:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:merhaba kaydirigubbakcemile2 güzel anneler nasılsınız bakalım, kuzuları öpün bizim için:asigim: ecemle biz iyiyiz çok şükür
:lepi: Allahım hepimizim bebegini bizlere bagışlasınnn hepnizi öpüyorumm
merhaba canım arkadaşlarım..ne güzel biraz biraz girenler olmuş foruma..meraklanıyorduk..:))hemen hemen herkeste problemler aynı gaz ya da kaka yapamama..ben de gaz şikayeti var.sab simplex kullanmaya başladım aslında fena gelmedi..etkisini görmedim dersem yalan olur.hatta zincodan daha iyi geldi..aşı konusuna gelince ya ben de ateş yapmasından korkuyorum ama benimkinin aşısına daha var bayramdan sonra olacak..:))
biz de berille iyiyiz çok şükür.ben de toparladım.40nın çıkmasını bekliyorum bebekler bir anda büyürmüş o zaman..şimdilik maşallah bizimkinin kilosu iyi.4,5 kilo oldu..doktor kontrolüne gittik dün doktorumuz da çok beğendi..guatr testi falan yaptıracağız bayramdan sonra.bir de kalça ultrasonu için sizler ne yaptınız?kız bebek anneleri özellikle kalça çıkıklığı için baktırdınız mı?
çok öptüm hepinizi.
sağlıklı bol süt versin allah.
kadir geceniz mübarek olsun..
allah bebeklerimize sağlıklı ömürler versin sevdikleri ile..
hayırlı evlat olmalarını nasip etsin..
ya bi konuda bişey sorcam seher kışgüneşi diloşum bildğim kadarıyla sizinde 2. ya da 3. çocuklarınız benim 3.5 yaşındaki kzıım kelimenin tam anlamıyla beni çıldırtıyo evin içinde bağıra çağıra geziyo kızım bebeğim yapma bak kardeş uyuyo dediğim an kıyamet daha beter kopuyo ne yapsam bilemiyorum bebek malum çokk ilgi istiyo mama meme alt değişme zamanın büyük çoğunluğu onla geçiyo yardım edenimde yok tek bakıyorum hepsine . sizinkilerin kardeşlerine tepkisi nasıl paylaşırsanız sevinirim. çünkü ilk fırsatta kızımla ilgilenip kucağımıza alıp seviyoruz ama nafile ya ağlıyo ya da sürekli yüksek sesle konuşuyoo yardım ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?