2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nıhancım annen ıcın cok uzuldum allah tez zamanda şifa versın ınşallah
gercı soylemesı kolay ama sen yıne de kendını uzmemeye calıs elvın e sut lazım annesı
allah sabır versın
dıger arkadaşlar herkeslere ıyı haftasonları dılıyorum yavrularınızla

sevgılı anneler bır konuda fıkır almak ıstıyorum
aranızda hem emzıırp hem mama verenler var. gunde kac defa mama verıyorsunuz acaba? ve ne kullanıyorsunuz.
acaba mama gaz a veya sındırım zorluguna sebep oluyor mu
ben hem emzırıyorum hem mama verıyorum
mamayı gunde 3 ogun seklınde verıyorum . her 2 saat de de emzırıyorum
artık gecelerı de mama vermek zorunda kalıyorum yoksa emzırerek uykuya dalamıyor ve en az 3 saat uyutmuyor benı kıızm.

canım arkadaşlarım soruma gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.o zaman rezene verebilirim.herkes yoğun gördüğüm kadarıyla..bir anda soğudu hava arkadaşlar bugün berille dışarı çıkmak zorunda kaldık valla üşütecek sandım..çok güzel örttüm üstünü ama yine de endişelendim.üşütünce aklınızda bulunsun bebeklerin kakasının rengi yeşile dönermiş..anlamamız için bir ayrıntı..
hepinizi çok öptüm hepimize allah kolaylık versin.:)))bol sağlıklı süt versin hepimize...görüşmek üzere..

günaydın kızlar mutlu günler hepinize bebişlerinizle.DİLOŞUM canım ben preaptamille başladım 2 kutu kullandım ama ertuğ pek sevmedi onu yarısını içiyodu yarısını döküyodum.bebelac ın mamasını aldım denemek için onu çok sevdi hem fiyatıda uygun aptamile göre.rahat uyuması içinde humanın iyigeceler çayını aldım maş.rahatım çok işe yarıyo herkese tavsiye ederim bu arada ama sadece geceleri veriyorum.mama gazda yaparmış dışkısınıda zor yaptrırmış.ben onun için de çay kullanıyorum ama yurt dışından geldi almanca olduğu için içerigini bilmiyorum.çok güzel bi çay gazını rahatlıkla çıkarttırıyo kakada zorlanıyoruz bizde öptüm canım seni ve bebişini tüm anne ve bebişleride:dance:

herkese günaydınlrrrr
hazır kızım uyuyoken bende kalkayım işlerimi yapayım dedim ama çok uykum varr bizim cadı gece yatmak bilmio sabahta kalkmak bilmio deli oluyorum gündüzleri uyuyo gece bizi ayaga dikio 2 gündürde eşim grip oldu ayrı yatıyoruz grip geçmesin die kızımlada ilgilenemio herşey bana kaldı .. bugün bizim 40 mız doluyo birazdan annem gelecek bizi kırklayacak akşamada kız kardeşime kırk uçurmaya gideceğiz.. 40 gündür çook bunalmıştım doktor dışında bi yere çıkarmıolardı beni dün artık isyan ettimm eşimde dayanamadı alışverişe götürdü bizi kızıma bayramlık alalım dedik ama hoşuma giden bişi bulamadım çok şirin kilotlu çoraplar buldum onlardan aldım kızım daha çok küçük oldugu için ne ona göre çorap nede kıyafet bulabiyorum hala 58 beden giyiyo bakalım haftaya anneme gidicem bide ordaki mağzalara bakarım.
ertuğcum benim dogumdan sonra kızımı başka hast. ye götürmüşlerdi kontrol için benim yanıma gelene kadar eşime preaptamil aldırmışlar ondan vermişler kızım ilk 15 gün kilo almayınca bende doktora sordum geceleri verebilirsin dedi ama kızım pek sevmedi yerken bi heyecanla yiyo ama 5 dk geçmeden hepsini kusuyodu bende baktım olacak gibi deil midesinde bişi kalmıo bıraktım. bu arada kuzenimde ondan veriodu oda aynı hepsini kusuyomuş .. ii geceler çayından bende almayı düşünüyorum nasıl kullanıyosun nekadar veriosun?

canım üzerinde yazıyo kaynamış soğumuş suya yani 100 ml suya tepeleme 1 tatlı kaşıgı diyo.ama ben sadece gece içirdigim için 50 ml yarım tatlı kaşığı veriyorum canım.akşam 11 den sonra vermeye başlıyorum memeden önce hemen çayı veriyorum biraz içtikten sonra memeyi veriyorum daha sonra tekrar çaydan içiriyorum.çok rahat edersin bir dene öptüüm canım seni ve bebğini hayırlı kırklar

canlarım hepinize desteğiniz için teşekkür ederim,yazılarınızı okurken ağladım,zaten artık ne zaman ağlıyorum belli olmuyor en ufak bişi de gözlerim doluyor.yarın göztepe medical park onkolojiye gidecekler.başka doktorla da görüşmek iyi olur diye düşünüyoruz.inşallah dediğiniz gibi olur
benim sütüm bitti sayılır,üzüntüden sanırım ben iyice mamaya döndüm.dr verdi gaz yapmasın diye milupa comformil 1.eğer gaz sorununuz varsa bu mamayı doktorunuza sorarak deneyin kızlar. bir de özgecim daha önce sana yazmıştım günde 100ml ye kadar rezene içiriyorum hatta uyuması kolay olsun diye anason ile karıştırıyorum,bayılarak içiyor elvin.şimdi mıkmıklanıyo sanırım uyanmak üzere..hepiniz de iyisinizdir inşallah salak gibi sizlere sormuyorum,kusura bakmayın kafam bi garip
elif'cim 40nız hayırlı olsun kuşum ebrar'ım bak şimdi birden nasıl büyücek annesi..öpüyorum sizi

slm herkese bizim kırkımız çıktı ama hala kanamam damla damla da olsa devam ediyor sizlerde durumlar nasıl arkadaşlar....

nihan canım çok geçmiş olsun inşallah kemoterapi işeyarar annende torunu
nun düğününe kadar sizinle olur

nihancım öncelikle geçmiş olsun allah şifasını versin canım annnenin.dua et benimde dualarım sizinle olacak.ne zamandır giremedim bende foruma çok gelenim gidenim oldu birde kızım uyumuyo gündüzleri o yüzden yeni gördüm tekrar çok geçmiş olsun

sl arkadaşlar.. nihancıgım inş. bölesii hakınızda hayırlıs olur canım .. inş. annen iyileşir canım inanki dündne beri hep aklım sende allah yardımcın olsun kuşum... yigenimizi öp annesi bziim yerimize...

nihancım geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin. annen elvinle senin hep yanınızda olsun.

çok geçmiş olsun arkadaşım...inşlhh en kısa sürede annen sağlığına kavuşur..morelini yüksek tut canımm.elvinide düşün.seni ve güzel kızını çok öpüyorum

nihancım yeni gördüm canım çok üzüldüm allah anneciğine acil şifalar versin inşş.elvinciğimi öpüyorum canım üzme kendini lütfen bebişini düşünmek zorundasına.s.

yaa kızlar havva birkaç gündür msn de yok merak ettim forumada girmiyo galiba haberi olan varmı?

ertuğcum gunaydın cnm
ıyı geceler cayı ben de gordum ama uzerınde 2 ay sonrası yazıyor dıye almadım gercekten ıse yarıyor ıse alayım o zaman
bır de bu yurtdısından getırtıgın cayın adını azar mısın bana ltf. bıızmkı gunde 10 defa kaka yaapardı sımdı 1 defaya dustu . esım suanda almanya da ben degetırtebılırım o caydan..
bır de kakada zorlanıyoruz demısısn ya .. yapınca yıne de sulumu yapıyor bebısın?

diloşum canım evet artık ertuğda bir defa evet sulu yapıyo ben mamada veriyorum ondan zorlanıyo olabilir bacaklarından tutup karnına doğru itiyorum bu masaj çok iyi geliyo.canım iyi geceler cayı .1 ci haftadan ihtibaren veriliyo üzerindede yazıyo yanlış görmüşün sen.sadece gece veriyorum akşam 11 den sonra veriyorum üzerinde yazan tarifin yarısını yapıyorum sadece gece verdiğim için bu aralar huysuzlaaanırsa gündüzde içiriyorum canım ben.çok memnunum çok şükür.canım gaz çayının adı hipp altında baby fenchel tee bu yazının altında ohne kristallzucker bunlar yazıyo canım hipp renkli yazıyo h.pembe i.mavi p.turuncu p.mor inş.bulursunuz canım bide numara olarak ab 1.woche yazıyo canım www.hipp.de bu adresten gir bak yazdığım çaya hahverengi kavonoz sarı kapaklı üzerinde biberon ve sarı çiçek resmi var çiçeklerin içinde mild bekömmlich yazıyo http://www.hipp.de/index.php?id=139&detail=88&alter_id=10ı kopyalaya bilmişimdr herhalde bu adrestan bak öptüm seni ve bebişini canım

canım alttaki adreste çıkan çay ok canım açılamz belki adres diye o kadar uzun anlattım ama açılıyo öptüm.NİHANCIM ALLAHIM saglık versin annecine canım benim inan sen yazdıkça benim içim parçalanıyo insan anne olunca daha farklı bakıyomuş hayata ve çevredekilere zaten duygusaldım dahada oldum.haberde izmirde ölen bebekleri izledim nasıl agladım kızlar anlatamam allahım kimseye acı yaşatmasın yaşatırsada daglar kadar sabırını versin amin.hepinizi ve bebişlerinizi öptüm hayırlı günler canım arkadaşlarım İYİKİ VARSINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:1hug:

Selam canlarımm bayadır yazamıyorum buraya benim oğlan çok yaramaz oldu gündüzleri uyumuyor..gece uykusu çok güzel...artık büyüyolarr..inş iyisinizdir hepiniz..dağıldık hepimiz hamişken hep burdaydık..kuzular artık oyalıyor..hepinizi ve mis kokulu bebişlerinizi öpüyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…