2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım, kuzuları öpün bizim için ecemle biz iyiyiz çok şükür
pazar günü 2 aylık olcazzzz :))))))) Allahım hepimizim bebegini bizlere bagışlasınnn hepnizi öpüyorumm

:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

selam kızlarr nasılsınız bakalımm.herkes bebişlere daldı kimse foruma eskisi gibi giremiyorrrrr.valla şu gaz sorunuda olmasa süper olucazz.oğlum dün gece saat 3 e kadar durmadan ağladı.o ağladı ben ağladım.bende tüm bebişlere gazsızz günler diliyorum.hepinizi ve bebişleriniizi öpüyorummm.

selam fistiklar
nihancim cok gecmis olsun..simdi okudum..cok uzuldum..
sehercim hayirli olsun kirkiniz..bizde ecenas gibi bu pazar 2 aylik olucaz..
hepinizi cok ozledim valla kizlar..
Bende Demir'in kakasiyla ugrasiyorum..Yapmiyo cunku ne yazik ki..
Tabi yapamayinca gaz sancilari maximuma ulasiyor..
Optum hepinizi kocaman...

arzucugum ... aslıcıgım çok güsel demek artık iki aylık oluyosunuz :) büyüdüler artık ahh ahh nasıl dogacaklar derken şimidi kocaman oldular diyoruz :)) zamna çok çabuk ilerliyo....
allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş...
eeeeeeeeee kıslarr bayram da geldii allahım bzilere bayram hediyelerimizi de verdi çok şükür :)

selam kızlar foruma bakamaz oldum ya zaman nasıl geçio anlamıyorum yoğun bi koşturmaca içindeyim oğlumun bugun aşıları vardı yavrum çok ağladı ateşi yok ama korkuyorum gece yükselirmi die acaba fitil versemmi?aşı yaptıran arkadaşlar siz ateş düşürücü verdinizmi bebişlerinize

slm kızlar nasılsınız inş.hepiniz iyisinizdir.bizde durumlar idare eder işte yuvarlanıp gidiyoruz.kakasını yapamıyo ve yapana kadar kucaktan inmiyo napcam bilmiyorum aah uyku uyumak istiyorum.ARZUCUM maş.ecenasımıza büyüyormuymuş prenses allah uzun ömürler versin canım hepimizin evlatlarına.SEHERCİM hayırlı kırklarınız olsun canım .TREND canım ertuğ ateşlenmedi ama çok huysuzlandı ateş içn bizede fitil vermişlerdi ama kullanmama gerek kalmadı çok şükür ama ateşlenir korkusuyla hep yanımda yatırdım devamlı elim alnındaydı haberim olmazsa ateşlenirde diye sabaha kadar böyle diken üstünde uyudum inş. ateşlenmez canım ama korkma bişe olmuyo allahın izniyle bütün anneleri ve bebeişleri ççoooooooooooooookkkk öptüm şimdiden hayırlı bayramlar canlarım:teytey:hihoyyyt

nasılsınız kızlar HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN:ALLAH ım gönlünüzden istediklerinizin hepsini versin canım arkadaşlarım bebişlerinizi ve sizleri çok öpüyorum:1hug:

merhaba canım arkadaşlarım..ne güzel biraz biraz girenler olmuş foruma..meraklanıyorduk..:))hemen hemen herkeste problemler aynı gaz ya da kaka yapamama..ben de gaz şikayeti var.sab simplex kullanmaya başladım aslında fena gelmedi..etkisini görmedim dersem yalan olur.hatta zincodan daha iyi geldi..aşı konusuna gelince ya ben de ateş yapmasından korkuyorum ama benimkinin aşısına daha var bayramdan sonra olacak..:))
biz de berille iyiyiz çok şükür.ben de toparladım.40nın çıkmasını bekliyorum bebekler bir anda büyürmüş o zaman..şimdilik maşallah bizimkinin kilosu iyi.4,5 kilo oldu..doktor kontrolüne gittik dün doktorumuz da çok beğendi..guatr testi falan yaptıracağız bayramdan sonra.bir de kalça ultrasonu için sizler ne yaptınız?kız bebek anneleri özellikle kalça çıkıklığı için baktırdınız mı?
çok öptüm hepinizi.
sağlıklı bol süt versin allah.
kadir geceniz mübarek olsun..
allah bebeklerimize sağlıklı ömürler versin sevdikleri ile..
hayırlı evlat olmalarını nasip etsin..

canım iyi dileklerin için teşekkürler.bizimde gaz problemimiz var ama doktor mecbur kalmadıkca ilaç verme dedi.onlarda alışkanlık yapıyomuş.kaka yaparken müdahale etmekte iyi değilmiş.yardımcı olunca 5 dk. ıkınıyosa bişi yapmayıncada 10 dk. ıkınıyo bende bişi yapmıyorum artık.
bizimde arife günü kırkımız çıkacak inşallah.idilim de 4040 gr olmuş.elle muanede kalça usg sine gerek görmedi doktor bende yaptırmadım.inşallah bi sorun çıkmaz.

Selam güzle anneler nasılsınız bakalım biz hastalıkla uğraşıyoruz eşim,ben ve oğlum hepimiz hastayız..hava değişikliğinden oldu heralde..
ben artık yorganları çıkardım havalar birden soğudu..
hepinizin kadir gecesi mübarek olsun Rabbim bu geceki yapacağımız bütün duaları kabul etsin

öpüyoruz hepinizi ...

bamboo cum evet benım oglan da 5,5 yasında ama senınkının aynılarını yapıyor bıze
ama seher ın dedıgı gıbı kardesıne zarar verecek bır hareketı henuz yok allahtan
ama uyutunca veya sessız ol dıyınce ınadına yapıyor herseyı
sunu keşfettım susmasını ıstedgıımde kardesını öne surerek yapmayınca etkılı oluyor
kardesın uyusun sus dedıgınde ınatlaşıyor .bebek ıcın benı susturdu dıye ..
ama baska bahane ıle onu baska yone dıkkatını cekıp odadan uzaklastırıyorum ıse yaıyor
hıc bır seyı kardesını öne surerek yapma bence
ılgı kısmında ıse babası ıle paylaşıyoruz bırımız bırıne bırımız dıgerıne bakıyoruz sonra degısıyoruz falan..
ama zor gercekten..allah bıze yardım etsın..
ama en cok da Seher e yardım etsın onun ısı daha zor.....:1no2:

narı - beyza cım cok gecmıs olsun . o damladan ben de kullanıyorum ıse yaramadı. dr u arayıp soracagım bugun cunku 20 gun oldu halen burnu tıkalı kızımın ozellıkle gecelerı artıyor
buhat makınesı bende var. ama dogrusu kullanmak ıcın kısı beklıyordum sımdı de gerekıyor oldugunu bılmıyordum deneyecegım

merhabalrrrr
hepinizin kandili mübarek olsun
benim kızımda 2 gündür kakasını yapmadı aklım hep onda hiç sıkıntılı görünmüo ama benim içim rahat etmio allaha şükür gaz sorunumuz yok emdikden sonra rahatlıkla çıkarıo inş bundan sonrada olmaz.bu arada biz 2 gün önce anneannemize kalmaya gittik dün geldik 44 gündür ilkdefa alışverişe çıktım ayy ne rahatladım kızıma annem baktı bende kızımın eksiklerini bayramlıgını vee mevlüt kıyafetini aldım ayyyyy çok şekerrrrr bi görseniz kızıma giydirince fotosunu çekip eklicem.

iyi günler hayırlı kandiller güzel arkadaşlarım. özgecim,sinemcim maşallah bebişleree. mavişcimm hepinize çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim canım.bizde Ozan Egemizle iyiyiz teyzeleri bizde bir aylık olduk bizimde ilk aşımız bayramdan sonra olacak. bizde gaz için zincoyu kullanıyoruz birde eczacımız çörekotu yagını önerdi onuda kullanıyorum dünden beri biraz faydası var gibi. gecelei uyanıp saatlerce uyanık kalıyoruz birde konuşulsun istiyor kerata dinliyor beni.sizlerinde öylemi arkadaşlar.
bu mübarek günde dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun canım arkadaşlarım.

pedıastrum ıyı dıleklerın ıcın tesk.ler hepınızın mubarek kadır gecesını kutluyorumbu gece bol bol dua edelım bebıslerımızın gazı-mazı herseyı gıtsın rahat ve huzurlu bebısler olarak buyusunler dıyee
şuna dıkkat ettım bırınızde bır sıkıntı okuyorum ve bızd eolmadıgı ıcın şükredıyorum ertesı gun aynı sıkıntı bızde de baslıyor demek kı sıra ıle her sıkıntıyı her bebek yaşıyor ve yaşayack..gelısımlerı hep bırbırını takıp edıyor bır de bebekler bır bırıne benzeme derlerdı. tum anlattıklarınızı bız de adım adım yasıyoruz valla
ve benı kandırdılar kız cocugu cok huzurlu ve sakın olur gazı olmaz korkma demısler.. ee nerde hanı?????????????????

2 aylık olup aşı yaptıran anneler aşıdan sonra bebişler ateşlendimi? geçen gün 1.5 yaşında oglu olan bi arkadaşım bana aşıya gimeden ateş düşürücü vermemi söledi ozaman ateşlenmezmiş bizimde ayın 12 sinde aşımız var acaba ilaç versemmi? ve verirsem hangi ateş düşürücüyü versem?sizler bu durumda ne yaptınız? hee bide bebeklerin ateşi nereden ölçülo popodanmı?(doktoru arıyorum bi türlü hastası olmadıgı bi zamanı bulamadım o yüzdende konuşamadım )yardımcı olursanız sevinirim

selam kızlar ...
hepiniz ve bebişleriniz iyidir inş. havalar soğudu zor günler başladı ben çok hastayım buseme gelmesin diye elimden geleni yapıyorum inş. geçmez ...

hepinizin kandilini kutluyorum Rabbim sağlığı huzuru kimseye muhtaç etmicek kadar parayı eksik etmesin inş.

selam arkadaşlar bebişler nasıllarr.herkesin kandilini kutluyorumm .allah dualarımızı kabul etsin.bebişlerimizede sağlık,sıhat versinn...arkadaşlar nihan arkadaşımızında annesinin durumu kötüymüş..dua ederken onuda unutmayalımm.arkadaşımız çok üzgün sütü bile kesilmiş...dualarımız annen için arkadaşım..hepinizi ve şekerleri öpüyorumm.

diloşum bende de aynı şeyler oluyo canım.şükür bizde yok dediğim şey ertesin gün başıma geliyo.şom ağzımı açtım diye yakınıyorum.
narı beyza canım geçmiş olsun.çok dikkat et.bende 10 günlükken grip olmuştun bebeğime geçmişti.çok dikkat ettim ama malesef onuda huzursuz etmiştim.emzirirken ağzına yemeni ile maske yap.ona bakmamaya çalış canım.
unvere canımcım bende en iyi ateşein popodan ölçüldüğünü duymuştum.2. aydaki aşıda ateşten bahsetmediler bana ama yıkanmaması gerektiğini ve gününün geçmemesi gerektiği konusunda uyarmışlardı.
bu güzel günde hepinize sağlıklı huzurlu mutlu ----gazsız---- günler diliyorum canlarım

kızlar bende dün nihanla görüştüm.iyi değildi.ağlıyodu sürekli.hepinize slm söylememi istedi.allah yardımcı olsun.acil şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…