kızlar bişi sorcam: göbekler düştükten sonra altta kalan yer nasıl görünüyor sizde hemen kurumuydu yoksa hafif ıslak gibi mi? ya ben daha önce hiç göbeği düşen bebek görmedim, şimdi evhamlanıyorum acaba iyi mi oldu mu olmadı mı diye? biraz dışarı doğru çıkık kenarlar onlar sonradan mı düzelecek? annem normal kafana takma boşuna diyor ama elimde değil? sizinkilerde nasıldı? ne zaman normal göbek gibi görünecek?CADIARZU:bbo::sm_confused:
selam kızlar bebişler nasıl okuduğum kadarıyla sanırım hepimiz aynı dertten muzdaripiz annelik çok güzel ama bir okadarda zormuş kaanım çok huysuz bir bebek oldu çok üzülüyorum hergün akşam saat altıda başlıyo ve hiç durmadan saatlerce ağlıyo mosmor oluyo yavrum sesi filan kısılıyo dr.3.5 aydan sonra geçer dio ama dayanamıyorum yavruma geceleri deseniz ayrı bi dert uykuya çok düşkün olan ben uyku nedir unutur oldumama geçicek bunlar inş.yeterki yavrularımız sağlıklı olsunlar buarada milupanın rezene çayını aldım bugun 100 ml verilebilinir dio ama çok deilmi yaw kullanan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.ayrıca arkadaşlar kaanımın sağ testisi inmemiş dr.çok yukarda dedi 1 yaşına kadar beklicez inmesse 2 yaşında ameliyat yaparıx dedi lütfen dua edinde yavruma ameliyata gerek kalmadan kendiliğinden insin...hepinizi ve tatlı beişlerinizi öpüyoruz allaha emanet olun canlarım
gamzecim biberonlamı veriyosun ben kaşıkla verdim 8 kaşık verebildim bi faydası olmamıştır ozaman 2 saat önce verdim kalanın hepsinide yatarken versem olurmu acabacanım ben de 100cc hazırlıyorum hepsini bi kerede vermiyorum 50 50 veriyorum gündede 100 den fazla vermiyorum onlara yetiyor zaten kaanımıza da allahım şifa versinde iyi olsun canım inş. allahım hastaneleri eksik etmesin ama muhtaçta etmesin inş.
selam kızlar bebişler nasıl okuduğum kadarıyla sanırım hepimiz aynı dertten muzdaripiz annelik çok güzel ama bir okadarda zormuş kaanım çok huysuz bir bebek oldu çok üzülüyorum hergün akşam saat altıda başlıyo ve hiç durmadan saatlerce ağlıyo mosmor oluyo yavrum sesi filan kısılıyo dr.3.5 aydan sonra geçer dio ama dayanamıyorum yavruma geceleri deseniz ayrı bi dert uykuya çok düşkün olan ben uyku nedir unutur oldumama geçicek bunlar inş.yeterki yavrularımız sağlıklı olsunlar buarada milupanın rezene çayını aldım bugun 100 ml verilebilinir dio ama çok deilmi yaw kullanan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.ayrıca arkadaşlar kaanımın sağ testisi inmemiş dr.çok yukarda dedi 1 yaşına kadar beklicez inmesse 2 yaşında ameliyat yaparıx dedi lütfen dua edinde yavruma ameliyata gerek kalmadan kendiliğinden insin...hepinizi ve tatlı beişlerinizi öpüyoruz allaha emanet olun canlarım
geçmiş olsjun canım genel anesteziylemi oluyo ameliyat bide sonrasında nasıl oluyo ağrıları oluyomu bebeğin çok fazlacanım benimde büyük oğlumun doğduğunda sağ testisi yukarıdaydı ve kasık fıtığı vardı..bizde bekledik.11 aylıkken ameliyat olduk..sakın korkma.çok kolay bi ameliyat..en fazla yarım saat sürüyo.tabi yarım saat geçek bilmiyo o başka ama..istersen o an sünnetinide yaptırabiliyosun..biz yaptırmamıştık..yani anlayacağın çok basit bi operasyon..
canım benim çok saol ben indirdim o albümü komple başta işe yarar gibi oldu ama sonra fayda etmemeye başladı kriznin sonlarına doğru yorulmaya başladığında artık dikkatini çekmeye başldı ama krize devam malesef geçicek inşş. bu zor zamanlar berilciğimide senide öpüyorum canımaylincim canım geçmiş olsun..orhan osman diye bir müzisyen kolik sancısı olan bebekleri için anne karnı müziği yapmış.onu dinleyince hzurlu oluyorlarmış canım bir dene istersen indir internetten de!ayrıca testis için benim bir arkadaşımın oğlunda aynısı sorundu.10 aylıkken çocuk cerrahisine gittik ve inmişti.zamanla iniyor korkma..inşallah ameliyata gerek kalmayacak.kaydirigubbakcemile5hiç canını sıkma canım..ağlamaları içinde banyoyu seviyorsa su çok rahatlatıyor.küvetini doldur içinde biraz yüzdür.o da iyi geliyor canım..bunlar duyduklarım ben de paylaşayım dedim..herkesin bebişine sağlık ve huzur versin allah..bizlere de sağlıklı bol süt ve sabır versin..annelik müthiş bir duygu ama minikler ağlayınca insanın içi parçalanıyor..hepinizi öpüyorum canlarım..kendinize iyi bakın..kaydirigubbakcemile3
canım benim çok saol ben indirdim o albümü komple başta işe yarar gibi oldu ama sonra fayda etmemeye başladı kriznin sonlarına doğru yorulmaya başladığında artık dikkatini çekmeye başldı ama krize devam malesef geçicek inşş. bu zor zamanlar berilciğimide senide öpüyorum canım
gamzecim biberonlamı veriyosun ben kaşıkla verdim 8 kaşık verebildim bi faydası olmamıştır ozaman 2 saat önce verdim kalanın hepsinide yatarken versem olurmu acaba
bu arada elvincigim yazmışım ahhh ahh :))) kafa gitti valla nihancıgım kusura bakma yigenimizin adını andık :))) yaa bide öteki kuşumuda alsam...hepinzii öptüm ksılarr..
merhaba kızlar biz az önce hst den geldik kızımın aşısını yaptırdık kilosu 3.300 olmuş 15 günde yarım kilo almış kızım yüzündeki sivilceler isilikmiş dr mustela nın şampuanını ve kremini verdi.ama bunlardan daha önemli bi sorunumuz var bugün akciğeri için kontolümüz varda ben gayet rahattım dogdugunda bişi çıkmadı ya yine temiz çıkar diodum ama malesef akciğerinde bu kez kist çıktı pazartesi doç dr. gelecek tomografi çekecekler sonucuna göre değerlendircekler. bu yüzden moralim çok bozuk kızlar nolu dua edin bize tomografide ciddi bişi çıkmasın
cnm benim sen bana dedin ama ben dinlemedim walla,evdeki üzüntülerde iyice götürdü sütümü.damla damla geliyo bazen gelmiyo gene de elvin'im kuşum meme istiyo veriyorum çekince belki gelir diye
senin kuzunda inşallah yakında evde olacak tatlım benim.nasıl durumu iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?