2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım gayet normal 1 hafta içinde geçecekk...ama sen yınede sterilize et gazlı bezi koymaya devam etkı mıkrop kapmasın canım ....

canım ben de 100cc hazırlıyorum hepsini bi kerede vermiyorum 50 50 veriyorum gündede 100 den fazla vermiyorum onlara yetiyor zaten kaanımıza da allahım şifa versinde iyi olsun canım inş. allahım hastaneleri eksik etmesin ama muhtaçta etmesin inş.

gamzecim biberonlamı veriyosun ben kaşıkla verdim 8 kaşık verebildim bi faydası olmamıştır ozaman 2 saat önce verdim kalanın hepsinide yatarken versem olurmu acaba

canım benimde büyük oğlumun doğduğunda sağ testisi yukarıdaydı ve kasık fıtığı vardı..bizde bekledik.11 aylıkken ameliyat olduk..sakın korkma.çok kolay bi ameliyat..en fazla yarım saat sürüyo.tabi yarım saat geçek bilmiyo o başka ama..istersen o an sünnetinide yaptırabiliyosun..biz yaptırmamıştık..yani anlayacağın çok basit bi operasyon..

geçmiş olsjun canım genel anesteziylemi oluyo ameliyat bide sonrasında nasıl oluyo ağrıları oluyomu bebeğin çok fazla

aylincim canım geçmiş olsun..orhan osman diye bir müzisyen kolik sancısı olan bebekleri için anne karnı müziği yapmış.onu dinleyince hzurlu oluyorlarmış canım bir dene istersen indir internetten de!ayrıca testis için benim bir arkadaşımın oğlunda aynısı sorundu.10 aylıkken çocuk cerrahisine gittik ve inmişti.zamanla iniyor korkma..inşallah ameliyata gerek kalmayacak.kaydirigubbakcemile5hiç canını sıkma canım..ağlamaları içinde banyoyu seviyorsa su çok rahatlatıyor.küvetini doldur içinde biraz yüzdür.o da iyi geliyor canım..bunlar duyduklarım ben de paylaşayım dedim..herkesin bebişine sağlık ve huzur versin allah..bizlere de sağlıklı bol süt ve sabır versin..annelik müthiş bir duygu ama minikler ağlayınca insanın içi parçalanıyor..hepinizi öpüyorum canlarım..kendinize iyi bakın..kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
canım benim çok saol ben indirdim o albümü komple başta işe yarar gibi oldu ama sonra fayda etmemeye başladı kriznin sonlarına doğru yorulmaya başladığında artık dikkatini çekmeye başldı ama krize devam malesef geçicek inşş. bu zor zamanlar berilciğimide senide öpüyorum canım

buarada kaan suyu çok seviyo banyosunu yaptırdıktan sonra normal bebekler gibi uykuya dalmıyo ama canım:)

ah aylincim allah kolaylık versin..valla duyduklarım bu kadar.keşke yardım edebilsek ama işte yapabileceğimiz bişey olmuyor malesef.en fazla bildiklerimizi paylaşabiliyoruz..kaanı da kokluyorum ve bacaklarından öpüyorum.inşallah düzelir canım..ağlamalarına dayanmak mümkün değil.allah sana da sabır versin..

gamzecim biberonlamı veriyosun ben kaşıkla verdim 8 kaşık verebildim bi faydası olmamıştır ozaman 2 saat önce verdim kalanın hepsinide yatarken versem olurmu acaba

ben yenidoğan biberonu ile veriyorum canım oda çektikçe geliyor ağzı açık değil ama allahıma binlerce şükür çok işime yarıyor inş. bütün bebişlere iyi gelirde problem yaşamazlar onlara bir oluyorsa bize on oluyor çünkü

merhaba kızlar biz az önce hst den geldik kızımın aşısını yaptırdık kilosu 3.300 olmuş 15 günde yarım kilo almış kızım yüzündeki sivilceler isilikmiş dr mustela nın şampuanını ve kremini verdi.ama bunlardan daha önemli bi sorunumuz var bugün akciğeri için kontolümüz varda ben gayet rahattım dogdugunda bişi çıkmadı ya yine temiz çıkar diodum ama malesef akciğerinde bu kez kist çıktı pazartesi doç dr. gelecek tomografi çekecekler sonucuna göre değerlendircekler. bu yüzden moralim çok bozuk kızlar nolu dua edin bize tomografide ciddi bişi çıkmasın

elif canımm yaa geçmiş olsunn..inş ciddi bişey çıkmaz üzülmee olumlu düşün...öpüyorum pamuk şekerini...

aylincim canım sizede geçmiş olsun...

cnm annelerim nasılsınız,hepinizi çok özlüyorum sık giremiyorum malum ev hali ama hep aklımdasınız inanın..
ELİFCİM dediğin gibi elvinde omuzumda uyuyo gaz çıkarsın çıkarmasın koala gibi walla :) huyları değişiyor gün geçtikçe hepsinin :)cnm maşallah ebrar'a ne güsel kilo almış.akciğerinde kist çıkmasına üzüldüm umarım gene küçük bir tedavi yada ilaçla yok ederler kisti cnm benim.dualarım sizinle
TUBACIM içmediğim şey kalmadı cnm gene de sütüm az,şimdi üzüntüden iyice azaldı.derdim elvin'in tombik olması deil ki öle maşallah sadece sütümü emsin sütüm kesilmesin derdim o dediğin minik sivilcelerden elvinde de oluyo cnm endişelenme kendi kendine geçiyo
CYILDIZcım bize de dr onu verdi.önceki verdikleri işe yaramadı.bu şurup daha iyi al bence cnm,elvinin gaz sancıları var ama eskiye göre azaldı cnm
HAVVACIM hiç sorun deil cnmcım hepimizin durumu aynı :) kardeşim ısmarlamış o cdden ınternette,gelir 1-2 güne kadar diye yazıyordum geldi cd.koyduk hemen şimdi onu dinletiyorum laptopta.bakalım faydası olacak mı?dediğin gibi veletler 40ından sonra huy değiştiriyor,sağlıklı olsunlar da
DELİKIZ cnm pebanten merhem ile merhemi karıştırıp sür pişiğine.benim kızımında bu hafta çok kötü pişik oldu ilk defa sana dediğimi sürüyorum,biri iyileştirirken diğeri acısını hafifletiyor cnm.geçmiş olsun kuzuna...
ZEYNEPCİM çok doğru sölemişsin annelik zor ama herşeye değer cnm walla :) rüya'yı kokla benim için
NURCANCIM cnm eren'e bakarken kendine de bak biraz kuzum amma kilo vermişsin.sanırım bi dobiş kalan benim :) eren'imi öpüyorum annesi kocaman ve geçmiş olsun elvin'de gazlı ya çok iyi anlıyorum seni
ELFİDACIM cnm benim bi görüşemedik seninle,aklımdasın hep,yolum oralara düşse direk sana gelicem haberin olsun :) sab bize faydası olmadı.nurse harvey kullanmaya başladık,o biraz iyi geldi.ben de ece'yi kokluyorum cnm
SEHERCİM cnm benim maşaallah kuzularına,dediğin gibi sanki dün hamileydikte sıkıntılarımızı ağrılarımızı konuşuyorduk ne çabuk geçiyor yaa..yakın zamanda ay emekledi,ay ilk dişi çıktı,ay yürüdü,anne baba vs..dedi dicez kızlar birbirimize :)hayırlısı ile..
LİLİTHU cnm korkma göbek düşünce hemen normal göbek halini almıyor.zamanla oluyor cnm,endişelenme :)ama göbek düştükten sonra da bir süre alkollü gazlı bezle hafifçe her altını açışında sil cnm
AYLİNCİM hepimiz miniklerimizin gaz sorunu ve kaka yapamaması ile uğraşıyoruz.hepsi aynı şeyi çekiyo yavrularım.benim dr da 3-6 ay arası geçer dedi.inş 6 ayı bulmaz. rezene için günde 100 ml verebilirsin doktoru da elvinin öle söledi.ben hergün veriyorum,çokta seviyor. ben aktardan normal rezene aldım onu kaynattığım suya koyuyp bekletip süzüp biberonla veriyorum cnm.hepsini bir anda verme,gün içine dağıt hem değişik tat hoşlarına da gidiyor cnm.geçmiş olsun kaan'ıma cnm.bildidğim kadarıyla çoğu erkek bebekte oluyor ve kendiliğinden düzeliyor.inş kaan'ımında düzelir annesi.
ÖZGEcim cnm facete beril'in resimlerine baktım oy maşallah annesi o ne güsel bi şi Allah'ım nazarlardan saklasın,yerim ben onuuuu...

maşallah nihancım ne güzel herkese bişiler yazmışsın..... dediğin çok dogru ebrarda aynı kuala gibi az önce bi yarım saat kolumda uyudu yatırınca hemen uyandı kiloları artınca netcez bilmiom inş o zaman kadar bu huylarını değiştirirler yoksa bizm omuzlarda hal kalmayacak.. rezene çaynı bizzim dr da vermişti bana 1 çay bardağı hazırla dedi o sırada ebrar durmayınca pek dinleyememiştim ne kada verecegimi bilmediğim için akşamları 7-8 çay kaşıgı veriodum gerisini ben içiyodum bugün sordum o 1 çay bardagını gün içersinda ara ara içir dedi bundan sonra öle yapcaz artık.. elvini kokla benim için inş o kötü gazlar bi an önce uçar gider kuzucun da sende rahat edersiniz....

elvincim evet canım ... düne kadar hamileliktren bahsederdik.. şimdii bebekelrimzin durumlarından:) bu arada sana hep diyodum kompostu iç die :))) anam hergün günde 5 kiloluk tencerede kayanatıyorum benim evdeki oglanın agzı habire havada aranıyo :)))) doyuramıyorum valla:)) mama takviyesi var yanii.. öteki yavruma saten günde 3 ögünlük sagıyorum orda bırakıyorum okadarda yesem içsem yetmiyomuş :)))
aylinciigm benimde ufak yavrumun testisinin biri yukarda bakalım nolcak zamanla aşagı iner diyolar ama inmesse sanırım ameliyatla düzeltilicek ama sorun olmuyomuş pek ameliyat oluncada...
Elifciigm canım inş. yigenimizin sonuçları temzi çıkar canım inş. allahım herşeyi yoluna koyar llahım minik kuşumuza acil şifalar versin valla öle bi atttı9mkii allahım kimseyi evladıyla imtihan etmesin.. amin... çok zormuş çook...

bu arada elvincigim yazmışım ahhh ahh :))) kafa gitti valla nihancıgım kusura bakma yigenimizin adını andık :))) yaa bide öteki kuşumuda alsam...hepinzii öptüm ksılarr..

bu arada elvincigim yazmışım ahhh ahh :))) kafa gitti valla nihancıgım kusura bakma yigenimizin adını andık :))) yaa bide öteki kuşumuda alsam...hepinzii öptüm ksılarr..

cnm benim sen bana dedin ama ben dinlemedim walla,evdeki üzüntülerde iyice götürdü sütümü.damla damla geliyo bazen gelmiyo gene de elvin'im kuşum meme istiyo veriyorum çekince belki gelir diye
senin kuzunda inşallah yakında evde olacak tatlım benim.nasıl durumu iyi mi?

canım geçmiş olsun.umarım pazartesi iyi haberlerle bize merhaba dersin.bol bol dua edecegim.

elvincim canım dikkat et kendine.biliyorum üzülme desem de üzüleceksin ama bak sütün de etkilenmiş.dediğin şurup nurse harveys değil mi?aldım ben onu 3 gün oldu kullanmaya başlayalı ama yine de çok sancıları var.sabahlara kadar ıkınıyor kıpkırmızı oluyor?ben de ağlıyorum.bu gün yine doktora götürecegim sırf bu yüzden.bu kadar zorlanması normal mi bilemedim.çok moralim bozuluyor((((

nihancıgım canım .. hastane ev derken baya koptum her şeyden çocugumu düşünmekten .. benimd e sütüm pek yetmio .. am bişiler yapıp içmeye çalişiyorum.. canım hayırdr nedne noldu bu üzüntü pek bakamadıgım için forma bilmiyorum canım kusura bakma .. ama nolur moralini yüksek tutmaya çalişl inş. süütn gelir..hem sütümyok demicekmişinde kendi kendine daha çok gidermiş bırak minik yigenimiz emsin annesi belki gelir oo çektikçe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…