10 gün mü?iyi ben de deneyim o zaman..nasıl verdin gamzecim ılık mı sıcak mı?biberonla mı kaşıkla mı?ne çok soru oldu..:)))
evet herkes bebişinin derdinde.iş güç çok ve fırsat yok..
canan,aylin,havva,sanem,elfida,kezban kızlarrrr nerelerdesiniz?
ben de fırsat bulunca bakmaya çalışıyorum.çok öptüm herkesi ve miniklerini...
bu arada sehercim doğum günün kutlu olsun geç oldu ama,ufaklıkta eve dönmüş gözün aydın öp afacanları
özgecim ilaç ve rezene verebilirsin canım elvininde 15.gün başlamıştı verdik sorun olmuyor.öpüyorum berilimi
zeynep'cim üzüldüm bebeğini kaybettiğine,inş gene istediğin zamanda hamile haberini alırız canım,tüm güzellikler seninle olsun...
şimdilik çıkıyorum kızlar kendinize hepiniz iyi bakın.
aslı'cım memeleketteymişsin öpüyorum ege'yi anneninde ellerinden öperim
iyi geceler herkese
gamze,nurcan,sanem,kezban,serpil,elfida ve daha isimlerini sayamadığım hepiniz ( çok duygu yüklüyüm nolur kusura bakmayın,sıkmıyorum inş sizleri) sizleri de çok öptüm
canlarım ben geldim elifcim saolsun haber vermiş.canım benim saol aradığın için sesini duymak moral oldu.ebrar'ımı öp benim için. annemin sonuçları iyi gelmedi kızlarkaraciğerdeydi kanser başka yerde de çıktı ve yeni çıkan yerde hızlı ilerliyor.günlerdir annem görmeden ağlıyorum kemoterapi işe yaramamış.evelsi gün gittiler dr'a sonuçlarla dr tekrar kemoterapi demiş ama yararı olacağı düşünülmüyor. Allahtan ümit kesilmez demiş kemoterapi yararsa 1-2 sene yaramazsa ay ... içim yanıyo,ciğerimi söküyorlar sanki.annem gözümüzün önünde eriyo..artık hiçbir şey yiyemez oldu,yediğini çıkarıyor. ağrıları dayanılmaz.ilaçlar işe yaramıyo.hergün ağrı kesici iğne oluyo,iğnenin etkisi geçince gene ağrılarla kıvranıyo.yürürken yanında mutlaka biri oluyo dengesini kaybedip düşmesin diye elvin doğduktan 1 ay sonra birden kötülemeye başladı sizleri de üzüyorum kusura bakmayın..ama nolur annelerinizle mümkün olduğunca çok vakit geçirin,onlara ters laf etmeyin surat asmayın..ben bugüne kadar küçüklükten beri ne kadar üzdüysem şimdi o kadar pişmanım ki bunları yazarken de ağlıyorum..bizlerde artık anneyiz..annelerinizi ilk gördüğünüzde öpün yada uzaktalarsa arayın hep..hepinizi ve yeğenlerimi öpüyorum..gene gelmeye çalışıtım.elvin kolik olmuş,pamukçuğu iyileşti,sağlığı yerinde merak etmeyin.hepini görmesende seviyorum...tekrar üzdüğüm için özür dilerim(dün gece değişiklik olsun diye kayınvalidemdeydik,bugün eve geri geldim çok uzaklaşmak istemiyorum)
canlarım ben geldim elifcim saolsun haber vermiş.canım benim saol aradığın için sesini duymak moral oldu.ebrar'ımı öp benim için. annemin sonuçları iyi gelmedi kızlarkaraciğerdeydi kanser başka yerde de çıktı ve yeni çıkan yerde hızlı ilerliyor.günlerdir annem görmeden ağlıyorum kemoterapi işe yaramamış.evelsi gün gittiler dr'a sonuçlarla dr tekrar kemoterapi demiş ama yararı olacağı düşünülmüyor. Allahtan ümit kesilmez demiş kemoterapi yararsa 1-2 sene yaramazsa ay ... içim yanıyo,ciğerimi söküyorlar sanki.annem gözümüzün önünde eriyo..artık hiçbir şey yiyemez oldu,yediğini çıkarıyor. ağrıları dayanılmaz.ilaçlar işe yaramıyo.hergün ağrı kesici iğne oluyo,iğnenin etkisi geçince gene ağrılarla kıvranıyo.yürürken yanında mutlaka biri oluyo dengesini kaybedip düşmesin diye elvin doğduktan 1 ay sonra birden kötülemeye başladı sizleri de üzüyorum kusura bakmayın..ama nolur annelerinizle mümkün olduğunca çok vakit geçirin,onlara ters laf etmeyin surat asmayın..ben bugüne kadar küçüklükten beri ne kadar üzdüysem şimdi o kadar pişmanım ki bunları yazarken de ağlıyorum..bizlerde artık anneyiz..annelerinizi ilk gördüğünüzde öpün yada uzaktalarsa arayın hep..hepinizi ve yeğenlerimi öpüyorum..gene gelmeye çalışıtım.elvin kolik olmuş,pamukçuğu iyileşti,sağlığı yerinde merak etmeyin.hepini görmesende seviyorum...tekrar üzdüğüm için özür dilerim(dün gece değişiklik olsun diye kayınvalidemdeydik,bugün eve geri geldim çok uzaklaşmak istemiyorum)
iyi geceler arkadaşlarr inşllah herkes iyidir. bizde ogluşumuzla 20 kırkımız çıktı ve annemle memlekete geldim bir aya yakın burda kalacgım şimdi kız kardeşimdeyiz o yüzden rahat yazabiliyorum.
özgecim ve gamzecim ben dün ve bugün rezene çayından verdim ama çok az verdim bir zararı olmaz degilmi.
herkese iyi geceler hepinizi çook çook öpüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?