2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhabalar..
bakıyorumda herkes uykusuzluktan muzdarip,bizim gaz sancımız pek olmuo emdikten sonra rahatlıkla çıkarıyoruz ama benim kızımda her akşam saat 9 dan sonra çok huzursuz oluyo genelde gece 01 de uyuyabilio ama dün gece saat 3 e kadar hiç susmadı bi agrısı sızı yok bilorum(olsa gündüzleride olur) karnı tok altı temiz ateşide yok sırf bi inat tutturuyo emerken ii agzından memeyi bi kaçırdımı başlıyo aglamaya agzına memeyi versemde hırsı geçmeden aglamayı bırakmıyo bide gaz çıkarma pozisyonunda çok rahat uyuyo(sizin anlayacagınız kucaga alıştık) gece hep omzumdaydı hahh uykuya daldı diom yatırıyorum 5 dk snra viyaklamaya başlıo.. inş hep böle gitmez genelde 40 çıkınca degişir diolar ama... yoksa dayanılacak gibi deil gündüz huysuzluklarına katlanıyorum ama gece uyku başa vuruca dayanılmaz oluyo...

selam kızlar nasılsınız bugün minikler nasıll.bizde bugün dr gittik oğlumun ilk aşısı oldu bacağından yavrumm nasıl ağladıı dayanamadımm:çok üzgünümaşamın gelişimi güzel 4 kilo 810 gr olmuşş kuzumm.boyunu sormayı unuttum ya..benneyaptımki
poposunda pişik var sadece uni baby kullanyodum onunda bi faydasını göremedim..drumuz yeni bi krem yazdı inş faydalı olur..

a.s.

gecmiş olsun canım benim oğlumunda bi kaç gündür ateşi vardı dr gittik ilaç falan verdi inşallah iyi gelir ya küçücükler derdinide anlatamıyo ayın 9. da aşımız var iyleşirler bir an önce inşallah...

merhaba kızlar uzun suredır ben de gıremıyordum
bızım kızın huyu degıstı son gunlerde benı cok yormaya basladı
2 haftalıga kadar ne guzel uzun uzun uyuyordu
sımdı artık uyumuyor ne gece ne gunduz
zaten sutum azdı sımdı uyumadıgı ıcın hep emzırıyorum dolaysı ıle hıc bırsey kalmıyor
o zaman da hanımefendı memyı agzından atıverıyor
ek olarak mama da verıyorum gunde 3 defa..
gecelerı huysuzluga alışmıstık da gunduz de eklenınce mahvoldum ..
ama bakıyorum bu konularda yalnız degılım .. nasıl gececek bu gunler boyle bılmıyorum vallaa
ustune bır de gaz sıkıntısı eklendı...

bızım hanımeefendı kıvranmaya basladı ben kacıyorum hepınızı ve bebıslerınızı cok opuyorummm
uykularımız bebıslerımızın olsun ınşallaahhhh

beyzacım ben sebamedin kremini kullanıyorum pişik ve isliklere çok iyi geldi..altını su ve makyaj pamuğu ile siliyorum..bir nevi yıkanmış oluyor popsu:))pişik hemen azaldı ben uni babynin ıslak pamuğu denilen bezi ile siliyordum.o pişiği artırdı diye düşünüyorum.ama tabi bir sürü etken var pişik oluşumunda.
bizde de gaz sorunu artmaya başladı malesef..gün gün huzursuzluk artıyor.kızlar iştahım hala yok bana yardım edin..elevit iştah açıyor demişlerdi doktorum günde iki kez vermişti o bile iştahımı açamadı.demir ilacım falan hiç biri etkilemedi.
neyse herkesin kendince sorunları oluyor malum bebekler farklı!bünyeler farklı..çok öptüm hepinizi..
bebişlerinizi kokluyorum...

kızlarr daha öncelerii bebekelrimiz nasıl olcak yada şöle böle şikayetlerimiz var derdik kendimizden için şimdi ise bebkelrimizden bahsediyoruz:) allahım herkeisn yavrusunu saglıcakla büyütmeyi nasip etsin inş.

canım benim bebeğimide niveanın ve sebamed in kremlerini kullandık hepside pişik yaptı.doktorumuz mustelayı kullanmamızı önerdi inan çok ii geldi tavsiye ederim.bi kere sürdüm ikinciye kızarıklığı nerdeyse gitmişti.hangi ıslak mendili kullanıyorsun.bu arada maşşallah kızına annesinin sütü yarıyo.

bizde bugun saglıkocagına gıttık asısını yaptıdık bacakdan sen hastanedemi yaptrdın bizimkininde klosu 4200 olmus seninle aynı gun dogurmusuzya o bakımdan soruyorum senınkı masallah guzel kilo almıs kac kiloya dogmusdu bizimki 3280gr dogmusdu pisik icin bepanten kullndım ıyı gedı

canım doktor bizede iki tane krem verdi günde 2 defa sürcem ikisindende...isimleri hametan ve trosyd bugün kullanmaya başladık inş bi faydası olur..yavrumun poposu bi düzelmedi gitti
pediastrum canım bende ıslak mendil kullanmıyorum şimdilik..pamukla siliyorum..bide altını sık sık değiştirmem gerekiyomuş..onudayapıyorum ama inş düzelir

canım kontrol için hastaneye gittik aşısını sağlıkocağında yaptırdık..evet bacaktan yaptılar...oğlum 3.300 doğmuştu tek sorunumuz bu pişik yaa

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
hepinizi çoookkk özledim.aylar sonra bugün size ancak merhaba dedim.dışarı ancak çıkabildim.bulduğum ilk bilgisayardan sizlere slm göndereyim dedim.bende doğum yaptım.hemde tam beklenen tarihinde.yani 08.08.08 kızım oldu. 51 cm boy- 3.750 gr kilosu benim tatlı kızımın.bende eski kilomdan dahada zayıfladım.54 le hamiş kalmıştım.şimdi 53 kg düşmüşüm.doğumum sezaryen oldu.çok kötüydü doğum.ama yavruma baktıkça herşeye değer diyorum.... herkeslere tekrar selamlar olsun .iznim bayram sonrası bitiyor.yıllık iznimide eklettim ardına...20 ekimde iş başı yapıcam nasipse.kendinize çook ii bakın .öptüm kocaman hepinizi...

slm kızlar nasılsınız mis kokulu bebişler nasıl umarım herşey yolundadır sehercim güzel haberini bekliyorum canım kontrole giden kızlar bebişlerinize kocaman maşallah diyorum allah onları nzarlardan korusun benim bebişimde bu gün tam bir aylık 2.800 doğmuştu şimdi 3,800 olmuş büyüyoruz herkesi öp.

günaydınla herkese bebişler nasıl bugün? benim kızımın dün akşamdan beri maşallahı var sanırım artık uslu bi kız olmaya karar verdi ..
kızlar nihanı merak edenleriniz varsa dün bana msj atmış anneannesi rahatsızmış sanırım mudanyaya gitmişler,elvinimiz kolik ve pamukçuk olmuş çok huzursuzmuş uyutmakda çok zorlanıyomuş ..ben daha msj atamadım kontr bitmişti bugün alıp atacagım inş....

selam kızlar nasıl bakalım bebişler benim paşam çok huysuzlaştı gitgide huy değiştirmeye başladı bende geceleri uykusuz kalanlardanım ama bünyem alıştı buarada nihandan banada msj geldi elvincik çok yoruyomuş annesini hepinizi çok öpüyorum tabii bebişlerinizide

slm arkadaşlar nasılsınız bebişleriniz nasıl inş.hepiniz çok iyisinizdir.nihancım la dün görüştüm ve çok üzüldüm elvinimize geçmişolsun biran önce saglına kavuşssun inş.CANIM OĞLUM ERTUGUM ANNESİNİN PRENSİ BU GÜN BU SAATTE 1 AYLIK OLDU MAŞ:ALLAHIM SAGLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN OGLUŞUMA amin.ŞANSLI Bİ İNSAN OLSUN TUTTUĞU DA ALTIN OLSUN İNŞ:KUZUMUN.DOĞUMUMU BİDAHA YAŞADIM BU GÜN İYİKİ VERDİN ALLAHIM OĞLUŞUMU BANA darısı isteyen herkesin başına iyi pazarlar öptüm bebişleri:teytey::lepi:

selam kızlarr..nasılsınız bakalımm bebişler nasıll..
biz pek iyi değiliz bebeğim çok gaz sancısı çekiyoo.sürekli ağlıyoo.yarın aşısı var bakalım dr ne dicekk.
kızalrr nihanın hepinize çok selamı var..uzum süredir foruma giremiyormuş.anneanesi rahatsızlanmışş.onun kızınında gaz problemi varmışş..hepinize çok slm söledi...bebişlere iyi bakınn..hepsini kokluyorumm

canım hoşgeldin seni aramızda görmek çok güzel inş. işe başladığın zamanlarda daha sık görüşeceğiz.ne güzel zayıflamıssın ben daha zayıflayamayanlardanım
benim bebeğim artık çok huzursuz kızlar uyumak bilmiyor sallanınca gözlerini kapıyo sallamayı bırakınca anında gözlerini açıyo çok yoruluyorum neden uyumuyo anlayamıyorum.

Mehtapcım bende daha zayıflamayanlardanım canım..emzirdiğim için yiyorum fisfisfisinş zamanla zayıflarız:teselli:yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun..otomatik sallanan beşikler iyi oluyo canım benim oğluşumda sallanmaya alıştıı güdüzleri sleepeer beşiğine koyuyorum sallanıyo bi bakmışım uyumuş..:ecrin_bebek:gece tabi yine ben sallıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…