selam kızlar çok uzun zamandan sonra bende nete ancak yeni girebiliyorum nasılsınız gçrüşmeyeli özledim sizi valla :) benimde doğumum 23.08 beklenirken oğlum acele edip 01.08 de geldi inşallah 2 gün sonra kırkını uçurcaz birde dediğiniz gibi gaz sancıları olmasa
slm canlarım ben geldim nasılsınız?mavişinde dediği gibi sağlık sorunlarımız var,kafam o kadar dolu ki..bi de bütün zamanımı elvin alıyor sizde bilirsiniz :)) bir de kolik olmuş.pzrts doktora götürdük.safhaları varmış koliğin bizimkisi en ağırını geçiriyormuş. zor zamanlar olacak senin için ama geçecek dedi dr.ben ağlıyorm o ağladıkça.
annemle anneannemde rahatsızanneannem biraz daha iyi ama annem pek iyi deil
hepinizi çok özledim
bu arada sanemcim hoşgeldin cnm hayırlı olsun miniğin özledik seni :)
diğer annelerim sizler nasılsınız?doğum yapmayan eylül'e sarkan kaldı mı aramızda?
özge'cim aklım sende kaldı geldi mi beril'imiz?
gaz sancıları için neler yapıyorsun canım?
slm canlarım ben geldim nasılsınız?mavişinde dediği gibi sağlık sorunlarımız var,kafam o kadar dolu ki..bi de bütün zamanımı elvin alıyor sizde bilirsiniz :)) bir de kolik olmuş.pzrts doktora götürdük.safhaları varmış koliğin bizimkisi en ağırını geçiriyormuş. zor zamanlar olacak senin için ama geçecek dedi dr.ben ağlıyorm o ağladıkça.
hepinizi çok özledim
diğer annelerim sizler nasılsınız?doğum yapmayan eylül'e sarkan kaldı mı aramızda?
cnm nurse harveys die bitkisel bir surup denedim iyi geldi sanki birde çok masaj yapıyorum bebek yağınla çok rahatlıyor çok ilaç sölediler ama ilaç son çarem olsun istiyorum siz neler yapıyosunuz?
kübracım ben de zayıflayamadım sütüm az yiyorum ne denirse yapıyorum.ne güsel eski kilolarına dönenler ben duba gibiyim walla
canım benim çok geçmiş olsun..slm canlarım ben geldim nasılsınız?mavişinde dediği gibi sağlık sorunlarımız var,kafam o kadar dolu ki..bi de bütün zamanımı elvin alıyor sizde bilirsiniz :)) bir de kolik olmuş.pzrts doktora götürdük.safhaları varmış koliğin bizimkisi en ağırını geçiriyormuş. zor zamanlar olacak senin için ama geçecek dedi dr.ben ağlıyorm o ağladıkça.
hepinizi çok özledim
benim oğlumun cildi çok kuruydu ilk doğduğunda, o nedenle banyoda son suya bebeyağı koyuyoruz. sonra da organik zeytinyağı ile masaj yapıyoruz tüm vücuda, çok yararını gördük...kızlar ya bebeğinize bebeyağı yada nemlendirici sürüyormusunuz?bana sıcakta sürme dediler...banyo yaparken bol yağla yağlayıp duruluyoruz..hemşire bir arkadaşım öyel gösterdi...siz ne yapıyorsunuz?
sezeryan olan arkadaşalr göbeğiniz dikişinizin üzerinde sarkık mı duruyor? korse kullanan var mı?göbeğim sinirimi bozuyor benim....kilomda hergeçen gün azalıyordu 5 gündür sabit kaldı...
günaydın annişler ve mis kokulu bebişleri nasılsınız bugün.bu gaz ne böyle ya ertuğu tam yatırıyorm hop 5 dak.sonra gazdan uyanıyo gazı çıkarıp uyutuyorum bu seferde hıçkırık tutuyo ay ne zaman düzelecek ya bebegimin aglaması resmen morarıyo ogluşum ya çok zor allahım kolaylık versin hepimize bebeklerimize gazsız günler inş.amiiiiiiiiiiiiiiin.NİHANCIM ÖPTÜM CANIM KENDİNE VE ELVİNİME ÇOK İYİ BAK SÜTÜM ÇOK OLACAK BEBEGİMİ TOMBUL YAPCAM DE BEYNİNDEN GEÇİR BEN ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM HEP VE FAYDASI VAR CANIM ÜZME KENDDİNİ BİDE MİLUPA NIN EMZİREN ANNELER İÇİN POŞET ÇAYI VAR ONU DENE BEN ALDIM FAYDASI VAR SÜTÜM ARTTI ÖPÜYORUM CANIM SİZİ.MAVİİİİŞ NERDESİN KIZ ERENİM NASIL ÖPTÜK ERTUĞLA HEPİNİZİ.BİDE KIZLAR BBEBİŞİMİZİN EL VE AYAK BASKISINI ÇIKARMAK İÇİN ARKADAŞIMIZIN BİRİ YAZMIŞTI ACABA HANGİ SİTEDEN ALDI ONU VE ÇERÇEVESİNİ CVP YAZRSA SEVİNİRİM ARKADAŞIM HAYIRLI GÜNLER :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?