2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar çok uzun zamandan sonra bende nete ancak yeni girebiliyorum nasılsınız gçrüşmeyeli özledim sizi valla :) benimde doğumum 23.08 beklenirken oğlum acele edip 01.08 de geldi inşallah 2 gün sonra kırkını uçurcaz birde dediğiniz gibi gaz sancıları olmasa

gaz sancıları için neler yapıyorsun canım?

slm canlarım ben geldim nasılsınız?mavişinde dediği gibi sağlık sorunlarımız var,kafam o kadar dolu ki..bi de bütün zamanımı elvin alıyor sizde bilirsiniz :)) bir de kolik olmuş.pzrts doktora götürdük.safhaları varmış koliğin bizimkisi en ağırını geçiriyormuş. zor zamanlar olacak senin için ama geçecek dedi dr.ben ağlıyorm o ağladıkça.
annemle anneannemde rahatsız anneannem biraz daha iyi ama annem pek iyi deil
hepinizi çok özledim
bu arada sanemcim hoşgeldin cnm hayırlı olsun miniğin özledik seni :)
diğer annelerim sizler nasılsınız?doğum yapmayan eylül'e sarkan kaldı mı aramızda?
özge'cim aklım sende kaldı geldi mi beril'imiz?

kübracım ben de zayıflayamadım sütüm az yiyorum ne denirse yapıyorum.ne güsel eski kilolarına dönenler ben duba gibiyim walla

canım çok geçmiş olsun.umarım en kısa zamnada iyileşirler.gaz sancıları çok zor gerçekten.neler yapıyorsun geçirmek için?

canım hoşgeldin... elvinimize çok geçmiş olsun kolik 3 aylıkken düzelir die duymuştum ama elvin inş daha yakın zamanda düzelir...annen ve anneannen için çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin..(canım seni arayamadım kusura bakma kontr yoktu dün aldık ama eşim saolsun akşam üstü iftara misafir çağırdı bi koşuşturma başladı seni aramaya fırsat bulaadım daha yeni ebrarla kalktık) birazdan eşim gelecek kızımızı yıkayacagız ramazanın başından beri yanlızız kayınvaldem gitti annemide oruclu otobüslerde yorulsun istemiorum eşim hergün ögle saatinde gelio birlikte kızımızı yıkıyoruz...elvini içine çeke çeke :1hug:kokla benim için canım

cnm nurse harveys die bitkisel bir surup denedim iyi geldi sanki birde çok masaj yapıyorum bebek yağınla çok rahatlıyor çok ilaç sölediler ama ilaç son çarem olsun istiyorum siz neler yapıyosunuz?

bize de zinco verdiler canım 2 gündür onu kullanıyoruz.pek işe yarıyo gibi gelmedi bana ama arkadaş etkisini 15 gün sonra gösteriyor dedi.göreceğiz artık.senin dediğin şurubu duydum ama benim bebiş daha 1 aylık olmadığı için onu almadım.gerçi doktor kullanabilirsin dedi fakat 1 aymış sanırım ömrü.

kübracım ben de zayıflayamadım sütüm az yiyorum ne denirse yapıyorum.ne güsel eski kilolarına dönenler ben duba gibiyim walla

Canımm daha yeniyiz emziriryoruz inş sonra bu kilolar gidecek..

canım çok çok geçmiş olsun elvine,annene ve anneannene.inş en kısa zamanda iyileşirler:1hug:a.s.

canım benim çok geçmiş olsun..elvinimize nazar mı değdi?ben iyiyim 25.08 de berili sezaryenle dünyaya çıkarttırdım sonunda.kaydirigubbakcemile2elvinin kolik sancıları için müzik var istersen bir araştır nihancım.bir müzisyen kendi bebeklerinde kolik var diye anne karnı seslerinden cd yapmış.o rahatlatıyormuş.sub simplex denilen bir damla var gaz için.o da iyiymiş..ananen ve annen için geçmiş olsun canım..:çok üzgünüm:umarım hemen iyileşirler..sen de takma kilo falan daha çok küçükler nasılsa daha çok vaktimiz var kilo vermek için.benim iştah problemim var malesef o yüzden kilo verdim ama yemek isityorum.zorla yiyorum.önemli olan bebeklerimizin sütü olsun da büyüsünler..kaydirigubbakcemile5 kilo umurumda değil valla..yavrularımız anne sütünden mahrum kalmasınlar inşallah..
herkesi öpüyorum minikleri kokluyorum..bol sağlıklı sütünüz olsun.sütünüzle kalın.hihoyyyt

slm annişler ve bebişler.ertuğ yeni uyudu ancak girebildim.bu gün aylık kontrolumuz vardı dr gittik çok iyi maş.1 200gr almış canım oğluşum boyuda 3 cm uzamış.aşımızı olduk ama çok huzursuzlandı bu saate kadar yeni rahatladı bebegim.hepinizi öpüyorum saglıkla kalın.ELVİNCİM çok geçmiş olsun canım allah şifa versin biran önce elvinimi kokla öp benim için :teytey:

benim oğlumun cildi çok kuruydu ilk doğduğunda, o nedenle banyoda son suya bebeyağı koyuyoruz. sonra da organik zeytinyağı ile masaj yapıyoruz tüm vücuda, çok yararını gördük...

cyyıldızcım bennayın dediği bitkisel şurubu verdi doktor.ondan önce kullandığımız damlalar işe yaramadı.nurse harvey biraz iyi geldi,gene sancısı krizi tutuyor ama eskisi gibi olmuyor.onun dışında gaz sancısı tuttuğunda karnını z.yağı ve az karabiber karışımı ile ovup pamuk kapatıyoruz.iyi geliyor.bir de küçük su torbası aldım beline koyuyorum o da bağırsaktaki gazı dağıtıyor biraz cnm.bunun dışında anason rezene karışımı içiyor hergün.sizin kullandığınız zincodan da memnun kalan var ama dr dedi her bebeğe her ilaç faydalı olmuyormuş.ne de olsa bünye meselesi..
elifcim ben de 3 ayda düzelir diye duydum inş dediğin gibi olur tatlım. ebrarım nsl annesi?kocaman koklayıp öp onu benim için. aramadım diye de üzülme hepimiz birbirimizi biliyoruz miniklerimiz bir şeye fırsat vermiyorlar :)) kalplerimiz bir yeter :)
aslıcım cnm benim ozanımın resmini koymuşsun maşallah oğluşuma sana benzettim ben :)
kübracım doğru daha hemen hemen 2 ay oluyo ama bu göbeklegüsel olmuyo be şeker :) bana
afaganlar geliyor walla,emziriyoruz diyosun da benim sütüm az bebeğim istediği gibi alamıyor öle olunca da emzirmek kilo verdirir derler ama bana bi faydası olmuyor işte
tuğbacım saol cnm benim maşallah ertuğa:) sen de benim için kokla oğluşunu yerim onu ben :)

özgecim berilimiz gelmiş çok sevindim canım hayırlı olsun arayamadım seni kusura bakma,ama aklımdaydın.sub dediğin ilacı denedik bize iyi gelmedi.son nurse harvey iyi geldi gibi işte.ama ne kullanırsak kullanalım bu gaz olayı tüm bebeklerde oluyor işte.15.gün dedin mi başlıyor,sanki bi değnek değiyor çocuklara,sağlıklı olsunlar da hepsi inş :)

günaydınlar herkese bebişler ve annişler nasıllar bugün?
ben uykusuzum ebrar dün akşam 7 de uyandı gece 1,5 a kadar uyumadı hani uyumuyo uslu dursa yok ya emecek ya aglıcak bugünlerde bi huy edindi omuzumda gaz çıkarma pozisyonunda uyuyo yataga yatınca 5 dk içinde uyanıyo gecede saat 4 de uyandı o saatten beri uyanıgız yatakta emio 3-5 dk uyuyo sonra yine aranıo bi yandanda kusuyo sabahtan beri 3. üstümüzü değiştirdik ...kızım 2 gündür uslu diodum sanırım nazar degdirdim...nihancım canım sende elvinii kokla benim için...

günaydın annişler ve mis kokulu bebişleri nasılsınız bugün.bu gaz ne böyle ya ertuğu tam yatırıyorm hop 5 dak.sonra gazdan uyanıyo gazı çıkarıp uyutuyorum bu seferde hıçkırık tutuyo ay ne zaman düzelecek ya bebegimin aglaması resmen morarıyo ogluşum ya çok zor allahım kolaylık versin hepimize bebeklerimize gazsız günler inş.amiiiiiiiiiiiiiiin.NİHANCIM ÖPTÜM CANIM KENDİNE VE ELVİNİME ÇOK İYİ BAK SÜTÜM ÇOK OLACAK BEBEGİMİ TOMBUL YAPCAM DE BEYNİNDEN GEÇİR BEN ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM HEP VE FAYDASI VAR CANIM ÜZME KENDDİNİ BİDE MİLUPA NIN EMZİREN ANNELER İÇİN POŞET ÇAYI VAR ONU DENE BEN ALDIM FAYDASI VAR SÜTÜM ARTTI ÖPÜYORUM CANIM SİZİ.MAVİİİİŞ NERDESİN KIZ ERENİM NASIL ÖPTÜK ERTUĞLA HEPİNİZİ.BİDE KIZLAR BBEBİŞİMİZİN EL VE AYAK BASKISINI ÇIKARMAK İÇİN ARKADAŞIMIZIN BİRİ YAZMIŞTI ACABA HANGİ SİTEDEN ALDI ONU VE ÇERÇEVESİNİ CVP YAZRSA SEVİNİRİM ARKADAŞIM HAYIRLI GÜNLER :içelim:

günaydın annişler ve mis kokulu bebişleri nasılsınız bugün.bu gaz ne böyle ya ertuğu tam yatırıyorm hop 5 dak.sonra gazdan uyanıyo gazı çıkarıp uyutuyorum bu seferde hıçkırık tutuyo ay ne zaman düzelecek ya bebegimin aglaması resmen morarıyo ogluşum ya çok zor allahım kolaylık versin hepimize bebeklerimize gazsız günler inş.amiiiiiiiiiiiiiiin.NİHANCIM ÖPTÜM CANIM KENDİNE VE ELVİNİME ÇOK İYİ BAK SÜTÜM ÇOK OLACAK BEBEGİMİ TOMBUL YAPCAM DE BEYNİNDEN GEÇİR BEN ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM HEP VE FAYDASI VAR CANIM ÜZME KENDDİNİ BİDE MİLUPA NIN EMZİREN ANNELER İÇİN POŞET ÇAYI VAR ONU DENE BEN ALDIM FAYDASI VAR SÜTÜM ARTTI ÖPÜYORUM CANIM SİZİ.MAVİİİİŞ NERDESİN KIZ ERENİM NASIL ÖPTÜK ERTUĞLA HEPİNİZİ.BİDE KIZLAR BBEBİŞİMİZİN EL VE AYAK BASKISINI ÇIKARMAK İÇİN ARKADAŞIMIZIN BİRİ YAZMIŞTI ACABA HANGİ SİTEDEN ALDI ONU VE ÇERÇEVESİNİ CVP YAZRSA SEVİNİRİM ARKADAŞIM HAYIRLI GÜNLER :

CANIM BU GAZ OLAYI ZOR GERÇEKTEN.BENİM OĞLUŞUMDA IKINMAKTAN MAHVOLUYOR.bı sıkıyor ki kendini kıpkırmızı kesiliyor valla.inşallah kısa zamnada düzene girer.zinco aldık fakat işe yaramadı sanırım.nurse harveys şurup varmış o iyi diyolar.bi de bu çerçeve olayını ben de istiyorum sanırım elifda yazmıştı onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…