Günaydın kızlar,elvin dün gece çok huzursuzdu.sanırım dişi yokladı gene susmadı ağladı habire.gece 4te uyudu
sabah mamasını yedi şimdi hala uyuyor.şu dişi patlasa da rahatlasa yavrum.
Kızlar ben bugün kayınvalideme(daha doğrusu özgür’ün anneannesi.annesi doğumda vefat ettiği için anneannesi büyütmüş ve ona anne diyorda) gidiyorum.düşmüş kolunu çatlatmış omuzdan.80 yaşında yemek yapamıyor,üstünü değiştiremiyormuş.komşuları yemek yapmış.1 hafta kadar onda kalıcaz.elvin’le zor olacak ama içim elvermiyor,kendi kızı almıyor yanına ona da ayrı sinir oldum ya neyse dedim biz gidelim minnacık bir kadın görseniz :) elvin’den fırsat bulup bir çorbasını yapsam geceliğini değiştirsem bu bile faydadır diye düşündüm.hem evde seste olunca morali düzelir,elvin’i de çok seviyor.normalde biz sık gidemiyoruz özgür geç geliyor falan,o da yaşlı 6 kat çıkamıyor,hasret giderir torunuyla :)
.Nurcancım cnm geçmiş olsun aman dikkat et kendine,bi de evde yalnız oluyorsun aman cnm benim
Yıldızlar nasılsın cnm,oğluşunda kolik varmış.elvin de kolikti.neyseki 3.ayda geçti.şimdi taramalı tüfek gibi çıkarıyo gazı:) ama henüz nurse harvey bitkisel şurubumuzu bırakmadık.önceden günde 3 kere veriyordum.şimdi ek besinlere başladık mama eskisi gibi yemiyor(içine karıştırıyordum) şimdi 2 kere veriyorum.dediğin gibi canım zor ama sabır lazım,onlar ağladıkça içimiz parçalanıyor.en kısa zamanda geçsin inş cnm,oğluşunu kokluyorum
Cyıldızcım geçmiş olsun cnm.umarım ciddi bir şey yoktur.dediğin gibi kakasını zor yapıyorsa o zorlanmadan dolayı tahriş etmiş olabilir cnm
Zeynepcim cnm z.yağına kulak çuğunu bula poposuna sok biraz beklet o yumuşatır cnm.biz bi ara hergün elvin’e öyle yapıyorduk.neyseki şimdi hergün kendi kendine 1-2 kere yapıyor.zamanla düzene girer kuşum ama 1 hafta bekletme rüya’yı.dedene de acil şifalar olsun cnm,inş iyileşir nesi var?dualarım sizinle cnm benim
Aslıcım hoş geldin.özledim walla seninle sohbeti.eşin sana bi pc hediye alsa ya ne güsel olur :) nasılsın cnm,ozan ege’m nsl?
tuğbacım cnm gerçi dün akşam telde konuştuk ama ertuğ'um hep aklımda kuşum,inş eskisi gibi içer kuzum.bu arada kızlar biliyor musunuz tuğba kızımın sütannesi :)))) Allah razı olsun sütünü yolladı bize.
arzu'zum ecenas'ı öpüyorum saol aklına gelip msg attın dün,kocaman öpüyorum sizi tatlım
diğer annelerim sizler nasılsınız?hepinizi kocaman öpüyorum ve miniklerimi:)