canım ben perşembe günü yaptırdım oğlumun ikinci aşılarını dr.a sormuştum gitmeden önce ateş düşürücü vereyimmi die çıkmayan ateşi nasıl düşüreceksin dedi vermemi söyledi ama ben aşıdan sonra akşam verdim bitane fitil paranox s kulanıyorum ben ateş düşürücü fitil popodan ateşini almamı söylemişti dr.dijital ateş ölçerle rahatlıkla popodan alabilirsin canım ama aşıdan sonra çok huzursuz oldu oğlum ayrıca 3 gün yıkamamam gerektiğinide söylediler2 aylık olup aşı yaptıran anneler aşıdan sonra bebişler ateşlendimi? geçen gün 1.5 yaşında oglu olan bi arkadaşım bana aşıya gimeden ateş düşürücü vermemi söledi ozaman ateşlenmezmiş bizimde ayın 12 sinde aşımız var acaba ilaç versemmi? ve verirsem hangi ateş düşürücüyü versem?sizler bu durumda ne yaptınız? hee bide bebeklerin ateşi nereden ölçülo popodanmı?(doktoru arıyorum bi türlü hastası olmadıgı bi zamanı bulamadım o yüzdende konuşamadım )yardımcı olursanız sevinirim
nar-ı beyzacım yanlışlıkla maviş olarak mı gördüm yazıyı bilmiyorum. çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum güzelim.
herkese selamlar kızlar...bebişlerimizden fırsat bulup eskisi gibi giremiyoruz foruma hepimiz:) umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir. Kızlar bişi sorcam, Demir'in yüzünde, yoğunlukla çenesinde kırmızı ucu beyaz nokta şeklinde sivilceler var. sizinkilerde oldu mu? nedir bunlar, neden oluyo acaba? bir de aranızda pompa kullanan var mı sağmak için? hangi pompayı önerirsiniz. Ben ucuzundan wee el pompası aldım ama çok dandik, damla damla geitriyor ve işe yaramadı maalesef. şimdi netten baktım medela mini elektrikli-pilli pompa var, 100 YTL civarı. aranızda bundan kullanan var mı? :ecrin_bebek:
herkese selamlar kızlar...bebişlerimizden fırsat bulup eskisi gibi giremiyoruz foruma hepimiz:) umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir. Kızlar bişi sorcam, Demir'in yüzünde, yoğunlukla çenesinde kırmızı ucu beyaz nokta şeklinde sivilceler var. sizinkilerde oldu mu? nedir bunlar, neden oluyo acaba? bir de aranızda pompa kullanan var mı sağmak için? hangi pompayı önerirsiniz. Ben ucuzundan wee el pompası aldım ama çok dandik, damla damla geitriyor ve işe yaramadı maalesef. şimdi netten baktım medela mini elektrikli-pilli pompa var, 100 YTL civarı. aranızda bundan kullanan var mı? :ecrin_bebek:
nurcancım nasısın erenim nasıl öpüyorum sizi.ben ondan baya bi stoklamıştım 4 aya kadar yeter diyodum bide 1 alana 1 bedava dan almıştım 3 adet 6 tane geldi oda bitti 2 tane kaldı yine ondan sipariş vercem kokusu çok ama çok hoş bide hem çok kalın hemde mendilin boyutu baya bi biyük canım kremli poposu yumuşacık oluyo gündüz krem kullanmıyorum hemde.nurcancım eray taşıdıgı için sorun olmaz benim için birazcık kalitelimi acaba diye merak ediyorum.gerçi ben ertuğun herşeyini burdan aldm çok kalitelilerdi yorumları bekliyorum belki kullananlar vardr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?