hayatta bari miniğim ağlamasın diyorumm bakamadım daha doğuma girmeyen var mı acaba?? sanırım çoğumuzun artık bebekleri kucağındaa allah olmayan ve isteyen herkeze nasip etsinn :Saruboceq: herkezi öpüyorum kızlarr

GÖĞÜSLERİN SAĞILMASIMI GEREKİO NİE POMPA KULLANIYOSUNUZKİ:bbo:

kızlar nasılsınız?
ben yaklaşık 1 , 1,5 ay sonra işe başlayacağım, kırkımız salı çıkıyor, . çalıştığım süre içersinde emziremeyeceğim, sağmaya ne zaman başlamalıyım hem stok yapma açısından hemde çocuğun alışması için.
nasıl yapmalıyım , biberona alışmasından korkuyorum sonra memeden sğurmu , bıraktığımda hala çok küçük olacak. biberon verince memeyide eve geldiğimde alır değilmi, şimdiden ara ara sağıp versemmi?
bu arada , özel saklama poşetlerimi daha iyi yoksa saklama şişelerimi daha iyi, bana yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar ?

merhabalar herkese güzel bi gün diliyoruz..
biz bugün yine dr a gittik sabah kızımın bütün vücudu ve yüzü kıpkırmızıyı bizde telaşlandık kızıl falan oluyo die dr a gittik allaha şükür öle bişi deilmiş(zaten bu aylarda öle teşli hastalıklar pek görülmezmiş) bizim dr 15 günden sonra gaz sancıları başlar die bize bitkisel bi ilaç vermişti sıkıntısı oldugu zaman 1 çay kaşıgı ver demişti( 1 aydan itibarende günde 3 kere verecektik) dün akşam kızım çok huzursuzdu bende gaz ilacından verdim ve biraz sonrada gazını çıkardı gecede çok ağladı .. megerse dün akşam verdiğim gaz ilacı alerji yapmış dr 2 gün bekle kızarıklıklar azalmazsa yine gel dedi .kızıl gibi ciddi bi rahatsızlıgı olmadıgını duyunca benimde içim rahatladı ... bu arada dünden beri sütümü sagmaya çalışıyorum ama nafile 2-3 damla gelio daha gelmio acaba ben mi beceremiorum yoksa sütüm mü yok anlayamadım ama kızım uzun uzun emio süt olmasa emmez hehalde dimi?
trend cim benim kızımın kilo alımı az oldugu için dr emzirdikten sonra sütümü sagıp kaşıkla beslememi söledi ben o yüzden sagıyorum..

canım saklama koşulları veya sagma zamanı hakkında bi bilgim yok ama bizim doktorumuz biberon kesinlikle kullanmamamızı söledi yoksa anneyi emmeyi bırakır dedi eger ben sütümü sagabilirsem kafamçokkarıştı kaşıkla besleyecegim sizde öle yapın bence .. biraz zahmetli olur ama anneyide emmesi önemli mecburen katlanacgız..kaydirigubbakcemile5

benim de oğluşum pişik oldu huzursuz du 1 haftadır dün de beni hiç emmedi elektirikli pompa harika onunla sağdım hiç cnm acımadı kaşıkla zorla ağlaya ağlaya içirdim bugünler de çok az emiyor 4 dk emip duruyor tekrar denediğim de almıyor canı ne zaman isterse artık onu o kadar iyi anlıyabiliyorum ki konuşamasada hareketleriyle anlaşıyoruz ben de çok iştahsızım 11 5 kilo almıştım hepsini 1 hafta olmadan verdim sıvı falan da tek 1 litre su 2 3 bardak komposto içiyorum kendime hiç bakmıyorum hiç yatmadım da acısı çıkar diye de çok korkuyorum herşeyin hayırlısı...

slm arkadaşlar bende pompayla sagıyorum inanın çok faydasını gördüm sütüm çogaldı.inş. dahada çogalır da mamayı bırakırız.sagmadan dolayı gögsüm biraz agrıyo geceleri herhalde süt bezeleri daha çok süt üretiyo ondandır diyorum bence sagmalı herkes ben sagdımı gece mememde doymayınca dayıyorum agzına yada uyurken veriyorum uyanmadan karnı doymuş oluyo bende rahat rahat uyuyorum maş.ama ben biboranla veriyorum emzik biberon başlıgı var o çok iyi ondan aldım mememide emiyo maş.bırakmadı benimkisi yani herkesi öptüüüüüüüüüüüükŞeniz

canım öncelikle geçmiş olsun ya gaz ilacının adı ne benim oğlumda hastanedeyken alerji oldu ve biz antibiyotik merhem kullandık. ve ben tedirgin oldum şimdi bende bitkisel içerikli olan zinco kullanıyorum . bizde alerji genetik bi sorun hepimizide var ama yinede adını yazarsan sevinirim çünkü dr muz bize yan etkisi yok bunun demişti yine alerji olmasından koktum

kızlar , sorunlarımı giderek artıyor, sözkonusu bebeklerimiz olunca dahada zor oluyot,

Elifciğim bende bebedorun pompasını almıştım, akşam denedim, ağlayacaktım aynı anlattığın gibi, şişiyor pompalarken, süt glmeye başladıki ben pes ettim çünkü çok canımı yaktı. bu arada göğsüm bzaen içine iğne batırılıyormuşcasına acıyor, acaba nedendir?
Elifciğim ne yapacağım bu sağma olayını bilmiyorum, arın tekrar deneyeceğim, plastik kaşıkla veriyorsun değilmi, ilactan dolayı geçmiş olsun, ben sab simplex kullanıyorum gaz gidericiolarak %100 olmasada faydasını görmedik diyemem.

DARK ELF canım sizin pompalar nasıl bilmiyorum ama benimki medela nınki önce yavaşdan başlıyosun sonra kademesini kendin istedin kadar yükseltiyosun.ilk yaptımda bende de öyle oldu bideeşim kademesini yüksekte unutmuş bakarken ayy ölcem zannettim gögsüm o günden bu yana bezeler oluştu ve çok agrıyo.ama bırakmadım sagmayı.ilk günler biberonun dibinde oluyodu 2 gögsümden çektigim şimdi maş.küçük biberonu dolduruyo maş.sende dene tekrrdan bırakma alışıyo sonradan ben şimdi bi taraftan ertuğu emzirip öbür gögsümü pompalıyorum aynı anda dedim ya alışıyo memişler .kızlar herkes kullansın bence çok iyi gündüz sagıyorum gece uyurken veriyorum uyanmadan uyuyo maş.deneyin çok rahat edceniz valla.herkesi öptüüüüüük ogluşumlahihoyyyt:teytey:

canım bide o igne batması gögsün süt topladı zaman oluyomuş bende de çok oluyodu çok acıyo dimi ben aglıyodum resmen ya şimdi pompalıyorum ve geçti süt çok biriktiginden oluyo yani o anda bebegini emzirmen lazımmış.ama o sırada uyuyo oluyo kıyamıyorum uyandrmaya bende hemen sagıyorm

canım ilacın adı babuline tamamen bitkiselmiş içinde hiçbir yanetkisi yoktur die yazıyo ama bizim kıza agır gelldi sanırım .bu arada bugün kızarıklarımızda geçti çok şükür..
elfida canım ne etcez bu pompayla bilmiom ben birazdan yine deneyecegim buarada benim bi kaç gün öncesine kadar geceleri çok sütüm akıyodu ama 3 gündür tık yok eşim psikolojik oldugunu sölüyo pompayla st çıkaramıyorum ya artık süüm olmadgını düşünmeye başladım ondan herhalde sütm azaldı.. bide ben dogum yapınca kızımı farklı bi hast.de incelemeye aldıklarında eşime mama aldırtmşlar kızıma 1 kere vermişler dün dr a sordum o mamadan vereyimmi die oda günde 1 kere verebilirsin dedi dün verdim kızımında çok hşuna gitti benimde içim rahatladı sanki kızım günlerdir açmış gibi... hee bide o gögüse iğne batması ertugun dedigi gibi süt dolmasından olurmuş hatta annem gögsün sancırsa anlaki bebeğin acıkmıştır hemen emzir diodu...

........................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy kızlar çok mutluyum sonunda sütümü sagabildim 25ml çıktı ama buda bişeydir dimi :) kızıma yedirek çok zor oldu çünkü ben sagana kadar o uyumuştu uykulu uykulu zorla burnunu sıkarakda olsa yedirdim .. elfidacım baştan çok acıdı ama snradan alıştım biraz sabır gerekeio sanrım...

çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım..
henüz yazma fırsatı buldum.gelen giden beril derken bir türlü fırsatım olmadı.arayan ama bana ulaşamayan arkadaaşlarımdan özür diliyorum.ayrıca teşekkür ediyorum..
beril 3380 gr 50 cm doğdu.sağlıklıyız ikimizde..
resmini bir ara ekleyeceğim..
aslicim doğurdun mu yoksa?aradım ama telin meşgule düşünce aman dedim bu kız doğuruyor herhalde..
çok öptüm hepinizi..ayrıntıları ilk fırsatta anlatacağım.görüşmek üzere...

özgeee canım allah analı babalı büyütsün minik berili öpüyorum canım en kısa zamanda doğum hikayeni ve berilimizin resmini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…