2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aa sehercim bu arada hem doğum günün kutlu olsun hem de canım allahımıza şükür küvezden çıkmış yavrun.inşallah darısı hastaneden çıkışına..:))canım sana da geçmiş olsun.kucağına almak için çok beklemiştin inan okuduğumda zaten duygusalım okudukça ağladım.ama mutluluktan...:))

canım çok sagolun hepiniz çok iyisiniz.. allahım kimseye yaşatmasın böloesi bir durumu ...çok şükür kuvesden çıktı emziriyorum ama hala taburcu vermediler ona canım sıkılıyoo uzattıkça uzatıyolar bir hafta daha gözlem için tutarız dediler bugün canımı sıktılar iyice...

sehercim doğum günün kutlu olsun canım bebeğine de en kısa zamanda evine alırsın inş. sağlıkla barzeycim seninki de kısmet değilmiş canım ümidini yitirme hiç bi zaman allahım gönlünüze göre sağlıklı evlat versin gene halimize şükür etmek lazım belki daha kötü olucaktı böyle oldu öyle düşünelim zor allahım sabır versin inş.

merhaba kızlar bugün kimsede ses yok..eşim izin aldı evde ve ben bugün rahat ettim.şimdi de beril ve eşim uyuyor ben de kendime biraz zaman ayırdım.:))saç baş bir alem zaten..insan hiç bişeye zaman ayıramıyormuş.ama neyse ki eşim var yanımda.:))gaz problemimiz başladı zinco kullanmaya başladım ama pek anlamadım iyi geldi mi gelmedi mi?hala kıvranıyor bizimki.birkaç gün sonra da sub simplex gelecek.bakalım o nasıl gelecek.daha kırkımız çıkmadı rezeneyi bir aydan önce kullanma dediler.. düne kadar bişey vermemiştim.dün zinco verdim..bakalım neler olacak..hepiniz iyisiniz umarım.
kezbancımdan ses yok yavrum iki bebekle hiç bakamaz oldu..allah kolaylık versin..zormuş evlat sahibi olmak ki daha yeni başladık en kolay günleriymiş bunlar herkes öyle diyor..:))

Evet özgecim foruma kimse bakamaz oldu yeğenlerimiz birakmiyorlar annelerini herhalde bende arada bakiyorum kimsecikleri yok cnm sikiliyor artik ben rezeneyi 10 günden sonra başladim canim allahima binlerce şükürler olsun ki gaz problemi yaşamadim

arkadaşlar bide ben canan arkadaşimizi merak ediyorum oda çok uzun zamandir yok teli de yok bende umarim sağlikli bi şekilde doğum yapmiştir

kezbanciğimda evet aklima gelmiyor değil sesi soluğu çikmiyor

iyi geceler arkadaşlarr inşllah herkes iyidir. bizde ogluşumuzla 20 kırkımız çıktı ve annemle memlekete geldim bir aya yakın burda kalacgım şimdi kız kardeşimdeyiz o yüzden rahat yazabiliyorum.
özgecim ve gamzecim ben dün ve bugün rezene çayından verdim ama çok az verdim bir zararı olmaz degilmi.
herkese iyi geceler hepinizi çook çook öpüyoruz.

10 gün mü?iyi ben de deneyim o zaman..nasıl verdin gamzecim ılık mı sıcak mı?biberonla mı kaşıkla mı?ne çok soru oldu..:)))
evet herkes bebişinin derdinde.iş güç çok ve fırsat yok..
canan,aylin,havva,sanem,elfida,kezban kızlarrrr nerelerdesiniz?
ben de fırsat bulunca bakmaya çalışıyorum.çok öptüm herkesi ve miniklerini...

ahhh özgecim bende fırsat bulamayanlardanım siteye fazla bakamıyorum kaancığımla uğraşmaktan yavrumun gaz problemleriyle ilgileniyorum hepimizde aynı problem var ben nurse harveys kullanıyorum ayrıca milupanın rezene çayına başladım oda ii geldi gibi bakalım zaten 3 aydan sonra geçermiş dr.um öyle demişti inşşş.az kaldı sabredicez öpüyorum sizleri

herkese ii akşamlar bugün bağlantı yavaştı bi türlü forumu açamadım. bugün nihanla konuştum herkese çok slm var annesinin sonuçları pek ii çıkmamış o yüzden nihanın morali çok bozuktu biraz kafasını dağıtmak için kayınvaldesine geçmişler bu yüzden forumada giremiyo.bu arada güzel haber geçen gün elvinimize kalça ultrasonu çektirmişler sonuçları gayet iyiymiş veee elvin tam 5.500 kg olmuş

canlarım ben geldim elifcim saolsun haber vermiş.canım benim saol aradığın için sesini duymak moral oldu.ebrar'ımı öp benim için. annemin sonuçları iyi gelmedi kızlar karaciğerdeydi kanser başka yerde de çıktı ve yeni çıkan yerde hızlı ilerliyor.günlerdir annem görmeden ağlıyorum kemoterapi işe yaramamış.evelsi gün gittiler dr'a sonuçlarla dr tekrar kemoterapi demiş ama yararı olacağı düşünülmüyor. Allahtan ümit kesilmez demiş kemoterapi yararsa 1-2 sene yaramazsa ay ... içim yanıyo,ciğerimi söküyorlar sanki.annem gözümüzün önünde eriyo..artık hiçbir şey yiyemez oldu,yediğini çıkarıyor. ağrıları dayanılmaz.ilaçlar işe yaramıyo.hergün ağrı kesici iğne oluyo,iğnenin etkisi geçince gene ağrılarla kıvranıyo.yürürken yanında mutlaka biri oluyo dengesini kaybedip düşmesin diye elvin doğduktan 1 ay sonra birden kötülemeye başladı sizleri de üzüyorum kusura bakmayın..ama nolur annelerinizle mümkün olduğunca çok vakit geçirin,onlara ters laf etmeyin surat asmayın..ben bugüne kadar küçüklükten beri ne kadar üzdüysem şimdi o kadar pişmanım ki bunları yazarken de ağlıyorum..bizlerde artık anneyiz..annelerinizi ilk gördüğünüzde öpün yada uzaktalarsa arayın hep..hepinizi ve yeğenlerimi öpüyorum..gene gelmeye çalışıtım.elvin kolik olmuş,pamukçuğu iyileşti,sağlığı yerinde merak etmeyin.hepini görmesende seviyorum...tekrar üzdüğüm için özür dilerim(dün gece değişiklik olsun diye kayınvalidemdeydik,bugün eve geri geldim çok uzaklaşmak istemiyorum)

bu arada sehercim doğum günün kutlu olsun geç oldu ama,ufaklıkta eve dönmüş gözün aydın öp afacanları
özgecim ilaç ve rezene verebilirsin canım elvininde 15.gün başlamıştı verdik sorun olmuyor.öpüyorum berilimi
zeynep'cim üzüldüm bebeğini kaybettiğine,inş gene istediğin zamanda hamile haberini alırız canım,tüm güzellikler seninle olsun...
şimdilik çıkıyorum kızlar kendinize hepiniz iyi bakın.
aslı'cım memeleketteymişsin öpüyorum ege'yi anneninde ellerinden öperim
iyi geceler herkese
gamze,nurcan,sanem,kezban,serpil,elfida ve daha isimlerini sayamadığım hepiniz ( çok duygu yüklüyüm nolur kusura bakmayın,sıkmıyorum inş sizleri) sizleri de çok öptüm

nihancımm çokk geçmiş olsun Allah sabır kuvvet versin güzel arkadaşım,inşllah tedaviler işe yarar güzel arkadaşım. anneler bambaşka Allah ayırmasın kimseyi güzelim. sen kendinede dikkat et canımcım. maşallah Elvinimize ne kadar güzel kilo almışş annemiz güzel bakıyor tabii. canımm Elvini uzun uzun kokla benim için canım senide çook çok öpüyorum dualarımız sizinle güzel arkadaşım. Şeniz

nihancımm canımm yaa çok üzüldümm Allah şifa versin.seni anlıyorumm artık bizde anne olduk..annelerimizin kıymetini daha çok anlıyoruz Allah yardımcınız olsun cnmm...öpüyorumm sizi..

nihancım canımmmmm allah sağlık versin..çok geçmiş olsun.annein morale çok ihtiyacı var hep elvinin güzellikleriyle doldur günlerini.bebişler stress opu gibi insanı resmen başka bir dünyaya götürüyor..kıyamam ben sana sen de çok yıpratma kendini artık sen de annesin..elvinin de sana ihtiyacı var..bence de allahtan ümit kesilmez kimse ömür biçemez.annen inşallah tedaviye cevap verecek..elvinin kilosuna maşallah sağlığına da:))benden kalça röntgeni istedi çocuk doktoru senden ultrason mu istendi?valla inşallah bizimkinde de problem çıkmaz.allah herkese sağlık versin..
bol sağlıklı sütünüz olsun..kendinize iyi bakın..herkesi öpüyorum.bebişleri kokluyorum...

nihancım canım dualarım sizinle inş. anneciğin bu sefer kemoterapiye cevap verecek güzel düşünün canım annenin en çok ihtiyacı olan şey moral buda sizin sayenizde olacak . biliorum zor ama anneciğin için ... canım sende kendine dikkat et biliosun sende artık bi annesin ve elvinin sana ihtiyacı var kendini çok üzüp de sütünün azalmasına izin verme.. elvinide kokla benim için..

nihancım çok geçmiş olsun canım benim.allahım şifa versin annecine hayatım.hayat böyle işte güzelim acı tatlı bi arada yaşamaya çalışıyoruz allahım saglıklı uzun ömür versin annene.maş.elvinime öpüyorum seni ve elvinimi.HAYIRLI günler sizlerede arkadaşlarım.bebişlerimiz nasıllar bizde bide kaka sorunu başladı yapana kadar bende bitiyorum domates oluyo canım oğlum.hepinizi öpüyorum Şeniz

canım geçmiş olsun.allah büyük sakın ümidini kaybetme.

canım ... nihancıgım canım ark.. allahım annene acil şiflar versin.. inş.. allahım onu saglıgına kuvuşturur... rabbim annenin yar ve yardımcısı olsun canım... üzme dicem kendini ama nafile allah yardımcın olsun canım çokk üzüldüm... rabbim şu güzel mübarek ay içinde inş.. size yardımcı olur canım .. inşş.... aminnnn...

Selam kizlar hepiniz iyisinizdir inş.
özgecim evet 10 günlükken verdim yeni doğan biberonu kullaniyorum cnm onunla verdim hala da veriyorum bazen veremediğimde sikintisi hemen başliyor

nihancim allahim şifa versin canim umarim herşey çok güzel olur böyle kötü düşüncelerden kurtulursunuz bir an önce iyi düşün iyi olsun canim bizlerde dua edicez anneciğimize allahim kimseyi annesiz birakmasin 50 yaşimiza da gelsek onlara muhtaciz allahim hepsine şifa versin acilarini göstermesin

canım bir zararı olmuyor bana doktor 100 ml ye kadar verebilirsin dedi.ben de günde 25ml şeklinde veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…