canım benim çok geçmiş olsun..elvinimize nazar mı değdi?ben iyiyim 25.08 de berili sezaryenle dünyaya çıkarttırdım sonunda.kaydirigubbakcemile2elvinin kolik sancıları için müzik var istersen bir araştır nihancım.bir müzisyen kendi bebeklerinde kolik var diye anne karnı seslerinden cd yapmış.o rahatlatıyormuş.sub simplex denilen bir damla var gaz için.o da iyiymiş..ananen ve annen için geçmiş olsun canım..:çok üzgünüm:umarım hemen iyileşirler..sen de takma kilo falan daha çok küçükler nasılsa daha çok vaktimiz var kilo vermek için.benim iştah problemim var malesef o yüzden kilo verdim ama yemek isityorum.zorla yiyorum.önemli olan bebeklerimizin sütü olsun da büyüsünler..kaydirigubbakcemile5 kilo umurumda değil valla..yavrularımız anne sütünden mahrum kalmasınlar inşallah..
herkesi öpüyorum minikleri kokluyorum..bol sağlıklı sütünüz olsun.sütünüzle kalın.hihoyyyt
elfidanın bahsettiği çerçeve bu sanırım yada böle bişi...
http://www.bebeshop.com.tr/bebek/product_info.php?manufacturers_id=70&products_id=992
herkese tünaydınlarrr...
ya kızlar benim kızımın 2 gündür boynunda ve yüzünde minik sivilce gibi bişeler çıktı ni acaba? kızım yan yattıgı için hem terden hemde kusmugu boynunu tahriş etmiştir diodum ama yüzünde de var çok fazla giydirmiorum zaten ..sizin bebeklerde de oldumu ne zaman gecer?
MAVİŞCİM canım allah yardımcın olsun yanlız olmak çok zor ben akşamları eşimin gelmesini sabırsızlıkla bekliorum gelsede biraz kızımla ilgilense bende uyusam die.. ( benim annem ist da ama oruclu die otobüslerde gel git yapmasını istemiorum oda 3-4 günde bir torununu özlediği için gelio ..)
ERTUĞ benim arkadaşıma da dr vermiş ama biri nivea deil başka bi krem ikisini karıştırıp sürüo çok memnun eger benim kızımda da olursa bende deneyecegim..
ELFİDA canım izleriniz çok güzel çıkmışş ben daha almadım 40 mız çıkmadan babamız bizi dr dışında bi yere götürmüo neyseki az kaldı .. hee bide sen gecen gün tutkallı hamurdan bahsetmiştin bende bi deneyeyim dedim (daha önce bu hamurdan yapmıştım ama şekillendirmiştim) hamuru yaptım düzelttim ama parmagımı batırıyprum bi süre sonra eski şeklini alıyo bende attım hamuru inş 40 çıkınca gidip e-bebekten alacagım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?