MRB CANIM YAAAAA.BEBİŞİM ÇOK TATLI TEYZESİ.HELE SABAHLARI ÇOK ŞEKER...GÜLÜYOR.OYNUYOR.RESMEN İŞE GİTMEYEYİM DİYE YAPIYOR...SAĞLIKLI VE ÇOK USLU BENİM KIZIM.MAŞALLAH.İNŞ BÖYLE DEVAM EDER.CUMA GÜNÜ AŞISI VAR.YARIN 2 AY BİTECEK NASİP OLURSA...ÇOK ÖZLEDİM YİNEEEEE. SEN VE BEBİŞİN NASIL..UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR.a.s.
selam arkadaşlar nasılsınız bakalım.umarım bebişlerinizde iyidirr..
bizde bugün 2.ay aşılarımızı olduk.karma aşısı,verem aşısı ve rota virüs.
eve gelince oğlum çok ağladıı...
arkadaşlar bişey sormak istiyorum gaz problemi için sab simplex kullanan var mıı?
dr bu ilacı verdi ama gerekmedikçe kullanma dedii.kafam karıştı benimde..
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorumm.gazsız ve bol sütlü günler diliyorummmmmmmmm
arkadaşlar,bizde sab sımplex kullandık,fakat etkisini göremedik,bizde Nurse Harvey' aldık,çok memnun kaldım,her emzirmeden sonra verdim ve hiç sorunumuz çikmadı,tavsiye ederim
buradan görebilirsiniz
http://www.bebeshop.com.tr/bebek/index.php?cPath=49_232&gclid=CPrQ1e-xmJYCFQ6HMAodaW7u7w
bu şurup eczanelede satılıyormu ? internetten mi temin edilebiliyor sadece.
slm kızlar nihancım geçmiş olsun allahım şifa versin canım benim.ayyy sorma nihan ertuğ da 2 gündür aglıyo saatlerce ne yapcamı şaşırdım valla 3 te kalktı yeni yatırdım yinede mırıldanıyo.bide kendi kendine acaip bi ses çıkarıyo öfkeli öfkeli.bugün aşımız var ne yapcam bilmiyorum bide aşının huzursuzluğu olcak dr.götürücem anasonu veriyorum bizimkine bişe olmiiiiiiiiiiii daha çok canlanıyo bademciklerim şişti benimde ay ben bide o agladıkça farketmeden kendimi kasıp dişimi sıkarmışım bazen farkediyorum dişlerimi nasıl kitlemişim çenem çok acıyo bizde durumlar berbat arkadaşlar gazı geçtim bide gazımız bol.allahım yardım etsin napcam aşı olduktan sonra bilmiyorum hepiniz öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?