canlarım ben geldim elifcim saolsun haber vermiş.canım benim saol aradığın için sesini duymak moral oldu.ebrar'ımı öp benim için. annemin sonuçları iyi gelmedi kızlarkaraciğerdeydi kanser başka yerde de çıktı ve yeni çıkan yerde hızlı ilerliyor.günlerdir annem görmeden ağlıyorum kemoterapi işe yaramamış.evelsi gün gittiler dr'a sonuçlarla dr tekrar kemoterapi demiş ama yararı olacağı düşünülmüyor. Allahtan ümit kesilmez demiş kemoterapi yararsa 1-2 sene yaramazsa ay ... içim yanıyo,ciğerimi söküyorlar sanki.annem gözümüzün önünde eriyo..artık hiçbir şey yiyemez oldu,yediğini çıkarıyor. ağrıları dayanılmaz.ilaçlar işe yaramıyo.hergün ağrı kesici iğne oluyo,iğnenin etkisi geçince gene ağrılarla kıvranıyo.yürürken yanında mutlaka biri oluyo dengesini kaybedip düşmesin diye elvin doğduktan 1 ay sonra birden kötülemeye başladı sizleri de üzüyorum kusura bakmayın..ama nolur annelerinizle mümkün olduğunca çok vakit geçirin,onlara ters laf etmeyin surat asmayın..ben bugüne kadar küçüklükten beri ne kadar üzdüysem şimdi o kadar pişmanım ki bunları yazarken de ağlıyorum..bizlerde artık anneyiz..annelerinizi ilk gördüğünüzde öpün yada uzaktalarsa arayın hep..hepinizi ve yeğenlerimi öpüyorum..gene gelmeye çalışıtım.elvin kolik olmuş,pamukçuğu iyileşti,sağlığı yerinde merak etmeyin.hepini görmesende seviyorum...tekrar üzdüğüm için özür dilerim(dün gece değişiklik olsun diye kayınvalidemdeydik,bugün eve geri geldim çok uzaklaşmak istemiyorum)
günaydın kızlar mutlu günler hepinize bebişlerinizle.DİLOŞUM canım ben preaptamille başladım 2 kutu kullandım ama ertuğ pek sevmedi onu yarısını içiyodu yarısını döküyodum.bebelac ın mamasını aldım denemek için onu çok sevdi hem fiyatıda uygun aptamile göre.rahat uyuması içinde humanın iyigeceler çayını aldım maş.rahatım çok işe yarıyo herkese tavsiye ederim bu arada ama sadece geceleri veriyorum.mama gazda yaparmış dışkısınıda zor yaptrırmış.ben onun için de çay kullanıyorum ama yurt dışından geldi almanca olduğu için içerigini bilmiyorum.çok güzel bi çay gazını rahatlıkla çıkarttırıyo kakada zorlanıyoruz bizde öptüm canım seni ve bebişini tüm anne ve bebişleride:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?