2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar, öncelikle hepinize iyi bayramlarhihoyyyt pompayı aldım bugün medela, ilk göğsümden sağdım 30 ml çıktı sadece, göğüs ucum da kocaman şişti:bbo:korktum hemen bi arkadaşımı aradım normalmişkaydirigubbakcemile3 sonra düzeldi zaten. az önce diğer göğsümü sağdım ondan 80ml çıktıhihoyyyt gittikçe artar heralde ya da normalmi bunlar? sizde ne kadar çıkıyor?
bazılarınız bebişlerin öksürüklerinden yakınmış, ya bizim oğlan da 2 gündür arada öksürüyor, çok sık değil ama emzirip yatırdıktan sonra genelde yapıyor, boğazını temzilemek ister gibi yutkunarak öksürüyor. Ateşi falan yok, başka bi rahatsızlığı ya da huysuzluğu da yok. normal mi acaba yaaaa...pimpirikli anneler mi olduk, habire de doktoru aramak istemiyorum size sorayım dedim

merhaba canlarımm evde misafirlerden fırsat buldumda kaçabildim ama sanırım herkes bayram gezmesinde:)) hepinizin bayramını kutluyorumm minik kuzularımında tonton yanaklarındann mujuxluyorumm

iyi bayramalr annecikler ve bebişcikler bende kimse yok malesef edi büdü bide oğluşumuz oturuyorz ay ailenin uzakta olması çooook kötü ya.ama iyiki internet var görüntülü konuştum azda olsa hasret giderdim ailemle herkesi öpüyorum prensim uyandı

öncelikle herkese iyi bayramlar.anca fırsat bulabildim çoğu zamanımda son sayları okumakla geçti.umarım bütün kuzucuklar ve anneleri iyidir.bizde iyiyiz ama gündüz uykusuzluklarımız dışında sizinkilerde öylemi gündüz en fazla 20 dk uyuyor offf çok kötü hep birini istiyor yanında konuşması için.
canım aynen benim kzıımda öyle uykusu geliyo uyumak istediği zaman bir ağlama tutturuyo mümkün değil susturmak en son çareyi ayağıma koyup sallamakta buldum malesef sallamaya alıştırmak istemiyordum ama 40 çıktığından beri aynı şekilde ağlaması devam ediyo ancak öyle susuyor.sanırım salllanmayada alıstı ama ne yapıyım kuzumun bişey olmuş gibi ağlamasına dayanamıyorum.

kızlar hepinize iyi bayramlar..:))sizleri ve bebişlerinizi öpüyorum..kendinize iyi bakın ki bebekleriniz mutlu ve sağlıklı olsun..:))

HERKESE IYI BAYRAMLAR .. BENIM YERIMEDE BOL BOL BAYRAMLASIN KIZLAR.. MALUM BURDA BURDA bayram degil...(((((( Bwbislerinizle birlikte nice bayramlara saglikla insallahh...

[
FONT="System"]Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da size ve ailenize mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum... bebişlerimizle nice bayramlara..herkese iyi bayramlarrrrrrrrrrr[/FONT]​

slm kızlar nasılsınız ayrı ayrı yazamıycam ecemnas rahar vermiyo. bu arada bayramınızı kutlarım :)))))

Selam kızlar nasılsınız bakalım bende pek fırsat bulamıyorum foruma yazmaya..hepinizi öpüyoruz iyi bayramlarrrrrr....

yaa artık kimse forma gelmez oldu herkes bakıp kaçıyoo ahh ahh ne günlerdi onlar gecelere kadar yazışırdık :) şimdi çoluk çocuk derken fırsat bulamaz olduk :) hepimiz çocuklarımızın telaşina düştük :) onlara vakit ayırır olduk.. annelik işte :)
valla doaya doya yazışmayı özledim kızlar sizlerle:)
heyy nerdesiniz bakalım ....
aklım nihancıgımda valla acaba nasıl oldu annesii.. inş. ii dir durumu...

evet sehercim ya bende arada fırsat buldukça bakıyorum ama kimsecikler yok valla bende o günleri çok özledim.biz bitanesine zor bakıyoruz allah yardımcın olsun canım sende 3 tane ayyy ben düşünemiyorum valla.herkesi öptüm paşam agliiiiiiiiiiiiiiiiii gene

evet ya nihancım naptı acaba bende çok merak ediyorum ayyy çok agliiii öptüüüüüüüüüüm

aslında ben bi nihancıgımı arıyım bakım nasılmışlar.. bi gün aradım eşi çıktı nihancıgım lavabodaymış konuşamadık bend ekapattım...

slm kızlar.
ya ben çok kötüyüm.uyku manyağı oldum.ne kadar uyursam uyım yinede doymuyorum.bide keyifsizimki sorma gitsin.yemek bile yemiyorum.bugün bi tabak çorbayla duruyorum.bi sürü işim var hiçbirini yapmak istemiyorum.nolcak halim bilmiyorum
bu arada biri bana takvim yapsın ya.bu takvimide havvacım yapmıştı.kızım doğdu ama takvimin eski :))
21.08.2008 tarihli

evet kızlar eskisi gibi yazamıyoz artık msn dede konuşurduk muhabbet ederdikk şimdi bebişlerle ilgileniyoz...inş nihanda iyidir haber alırsanız yazın buraya hepinizi öpüyorummm..

Merhaba güzel anneler,

uzun zamandır giremiyorum,malum tüm günüm ecenas ile geciyor, Herkesin bayramını buradan tekrar kutluyorum,allah hepinize sağlık versin, biz bayram gezemsinde sanırım bi yerden grip kaptık, öyle kimseylede temas etmedik dikkat ettik ama nasıl olduysa kızım dünden beri burnu akıyo tıkanıyo birde uykuya düştü2-3 saatte zor emziriyorum,gaz için milupanın rezene cayını kullanıyoruz cok faydalı fakat dünden beri ıhlamur kaynatıp veriyorum 30ml sizce bu onu iyi edermi başka önerileriniz varmı kızlar cok kötüyüm yardım edin,p.tesi doktora gitcez ama pazartesiye kadar ilerlerse diye korkuyorum,lütfen yardım bekliyorum başka neler yapabilirim evde neler yapmam gerekiyor,şimdiden tşk ederim canlarım öpüyorum hepinizi,

canım bizde aynı şekilde çok fena grip oldu oğlum . burnu tıkalı . arada öksürüyo eğer daha da artarsa ben acile götürcem bugün şakaya gelmez sonuçta sende öyle yap. ateşine dikkat et geçmiş olsun

kızlar bu arada herkesler nerde kimse uğramıyo artık buralara arada yazın bişiler paylaşalım birbirimizden bişeyler öğreniyoruz unutmayın herkesi çok öptümm

merhabalarr güzel arkadaşlarım. umarım herkes iyidir. hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum.biz halen memleketteyiz nasip olursa haftaya evimize dönüyoruz. bütün bebişleri kokluyor güzel annelerimizi öpüyorum.
herkese güzel gazsız,hastalıksız,bol sütlü günler diliyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…