2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebeklerimiz daha çok küçük değilmi biberonla gece içerken boğazlarına falan kaçmıyormu ben bi kere denedim biberonla boğazına kaçırıyor sık sık.geceleri emzirmek benim hoşuma gidiyor.ama sağmak daha mı ii anlamadım

berilimiz arkadaşlarım...
dünyaya gelmeyi çok istemedi ama annesi istemediği halde artık gelsin diye sezaryenle onu dünyaya getirtti.veee doğum yapmamışarkadaşlar bence normal doğum daha iyi.sezaryen resmen ameliyat ve dikiş kısmı zor bir olay.bunlar benim düşüncem tabii...ben normal doğum yapmayı isterdim açıkcası ama kısmet değilmiş.allahtan bende bebeğimde çok iyiyiz..
herşey güzel geçti bir problemimiz yok.hastaneden ertesi gün çıktım..ben pek yatabilen biri değilim herkes şaşırdı.evde de hala yatamıyorum malesef.ama iyiyiz.kızım emiyor çok şükür.pzrtesi doktora gideceğiz ve sağlık ocağında kan vereceğiz..bakalım neler diyecek doktor amcası..
aslıcım hala senden haber yok..nihancım nerelerdesin?
aylincim canım çok sağol hepimiz inşallah güle güle büyütürürz.sağlıklı bol süt versin hepimize allah..
bebişlerinizi kokluyorum..sizleri öpüyorum yine girerim foruma..hepiniz kendinize iyi bakın..

merhaba herkese,
Oğlumuz Demir 40 haftayı doldurup, 40+1 de yani 28-08-2008 de saat 15.46 da normal doğumla dünyaya geldihihoyyyt:içelim:
dün taburcu olduk, ancak şimdi yazabilecek fırsatım oldu. Doğum hikayemi de sizlerle paylaşacağım daha sonra,ancak hepinize benimki gibi kolay bir doğum dilerim, tabi hala doğum yapmayan agustos annesi kaldıysa:)
hepinize sevgiler....:1hug:

oyyy oyy maşallah berilimiz çok şirinmiş allah bağışlasın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin... canım evet sezeryan zor resmen ameliyat oluyosun ama ben bugün yine dgursam yine sezeryan yapardım. çnkü ben dogumdan 1 gün önce hast. yattım ve açılmam oldugu için dogumhanede kaldım orda normal dogum sancısı çekenleri ve doguranları görünce baya tırsttım hiç bagırmayan yoktu herkes çıglık çıglıga dogurdu.....

maşallah bebeğine canım.allah analı babalı büyütsün

maşallah berilimize annesi çok şirin bişey bu sana benzettim ben allah uzun ömürler versin berile ve tüm bebişlere demek sende sezeryan oldun ben çok memnunum valla özgecim tekrar doğursam yine sezaeryan olurum çok rahattım ben neyse canım çokkk geçmiş olsun sanada öpüyorum ikinizide

ÖZGECIIIIIMM TEBRIK EDERIM ALLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN, ÖMRÜNÜ UZUN BAHTINI ACIK ETSIN, BERIL HANIM COK TATLI MASALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN
YUVANIZA MUTLULUK VE HUZUR GETIRSIN GÜLE OYNAYA BÜYÜSÜN YAVRUN INSALLAH... BU ARADA EVET BENDE SANA BENZETTIM ANNESIII.Şeniz... ALLAH BAGISLASIN

masallah cok tatlı seninkide bizim bu bebislerin hepside cok guzeller:teytey:canım allah analı babalı buyutsun sanada gecmis olsun

özgeciğim maşallahhh , Kızına, Allah Analı babalı büyütsün kızın çok ama çoooookk tatlı .
sende benim gibi hemen ayaklandın demekki, Dikkat et, sonra acısını çekiyorsun , çorap giymeyi ihmal etme . belini ve karnını üşüymemeye bak, sancılar baş gösteriyor.
güzel kızını kokla benim yerime ,

özgecim maşallah berilimiz çok tatlı...Güle güle büyüt canım.Sen sezeryan olduğun için normal doğum sana daha cazip gelmiş olabilir ama normal doğuran biri olarak bende sezeryanı tavsiye ederim. Ben normal doğumdan memnun kalmadım mı? Kaldım ama işin suni sancı kısmı çok kötü. Eğer suni sancı çekmeyeceksem valla bi düzine çocuk doğururum normal yolla :)) ihihihi Eğer ikinci çocuk yapmaya karar verirsek.( eşime kalırsa hemen istiyor) normal yolu denedim bide anormal yolu denemek isterim.O ne demekse DDD. hahhaayyyyytttt :teytey:

çok çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım.hepimizinkine allah uzun güzel ömürler versin allah analı babalı büyütmemizi nasip etsin...sonuçta bir şekilde çıkacaklardı ve çıktılar artık istesemde dönüşü yok.bana benzettiniz demek valla ben de benzettim:)))sanki giderek daha bana benziiyor giibi geliyor ama daha çok küçük değişiebilir.:)
elfidacım (doğru söyledim inşallah şeker öyle hatırlıyorum ismini umarım yanılmam)doğru söylüyorsun hemen kalktım ayağa hiç yatmadım desem yeridir.ama dikkat etmem lazım annem hep kızıyor giyin yat diye ama ruhum yatmayı kabullenmiyor.hastanede bile kalamadım ertesi gün öğlen çıktım..:))ayaklarımda çorap var ama her zaman sırtıma bişey almıyorum annem peşimde beni giydirmeye çalışıyor..
anne olmak ne güzel bir duyguymuş değil mi?kendimi berili izlemekten alamıyorum..kokluyorum.yemek geliyor içimden onu..o kadar masum ki!:)allahım olmayan herkese nasip etsin.
nericimmmmmmmmmm haberlerini hala bekliyorum.
aylin ütebayyy nerelerdeysen senden de hala haber bekliyoruz unutmuş değiliz canım arkadaşım...
hepinizi çok öptüm canlarım..güzel dilekleriniz için sağolun..allah sağlıklı bol süt versin..

gözün aydın canım. allah analı babalı büyütsün.

ah canim aaahhh bende bekliyorum CADIARZU
allahim insallah kismet ederde bende hamis haberimi en kisa zamanda size veririm :sm_cool:
tekrardan tebrikler bitanesiii.... kizinada kocamaaaaannn bi MA$ALLAH öp annesi minigini benim yerime.. lohusalarin duasi kabul olurmus, duani eksik etme... 8.eylülü bekliyorum sabirsizlikla:Saruboceq::lepi:

)doğru hatırladın :)
canım annen haklı, beni yatağa sokamadılar , pembiş pembiş lohusa yatağına bir yatmadım, kukuma kuşu gibi içinde oturamadım bi türlü, şimdi kırkım çıkmak üzere ve çok pişmanım, gerçekten anlamıyorsun ama sonra sancıların oluyor, üşütmemelisin, çünkü senin üşütmen bebişide etkiliyor, soğuk su bile hiç içmemelisin, ben bütün ağustos ayında herkes kavrulurken resmen ılık su içtim,
öyle güzel bir duygu ki... ben hala bakıp bakıp ağladığım oluyor, çok duygulanıyorum yavruma baktıkç.a,
bu arada aklıma gelmişken beril daha minnacık, eğer henüz yapmadıysan el ve ayak izini al mutlaka, biz özel hamurlu çerçevesini internetten sipariş ettik, ama erdekte bu imkanın olmaz ise, tuz hamur tutkal yoğurup izini alıp sonra kurumaya bırakk inanılmaz hoş oluyor
öptüm çokkk berili kokluyorumm

canım senin için Dua ediyorummm, dilerim güzel haberlerini eylül başında alırız

Ben tekrar aranızdayımm. Bizimde ogluşumuz dogdu..Özgecim arayacagım seni tatlımm. Bütün arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkür ediyorum. artık bebişlerimizle ilgili şeyleri paylaşacagızz kaydirigubbakcemile2
dogum hikayemi yakında paylaşacagım bende 28.08.2008 de dogum yaptım normal dogum istiyordum ama bazı nedenlerden dolayı sezeryan oldum.Özgecim bende sezeryandan memnun kaldım güzelim taabi normal olsaydı da iyi olurdu ama bende ogluşta çok şükür iyiyiz herkesi çook çokk öpüyorum. Şeniz

canım elfidacım hiç sorma bence de sonra acısı çıkacak..ama işte sen de biliyorsun insan yatamıyor ya:sm_confused:biz de aldık hamur çerçeveden ama daha minnacık diye basmadık el ayak izini.gelecek hafta belki olabilir..kaydirigubbakcemile5
soğuk su içmiyorum ayaklarımda çorap var yanıyorum ama üstümü örtüp yatıyorum..ama hala iştahım gelmedi bana bu konuda öneriniz var mı?cokacimcoook
aslicimm canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün oğluşunu..hihoyyytŞeniz
bugün sağlık ocağına gittik touktan kan aldılar hepatit aşısı oldu.o ağladı ben ağladım.annelik bu olsa gerek..yüreğim dayanamadı.:çok üzgünüm:
sarılığımız önemsiz derecedeymiş çok şükür ki!göbek bağınız için ne yaptınız?ben çarşafla bağladım göbişimi ama hareket edince açılıyor sıkılığı yine rahatsız oluyorum baskısından göbişimin.korse aldım bakalım o nasıl gelecek.
hepinizi öptüm..aslicim güle güle büyüt oğlunu canım allah sağlıklı bol süt versin..kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar

özgeciim tebrikler canıııııım . minik kızını hayırlısıylakollarına almana çooook sevindim

neriii dualarım senin için bu mubarek günde allah gönlünden geçeni versin dualarımız kabul olsun inşallah barzey ve aylin içinde aynı dileklerim

herkesi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…