2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar

umarım herkes iyidir uzun zamandır görüşemiyoruz. artık tüm vakitlerimizi bebekler alyor dimi. bayramda kızımın bütün uyku düzeni bozuldu. geceleri uyanık ve gaz sancıları içinde. dün gece o kadar çok ağladıki sabah hastaneye götürmek zorunda kaldık. doktoru gazı için herşeyi zaten yapmış olduğumu söyledi. günde 3 kez gaz damlası, gündüzleri milupa rezene çayı gece yatmadan önce milupa gece çayı kullanıyoruz birde aktarlarda küçük hindistan cevizi satılıyor. çay kaşığına onu rendeleyip içine 2 damla badem yağı ve anne sütü ilave edip sabah ve akşam birer kere veriyorum çok rahatlatıyor. birdr karnına ve topuklarına badem veya susam yağı ile masaj yapıyorum.daha ne yapayım:sm_confused:
doktoru herşeyi doğru yaptığımı söyledi ilave olarak bebeği günde yarım saat arabayla veya bebek arabasıyla gezdirmemizinde gazı için iyi geliceğini söyledi.birde pamukçukla uğraşıyoruz 2 ayrı ilaç kullandık karbonatlı suyla sildik ama hiç geçmedi en son dut şurubunu önerdiler onu aldık bugün aktardan onu denedim bakalım iyi gelirse yazarım. birde emzirmeden önce karbonatlı suyla göğüslerimi silip öyle emzirmemi önerdiler onuda deniycem. gaz pişik uykusuzluk mama meme derken günler nasıl geçiyor anlamıyorum. Allah bebeklerimize sağlık versin bizlerede sağlık versin ki bebeklere bakabilelim. havalar soğudu grip ve soğukalgınlıklarına dikkat edin arkadaşlar. hepinizi öpüyorum.

gazınız pişiğiniz az sütünüz bol olsun.a.s.

Selam canlarımm nasılsınız buraya pek yazamıyoruz bebişlere vakit ayırmaktan..grip burun tıkanıklığı bu sıralar herkeste var.Allah hepimize kolaylık vresinn...
salı günü bizim 2. aşımız var...oğlum 2 aylık olduuutatlı kuzummmŞeniz

öpüyorumm sizi ve bebişleriiia.s.

merhaba arkadaslar bende uzun zamandir giremiyordum malum bebekler tüm vaktimizi aliyor oglum uyuyunca anca evi topla yemek yap ütü yap sonra yine cocukla ugras dinlenmeye bile vakit olmuyor allahtan uykumuz biraz düzene girdi yoksa eskisi gibi 2 saatte bir kalksaydi artik dayancak gücüm olmaya bilirdi artik gecede 3 defa uyaniyor yalniz bu aralar durup dururken aglama krizine giriyor sakinken birden bagiriyor bayramdan beri böyle alt dis etlerinde iki tane beyaz cizik var acaba dismi cikartiyor diye düsünüyorum cünkü bizim ailede disler hep erken cikiyor dayim 40 günlükken cikarmis acaba irsimi diye düsünüyorum. elini yumruk yapip agzina sokuyor bu aralar salyalarida akmaya basladi sizin böyle sorununuz varmi bebekleriniz salya akitiyormi elini agzina sokuyormu
arkadaslar malesef benim sütüm kesildi :çok üzgünüm: APTEMIL PRE mamasini kullaniyorum aralik ayinda Türkiyeye gelicez Türkiyede APTEMIL PRE mamasi varmi birde hipp marka kavonoz mamalar varmi aralik ayinda 4 aylik olucaz kavanoz mamalara gecicez e 1 aylik kavanoz mama tasiyamam sonucta cevap yazarsaniz sevinirim

HEPINIZE TATLI MELEKLERINIZLE IYI GÜNLER DILERIM:1hug:

canım aynı şikayetler bende de var ama ben anlam veremedim diş aklıma hiç gelmemişti bizde öyle bişey yok gerçi ama uyurken birden bağırarak uyanması beni de üzüyor aptamil pre var canım burdada kavonoz mamalarda var ama markasını bakmadım bakarsam yazarım gene canım

merhaba kızlar umarım herkes çok iyidir..biz genelde iyiyiz berilimle..ama dün gece berilin buhar makinasına rağmen burnu tıkanmıştıve gözünün birinde çok çapak olmuştu..acaba üşüttü mü dedim ama üşütse kakasının rengi hemen değişirmiş.hiç bir fark yoktu.şimdi çapak yok ama yinde de merak ettim..
eşim 20 gündür bizimle birlikteydi.izin almıştı.yalnızım diye ama bugün izni bitti ve yok..yalnız olmak zor bişey bebekle..iş güç yapmak çok zor oluyor..tutacak biri ya da iş yapacak biri lazım.(
hepinizi çok öpüyorum..

merhaba kızlar umarım herkes çok iyidir..biz genelde iyiyiz berilimle..ama dün gece berilin buhar makinasına rağmen burnu tıkanmıştıve gözünün birinde çok çapak olmuştu..acaba üşüttü mü dedim ama üşütse kakasının rengi hemen değişirmiş.hiç bir fark yoktu.şimdi çapak yok ama yinde de merak ettim..
eşim 20 gündür bizimle birlikteydi.izin almıştı.yalnızım diye ama bugün izni bitti ve yok..yalnız olmak zor bişey bebekle..iş güç yapmak çok zor oluyor..tutacak biri ya da iş yapacak biri lazım.(
hepinizi çok öpüyorum..

kızlar nihanla msnde konuştum.annesi henüz tedaviye başlayamamış.çok zayıf olduğundan serum veriliyormuş.dualarınızı eksik etmeyİn kızlar.elvinimiz mama yiyormuş artık.koliği daha iyiymiş.eskisi kadar çok yormuyormuş annesini..hepinizi çok özlemiş söylememi istedi..bizde onu çok özledik.annesi iyileşsin yine yazacak nihancım..:)
görüşürüz şekerler...

kaydirigubbakcemile3selammm kızlar nasılsınız bebişler nasıl umarım herkes iidir
bizde iiyiz zeyneple uğraşıyorum işte bütün vaktimi alıyo zaten bide benim 3 çocukyerimseniben olunca gerisini siz düşünün artık koşturuyorum bütün gün hatta gecekafamçokkarıştıama olsun yinede anne olmak çoook güzel bu arada annesi hasta olan arkadaşımızın da annesine acil şifalar diliyorum
eee bebişler büyüyo artık şimdilik gülücüklerine seviniyoruz ama adım adım hergün bişeyler öğrenecekler her gün başka şeylerine sevinecez hihoyyyta.s
bu arada bende mamamya başladım dr bebelac önerdi bi kutu ondan yedik sonra be hero beby aldım ama bebelac alıcam yine sanki odaha ii gibi geldi bana sizde durumlar nasıl benim bebiş çok zayıf doğmuştu kilo alsın istiyorum :dance:hepinizi kocaman opüyorum bebişlerinizi kokluyorumm:1hug:
herkese bol uykulu gazsız günlerrra.s.

Selam kızlarr biz geldik...oğluşumm aşı oldu bugün..yine çok ağladıııı yavrummm:çok üzgünüm:boynunda kızarıklıklatr oldu doktora götürüdk sıcaktan dedii:bbo:çok kalında giydirmiyorum krem verdi onu sürüyorumm...6.300 gr oolmuşuzzsağlıkocağında tartıldı kıyafetiyle..200 gr da kıyafeti desek:1rolleyes:

sizler nasılsınız bakimmmma.s.

:ecrin_bebek:kızlar yaaa bebişim bu gün geceden beri çok huzursuz neden acaba gazı nı çıkartıyo anlamadımki bendefisfisfis
bide şu bebek takviminden bende istiyorum bana kim yardımcı olabilirrrr:dance:benim bebişim 09,08,08 doğumlu ben biraz teknoloji özürlüyümde sırnaşık şey:asigim:

selam canlarım nasılsınız bizim griple başımız dertte perşembe günü aşılarmız var acaba aşı öncesi ilac vereniniz oldumu agrı için nihancım canım annnene acil şifalar diliyorum.

bizdeee geldik nasılsınız annişler ve tatlı yiyenlerim.ertuğ 2 aylık oldu bugün teyzeleri ve arkadaşları.hepinizi ççoooooooooookkk öpüyoruz.

Selam kızlar

Giremiyorum maalesef nete, bizim ufaklık çok zamanımı alıyor. Gündüzleri hemen hemen hiç uyumuyor, o yüzden hiçbişey yapamıyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir.

Ben bişey sormak istiyorum kızlar. Doğum paranızı aldınızmı? Aldıysanız nasıl işlemler yaptınız? Birde rapor dolmadan gidip başvurabilirmiyim ssk ya? Benim daha doğum sonrası raporum dolmadı ama şimdiden gidip başvurabilirmiyim acaba? Tecrübeli anneler cevap verirseniz sevinirim.

Öpüyorum hepinizi ve yeğenlerimi kızlar çok özledim sizi.... Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

bizdeee geldik nasılsınız annişler ve tatlı yiyenlerim.ertuğ 2 aylık oldu bugün teyzeleri ve arkadaşları.hepinizi ççoooooooooookkk öpüyoruz.nihancıııım çok geçmiş olsun

beyzacım sagol canım geçmiş olsun.arzucum bizimde aşımız perşembe 9 da .kızlar dr ender saraçın bu haftaki konugu m.sandal dı.onlarında bebegi 2 aylık ya.rezene ve anasonu karıştrsın anneler açık çay yapın içirin bebeginiz hem rahatlar hemde büyümesi açısından çok faydası olur dedi.bide göbegine ve ayaklarına 3 damla susam yagıyla masaj yapın dedi çok iyi geliyomuş.saat yönünde yapılacak karnına.bide gögsünüzüde suusam yagıyla saat yönünde msj yapılacakmış sütü artırırmış.bide ısırgan ve alkolsüz bira dedi.

SLM KIZLARRRR.4 AYDAN SONRA ARANIZDAYIMMMM...MAALESEF İŞE BAŞLADIM.HERKESE TEKRARDAN SELAMLAR.BEN ŞÖYLE Bİ GÖZ ATAYIM SİTEYE.YİNE YAZICAM SİZE GÜZEL a.s.a.s.ANNELER

ecenas önce kesinlikle ilaç verilmezmiş olmayan agrıya ilaç bişe yapmaz dedi dr.olduktan sonra ateş olursa fitil var bende onu vercem.ama gitmeden rezene ve anason vercem rahatlatsın diyee sanada öneririm

canıımm hoşgeldinnn uzun zamandır görünmüyodun....a.s.bebeğin nasılll

MRB CANIM YAAAAA.BEBİŞİM ÇOK TATLI TEYZESİ.HELE SABAHLARI ÇOK ŞEKER...GÜLÜYOR.OYNUYOR.RESMEN İŞE GİTMEYEYİM DİYE YAPIYOR...SAĞLIKLI VE ÇOK USLU BENİM KIZIM.MAŞALLAH.İNŞ BÖYLE DEVAM EDER.CUMA GÜNÜ AŞISI VAR.YARIN 2 AY BİTECEK NASİP OLURSA...ÇOK ÖZLEDİM YİNEEEEE. SEN VE BEBİŞİN NASIL..UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…