baharcım benim oğlumda çok kusuyor..ama kilosunda iyiydi ilk ay..
cnm o zaman sadece bize zahmetten başka birşeyleri yok bu bebişlerin desene:1hug: bir günleri diğerini tutmuyor valla bugünde melekler gibi emip emip uyuyor kuzucum:ecrin_bebek:
cennet kokulu kuzularımın hepsini öpüyoruummmma.s.
hekese ii geceler bu bıcırıklar birbiriyle anlaşmalımı ne benim kızımda dün gece 3 de uyudu sabahta erkenden uyandı gündüz en uzun uykusu yarım saat sürdü normalde 2-3 saat uyurdu acaba diorum kırk çıkınca huy değiştirirlermiş bizimde dün 40 mız çıktıya bugün ne yapcagı şaşırdı ne gece ne gündüz uyudu bide bugün iftara misafirim vardı deli oldum zor yatişirdim işleri yemekleri ama eşime dedim bi süre yemege misafir istemiorum bu kızla misafir agırlamak çok zor bide onlar geldi gidene kadar viyaklamaı bitmedi misafirler gitmeden 10 dk önce uyudu veeee hala uyuyo 2,5 saat oldu emzircem uyandıramıyorum ...
evet canım hergün huy değiştiriyolarrr..benim oğlumunda burnu tıkalı damlası var veriyorum ama:çok üzgünüm:
beyzacım cnm benım kıızm da burnu tıkalı gece artıyor ama dr bırsey vermedı bana
sen ne damlası kullanıyorsun
serum fızyoljı bende ıse yaramadı valla
ya bi konuda bişey sorcam seher kışgüneşi diloşum bildğim kadarıyla sizinde 2. ya da 3. çocuklarınız benim 3.5 yaşındaki kzıım kelimenin tam anlamıyla beni çıldırtıyo evin içinde bağıra çağıra geziyo kızım bebeğim yapma bak kardeş uyuyo dediğim an kıyamet daha beter kopuyo ne yapsam bilemiyorum bebek malum çokk ilgi istiyo mama meme alt değişme zamanın büyük çoğunluğu onla geçiyo yardım edenimde yok tek bakıyorum hepsine . sizinkilerin kardeşlerine tepkisi nasıl paylaşırsanız sevinirim. çünkü ilk fırsatta kızımla ilgilenip kucağımıza alıp seviyoruz ama nafile ya ağlıyo ya da sürekli yüksek sesle konuşuyoo yardım ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?