2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,elvin dün gece çok huzursuzdu.sanırım dişi yokladı gene susmadı ağladı habire.gece 4te uyudu sabah mamasını yedi şimdi hala uyuyor.şu dişi patlasa da rahatlasa yavrum.
Kızlar ben bugün kayınvalideme(daha doğrusu özgür’ün anneannesi.annesi doğumda vefat ettiği için anneannesi büyütmüş ve ona anne diyorda) gidiyorum.düşmüş kolunu çatlatmış omuzdan.80 yaşında yemek yapamıyor,üstünü değiştiremiyormuş.komşuları yemek yapmış.1 hafta kadar onda kalıcaz.elvin’le zor olacak ama içim elvermiyor,kendi kızı almıyor yanına ona da ayrı sinir oldum ya neyse dedim biz gidelim minnacık bir kadın görseniz :) elvin’den fırsat bulup bir çorbasını yapsam geceliğini değiştirsem bu bile faydadır diye düşündüm.hem evde seste olunca morali düzelir,elvin’i de çok seviyor.normalde biz sık gidemiyoruz özgür geç geliyor falan,o da yaşlı 6 kat çıkamıyor,hasret giderir torunuyla :)
.Nurcancım cnm geçmiş olsun aman dikkat et kendine,bi de evde yalnız oluyorsun aman cnm benim
Yıldızlar nasılsın cnm,oğluşunda kolik varmış.elvin de kolikti.neyseki 3.ayda geçti.şimdi taramalı tüfek gibi çıkarıyo gazı:) ama henüz nurse harvey bitkisel şurubumuzu bırakmadık.önceden günde 3 kere veriyordum.şimdi ek besinlere başladık mama eskisi gibi yemiyor(içine karıştırıyordum) şimdi 2 kere veriyorum.dediğin gibi canım zor ama sabır lazım,onlar ağladıkça içimiz parçalanıyor.en kısa zamanda geçsin inş cnm,oğluşunu kokluyorum
Cyıldızcım geçmiş olsun cnm.umarım ciddi bir şey yoktur.dediğin gibi kakasını zor yapıyorsa o zorlanmadan dolayı tahriş etmiş olabilir cnm
Zeynepcim cnm z.yağına kulak çuğunu bula poposuna sok biraz beklet o yumuşatır cnm.biz bi ara hergün elvin’e öyle yapıyorduk.neyseki şimdi hergün kendi kendine 1-2 kere yapıyor.zamanla düzene girer kuşum ama 1 hafta bekletme rüya’yı.dedene de acil şifalar olsun cnm,inş iyileşir nesi var?dualarım sizinle cnm benim
Aslıcım hoş geldin.özledim walla seninle sohbeti.eşin sana bi pc hediye alsa ya ne güsel olur :) nasılsın cnm,ozan ege’m nsl?
tuğbacım cnm gerçi dün akşam telde konuştuk ama ertuğ'um hep aklımda kuşum,inş eskisi gibi içer kuzum.bu arada kızlar biliyor musunuz tuğba kızımın sütannesi :)))) Allah razı olsun sütünü yolladı bize.
arzu'zum ecenas'ı öpüyorum saol aklına gelip msg attın dün,kocaman öpüyorum sizi tatlım
diğer annelerim sizler nasılsınız?hepinizi kocaman öpüyorum ve miniklerimi:)

nihancım o dediğini yapıyorum. öncedende kakasını yapamadığında yapıyordum onu o zaman yapıyordu. ama şimdi fitil vermeden yapmıyor. doktora götürücem iyice huzursuz oldu. bu arada dedem alzheimer hastasıydı. düştü kalça kemiği kırıldı. amliyattan sonra toparlıyamadı şimdi hastanede yoğun bakımda solunum cihazına bağlı.

geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim arkdaşlar.

herkese günaydınnnnnnnnnnn.
arzucum geçmiş olsun canım.erende 3 -4 gün yapamadı dr normal dedi.
1 çay kaşığı zeytinyağı ver dedi.verdiğim gün yaptı.
çilekçim geçmiş olsunn dedene canım.benim dedemde kalp krizi geçirdi yoğun bakımda.neyseki durumu ii...
nihancım elvini öpüyorumm.
ertuğ nerede ii mi acaba.....???
hepinize iyi pazarlar..
bebişlerinizi öpüyorummmmmmmmmmmmm

Canım benim bebeğimde doğduğundan beri 3 kere oldu o kan pıhtıları. Üşüttüklerinde ve çok ıkındıklarında oluyor. Benim bebeğim kakasını yaparken çok ıkınıyor o zaman çıkıyor bazen. Takip ediyorum tekrarlarmı diye ama tekrarlamayınca paniklemiyorum. Doktora sordum ben problem değil takma demişti.

iyi pazarlar kızlar cyıldız canım hiç üzülme ıkınmaktan makat çatlağı olmuştur benim kzımda yaşamıştık bu sorunu anestolu kulak çubuğuna sür poposuna hafifçe sür acısız yapar bizim dr çok bilgili bu konuda bebeklerde yüzde seksen bu sorun olur demişti. (benimde kızımın kakasında kan vardı) geçmiş olsun canım nihancım anneciğinize geçmiş olsun git tabi canım yaa kadın sevinir dua eder sanada bebeişinide koklar az kendine gelir çok öpüyorum canım. kızlar dedesi hasta olanlar varmış . Allah şifa versin bütün hastalara .tuğbacığımın iki tane oldu bebişlerin ertuğ ve elvin kardeş olmuşlar. ne güzel yaa bebişin nasıl şimdi biraz düzelme var mı ... gece çayını içiyomu hala acaba diyorum gece çayıyla sütünü karıştırsan içermi ya da şöyle de bi risk var gece çayınıda almaz mı acaba bi daha neyse inşallah düzelirde seni emer canım çok öpüyorum herkesii

zeynepcim nurcancım dedelerinize acil şifalar olsun tez zamanda çıksınlar inş hastaneden sağlıkla.
evt bamboocum tuğbanın bir kızı oldu benim de bir oğlum var.
nurcancım dün akşam tuğba ile telde konuştuk ertuğda bir değişiklik yokmuş hala az emiyormuş tuğbayı.
gamzecim siz nasılsınız kuşum lina nsl?

nurcancım sanada geçmiş olsun. dedene acil şifalar canım.
nihancım sizin anneannenizede geçmiş olsun.

zeynepciiim dedene çok geçmiş olsun. nurcanım sanada ve dedenede geçmiş olsun.nihanım geçmiş olsun canım arkadaşım allahım saglık versin.çilekciim canım inş.bişeyi yoktur kızının haber ver canım bize.evet kızlar oğlum vardı bide kızım oldu çok şükür zaten ertuğdan başka bebek yapmayı düşünmüyordum ama kız bebek içimde uhte kalmadı çok şükür elvinim var artık tontişime bayılılyorm maş.benim tatlı kızıma.hayat çok güzel ya nerden nereyedüşünün işte .bizde durumlar aynı arkadaşlar kolumda uyutuyorum uyunca dayıyorum sütü biberonla sıkıyorum agzına öyle yediriyorum bu gün kaka yaptı normalde 10 güne kadar yapmıyodu 3 gün oldu yapalı inş.iyiyegidiyo allahım yardımcımız olsun herkesi öpüyorum ve meleklerimi

tuğbacım aman oğluşum kaka yapmış ne güsel,zamanla düzelecek inş.dün gece de elvinin dişi tuttu galiba 4te uyuduk şimdi salonda tv zliyoruz çıngırağımızla oynuyoruz bi de dursa kucak istiyo zilli :)

amanın kızım dişmi çıkarıyo yoksa kolay çıkarsın dişlerinide gelsin süt annesini ısırsın tontiş kızım yerim ben onu yer maş.kızıma.inş.nihan annesi düzelir inş.şimdi havuç ve armut suyu veriyorum 50 ml yavaştan içiyo biberonu kenditutuyo maş.artık25 ml içti uyudu banyo yaptrmıştım 1 saat önce banyonun sonunda agladı acıkmış biberonu verdim içti 50 ml sonra gögsüm aklıma geldi verdim emdi birazcık o emdikçe ben ağladım yarım saat önce sagmıştım gögüslerimi hem ona ağladım hemde ne zmandr emmiyodu ya içim bir garip oldu o emdikçe hemde düzeliyo galiba ya arkadaşlar artık nazardan olduna inanmaya başladım iyice kaka yaptı beni emdi biraz daha fazla içiyo çok şükür bide nazarda annenin okuduğu olmuyomuş bizde cami imamına dedik o yasin okudu iyi geldi galiba nazarlae gidiyo herhalde inş.bende her sagdığım sütüme bütün duaları nazar duasını ve ayetel kürsüyü okuyorm inş atlatıcaz ama benim burnum akıyo bide burnum nasıl acıyo alnımın ortası çok ağrıyo dün yagmurda ıslandım ondan galiba bi anda şakır şakır yagdı siteye girerken ama ıslandı başım.herkesi öptüüüm hayırlı akşamlar

nihancımm ahh keşke bir pc hediye alsa ne güzel olur bencede. sizlerden ayrı kaldım öyle özlüyorumki eşimden fırsat kaldıkça hemen pc başına geçiyorum ama oda geç saatlerde oluyor ve sizler olmuyorsunuz( biz iyiyiz güzelim ozan egemizde iyi teyzesi ellerinden öper.Elvinimizde iyidir inşllah diş sorununuzu en kısa zamanda atlatmanızı dilerim.
bütün annelerimiz miniklerimizi çoook çook öpüyorum.

Dedesi hasta olan arkadaşlarım acil şifalar dilerim. Nihancım biz çok şükür iyiyiz. Linam uyuyor şu anda. Minik Elvin erken diş çıkarıyor demekki maşallah ona. Umarım bir an önce çıkarır. doktoruna sorsan aslında diş etlerine sürülen bir ilaç var rahatlatıyor bebişleri, belki kullan der.
Tuğbacım maşallah düzeliyor demekki oğluşun. İnşallah bir an önce düzelir de seni üzmez artık annesi.
Diğer annişlerimi ve yeğenlerimi öpüyorum.

arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum biz sizden birazcık küçügüz o yüzden sizlerde oluyordur mutlaka. benim bebişin tükrügü çok fazla resmen üstü ıslanıyor neden olur acaba.

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar .. oğlum uyumadı bende gece kuşu oldum gözümden uyku akıyo ama sizlere bi bakıyım dedim nihancım elvin diş çıkartabilir doğru hem genetik oluyo birazda mama yiyen bebekler azcık erken çıkarabiliyolar canı saolsun diş işi zorduri evet dişetine sürmek için jel veriliyo pek işe yaramıyo ama yine de kullan ,istersen. aslıcım canım bebeğin diş çıkarmaya hazırlanıyodur . çok salya akıyo diş çıkartacakları zman ondan olabilir çok öpüyorüm bebeğini . tuğbaa canım bence beebğinde bişey yok hiç telaşlanma yediğine içtiğine dikkat et soğan suyu içme sakın :)bol bol okuu felak ve nas nazar aytleridir mutlaka hergün okuyun kızlar küçük bebeklere nazar çok çabuk değer kendi nazarımızda değiyo tabii çok öptüm herkesii bebişleride Allah hastalıktan beladan kem gözden korusun hepimizi ve yavrularımızı

günaydın kızlar
sprey olan deniz suyundan kullanıyor musunuz?sağlık ocagındaki dr kullanabilirsin dedi ama size de sormak istedim.
aslıcım benim bebeğimin de ağzının suyu çok akıyo

günaydın
nasılsınız hasta lara çok geçmiş olsun öncalikle
kızlar ben bu nazar işine çok inanırım aman dikkat edelim şöle bi hadis bilirim hz peygamberimiz (sav)birgün bir sahabeyle giderken mezarlıktan geçmişler ve şöle demiş bilirmisin bu mezrlıkta yatanlrın %90 ı nazrdan ölmüştür çok okuyalım kızlar bebişlerimize

cyıldızcım deniz suyu en iyisi kullan bi sakıncası olmaz benimkızımda çok salyalı amaben diş için erkenolduğunu düşünüyorum

cyıldızcım deniz suyu en iyisi kullan bi sakıncası olmaz benimkızımda çok salyalı amaben diş için erkenolduğunu düşünüyorum

sprey ya ondan sorayım dedim.damla olanlar burnun içine kadar gitmiyo kafasını döndürüyo falan derken damla çıkıyo spreyde en azından bu olmaz diye sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…