2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burdan nereden aldığımı söyeleyebilir miyim acaba?hani t harfi ile başlayan bir oyuncak mağazası var ya oradan aldım..hani ikili bir sonu var mağazanın isminin...:)))))))))çok komik oldu ama anlamışsınızdır...:))))))))))))

deryacım bende sayfalar açılmadı güzelim.
canım çok geçmiş olsun. inşllah yakın zamanda yemek düzeni oturur ertugumuzun.
arkadaşlar oyuncaklarınız çok güzell bebişlerimiz güle güle oynasınlar.
herkesi çok öpüyorum artık sizlerle olamıyorum gündüzleri eşim pcyi yanında götürüyor bende bilgisayarsız kalıyorum ve sizleri çok özlüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakınn. herkesi çok öpüyorum.

ayneeenn..ben de herşeyi yiyorum, haftada en az 3 gün mercimek çorbası içiyorum...bende gaz yapıyor ama oğluşuma geçmiyor, kızlar gaz bağırsaklardan emilip kana karışıp süte geçmezzzmiş. yiyin ya sütünüz bol olsunnnnkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

selam kızlarr hava burda soğuk ama güneşli içerden dışarısı güzel gözüküyo ama çıkamıyoruzz( ne yapalım seneye inşallah.. çok öpüyorum

benim oğlumda gaz problemi bi ara azalmıştı gerçekten ama şu aralar var .niye olduğunu bende anlıyamıyorum sizin bebişlerde durum ne ? ben hala gaz için zinco kullanıyorum geçmesi gerekmiyomuydu

selam arkadaşlarr..
nasılsınız bakalımm.bebişleriniz nasıllarr.
iki gündür çok halsizim...baş dönmesi yaşıyorumm..sizlerde de oluyomu..?tansiyonum düşüyoo
dr sık emzirmiceksin 3 saatte bir yoksa bitersin dedi..
3 saatte bir emziriyorum ama yinede kendimi yorgun ve bitkin hissediyorumm..
bugün daha iyiyimm...oğluşu anneme bırakıp biraz dışarı çıkıcam evde de çok bunaldım.belki değişiklik ii gelir hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum kızlarr..
herkese iyi hafta sonları diliyorumm

bamboo her çocuğun bünyesi farklı bazılarınki 3. ayda bazılarınki de 4.ayda geçiyomuş hatta 6 ay sürdüğü de oluyomuş bazı bebeklerde.
nurcan canım geçmiş olsun çık bakalım biraz dışarı belki iyi gelir.kendine dikkat et güzelim.

nurcancım çok geçmiş olsun canım bişeye canını sıktıysanda oluyo kafaya takarsan yanıııı ben ertuğu o kadar takıyorumki artık bikaç saniyeee donuyo beynim oldum yerde kalıyorum sonrada napıyodum ben burda diyorum başımın dönmesi çogaldı.bende artık yiyorum bizimkide düzeldi maş gazlarılahana turşusu yapmıştım karnıbaharda vallahi acaip yiyorum 3 kilo verdim 2 haftada bende lahana çok işe yarıyo tavsiye ederim vücumda sürekli ödem oluşuyo kilodan çok o yüzden lahana söküyo gazda yapmıyo öptüüüm herkesi

benim oğlumda gaz problemi bi ara azalmıştı gerçekten ama şu aralar var .niye olduğunu bende anlıyamıyorum sizin bebişlerde durum ne ? ben hala gaz için zinco kullanıyorum geçmesi gerekmiyomuydu

Canim benimde azalmisti derken tekrar basladi sanirim 4 ayin sonuna kadar devam edicek bu gaz sorunu... ben ekstra herhangi birsey kullanmiyorum.. fazlasiyla bitki cayi gaz gderici damlalar denedim ve inandimki hicbirinin faydasi yok gercekten...benim oglum kolik daha siddetli geciriyor bianonce bitsin bu kabus.. herkese gazsiz gunler..

nurcancım aynı şey bande de var sık sık başım dönüo dr bana 2 saatte1 emzir dedi ama ban pek saate bakmıom kızım acıktıkc veriom acaba ondanmı başımız dönüo..

nurcancım aynı şey bande de var sık sık başım dönüo dr bana 2 saatte1 emzir dedi ama ban pek saate bakmıom kızım acıktıkc veriom acaba ondanmı başımız dönüo..

canım maşallah benim oğlum biraz tontişş.dr sık emzirme kendinde bitkin düşersin dedi.3 aydan sonra 3 saatte bir emzirmek gerekirmişş.gerçi 3 saatte bir emzirmek ii oluyoo..hem acıkıyo.hemde çok emiyo.:teselli:
.2 satte bir emzirdiğim zamanda az emiyoduu....valla şu an hamile kalmadan önceki kilomunda altına düştüm.hem kan hapı hemde vitamin kullanıyorumm.bebişlerimiz bizi yoruyo sanırım.napalım allah sağlık versin onlara da herşeye katlanırızz:ecrin_bebek:

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım...biz iyiyiz..
nurcancım ben 2 saatte bir bzende 1 saatte bir emziriyorummfisfisfiso yüzdenmi halsizim acaba bu sıralar kafamçokkarıştı..bende saate bakmıyorum ağlıyoo memeyle susuyo beyfendiiigamyoncuiremsu

iyi geceler kızlar moralim çok bozuk.bebegimin kakasında kan pıhtıları gördüm belli belirsiz acayip panik yaptım ağlamaya başladım hemen acile gittik.doktor rektumuna baktı çatlak yok dedi fakat içten olabilir dedi ama önemli bişey olduğunu düşünmüyorum dedi.acilde de çok çocuk vardı hasta açıkçası pek de iyi bakmadılar.neyse p.tesi çocuk cerrahisine de bi gösterin dedi.yavrumun keyfi iyi kakasının kokusu da normal.çok zor kaka yapıyordu sabahları hala da zorlanıyo ondan mı oldu acaba bi çatlak falan mı oldu içeride düşüne düşüne kafayı yiyecegim.allahım bebişlerimizi korusun çaresiz dertler vermesin.
tekrar iyi geceler

ayy canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. bence zorlanmaktan olmuştur önemli bişey değildir canını sıkma annesi. önemli olsa tutarlardı hastanede. pazartesi bizede bilgi ver canım merak ettim. tekrar geçmiş olsun.

arkadaşlar benim kızım kaka yapmıyor. yaklaşık bir haftadır sadece fitille kaka yaptı. zorlanmıyoda anlamadım neden oluyor. 3 gün yapmadı doktor fitil verdi. fitilden sonra baya fazla yaptı içinde birikmiş. 2 gündür yine yapmadı. şimdiye kadar hiç böyle sorunumuz yoktu. sürekli gaz çıkarıyo ama bezini açıyorum bişey yok.

bu arada dedem için dua edermisiniz arkadaşlar. şu an hastanede çok üzülüyorum. durumu pek iyi değil. ben bir kaç gündür annemdeydim. rüya ona moal versin diye.

off anlıycağınız baya canım sıkkın.

canım benim bebişimdede olmuştu dr bagırsakları enfeksiyon oluşmuş demişti bir ama benim bebişin kakasında kokuda vardı. bir iki gün kullandım geçti bir daha da olmadı çok şükür.
canım çok geçmiş olsunn. dualarımız dedenle acil şifalar.
mavişcimm geçmiş olsun güzelim dedigin gibi bende de baş dönmeleri oluyor emzirmekten oluyormuş demekki bende sık sık emziriyorum ondan sanırım.bundan sonra dikkat edeyim en azından.herkese tatlı rüyalar..

şimdiden günaydın güzel pazarlar.

canım dedene allah şifalar versin tez zamanda iyileşir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…