2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba...
bende bikaçgndür foruma giremeyenlerdenim.benim kızımda 40ından sonra huy değişikliği oldu malesef ya sürekli ağlıyor yada uyuyor (( nihancım msj göndermiştin bana ben dün cvp verbildim msjına beren saolsun herseyi unutturuyor bana.inanın uykusuzluktan,, yorgunluktan birgün pat diye düşüvericem diye korkuyorum.senağlama
inşallah bugünler gecicek.anne olmak kolay değil dimi...ama bunlar tatlı yorgunluklar ben yinede bugünüme sükrediyorum.
nihancım özgenin bahsettiği şarkıyı dün aylin bana söyledi gerçektende denedim kızım şimdi mışılmışıl uyuyor. anne karnındaki seslerden bi albüm çıkartmış adam eczanelerde satılan tek albümmüş. :)) ama gerçekten ilaç gibi. googledan ORHAN OSMAN KOLİK yazın indirin.
hepinizi öpüyoruz kızlar a.s.

Son düzenleme:
slm herkese arkadaşlar benim bebeğimin poposunda pişik oldu çok acı veriyor yavruma ne yapacağımı şaşırdım altını değiştirmek kabus oldu artık bizim için, azıcık kaka ile yapsa orayı yakıyor ve bebeğim çok ağlıyor bu konuda bildiğiniz bir yöntem var mı en kolay nasıl geçirebilirm

gaz, pişik uykusuzluk, kaka yapamama l-tatlicadiarzu-annelik ne zormuş dimi arkadaşlar. ama yinede dünyanın en güzel bir çift gözü gözümün içine bakınca herşeyi unutuyorum. herşeye rağmen iyiki anne oldum. rüya ve ben hepinizi öpüyouz teyzeleri.a.s.

iyi geceler arkadaşlar
artık eskisi gibi foruma giremiyorumm
umarım herkes iyidirrr..
ertuğcum eren iyi ertuğ bebek nasıl bizde sizi öpüyoruzzzŞeniz
oğlum çok gazlıı.devamlı huzursuz .sadece kucakta sakinleşiyoo.gazlı bebek çokk zorr.
delikız bizimdepişik sorunumuz olmuştu.her altını açtığımda poposunu yıkadımgüzel bişekilde kuruttum.daha sonra dr verdiği mustela adında ki ilacı ve troysd adındaki kermleri kullandım çok işe yaradı..kısa sürede iiyileştii..a.s
dün 1.ay kontrolümüz vardıı.aşı oldukk.gece çok huysuzlandı hiç durmadıı.gerçektan anne olmak çok zorr..ruh gibiyim..10 kilo verdimm.uykusuzluk yorgunlukkk.....ama herşeye değerr..dünyanın en güzell şeyi anne olmakk..birde sizler gibi değilim eşim şehir dışında tek başımayım allahtan annem ,kayınvalidem geliyorlar.ama 40 mız çıkınca tek başımıza kalıcazzz:1no2: annem işe başladıı..eşimde 2 yada 3 haftada bir gelicek.senağlamaallah yardımcım olsunn..çokk zorrrrrrrrrrrrrr:a015:​

canımmmm
bende sab simplex kullanıyorum, sıfıra indirmiyor, ama bayağı bir etkisi oluyor, en azından o hiç durmaksızın ağlaması kesildi, daha az ağlayarak gaz sancılarından kurtulmaya çalışıyoruz.
bu arada bu cd 'yi bende duydum, daha doğrusu ben hamileyken tv programında izlemiştim orada konusu geçmişti.
kilo olayını takarım diyordum ama takmıyorum, + 11.700 kg ile doğuma girdm şu an + 7 kilom kaldı, hiçbir pantolonum olmuyor, ama emzirdiğim içinde öncelik kızımın, bol suu yaklaşık günde 4 lt içmek lazım, ben erik suyu kaynatıp içiyordum sıkıldım şu sıralar süt yaptığını söyledikleri için helvaya sardım ,
kokluyorum bende bütün minikleri, tüm anneciklere de Allah Güç Kuvvet versinn, Sütümüz Bol olsunn

Unvere çok sagol canim çerçeveli olani begendim ben onu alicam.delikiz canim nivea baby pişik önleyici kremi al çok iyi bu bugday yagida içeriyo dogal minarel katkili pişigi geçene kadar sadece bunu kullan pişigi geçince küçük bir kavonazda bepanten de al kavonoza sik 2 kremide kariştr bepanteni daha fazla 3 kati kadar koy nivea dan öyle yap kullan bitince bidaha yap sür popişine bebeginin inan ben öyle yaptim çok rahat ettim diger annişler sizlerde yapin bence çok memnunum.daha hiç pişmedi popişi eczaci arkadaşim demişti.mavişcim iyiyiz işte gaz sorunumuz olmasa kakasinda çok zorlaniyo morariyo resmen bebegim ama dr.normal olcak dedi.eren kaç kilo almiş kiz öptüm herkesi hayrli geceler

canım evet bahsettiğim bu sadece bizimki ikili değilde üçlü,
baby memory printin bizimkide , sanırım üçlü kalkmış resmini koymak için nete girdim ama bulamadım, 2 lide 3 lü fiyatında dikkat biz 47 ytl ye 3lüyü almıştık, 2 lininde nerdeyse aynı fiyatt aolması ilginç, eşim gitti gidiyordan almıştı, geç geldi, kızımız 10-15 günlük olmuştu , birde ilk ggelenin camı kırık gelmiş, hemen kontrol etmek lazım, yani kargo gitmeden, benimkinin resmini çektim, izlerin arkası biraz oyuk kuruduğundan düzgün yapışmadı, tutkal alıp halletmem lazım ihmal ettimklava: , bir ara yapacağız artık :)

herkese tünaydınlarrr...
ya kızlar benim kızımın 2 gündür boynunda ve yüzünde minik sivilce gibi bişeler çıktı ni acaba? kızım yan yattıgı için hem terden hemde kusmugu boynunu tahriş etmiştir diodum ama yüzünde de var çok fazla giydirmiorum zaten ..sizin bebeklerde de oldumu ne zaman gecer?

MAVİŞCİM canım allah yardımcın olsun yanlız olmak çok zor ben akşamları eşimin gelmesini sabırsızlıkla bekliorum gelsede biraz kızımla ilgilense bende uyusam die.. ( benim annem ist da ama oruclu die otobüslerde gel git yapmasını istemiorum oda 3-4 günde bir torununu özlediği için gelio ..)
ERTUĞ benim arkadaşıma da dr vermiş ama biri nivea deil başka bi krem ikisini karıştırıp sürüo çok memnun eger benim kızımda da olursa bende deneyecegim..
ELFİDA canım izleriniz çok güzel çıkmışş ben daha almadım 40 mız çıkmadan babamız bizi dr dışında bi yere götürmüo neyseki az kaldı .. hee bide sen gecen gün tutkallı hamurdan bahsetmiştin bende bi deneyeyim dedim (daha önce bu hamurdan yapmıştım ama şekillendirmiştim) hamuru yaptım düzelttim ama parmagımı batırıyprum bi süre sonra eski şeklini alıyo bende attım hamuru inş 40 çıkınca gidip e-bebekten alacagım..

elifcim o dediğin tarzda sivilceler benim kızımın cildinde de var. annem bana kilo aldığından dolayı olur dedi. kafamçokkarıştı internetten araştırdım ordada buna benzer bişey yazıyor. bi yerde okudum çok sıcaklarda da o tarz sivilceler çıkarmış..geçiciymiş...ama bizim evimiz çok serin oluyo kızım bunalacak kadar sıcaklara maruz kalamıyo malesef.sanırım kilo aldığından :CüvCüv:

havvacım inş kilo alıyodur da başka bi sorun yoktur. cuma günü aşıya gideceğiz bakalım dr. da danışacagım o ne diyecek..

kızlarr nasılsınız bakalım kimsecikler yok sanırım herkes iftar hazırlıgındamı.. bend egeldim hast. bebişimi gördüm süt sagdım :) şimdii iftar yemegi ev işleri felan .. anam ne özledim sizleri kıı hele bi çıksın öteki yavrumda bende rahatça çetleşicem sizlerle:))

sehercim canım bizde seni çok özledik valla...dediğin gibi eskisi gibi giremiyoruz siteye bebişler fırsat vermiyorr...canım inş yavrunda düzelir öptüm seni ve kuzularını

iyi bebişim .. uyuyo benim diger afacan bende az rahat rahat bakıyım dedim :) ikisi bir olunca artık naparım bilmem :)) ne çabuk geçti dogum felan yaa hayal gibi gelio şimdi bana önceki yaşadıklarımız pazar günü tam 1 aylık olucaklar yaa:))allahın izni ile.

evet canım burda msn de ne muhabbetler ederdik bak doğdular bile...Allah hepsine sağlık versin canım.hepimizin kuzularını bağışlasın

iyi geceler kizlar, umarim herkes iyidir..okuduguma göre hersey cok sükür yolunda..
ama ecenas (arzu) dan bayadir yok, merak ettim. haber alan varmi? muhtemelen ufaklik firsat vermiyodur.
sizi ve bebislerinizi öpüyorum

kızlar merhabalar
sonunda bıraz rahatlayıp zaman ayırabılıyorum
gordugum kadarı ıle hemen hemen hepımız 40 ı cıkınca huy degısıklıgnden rahatsız durumdayız
bızım 1 ay oldu.. sımdı bıle benı rahat bırakmıyor 40 ı cıkınca ne yapacagız bılmem
akşamları 6 dan ıtıbaren 3-4 saat kolık gıbı durumlara başladı cok korkuyorum umarım bunu huy edınmez
oglumda yaşamıştım kolık aglamayı cok zordu..
bu günlerı hepımız daha rahat ve daha az yorgunlukla kısa zamanda atlatıcaz kızlar..
hepınıze selamlar ve bebıslerı gıdıklarından öpüyorum

kızlar bişi sorcam: göbekler düştükten sonra altta kalan yer nasıl görünüyor sizde hemen kurumuydu yoksa hafif ıslak gibi mi? ya ben daha önce hiç göbeği düşen bebek görmedim, şimdi evhamlanıyorum acaba iyi mi oldu mu olmadı mı diye? biraz dışarı doğru çıkık kenarlar onlar sonradan mı düzelecek? annem normal kafana takma boşuna diyor ama elimde değil? sizinkilerde nasıldı? ne zaman normal göbek gibi görünecek?CADIARZU:bbo::sm_confused:

selam kızlar bebişler nasıl okuduğum kadarıyla sanırım hepimiz aynı dertten muzdaripiz annelik çok güzel ama bir okadarda zormuş kaanım çok huysuz bir bebek oldu çok üzülüyorum hergün akşam saat altıda başlıyo ve hiç durmadan saatlerce ağlıyo mosmor oluyo yavrum sesi filan kısılıyo dr.3.5 aydan sonra geçer dio ama dayanamıyorum yavruma geceleri deseniz ayrı bi dert uykuya çok düşkün olan ben uyku nedir unutur oldumama geçicek bunlar inş.yeterki yavrularımız sağlıklı olsunlar buarada milupanın rezene çayını aldım bugun 100 ml verilebilinir dio ama çok deilmi yaw kullanan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.ayrıca arkadaşlar kaanımın sağ testisi inmemiş dr.çok yukarda dedi 1 yaşına kadar beklicez inmesse 2 yaşında ameliyat yaparıx dedi lütfen dua edinde yavruma ameliyata gerek kalmadan kendiliğinden insin...hepinizi ve tatlı beişlerinizi öpüyoruz allaha emanet olun canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…