2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsınız annişler ve bebişler.çok sagol mavişcim.bulgur pilavı acaip süt yapıyo ama gazda yapıyo sanırım dün geceden bu yana ertuğ hiç uyumadı 10 dak.uyuyo uyanıyo.gece yazıları yazdıktn sonra bu saate kadar sadece yarım saat uyudum bidaha agzıma sürmem pilavı.ama daha önce olmamıştı.neyse çayı denicem bende bakalım.ASLİİİ cım ertuğda bi ara hep öyle uzun yatıyodu bende uyandrıyodum 2 saatte ama emmiyodu kaşıkla sütümden agzına veriyodum içmiyodu.açlıktan uyormuş bizimki şimdi mama takviyesiyle idare ediyorz dr.bi kontrole gittinde söyle canım öptüüüm

herkese merhabalar bugün benim kızım biraz huysuz 10 dk uyuyo uyanıyo kaç saatir foruma bakınıyorum yazmama fırsat kalmadan uyanıyo şimdi yine uyuttum bakalım ne kadar uyuyacak..
aslıcım benim kızımda 21 günlük ama dr ilk dogdugunda 2 saatte 1 emzir demişti bende geceleri nasılsa uyuyo rahatsız etmeyeyim die 3-4 saatte uyanınca emziiyodum ama 15 günlükken kontrole gittigimizde kızım çok az kilo almış doktor geceleri 2 saatte gündüzleri daha sık emzir dedi uyursada sütü sagıp kaşıkla yedir dedi o günden beri daha çok dikkat ediyorum bakalım haftaya kontrolumuz var o zaman belli olacak kilo almışmı kızım..
ertugcum bende sogan yemiyorum ama geçen gün hast.de emzirme odasında bi hanımla konuştum sezeryanla dogum yapmış 15 gün sütü gelmemiş annesi soganı yagda hafif öldürmüş onu yedirtmiş o gün sütü gelmiş bende bi kaç kere yaptım hiçde gaz yapmadı hatta sütümün arttıgını düşünüyorum.. bu gaz yapan yiyecekler sanırım bünyeye göre değişio..bide ısırgan cayı sütü çok artturuyomuş bugün eşime söledim alacak... ayıca ertugcum verdiğin bilgiler için çok teşekkürler...

ASLICIM AL HAYATIM BU SENİN BEBEK TAKVİMİN
http://b1.lilypie.com/1s0sp3.png kaydirigubbakcemile3

tşkler havvacımm dogum tarihi 28.08.08 deydi canım. bütün arkadaşlarım tşk ederim. bebişim geceleri işte çok uyuyor gündüzleride gögsümden hiç ayrılmıyor bıraktıgım anda tekrar aramaya başlıyor dr kontrolümüz perşembe günü artık drumuza sorarımm. gerçekten annelik bambaşka bebişin gözlerinin içine bakıyorsun iyimi diye. hepinizi çok öpüyoruz.

Selam kızlarr hepinize hayırlı ramazanlar...iftardan önce bi foruma yazayım dedim oğlum gündüzleir fırsat vermiyo elifçim aynı senin kız gibi bi uyuyo bi uyanıyo mızmızlanıyo..buz gaz sorunumuz daha ne kadar sürcek kızlarr:bbo:
bugün paşam 4 haftalık oldu cuma günü kontrolümüz var bide aşı..bakalım kilosu nasıl gelişimi...
hepinizi ve mis kokulu bebişleirnizi öptümm

merhaba nar ı beyza bizde de var gaz problemi çok zor oluyor gerçekten karnına sıcak su torbası koyuyorum ben rahatlıyor biraz...
kontrolleri ben de sabırsızlıkla bekliyorum bugün kontrolümüz vardı geçen hafta 2800 olan bebeğim 3350 gr olmuş boyu da 5 cm uzamış o kadar çok sevindikki eşimle beraaber dünyalar bizim oldu hihoyyyt

ne yesek gaz yapıyor..anlamadım ki ne yicez:uhm:
merhaba canım maşallah bebeğine a.s.akalım bizde merak ediyoruz...

canım, bnim oğlumda genelde ağızdan çıkarmıyor, uzman tv de bazı bbeklerin ağızdan çıkarmadığını söylediler...çok şükür gaz sancısı falan da yok, sanırım seninkinde de sancı yoksa problem yoktur. gene de gazını çıkarmak için sırtına gerekli masajları yapıyoruz ama bizimki alttan çıkarıyor:)

günaydın kızlar...
bugün uzun bi aradan sonra kızım gece çok güzel uyudu..benide uyuttu :))) her zaman 3-4 saat uykuyla duran ben bugün kızım doğdu doğalı rekor kırdım ve 6 saat uykuyla duruyorum :teytey: kızımda bende sabah erken saatte kalktık ikimizde çok neşeliydik..babamızı kaldırdık işe gönderdik.şimdi uyuttum kızımı bi bakıyım dedim ne var ne yok...yarın kırkımız çıkıyo..sürtme zamanı geldi ehehehe..gerçi kırkımız çıkmadan sürtrmelere başladık biz.ben kızımı alıp markete bilem gidiyorum...napıyım eve hapsolcak değilim yaa...bugünde gidip iftariyelik bişiler alalım diyoruz kızımla..ayy çenem açıldı.
inşallah hep böyle olur kızım.. inanımısınız sanki 40 yıldır uyumuyorumda, 40 yılın acısını çıkartmış gibi oldum :)))
hepinizi ve miniklerinizi öpüyoruz kızlar.
herkese bol neşeli günler a.s.

günaydın yorgun savaşcılar :)))) biz iki gündür resmen savaşıyoruz gazlarla. 3 gün önce anneme gitmişik 3 tane sadece 3 tane barbunya yedim yemezz olaydımmm yavrumda bende mahvolduk. çocuk ağlamaktan bi hal oldu bende onun başında tabi ne yaptıysam yok havvacım benim 3.5 yaşındaki kızım 39. gün uyumaya başlamıştı o gün bu gündür maşallah hep uslu bi çocuktur en azından uyku yönüyle. umarım senin bebişde kırkını bekleyip uslananlardan olur . bende oğlum için Allahtan dilerim kırkından sonra daha ii olur du bakalım bizim 23. günümüz bugün kaldı 17. bi de bişi daha var bana hiç önceden olmazdı patates çok gaz yapıyoo ne yiycemi şaşırdım artık Allah yardım etsin hepimize

canım bizimde kırkımız yarın çıkıyo galibakafamçokkarıştı. yaa sen tecrübelisin 40 hesaplamasında doğduğu günü 1. gün olarak mı saycaz yoksa ertesi günden mi başlıcaz..şimdi kullandığımız tickerlara göre doğumunun ertesi gün 1 günlük sayılıyo. eğer öyleyse cumartesi kırkımız çıkıyo ama değilse yarın çıkıyo. canıkm bi yardım ediver yaa

buarada gaz sorununu bizde çok çektik gerçi hala çekiyorum. inşallah senin dediğin gibi kızım bundan sonra rahat bi uyku çeker banada çektirir.çok huysuz bi kız oldu çıktı..başlarda hiç öyle değildi kuzum senağlama bende sunu farkettim domates salatalık çay bana gaz yapıyor...

canım gaz ilacı kullanıyormusun?

doktor kontrollerinden bahsetmişsiniz.özel doktora mı gidiyorsunuz?onlar mı sizi çağırıyorlar.benim oğlan da 2 haftalık ben de başlayayım o zaman özel doktora.

doktoru mu verdi canım?ben de duydum pek işe yaramıyomuş bu gaz ilaçları.3 aylık olunca tamamiyle geçiyormuş

evet canım doktor önerdi. bu arada 2 haftalık olmuşsan topuk kanı için sağlık ocağına gitmen ve devit ilacına başlaman gerekiyor.aylık kontroller içinde sağlık ocağına gidersin yada hastaneye.kilosuna boyuna bakarlar.ben sağlık ocağına gitmiyorum aylık kontrollere...

1 haftalıkken gittim canım topuk kanı aldılar boyuna kilosuna baktılar bi de hepatp b aşısı için gün verdiler.ben bi özel doktora gitmek istiyorum sürekli takipte olsun diye.sen de özele götürüyosun o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…