ASLICIM AL HAYATIM BU SENİN BEBEK TAKVİMİN
http://b1.lilypie.com/1s0sp3.png kaydirigubbakcemile3
Selam kızlarr hepinize hayırlı ramazanlar...iftardan önce bi foruma yazayım dedim oğlum gündüzleir fırsat vermiyo elifçim aynı senin kız gibi bi uyuyo bi uyanıyo mızmızlanıyo..buz gaz sorunumuz daha ne kadar sürcek kızlarr:bbo:
bugün paşam 4 haftalık oldu cuma günü kontrolümüz var bide aşı..bakalım kilosu nasıl gelişimi...
hepinizi ve mis kokulu bebişleirnizi öptümm
günaydın yorgun savaşcılar :)))) biz iki gündür resmen savaşıyoruz gazlarla. 3 gün önce anneme gitmişik 3 tane sadece 3 tane barbunya yedim yemezz olaydımmm yavrumda bende mahvolduk. çocuk ağlamaktan bi hal oldu bende onun başında tabi ne yaptıysam yok havvacım benim 3.5 yaşındaki kızım 39. gün uyumaya başlamıştı o gün bu gündür maşallah hep uslu bi çocuktur en azından uyku yönüyle. umarım senin bebişde kırkını bekleyip uslananlardan olur . bende oğlum için Allahtan dilerim kırkından sonra daha ii olur du bakalım bizim 23. günümüz bugün kaldı 17. bi de bişi daha var bana hiç önceden olmazdı patates çok gaz yapıyoo ne yiycemi şaşırdım artık Allah yardım etsin hepimize
buarada gaz sorununu bizde çok çektik gerçi hala çekiyorum. inşallah senin dediğin gibi kızım bundan sonra rahat bi uyku çeker banada çektirir.çok huysuz bi kız oldu çıktı..başlarda hiç öyle değildi kuzum senağlama bende sunu farkettim domates salatalık çay bana gaz yapıyor...
canım gaz ilacı kullanıyormusun?
evet canım zinco kullanıyorum. etkisini pek göstermedi ama yinede dvm ediyoruz
doktoru mu verdi canım?ben de duydum pek işe yaramıyomuş bu gaz ilaçları.3 aylık olunca tamamiyle geçiyormuş
evet canım doktor önerdi. bu arada 2 haftalık olmuşsan topuk kanı için sağlık ocağına gitmen ve devit ilacına başlaman gerekiyor.aylık kontroller içinde sağlık ocağına gidersin yada hastaneye.kilosuna boyuna bakarlar.ben sağlık ocağına gitmiyorum aylık kontrollere...
bizde zinco kullanıyoruz ama pek etkisini göremedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?