herkese günaydın
aslıı,zeseze ,cyıldız ve isimlerini hatırlayamadıgım tüm öğretmen annişlerin öğretmenler günü kutlu olsun...
sgselçuuk canımm benim oğlumda şu sıralar huyusuz sabah uyanızyoz başlıyoo ağlamaya kahvaltımı yapamıyorum valla..gece çok iyi maşalllahgündüzleri kucak istiyo habiree kafamçokkarıştıakşam rahatım babasına veriyorum işlerimi rahatça yapıyorumm..kusması zaten bitmiyoo-tatlicadiarzu-
inş bu günlerde geçicek canım:1hug:
inş canım.kızımda çok iyidi.akşam 11 de yatıyodu sabah 10 da kalkıyodu.kakasını yapıyodu öğlen 1 de yatıyodu 4 de kalkıyodu.herşey düzene girmişti.ne olduysa 1 haftadır böyle.yemek bile yapamadm.şimdide kucağımda yazıyorum.
benim kız aşırı kusuyo canım 3-4 ağız dolusu ne var ne yok çıkarıyo
canları sağolsunda katlancaz artık
öpüyorum canım:1hug:
CYILDIZ ben sprey kullanmıyorum canım.onu bikere kendime denedim çok acıdı tazikli fışkırttı bende kızıma yapmadım acır diye.damladan çok memnunum bende
ASLI canım 3. ay bebekler için baloncuk ayımış.bu zamanlarda çok salyalı olurlarmış.dr teyzemiş demişti.benim kızımda da vardıda şimdi azaldı.diş çıkarmasınada daha varmış
TUBA canım geçmiş olsun.bişi bitiyo öteki başlıyo sizde de.hayırlısı canım sıkma canını.benim kızda bu günlerde az emiyo.biberonda almıyoki sütüm birikince sağıp vereyim
NİHAN canım gidiyomusun.özliycez seni canım.elvin e dikkat et annesi enini yadırgamasın oralarda
GAMZE-LİNA canım senin bebeğinin hastalığı nasıl ortaya çıkmıştı.anjiu olan senin kuzundu dimi.benim kızımı dr. da orasını burasını dinleyip yıolluyolarda öyle detaylı bakmadılar da merak ettim nasıl ortaya çıktığını
BÜTÜN ÖĞRETMENLERİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
hepinizi öpüyorum byyyyyyyyy
herkes aynı dertten yakınıyo iş yapamıyoruzzzz .. delirecem valla oğlumunda burnu tıkalı okyanus suyu fayda etmiyoo sizin bebebklere ediyomu bilmiyorum ama artık benim oğluma hiç faydası dokunmuyoo ya bu nasıl bi kış anlamadım yavrum kış geldi geleeli 1 hafta iyi 1 hafta hasta bende sıkıldım bunaldım hep evdeyiz ve ben bitkinim artık herşeye katlanıyorum ama hasta olduklarında çook zorr sehercim canım senin işin çokk zor Allah yardımcın olsun sg selçuk cnım geceyi gündüzü karıştırmış bebeğin düzeltmeye çalış yoksa uyku haram olur sana gündüzleri çok uyutmamaya çalış düzene girsin çok öptüm herkesii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?