2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nar-ı beyzacım yanlışlıkla maviş olarak mı gördüm yazıyı bilmiyorum. çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum güzelim.

canım ben perşembe günü yaptırdım oğlumun ikinci aşılarını dr.a sormuştum gitmeden önce ateş düşürücü vereyimmi die çıkmayan ateşi nasıl düşüreceksin dedi vermemi söyledi ama ben aşıdan sonra akşam verdim bitane fitil paranox s kulanıyorum ben ateş düşürücü fitil popodan ateşini almamı söylemişti dr.dijital ateş ölçerle rahatlıkla popodan alabilirsin canım ama aşıdan sonra çok huzursuz oldu oğlum ayrıca 3 gün yıkamamam gerektiğinide söylediler

çok uzun süredir siteyi takip ediyorum ve çokça faydasını gördüm bu takibin...aranıza katılmak ise bugün kısmet oldu.hepinize merhaba...

herkese selamlar kızlar...bebişlerimizden fırsat bulup eskisi gibi giremiyoruz foruma hepimiz:) umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir. Kızlar bişi sorcam, Demir'in yüzünde, yoğunlukla çenesinde kırmızı ucu beyaz nokta şeklinde sivilceler var. sizinkilerde oldu mu? nedir bunlar, neden oluyo acaba? bir de aranızda pompa kullanan var mı sağmak için? hangi pompayı önerirsiniz. Ben ucuzundan wee el pompası aldım ama çok dandik, damla damla geitriyor ve işe yaramadı maalesef. şimdi netten baktım medela mini elektrikli-pilli pompa var, 100 YTL civarı. aranızda bundan kullanan var mı? :ecrin_bebek:

slm canım.benim kızımdada öyle sivilceler oldu.ter bezlerinin çalışmaya başlamasından oluşuyomuş.gözenekleri açılıyomuş.dr. sordum siz yeni anneler çok pinpirikli oluyosunuz dedi güldü bana.
bende el pompası kullanıyorum.bebedorun el pompası güzel çekiyo.göğse iyice yerleştirmediysen az çekiyo olabilir

canım benim kızımda da öle sivilceler oldu doktor sıcaktan isilik olmuş dedi havalar serinleyince geçer dedi ve mustelanın şampuan ve kremini verdi ilk kullanmamızda o sivilceler kuruyup döküldü her yıkamamızda kullanıyoruz ama cildi hala sert ama kızarıklık yok bide mustelanın günlük nemlendiricisini verdi hergün onu sürüorum yakında yumuşar die düşünüorum. pompa olarak ben bebedorunkini kullanıyorum ilk zamanlar sütüm azdı ve ben canım acıyo die sağma işlemini kısa kesiyodum benimde damla damla geliodu ama şimdi alıştım baştan biraz acıyo ama sonra alışıyosun çokda güzel sağıorum. fiyatıda çok yüksek deil sanırım.(eşim aldı fiyatını sormadım)

lilithu canım ben kullanıyorum çok ama çoookda mamnunum tavsiye ederim.ben ilk günden bu yana kullanıyorumsüper.görünüşü biraz dandik ama ürün elime geçtinde süper oldunu gördüm çekme derecesini sen ayarlayabiliyosun çekmeside iyi benim sütümü arttırdı bazları çekermiş ama sütü arttırmazmış ben çok memnunum.senin elindeki nasıl bişe bilmiyorum ama gögsüne yapıştrcan pompayı ucu biraz gögsüne gircek.ertuğunda yanaklarında çok var canım sütünden sür devamlı o zaman biraz sönüyolar ben her emzirmemde sürüyorum canım ama sütünün sonundan sür o daha etkili oluyo http://www.kirazbaby.com/Products.aspx?gid=23&aid=83 en sagdaki ben bunu kullanıyorum canım hepde bu siteden alırım.bişe alıyosun ertesi gün eline ulaşıyo yada 2 gün sürüyo en fazla:teytey:

kızlar bu taşıma koltugunu kullanan vamı nasıl rahatmı acaba hoşuma gitti alcamda sipariş vermeden sizlere sorayım dedim şimdiden teş.ederim öptüm bebişlerinizi ve buğün arefe hazırlıklar başladı bende bişe yok anam burda kimsemiz yok arkadaşlar hariç.erayın ailesi balıkesirde benimkiler adanada malum bebek olunca insan biyere gidemiyo olsun üzülmüyorum bende. burda sizlerle kutlarım dimi arkadaşlarım öpüyorum hepinizi :1hug:

canlarım kampanya devam ediyormuş ben bu ıslak mendilden kullanıyorum mendillerin boyutu çok büyük hemde kremli çok süper bi ürün kullananlar bilirler normalde 46 lıgı 5 ytl bu ürünün.ertuğ doğduğundada yenidoğanını almıştım yani tavsiye edrim canlarım http://www.kirazbaby.com/prodetail.aspx?id=2950 bide şu var kullananlar varmı bide bundan alayım bakim nasılmış yazarım nasıl oldunu http://www.kirazbaby.com/prodetail.aspx?id=2638

herkese günaydınn.
bebekler nasıl bakalım..
ertuğcum o taşıma koltuğuyla bebek çok ağır oluyo.ben tek başıma zor taşıyorum.hatta taşıyamıyorum.bizim ki aynı zamanda oto koltuğu olarak kullanılıyo.ben öle yapıcam.
bende uni baby yeni doğan ıslak mendilini kullanıyorum.senin kullandığın kokulu mu canım
.

nurcancım nasısın erenim nasıl öpüyorum sizi.ben ondan baya bi stoklamıştım 4 aya kadar yeter diyodum bide 1 alana 1 bedava dan almıştım 3 adet 6 tane geldi oda bitti 2 tane kaldı yine ondan sipariş vercem kokusu çok ama çok hoş bide hem çok kalın hemde mendilin boyutu baya bi biyük canım kremli poposu yumuşacık oluyo gündüz krem kullanmıyorum hemde.nurcancım eray taşıdıgı için sorun olmaz benim için birazcık kalitelimi acaba diye merak ediyorum.gerçi ben ertuğun herşeyini burdan aldm çok kalitelilerdi yorumları bekliyorum belki kullananlar vardr.

eren iyi canım.gaz problemimiz dışında..ertuğcum nasıll...bakalım deniyeyim bende ıslak mendildenn.canım ben chicco nun pusetini kullanıyorum.ama taşıyamıyorum eşim taşıyoo..o da yanımda olmadığı için baya zorlanıyorum..1.5 yaşına kadar da aynı zaman da oto koltuğu olarak kullanılıyo benimkisi.ama bebişler artık hızla büyüyo.bence bu saatten sonra alma..bebek arabasını kullanıcaksın zaten...kiraz bebeden alışveriş yaptım bende ..güzel cnm..seni ve ertuğu öpüyorumm.

canım ben kraftın bu koltuğunu aldım: http://www.bebefix.com/index.php?p=show&pid=31916&k_id=1611&kn=Ana+Kuca%F0%FD memnunum, bebeğim içinde sanki çok rahat değil gibi geliyodu bana duruşundan, gerçi içinde uyuyo hiç rahatsızlık hissetmiyo da bana duruşundan öyleymiş gibi geliyordu. bebek doktoruma sordum, kullanabilirsiniz, eğer rahat olmadığını düşünüyosan beline destek koy dedi. ben de küçük ince bi yastığı vardı alt açmanın, onu koydum rahat ettim:):)

nurcancım vazgeçtim canım doğru söylüyosun erayın olmadı zaman dışarı çıksam nasıl götürücem baston puset alcam.kollarımın lifleri çok hasas en ufak agır bişe yaptımda çıkıyolar.çok güzel mendil canım ben bisürü alcam eray gelsin siparişi vercem freştende 5 tane alcam bakim güzelmi ertuğda öyle gaz çok fena hadi onu çıkarıyorz da kaka çok zor o inleyip kızardıkça ben daha kötü oluyorm çok zor valla.LİLİTHU çok sagol canım vazgeçtim puset alayım ben en iyisi öpüyorum bebişlerinizi:teytey:

canım benim çokgeçmiş olsun okurken inan gözlerim doldu içim yandı. allah acil şifalar versin herşey düzelecek dua ediyoruz.
ende doğumdn sonra ilk kez girebildim nete karamandayım annemlerde. ağluşum bugün 45 günlük oldu. sağlığı yerinde çok şükür doğduğunda sarılık olmuştu ve idrarında bakteri var diye bir hafta antibiotik verdiler şimdide oğlumun böbreklerinden biri diğerine göre büyük aklım çıkıyor bişi olacak diye doktorlar doğuştan olabilir düzelecek diyor ama 3 ayda bir kontrolü var. allahım hepimize acil şafalar versin. öpüyorum birtanem

kızlar slm nasılsınız ... dogru giremiyorum akşamları bazen takılabiliyorum oda okumaya çalişiyorumm... benim bugram hasta oldu yaa öksürüyoo.. ardada öksürüyoo bugram biras daha fasla ama.. off yine kötü olcak diye aklım çıkıyoo.. sizin bebekelr nasıl grip yada öksüren bebekler varmı... muayneye götürdüm ilaç vermöediler ... yeni dogan oldugu için.. off napcam bakalım... sizde böle durum oldumu ilaç verdilermi..

HERKESİN MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIM... allahım hepimize sevdiklerimizle nice bayramlar nasip etsin inş..

selam herkese..sehercim berilde arada bir öksürüyor ama ben nadiren olduğundan ve doktor kontrolünde bişey çıkmadığından önemsemedim..ama havalar birden soğudu bebekler ne olduğunu şaşırdı.herkese allah sağlık ve kolaylık versin..benim de ödüm kopuyor beril hasta olacak diye.göğüs pompası ben de chiccodan aldım ilk seferde inanılmaz acıdı.ama dün gayet iyi pompaladım.
beril de bir de garip garip ağlamalar başladı.sizin de oluyor mu şekil değiştiriyorsunuz bir an susuyor sonra tekrar ağlıyor.evin içinde dönüp duruyoruz hanımefendinin gönlü olsun diye.uyumak istiyor ama uyuyamıyor gibi bundan rahatsız oluyor.bilmiyorum işte.sizin de böyle zamanlarınız var mı?
veeeeeeee
herkese iyi bayramlar..umarım sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirirsiniz..sağlıkla ve mutlulukla..:)))
görüşmek üzere.bol sağlıklı sütlerinizle kalın...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…