2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

elifcim canım bişeyler tattırmak için henüz erken 3 aydan sonra başla canım çünkü çok küçük annesi hazmedemez çok öptüm herkesi

selam annişlerim nasılsınız bebişlerim nasıl artık iyice alıştıkta yaramazlıkları ile uğraşmaya başladık artık benim busemde artık nerdeyse agulucak şeker şeker sesler çıkartıyor ısırmamak için zor tutuyorum dişlerim kırılcak sıkarken kendimi :) sizin bebişlerinizede bakıyorum ne tatlı hepsi maşallah allahım nazarlardan korusun onları elifçim bende veriyorum canım açıkçası ben dr. pek dinlemiyorum hatta kızım iyi olduğu sürece bi sıkıntı yapmadığı sürece verebilceklerimi veriyorum benim düşüncemde alışması başka tatlara teyzemin oğlu 1 yaşında hiç bişey yediremiyoruz katılıyor verdiğimiz zaman zararı olmucak şeylerden bende tattırıyorum

belki kızacaksınız ama ben dogdugu andan ihtibaren su veriyorum.çünkü doktor böbrekleri zayıf olabilir dedi.oğlum beyaz tenli ve çok hassas dokunulsa kızarıyo hemen dr.dikkat et dedi böbrekleride zayıf olabilir deyince bende su vermeye karar verdim böbrekleri güçlensin diye.bide mama veriyorum agır gelmiyo su verdigim için .bende serçe parmagımı batırıp tattırıyorum kim ne derse desin ben yapıyorum.ayrıca sütü yetersiz olup mama takviyesiyle besleyen anneler 3 aydan sonra ek gıdaya başlayaybilirmiş ben 3 aydan sonra yavaştan başlamayı düşünüyorum en azından meyvelerin sularına benim düşüncem bu arkadaşlar lütfen kızmayın.klava:

kim kizicak canim sonuçta sen ona kötülük yapicak değilsin ve herkesin kendi tercihi isteyen verir isteyen vermez ama bende veriyorum gündüz sütümü veriyorum gece uykusuna yatçaği sirada da mutlaka busede mama istiyor ne verirsem vereyim mamayi almadan gece uykusuna karmiyor ama gündüzde istemiyor çok şükür bende gece önce 2 göğsümü ondan sonra çayini ondan sonra mamasini veriyorum öyle uyutuyorum sonuçta onlar bizim canlarimiz zarar gelmesini kim ister ki

elifciigm bence en iyisini yapıyosun bencede tatır ben oglumda böle yapmıtım tatması bence güzel ilerde yemek yeme alışkanlıgı daha iyi olur ve seçim yapmaz ne versen yer.. senin dedigini bend e yaptım geçende ardaya üzümün suyundan verdim agzına biras tatsın diye hoşuna gitti:))

kızlarr bugün benim dogum günüm :)) ve doktor bana dogum günü hediyemi verdi :)) bebişimi kuvezden çıkardılar artık bugün kucagıma aldım 19 gün sonra beebgimi doya doya emzirdim hep biberonla besliyolardı dokundum kokaldım öptüm ne çok zölemişim bi iki gün içinde inş. bbişi olmassa taburcu olcakmışız.. bebegim 2500 kilo olmuş 2000 kio ile yatırmıştık kuşumu :) hemşirelerde çok seviyolar kuşumu :)) artık onlara zor gelcek :)

Sehercim canım doğum günün kutlu olsun tatlım...evet bundan güzel hediye olmaz hadi gözün aydın yavruna kavuştun..çok sevindim yaa..öp onu bizim için:1hug:

allah razı olsun canım :) çok şükür kavuştuma ma daha ahstaneden çıkmadı bakalım bi iki gün içinde bişi olmassa tburcu olcas inş.. ama artık kucagıma alıcam ve emzircem çocugumu bunada şükür.. :)

kızlar bu arada sezeryan dıgumlarda baya artış olmuş gördünzümü... kıstlama mı ne getircekmişler..

inş canım inş hemen alırsın yavrunu kucağına:dance:a.s.

gözün aydın sehercim çok şükür atlattı inşallah bi daha böle bişey yaşamassınız canım sezeryanlara kısıtlama gelmesi çok ii olur bazıları keyfi yaptırıyo normal doğum gibisi varmı ben 3 . kez sezeryan oldum sayı çoğaldıkça acı artıyo hala tam ayaklanamadım hemen yoruluyorum bi de narkoz aldım tabi bence zorunlu olmadıkca kesinlikle normal doğum yapılmalıı su verme konusuna gelince emzirme hemşiresi mama verilirse su da verilmeli demişti bana ama çok fazla değil kızlar çünkü ne yazıkki o da gaz yapabiliyomuş bebekde ayrıca bağırsak sistemleri fazla gelişmediği için diğer şeyleri tattırmakda gaz yapıyo aklınızda bulunsun

sehercimm ben yazıları biraz geç okudugum için dogumm günün kutlu olsunn canım arkadaşımm. birde gözün aydınn bebişine kavuşmuşsun inşllah en yakın zamanda evede çıkarsınız saglıcakla canım.
arkadşlar bebişlere ne kadarlık olunca birşeyler tattırmaya başladınız.

sehercim canım nice yıllara evlatlarınla ve eşinle.ay çok sevindim okurken gözlerim doldu.öptük canım oğluşumla seni ve bebişlerini tez zamanda da eve çıkarsınız inş.annişler günaydın nasılsınız bebişler nasıl hepinize gazsız günler.bu gün bizim kırkımız çıkıyo maş.ben bir aylık olduktan sonra tattırdım ama suyu doğduğu andan bu yana veriyorum.ertuğ şekerli şeyleri hiç sevmiyo tuzlu şeylere bayılıyo genelde domates suyuna hayırlı günler canlarım.sehercim getirsinler kısıtlama nasıl olsa biz doğurduk :teytey:

sehercim doğum günün kutlu olsun.

bizde pamukçuk isilik gaz kolik derken nasıl günler geçiyor anlamıyoruz. yorgunluk ve uykusuzluk tavan yaptı arkadaşlar.-tatlicadiarzu- kafamçokkarıştıakşam eşim gelsin diye dört gözle bekliyorum ama onda da durmuyoki cimcime. yapışık ikizler gibi olduk kızımla:içelim:kaydirigubbakcemile5bakalım bu tempoya ne kadar dayanıcam. Allah hepimize kolaylık versin.

ÖNCELİKLE BEBEĞİNİ KUCAGINA ALAN ANNELERİN BEBEKLERİNİ ANALI BABALI GÜZEL GÜNLERDE BÜYÜTSÜN DİYORUM
BENDE ALLAH NASİP EDERSE 9 ARALIKTA DOGUMUN GÖRÜNÜYOR SİTEDE MERAK ETTİĞİMİZ BİR KONU VAR BİZE YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİZ
BİRCOGUMUZUN KIZI OLUCAK VE BAYRAM GÜNÜNE DENK GELİYO HEPİMİZDE NORMAL DOGUM İSTİYORUZ EGER NORMAL DOGUM YAPARSAK TAM GÜNÜNDEMİ OLUYO YOKSA DAHA ÖNCEDE DOGUM GERÇEKLEŞİYORMU EGER YORUM YAPARSANIZ COK SEVİNİRİM :Saruboceq:BİRDE BEN 28 HAFTALIK HAMİLEYİM AMA ULTSASONDA KIZIM 10 BÜYÜK CIKIYOR YANİ BEKLENENDEN ÖNCEMİ DOGUM YAPICAM ANLAMINA MI GELİYOR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ BİZLERE

Seherciğim tebrik ederim canım..
Bir bakıyım dedim ağustos Annelerimize artık bebeklerini kucaklarınıza aldınız ne güzel
hepsi Sağlıkla büyüsün inşallah..

Ben 2. kez hamile kaldım,ama ilk doğumdan içimde plesanta parçası kalmış oda bu bebeğimin gelişimini engellemiş maalesef..
Bunuda kaybettim..

Ama iyiyim Allaha şükür,artık bir sene düşünmüyorum..
Hepinizi öpüyorum bebekleriniz sağlıkla büyüsün..

inanmıyorum canım yaa. geçmiş olsun. bunda da bir hayır vardır. Allah sana sağlık versin yine olur bebeğin cnm benim.a.s.

ZEYNEPCİM çok üzüldüm.allah sana ömür versin ki evladın olsun..inşallah güzel haberler vereceksin zamanı gelince..bekliyoruz haberlerini canım.allah hakkımızda hayırlısını versin.kendine iyi bak canım..

canım çom üzüldüm allahım saana sabır versin canım inş. sanada allahım güsel bi yavru verecektir canım .. doktorların ihmalkarlıgından .. çok üzüldüm nedicegimi bilemiyorum şuan .......

kızlarr hepinizden allahım razı olsun allahım inş. kimseyi sevdiginden ayırmas.. hep sevdikleriyle bir ömür boyu birlikte yaşar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…