selam kızlar nasılsınız bugün minikler nasıll.bizde bugün dr gittik oğlumun ilk aşısı oldu bacağından yavrumm nasıl ağladıı dayanamadımm:çok üzgünüm aşamın gelişimi güzel 4 kilo 810 gr olmuşş kuzumm. boyunu sormayı unuttum ya..benneyaptımki
poposunda pişik var sadece uni baby kullanyodum onunda bi faydasını göremedim..drumuz yeni bi krem yazdı inş faydalı olur..
a.s.
selam kızlar nasılsınız bugün minikler nasıll.bizde bugün dr gittik oğlumun ilk aşısı oldu bacağından yavrumm nasıl ağladıı dayanamadımm:çok üzgünüm aşamın gelişimi güzel 4 kilo 810 gr olmuşş kuzumm. boyunu sormayı unuttum ya..benneyaptımki
poposunda pişik var sadece uni baby kullanyodum onunda bi faydasını göremedim..drumuz yeni bi krem yazdı inş faydalı olur..
a.s.
a.s.
bizde bugun saglıkocagına gıttık asısını yaptıdık bacakdan sen hastanedemi yaptrdın bizimkininde klosu 4200 olmus seninle aynı gun dogurmusuzya o bakımdan soruyorum senınkı masallah guzel kilo almıs kac kiloya dogmusdu bizimki 3280gr dogmusdu pisik icin bepanten kullndım ıyı gedı
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
hepinizi çoookkk özledim.aylar sonra bugün size ancak merhaba dedim.dışarı ancak çıkabildim.bulduğum ilk bilgisayardan sizlere slm göndereyim dedim.bende doğum yaptım.hemde tam beklenen tarihinde.yani 08.08.08 kızım oldu. 51 cm boy- 3.750 gr kilosu benim tatlı kızımın.bende eski kilomdan dahada zayıfladım.54 le hamiş kalmıştım.şimdi 53 kg düşmüşüm.doğumum sezaryen oldu.çok kötüydü doğum.ama yavruma baktıkça herşeye değer diyorum.... herkeslere tekrar selamlar olsun .iznim bayram sonrası bitiyor.yıllık iznimide eklettim ardına...20 ekimde iş başı yapıcam nasipse.kendinize çook ii bakın .öptüm kocaman hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?