canım sen özel doktora mı götürüyosun?o mu verdi ilacı?
evet canım doktorumuz verdi...benneyaptımki
yarın oğlum tam bi aylık oluyo aşı olcak bakalım gelişimi nasıl kilosunu çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3
ay kızlar buldumm biberonun agız kısmında lastik varmış ben onu takmamışım şimdi bi elimde pompa sagıyorum..
ilk özel doktorun ne zaman götürdün?ben sadece sağlık ocaĞINa götürmüştüm ama özel doktor bulup ona götürmek istiyorum.tek bi doktor takip etsin istiyorum
canım sütü sağdıktan sonra biberonla mı yoksa kaşıkla mı veriyosun?bi de bebedorun pompasından memnunmusun?fiyatı nedir.ben de wee marka var bi işe yaramıyo ya da ben yapamıyorum.
canım pompadan memnunum baştan biraz acıyo ama sonra alışıyosun sütüde kaşıkla veriyoum .. fiyatı hiç bilmiorum eşim aldı bende sormadım ama tahminim 7-8 ytl felandır..
canım sütü sağdıktan sonra biberonla mı yoksa kaşıkla mı veriyosun?bi de bebedorun pompasından memnunmusun?fiyatı nedir.ben de wee marka var bi işe yaramıyo ya da ben yapamıyorum.
merhaba kızlar berilin de gaz sorunu başladı.valla ne yemeliyim ben de bilmiyorum..isilik olduk üstelik evim çok sıcak giydirmiyorum çok ama yine de oldu.siliyoruz henüz göbişi düşmediğinden.kremliyoruz.biraz rahat ediyor ama yine de çok scak beril bunalıyor..sizinkilerde isilik proeblemi oldu mu?
herkesi öpüyorum bebişlerinizi kokluyorum..
kızlar ya bebeğinize bebeyağı yada nemlendirici sürüyormusunuz?bana sıcakta sürme dediler...banyo yaparken bol yağla yağlayıp duruluyoruz..hemşire bir arkadaşım öyel gösterdi...siz ne yapıyorsunuz?
sezeryan olan arkadaşalr göbeğiniz dikişinizin üzerinde sarkık mı duruyor? korse kullanan var mı?göbeğim sinirimi bozuyor benim....kilomda hergeçen gün azalıyordu 5 gündür sabit kaldı...
bebeyagını her banyodan sonra sürüyorum ama dediğin gibi sıcaklarda sürmek ii deilmiş o yüzden durulama suyuna yag ekliyorum.göbek konusunda bende aynı senin gibi sinir oluyorum çok kötü görüüo korseyi 1 gün kullandım canım çok acıdı dikiş yerlerime bişi olur die bi daha kullanmadım..
canım ne yapacağız bu göbekleri...insanlar bana içerde bir tane daha mı var unutuldu mu diyo ya...sinirim bozuluyr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?