2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

CYILDIZ çok geçmiş olsun canım inş.bişe çıkmaz allahım esirgesin korusun evladını.SEHERB CANIM SABRET AZ KALDI BEBEGİNE KAVUŞACAKSIN ALLAHIN İZNİYLE ALLAH SAGLIK VERSİN CANIM nihancım üzülme canım.benim hiç sorunum üzelecek bişeyim yok ama yinede bi kesiliyo sütüm bi geli,yo bende anlamadım yakendimi kötü hissediyorum bu seferde nasıl anneyim diye bi yandanda kendimi teselli etmeye çalışıyorum çok zormuş bu süt işi ne duysam yiyorum içiyorum ama nafile allahım hepimize bol süt versin canlarım.BU ARADA 26 YI BUGÜN DEVİRDİM KIZLAR 27 DEN GÜN ALDIM 30 A AZ KALDI HEP 30 YAŞINI MERAK EDİYORUMDA NASIL OLCAM DİYE ONDAN HİHİHİİİİİİİİ:lepi::dance:

canım nice senelere inş. eşinle evladınla :)) evet 30 yaş kadının en güsel oldugu yaşmış öle diolar :)) daha olmadım ama inş. canım bebegimi kucagıma ve ben gibi bekleyenlerde kucaklarına alırlar yavrularını ... çok zormuş valla..

slm canlar nasılsınız bakalım biz gazdan muzdaribiz kac gündür allahım ecem aladıkca bende aladım ( bütün kuzuları öptük :)))))))

dogum günün kutlu olsun canim nice senelere.
bende bugün coooook mutluyum, bugün koci$Le 5.evlilik yildönümüz, allahim nazarlardan korusun, agzimizin tadini bozmasin. cümlemizin.. amiiin...
hepinizi ve yavrularinizi öpüyorum kizlar...

slm arkadaşlar yazılanları okumadım birazdan bakıcam. bugün kızım tam 1 aylık oldu ve kontrolümüz vardı . aşısıda yapıldı. benim kızım 2.500 kg doğmuştu 3.700 kg olmuş kalça ultrasonumuzda iyi çıktı. keyfimiz yerinde çok şükür hihoyyyt hepinizi öpüyoruz.a.s.

canım maşallah bebişine:) herşeyin yolunda olması çok güsel allahım bozmas inş:) sen benden bir gün önce dogum etmişssin :)) bende yarın tam bir ay olucak :)

merhaba arkadaşlar bizde de gaz problemi var.misafir geldiğinde ya da biz gittiğimizde uyuyor.ama evdeyken kök söktürüyor..:)gaz için henüz bişey kullanmadım önerileriniz nedir?acaba rezene çayı iyi geliyor mu?sehercim inşallah kuzuna kavuşursun..
ünverecim inşallah bebişinin sağlığı iyi olacak..
hepinizi öpüyorum bol sağlıklı sütünüz olsun..sütünüzle kalın..:)

Son düzenleme:
allah razı olsun canım inş.. canım rezene çayı iyi gelio ben kullanmıştım bide anosonda iyi gelio hem rahatlatıyo hemd e uyutyo :) dene istersen bi:)

kızlar merhaba ıyı pazarlar,
bız de 1 ayı doldurduk kırka dogru gıdıyoruz ama huyyumuz falan cok degıstı sormayın
SEHERcım ınsallah kısa zamanda yavrucun hast. den cıkar da evıne gelır allah yardımcınız olsun
ERTUG dun dogumgununmus nıce yıllara..
arkadaşlar gaz problemımız bızı de cok yoruyor bır de akşamları kolık aglamamız cıktı
ne mama ne meme ne kucak hıcbırsey kar etmıyor
rutın bır ses de bıraz sakınlesıyorlar kolık olunca. bu nedenle elektrık supurgesı calsıtırıyorum kısa bır sure susuyor.:) (ne hale dustuk) ama tabııkı saadece kısa sure yetıyor bıze sonra aglamaya devam
bu kolık aglama ne kadar suruyor bılenınız var mı acaba ? akşamları hıc tadımız tuzumuz kalmadı

kızlar merhaba
gazlr kolikler ağlamalar herkes aynı dertden yakınıyo bi düzelseler hayırlısıyla . çünkü hemşire gaz olayı senden kaynaklanır dedi dikkat ediyorum ama herşey gaz yapıyo sanki ne yeyip içeyim şaşırdım artık. gece 4 den sonra çok zorlanıyoruz bizde sürekli ayaklarını çekiyo ağlıyo zor valla diloşum canım kızımın kolik ağrıları kırkından sonra düzelmişti kolik 6 ayda sürebiliyo ama büyük oğlumun öle olmuştu erkek bebekler daha çok yaşıyo bu sorunu herkesi çok öpüyorum en kısa zaman da koliksiz günler inşallahhh

sagol diloşum allah yardımcımız olsun bebeginede geçmiş olsun bu arada açtıgım süt yogurt olurmu kilitlenmiş isterseniz beslenmeden devam ederim öptüüüm yalnız yorumlara bayıldım çok güldüm

kızlar merhaba
Ece kızımla yaklaşık 50 günlük, uçak yolculuğu yapacağız cuma günü , kulağının rahatsız olmaması için iniş ve kalkışta emzireceğim,
pusetinimi (arabası) , yoksa anakucağımımızı (oto koltuğu) mı alsak alanda vs hangisi daha kullanışlı olacak , ltf. yardım, yurtiçi olacağından , direkt uçağa binsemde, inişte uçak alana yakın duruyor , alana biraz yürümek gerekecek.. ltf beni aydınlatabilirmisiniz ,
bebekli anne babaları keşke öncesinde gözlemlemiş olsaydım

merhaba arkadaşım ablam şehirdışına çıkacağı zaman anakucağını kullanıyor iki çocuğunda öğle yapıyor şimdi kızı yani yeğenim 7 aylık hala kullanıyor ben ablamdan bildiğim için oto koltuğunu tavsiye ediyorum.hayırlı akşamlar.

merhaba canım arkadaşlarım
biz yeni doktordan geldik bugün tomografi çekilecekti hastanenin başhekimide çocuk cerrahı dr başhekimi aradı durumumuzu anlattı dr şuan solunum zorlugu ,öksürük nöbetleri,tıkanma,morarma gibi sıkıntılarımız olmadıgı için şuan kızımda çok küçük oldugu için tomografiyi 3 aylıkken çekelim dedi bu arada kızım kontrol olacak bi sıkıntı yaşarsak o zaman tomografi çekileceğini söyledi . şimdilik içim biraz daha rahat inş.. 3 aya kadar bu sıkıntıları yaşamayız ve o zamana kadar kistide yok olmuş olur...

ünverecim çok geçmiş olsunn canımm. inşllah 3 ay sonrada hiçbirşey yapmaya gerek kalmaz tatlımm bebişin saglıgı her geçen gün iyiye gider inşllah.
agustos annelerimm tabi hergün bebişlerle ugraşmaktan buralara ugrayamaz oluyoruzz inşlah herkes bebekleriyle saglıklıcakla iyisinizdir ve mutlu mesut günler geçiriyorsunuzdur.

güzel dileklerin için çok saol canım allah razı olsun.. canım sen nasılsın uzun zamandır görüşemedik. ozanımız nasıl annesini üzüyomu?

kızlar ben meyva yerken kızımın emziğini meyvaya sürüyorum bugünde üzümün ucunu kesip kızıma biraz suyunu tattırdım ama agzından alınca çok agladı . sizce bu yanlışmı sadece değişik tatlara alışsın istiyorum ama yanlışmı yapıyorum?

güzel dileklerin için çok saol canım allah razı olsun.. canım sen nasılsın uzun zamandır görüşemedik. ozanımız nasıl annesini üzüyomu?

canım pek üzmüyor sagolsun bebişim gündüzleri biraz gögsümden hiç ayrılmıyor birtek problemimiz o.

canım o hepimizde var bebişlerimiz annelerinin kokularını hep yakınlarında olsun istiyorlar. ozana maşallah inş hep böyle devam eder annesini hiç üzmez .. bu arada ben sana benzettim ölemi? çok şeker maşallah mis kokulunu kokla benim için...

selam kizlar nasilsinız bakim..bebişler nasill öpüyorum hepsini minicik ellerindenn

benim oğlumda gece uyuyor gündüz uyumuyor..:ecrin_bebek:
hep benim yanımda olmama onla konuşmamı istiyo.bana karşılıkta veriyoo ben odadan çıkınca ağlıyo kuzum benimmkaydirigubbakcemile3bugün 42 günlüğüz.zaman ne çabuk geçyor:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…