merhaba arkadaslar bende uzun zamandir giremiyordum malum bebekler tüm vaktimizi aliyor oglum uyuyunca anca evi topla yemek yap ütü yap sonra yine cocukla ugras dinlenmeye bile vakit olmuyor allahtan uykumuz biraz düzene girdi yoksa eskisi gibi 2 saatte bir kalksaydi artik dayancak gücüm olmaya bilirdi artik gecede 3 defa uyaniyoryalniz bu aralar durup dururken aglama krizine giriyor sakinken birden bagiriyor bayramdan beri böyle alt dis etlerinde iki tane beyaz cizik var acaba dismi cikartiyor diye düsünüyorum cünkü bizim ailede disler hep erken cikiyor dayim 40 günlükken cikarmis acaba irsimi diye düsünüyorum. elini yumruk yapip agzina sokuyor bu aralar salyalarida akmaya basladi sizin böyle sorununuz varmi bebekleriniz salya akitiyormi elini agzina sokuyormu
arkadaslar malesef benim sütüm kesildi :çok üzgünüm: APTEMIL PRE mamasini kullaniyorum aralik ayinda Türkiyeye gelicez Türkiyede APTEMIL PRE mamasi varmi birde hipp marka kavonoz mamalar varmi aralik ayinda 4 aylik olucaz kavanoz mamalara gecicez e 1 aylik kavanoz mama tasiyamam sonucta cevap yazarsaniz sevinirim
HEPINIZE TATLI MELEKLERINIZLE IYI GÜNLER DILERIM:1hug:
SLM KIZLARRRR.4 AYDAN SONRA ARANIZDAYIMMMM...MAALESEF İŞE BAŞLADIM.HERKESE TEKRARDAN SELAMLAR.BEN ŞÖYLE Bİ GÖZ ATAYIM SİTEYE.YİNE YAZICAM SİZE GÜZEL a.s.a.s.ANNELER
canıımm hoşgeldinnn uzun zamandır görünmüyodun....a.s.bebeğin nasılll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?