2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın

aslıı,zeseze ,cyıldız ve isimlerini hatırlayamadıgım tüm öğretmen annişlerin öğretmenler günü kutlu olsun...

merhaba kızlar nasıl herkes kış güneşi canım avatarın güzel olmuşş benim avatardan yapsana . bu arada öğretmen olan tüm annelerin öğretmenler günü kutlu olsun . çok yorgun hissediyorum bugün kendimi hastamı olacam yoksa inşallah öyle bişey olmaz perişan oluruz evde herkes benim gözüme bakıyo çünkü . cyıldız kullan canım aynı görevi görüyo daha iyi bence içeri doğru gider diğer damla halinde olanı benim oğlum hemen dışarı püskürtüyo bende düşünüyorum sprey almayı çok öptüm hepinizi

selamm kızlarr.
öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsunn.
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorumm.
herkese güzel bir gün diliyorumm..

günaydın bütün öğretmenlerimin öğretmenler günü kutlu olsun.bende sprey kullanıyorum damladan daha iyi süper akıtıyo burnundakileri.sinüzitim zdı salya sümük dolaşıyorum agrı kesici kullanmak istemiyorum ama kullanıcam bu gidişle sağ tarafım uyuştu ağrıdan bu gün ertuğda çok huysuz allahım herşey üst üstüne geliyo yoruldum artık ya ne çıkmaz nazarmış allahım daha beterinden esirgesin hepimizi zor zor yanında kimsen yoksa yardımsız çok zor bide hastaysan bittiyosun öpüyorum herkesi

Slm kızlar hepinize sorunsuz güzel bir hafta diliyorum.biz dün akşam gidemedik,eşim arabayı alamadı şirketten.sanırım bu akşam gidiyoruz.

Tuğbacım cnm maşallah oğluma düzeliyor inş.aman çok söleme cnm nazardır dediğin gibi,düzelirse de düzeldi deme eh işte de.gene nazar değmesin yavruma
Gamzecim maşallah lina’mıza öpüyorum kokluyorum onu.sölediğin merhem KALGEL kullanıyoruz cnm.ama diş çıkana kadar çekecek yavrum napalım
Aslıcım cnm benim hep aklımdasın walla,ben de şimdi kayınvalideme gideceğim için 1 hafta olmayacağım,özleyeceğim hepinizi.cnm elvin’in de tükürüğü çok,normal tatlım.diş çıkarma evresi 1-1.5 ay önceden başlarmış.bu zamanda tükürükleri çoğalıyor cnm.elvin’in de 1 ay önceden başladı tükürüğü çoğalmaya ve dişeti acısı cnmcım.
Bamboocum dediğin gibi merhem pek işe yaramıyor.bazen çok ağlıyor ellerinin ikisini de ağzına sokmaya çalışıyor.parmağımı veriyorum ağzına bi ısırıyo bi emiyo ki sorma.o zaman biraz rakı sürüyoruz :) sakinliyo uyuyo:) alemci olacak benim kızım ehehehehe.cnm kendine dikkat et aman havalar dengesiz.tuğbacım sen de cnm benim
Bu arada tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun!!ANNEMM ÖĞRETMENLER GÜNÜN KUTLU OLSUN,SENİ ÇOK ÖPÜYORUM VE SEVİYORUM!!!!!!!

tuğbacım geçmiş olsun cnm .bu kullandığın deniz suyu nasıl bi şi?iyi geliyosa elvin'e ben de alıyım. ne için kullanıyosunuz?

nihancıım damladan iyi söküyo burnundakileri ben damladan sonra egiyodum ama bişe çıkmıyodu bununla sıkıyorum egiyorum ne varsa hemen çıkıyo ben kendime sıktım dün çok güzel hemen genzime kadar açtı.canım üzerinde şöyle yazıyo bebek çocuk ve yetişkinlerde günlük burun temizliğinde burun mukozasının nemlendirilmesinde kullanılır önerilen kullanım yerleriydi.günde 3 defa 1 er fıs az bekleyip kaldırıyosun hepsi akıyo.dr um tıkanırsa diye vermişti.günde bir defa fıs yapıyorum şimdi.sigorta karşılamıyo ama canım 20 ytl.lyomer canım bu arada biz şifayı kapmışız ikimizde salya sümük ilaçları vardı hemen verdim inş. oğlum çabucak iyileşir bünyesi benim gibi çok zayıf bununda yaaa öptüm kızımı yiyenlerimden biliyorum o dişi çok zor ya canım kızım benim acaipte sinirlidir şimdi

GÜNAYDIN CANLARIM .. nasıslınzı bugün bebişleirmiz nasıl bakalım ben benim afacanları uyuttumda şimdii işleirmi görücem :))) akşam oldu ben daha yeni iş yapıcam :)))) hepinzii öpüyrorum canalrım hepiniz yigenleirme dikkat edin havalar çok kötü tam hastalık havasıı dikkatli olaım canlarım... BU ARADA TÜM ÖGRETMENLERİMZİN ÖGRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN .....

selam canlarım
ay ben çıldırma evresindeyim.benim kızın gece gündüz olayı karıştı.gündüzleri gece sanıyo doğru düzgün emmiyo.gecede memeden düşmüyo.uyanık oldumuda durmuyo huysuzlanıyo.bide benim kızım çok kusuyo hiç yalnız bırakamıyorum.çok sıkıldım napıcamı şaşırdım valla.
ev bütün işler duruyo bişi yaptığım yok valla.

sgselçuuk canımm benim oğlumda şu sıralar huyusuz sabah uyanızyoz başlıyoo ağlamaya kahvaltımı yapamıyorum valla..gece çok iyi maşalllahgündüzleri kucak istiyo habiree kafamçokkarıştıakşam rahatım babasına veriyorum işlerimi rahatça yapıyorumm..kusması zaten bitmiyoo-tatlicadiarzu-

inş bu günlerde geçicek canım:1hug:

CYILDIZ ben sprey kullanmıyorum canım.onu bikere kendime denedim çok acıdı tazikli fışkırttı bende kızıma yapmadım acır diye.damladan çok memnunum bende
ASLI canım 3. ay bebekler için baloncuk ayımış.bu zamanlarda çok salyalı olurlarmış.dr teyzemiş demişti.benim kızımda da vardıda şimdi azaldı.diş çıkarmasınada daha varmış
TUBA canım geçmiş olsun.bişi bitiyo öteki başlıyo sizde de.hayırlısı canım sıkma canını.benim kızda bu günlerde az emiyo.biberonda almıyoki sütüm birikince sağıp vereyim
NİHAN canım gidiyomusun.özliycez seni canım.elvin e dikkat et annesi enini yadırgamasın oralarda
GAMZE-LİNA canım senin bebeğinin hastalığı nasıl ortaya çıkmıştı.anjiu olan senin kuzundu dimi.benim kızımı dr. da orasını burasını dinleyip yıolluyolarda öyle detaylı bakmadılar da merak ettim nasıl ortaya çıktığını
BÜTÜN ÖĞRETMENLERİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
hepinizi öpüyorum byyyyyyyyy

inş canım.kızımda çok iyidi.akşam 11 de yatıyodu sabah 10 da kalkıyodu.kakasını yapıyodu öğlen 1 de yatıyodu 4 de kalkıyodu.herşey düzene girmişti.ne olduysa 1 haftadır böyle.yemek bile yapamadm.şimdide kucağımda yazıyorum.
benim kız aşırı kusuyo canım 3-4 ağız dolusu ne var ne yok çıkarıyo
canları sağolsunda katlancaz artık
öpüyorum canım:1hug:

herkes aynı dertten yakınıyo iş yapamıyoruzzzz .. delirecem valla oğlumunda burnu tıkalı okyanus suyu fayda etmiyoo sizin bebebklere ediyomu bilmiyorum ama artık benim oğluma hiç faydası dokunmuyoo ya bu nasıl bi kış anlamadım yavrum kış geldi geleeli 1 hafta iyi 1 hafta hasta bende sıkıldım bunaldım hep evdeyiz ve ben bitkinim artık herşeye katlanıyorum ama hasta olduklarında çook zorr sehercim canım senin işin çokk zor Allah yardımcın olsun sg selçuk cnım geceyi gündüzü karıştırmış bebeğin düzeltmeye çalış yoksa uyku haram olur sana gündüzleri çok uyutmamaya çalış düzene girsin çok öptüm herkesii

canım değişiyolar işte bigünleri bi günlerini tutmuyo inş düzelir..
kusaması hele-tatlicadiarzu-günde kaç defa üst değiştiriyoz oda bende eşimde
evet canları sağolsun kuzularımızınkaydirigubbakcemile3

bende öptüm canıma.s.

Canım kızımın damar darlığının tespiti tesadüf oldu. Antalyadan döndükten sonra Ankarada doktor arayışına girmiştim. Tavsiye üzerine bir doktora gittim. Kızımı dinlerken kalbinde bir üfürüm var sanki, çocuk kardiyoloğuna gösterin dedi. Bizde hemen bir çocuk kardiyoloğu bulduk. Eko falan çekildi ve anjiyoya karar verildi. Yani benim kızıma da öyle detaylı bakılmadı ama doktorun bunu anlamasını takdir ettim.

canım zaten yattığımdan bişi anlamıyorum.gündüzleri uyutmuyorum busefrde daha hırçın oluyo.önceki gün dışarı çıkardım oynadım uyutmadım yine gece 3 de yattı.küçük bebek uyuda desem uyuma da desem anlamıyokifisfisfis

bamboocum gündüzleri uyutmamak çok zor. Ben bazen çok uyudu akşam uyumayacak diye uyandırıyorum ama kıyamet kopuyor çok huysuz oluyor bu seferde. Bu aylarda kaç saat uyumaları gerek acaba yaa, Lina bazen çok uyuyor bazen hiç uyumuyor çok dengesiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…