2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam herkese bizimde dün kırkımız çıktı şükür . oğlumun süekli burnuı tıkalı canım sıkılıyo. banyo yaptıktan sonra daha çok oluyo galiba başı üşüyo valla o kadar küçükki insan ne yapacağını şaşıyo. ben rezene çayı veriyorum ayrıca zinkoya da devam ediyoruz bitkiseller ama yine de bazen tedirgin oluyorum diloşum ben mamayı g4 saatte bir veriyorum yoksa durmuyo napıyım ama milupa çokk yağlı gaz çok yaptı ben hero baby kullanıyorum umarım kabız yapmaz şimdilik fena değil du bakalım nihancım bu atrada annene acil şifalar diliyorum canım herkesi çok öptüm Allaha emanet olun

kızlar slm ya bende yazamıyorum uzun zamandır sadece arada bakıp belli kısımlara çıkıyorum zamanım kalmıyorki hiç.Kızım gündüzleri hiç uyumuyor gaz problemimiz var.Ne zamandır sorucam soramıuyorum siz işleri yemekleri nasıl yetiştiriyorsunuz??Benim kızım kucaktan indiği anda basıyor yaygarayı.Çokta kusuyor doktorlar kilosu iyi normal dedi.Ama beni yinede üzüyor bu durumm .Depresyon halinden çıkamadım halennn..

merhabalar güzel anneler ya artık giremez olduk gündüz benim kız hiç uyumuyo kafayı yemek üzereyim en fazla 10 dk uyuyor.o 10 dk da hiç bişey yapamıyorum çokta bunaldım dışarı çıkıncada ağlıyo ne yapıcamı bilmiyorum

slm kıslarrr oooooooooo bakıyorum herkes başlamış :)) ben giremiyorum durmuyo laflarına :)))) aynen valla bend e giremiyorum :))) anam basne bi bakıyorum elimde iki biberonm ikisnin agzına veriyorum susuyolar anca bi acıksınlar kıyameti koparıyolar önceden buğramın pek sesi çıkmastı çocugum hastaneye giidnce 20 gün kaldı baya gözü açılmış çocuk acıksın kıyameti koparıyo ikisde beter oldu yanii :)) bizim kırkımızın çıkmasına 2 gün kaldı :) bend e mama hero baby kullnaıyorum kabızlık ypmadı çok şükür bizimkilerde.. yarın bugramı ilk aşısına götürcem artık bir ayı geçtik ... hastanede diye götürememiştik... onlarda yapmıyomuşlars aten aşıı..
çocugumu hastaneden çıkarttık ama baya kontrolü var onları yaptırcaz hep nörolojiye gidices ... kalça usg si çekilcek... işitme testi yapılcak göz muaynesii. baya işimiz var yanii.. herkesin allah yardımcısı olsun..

hekese ii geceler bu bıcırıklar birbiriyle anlaşmalımı ne benim kızımda dün gece 3 de uyudu sabahta erkenden uyandı gündüz en uzun uykusu yarım saat sürdü normalde 2-3 saat uyurdu acaba diorum kırk çıkınca huy değiştirirlermiş bizimde dün 40 mız çıktıya bugün ne yapcagı şaşırdı ne gece ne gündüz uyudu bide bugün iftara misafirim vardı deli oldum zor yatişirdim işleri yemekleri ama eşime dedim bi süre yemege misafir istemiorum bu kızla misafir agırlamak çok zor bide onlar geldi gidene kadar viyaklamaı bitmedi misafirler gitmeden 10 dk önce uyudu veeee hala uyuyo 2,5 saat oldu emzircem uyandıramıyorum ...

iyi geceler arkadaşlar birşey sorucam ben mi göremiyorum kezbandan haber varmı nezamandır göremiyorum merak ettim umarım ii lerdir

iyi geceler kızlar benim oğlumda kırkından sonra huy değiştiridi yaa...elifçim biizimkide biyere giidnce veya misafir gelince susuyor uyuyor beyfendi...babasıyla bizi tek bulunca hiç durmuyo..biraz önce uyuttum dünde saat 1 de uyudu...bu zorluklarıda atlatıcaz inş napalım Allah onlara bize sağlık versin yeter..bak yine içerden gılıyoo Allahım yaaaaaaaaakafamçokkarıştıgamyoncuiremsu

evet canım hergün huy değiştiriyolarrr..benim oğlumunda burnu tıkalı damlası var veriyorum ama:çok üzgünüm:

selam kızlar nabersiniz bebişler nasıl takip ediyorum sürekli ama yazma fırsatım olmuyo malum bende çocuk 3 tane yetişmek zor bende şimdi bebişimi yıkadım uyuttum bi güzel ama kaç dk. sürecek uyuması bilmiyorum :)herkese ii günler bebişlerede ii bayramlarr

unverecım cnm cok haklısın galıba bızımkı de kırkı cıcıknca huy degıstırdı (sankı daha oncekı huyu cok mu guzledı) en azından gunduz uyumaları 2 saatı buluyordu sımdı yarım saate kalkıyor yahuuu
ne yemek ne ıs ne kendımle ılgılenmek fırsat bırakmıyor hersey yarım kalıyor o kalkınca
tamamı ıle onun uyumalarına gore hareket eder oldum valla
ne kadar gıder boyle bılemıyorum
bazı bebeklerde gorurudum emzırınce veya doyurunca yatagına koyuyorlar ve bebek kendı kendıne saga sola bakarken uyuyup kalırdı ee bız nasıl yapcaz bunu bılemıyorum
bıızmkı kucaktan ınmıyor anacımmirmirmirmir

merhaba arkadaşlarr bizde 20 kırkımız çıkınca memlekete geldik annemle birlikte bayramdan sonrada dönecegiz. bizimde bugünlerde gece uykularımız yavaş yavaş bölünmeye başladı. birşey olacak diye gözünün içine bakıyorum gündüzleri gögsümden halen ayrılmıyor bogulacak diye korkuyorum annelik gerçekten zormuş arkadaşlar Allah hepimize kolaylık versin. bebişlerimize saglık versin. bütün bebişlerimizin mis kokularını içime çekiyorum.hepinizi öpüyorum arkadaşlar güzel günler diliyorum.

ya bi konuda bişey sorcam seher kışgüneşi diloşum bildğim kadarıyla sizinde 2. ya da 3. çocuklarınız benim 3.5 yaşındaki kzıım kelimenin tam anlamıyla beni çıldırtıyo evin içinde bağıra çağıra geziyo kızım bebeğim yapma bak kardeş uyuyo dediğim an kıyamet daha beter kopuyo ne yapsam bilemiyorum bebek malum çokk ilgi istiyo mama meme alt değişme zamanın büyük çoğunluğu onla geçiyo yardım edenimde yok tek bakıyorum hepsine . sizinkilerin kardeşlerine tepkisi nasıl paylaşırsanız sevinirim. çünkü ilk fırsatta kızımla ilgilenip kucağımıza alıp seviyoruz ama nafile ya ağlıyo ya da sürekli yüksek sesle konuşuyoo yardım ne olur...

beyzacım cnm benım kıızm da burnu tıkalı gece artıyor ama dr bırsey vermedı bana
sen ne damlası kullanıyorsun
serum fızyoljı bende ıse yaramadı valla

canım ben SINOMARIN kullanıyorum deniz suyuymuşş

biraz üzgünüm oğlumu bugün doktora götürüdük burnu boğazı baya tıkalı ilaç verdi...antibiyotik bide öksürük şurubu..inş hemen düzelir yavrumm :çok üzgünüm:buhar verdiler 20 dk burnu açılsın diye..doktor sizde buhar makinası alın dedi..sinbonunkini aldık sizde kullanıyomusunuz buhar makinası
hepiniz iyisinizdir inş

canı9m evet benim oglum da bebekelr geldikten sonra huy degiştirdii.. yapma dersin inadına yapmaya çalişir ne bilim beni sinir etmek için babası yada bir başkası anne anne babanne dede gibi biri gelse eline alsa bebekelrii sevse hemn yaklaşır oda sevmek iste .. ama hiçç canlarını yakmas onlara zarar vericek bişde yapmıyo .. sadece dikkat çekmeye çalişiyo:. onla ilgilenmemizi istiyo bbubnuda beni sinir ederek yapıyo... ama ona da ilgi vermeye çalişiyorum tabii pek yapamıyorum ikitane bbek olunca.. ama allahtan daha küçükler büüyk olsalar piskolojileri nolur bilmiyorum...

kızlar bugün bziimde kırkımız çıktı kırklandık artık :)))) bakalım benimkiler ne huy kapıcak.. ahh ahh bid ebunlar hastalanınca her hastalıktan sonra huy degiştiriyo kıslarr.. ozmanlar napıcaz bakalım:)))

Herkese kocaman sevgiler,uzun zamandir foruma giremiyorum tek basima bebise baktigim icin vakit buldukca yemek ve ev islerine daliyorum,bizimde gaz sorunumuz var denemedigim sey kalmadi hatta turkiyeden rezene anason cayi ve burda doktorun bize onerdigi mylicon damlayi bile denedim ama nafile gene gaz gene gaz bende artik hicbirsey kullanmiyorum hicbir degisiklik yok arada sadece rezene veriyorum oda diskisini eger atamadiysa rahat cikarmasini sagliyor... allahtan 3 ayda gidiyormus az kaldi gun saymaya basladim... yazilari okudugum kadaryla herkesin sorunu ayni(((

ELVIN (NIHAN) Annen icin inan cok uzuldum cok gecmis olsun seni o kadar iyi anliyorumki allah annene sifa versin insallah benim babamda kanser olmustu ayni seyleri bende yasadim,sen moralini yuksek tut ve annene destek ol anneciginin morale sevgiye herkesten cok ihtiyaci var...

Forumu okuyorumda kimse eskisi gibi yazamiyor ahhhhhhh ahhhhhhhhh hamilelik gunlerimi ozledim walla..

SEHER sana bravo 3 cocuga bakiyorsun allah saglik sihhatini eksik etmesin....

Herkese bollll saglikli gazsizzzzzzzzzzzzz gunler diliyorummmmmm...... meleklerinizi opuyorum

sehercim kırkın hayırlı olsun bacım inşallah kuzuların daha da uslanır bundan sonra.. benim ağlıyo şu anda ( demek senin oğlanda seni delirtiyo içten içe kendilerini yiyolar tabi bizide . napcazz bacım 3 çocukla benim büyük oğlanda 4. sınıfta dersleri ağırlaştı onlada ilgilenmem gerekiyo taibi ayyy dua edin bana çok zorlanıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…