belki kızacaksınız ama ben dogdugu andan ihtibaren su veriyorum.çünkü doktor böbrekleri zayıf olabilir dedi.oğlum beyaz tenli ve çok hassas dokunulsa kızarıyo hemen dr.dikkat et dedi böbrekleride zayıf olabilir deyince bende su vermeye karar verdim böbrekleri güçlensin diye.bide mama veriyorum agır gelmiyo su verdigim için .bende serçe parmagımı batırıp tattırıyorum kim ne derse desin ben yapıyorum.ayrıca sütü yetersiz olup mama takviyesiyle besleyen anneler 3 aydan sonra ek gıdaya başlayaybilirmiş ben 3 aydan sonra yavaştan başlamayı düşünüyorum en azından meyvelerin sularına benim düşüncem bu arkadaşlar lütfen kızmayın.klava:
allah razı olsun canım :) çok şükür kavuştuma ma daha ahstaneden çıkmadı bakalım bi iki gün içinde bişi olmassa tburcu olcas inş.. ama artık kucagıma alıcam ve emzircem çocugumu bunada şükür.. :)
Seherciğim tebrik ederim canım..
Bir bakıyım dedim ağustos Annelerimize artık bebeklerini kucaklarınıza aldınız ne güzel
hepsi Sağlıkla büyüsün inşallah..
Ben 2. kez hamile kaldım,ama ilk doğumdan içimde plesanta parçası kalmış oda bu bebeğimin gelişimini engellemiş maalesef..
Bunuda kaybettim..
Ama iyiyim Allaha şükür,artık bir sene düşünmüyorum..
Hepinizi öpüyorum bebekleriniz sağlıkla büyüsün..
Seherciğim tebrik ederim canım..
Bir bakıyım dedim ağustos Annelerimize artık bebeklerini kucaklarınıza aldınız ne güzel
hepsi Sağlıkla büyüsün inşallah..
Ben 2. kez hamile kaldım,ama ilk doğumdan içimde plesanta parçası kalmış oda bu bebeğimin gelişimini engellemiş maalesef..
Bunuda kaybettim..
Ama iyiyim Allaha şükür,artık bir sene düşünmüyorum..
Hepinizi öpüyorum bebekleriniz sağlıkla büyüsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?