2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sg selçuk sagol canım valla hiç sormayın ya bambocum valla kış bize hemen geldi ikimizde salya sümük dolanıyoruz kucaktan inmiyo benimkide gündüz uykusu kucakta 10 dak.allahım hepimize yardım etsin zor valla bende hep kucagımda yazıyorum bide ben hasta olunca daha zormuuş ertuğ babasındada durmuyo hemen ağlıyo yapışıyo bana o bagırınca eşimde kulaklarım sagır oldu diye geri veriyo hoppalaya koydum geldim ay iyiki almışım 15 dak rahat ediyorum ya

aa ne güzel büyük şans olmuş.ilerlemeden bilinmiş kızının hastalığı.inş. herşey düzelir.benimde kafam karıştı iki dinliyolar tamam diyolar.gerçi bizim dr.kızımın kalbini falan dinlerken ben konuştum mu kızıyo.ilgileniyo ama başka bişilerde yapılmalımı diye merak etmiştim.hepimizin karşısına iyi dr. çıkar inş. kuzularımız şansa kalmazlar

canlarım doğru gündüz uyutmamak çok zor ama benim kızım gündüzleri uyuyo geceleri ağlıyodu 40 gün öyle yaşadık ben bitmiştim tam anlamıyla ama ben bi gün canıma yetti dedim akşam 6 dan gece 12 ye kadar uytmadım uyuyacağı zman bi şeklde burnunu sıktım uyutmadım belki yanlıştı ama ne yapayım gece uykusu çok önemli ona da banada sonra düzelmişti uykusuzluk çokk zordur gündüzde uymuyoruzki iş yapmak zorundayız

canım ben 3 gündür giremedim siteye yeni gördüm yazını....evet duru o tavşanla oynuyor...hem d eçok seviyor..ben de oyun halılarına bktım en çok tiny love ın oyun halısını beğendim netten..fiyatı 130 falan sanırım..galiba onu alacağım....

kıllanma olan yerde bizim küçük bir çukur var canım..bir çocuk doktoruna kontrole gittiğin de göster bence..onlar bakmıyorlar sormazsan..ben kendim farkedip sordum çünkü...inşallah yoktur birşey canım...

merhabalar kızlarrrrr ve canım kuzucuklar umarım hepiniz iyisinizdirrrrrr sayfaları okuyamadım hasta oanlara şifa dilerim herkezi ayrı ayrı öpüyorum. bizde ecemle gezdik dayımıza gitttik şimdi evimizdeyiz benim cadı herkeze gülüveriyo gittigi heryerde maskot oldu ama tek sorunumuz uykudan cılık cıglıga uyanıyo hiç bişi yokken barıyo yavvv ece niye ınga diye alamadı hiçççççç

benimkide hiç öyle ağlamadı canım hep bir bagırtı sanki bişe yapmışlar gibi uykudan bir uyanması var bu arada biz rüyada görüyoruz artık gerçi kabus görüyo herhalde aglıyo göz yaşı akıyo gözleri kapalı adını söyleyerek zor uyandırıyorum uyanınca gülümsüyo garip sizdede varmı kızlar

merhaba kızlar bşzde yeni dr. dan geldik kızımın akciğeri için kontrolu vardı .gecen ay gittiğimizde bu ay için tomografi çekilecek demişledi bugün röntgen çekildi şuan tomografiye gerek duymadılar her ay kontrol olacagız. bu arada 1 tomografi çekiminde 400 röntgen çekimi kadar radyasyon oluomuş..çok şükür gerek olmadı.bu arada dün akşam jokere gittik kızıma oyun halısı ,tarak ve dişlik aldım. kızım halısını çok sevdi.eşim baştan çok gereksiz diodu ama aksa kızımın mutluluğunu örünce ii yapmışız dedi..buda oyun halımız

selam canımm gittiğiniz yer nerede..bide oyun halısını kaç ytl ye aldınız.bende almayı düşünüyorumma.s.

canım çok güzel gile güle kullansın bebişin kaça aldınız?

Selam canlarım. Dün akşam çok fena belim tutuldu, çok kötü durumdayım. Lina yı beşiğine koyup kaldırmak tam bir işkence. Aksi gibi Lina çok huysuz bugün. Zorla uyuttum bakalım şimdi umarım bir süre uyur. Akşam eşim yakı getirecek umarım bir an önce geçer belim.
Unverecim canım geçmiş olsun çok sevindim tomografiye gerek kalmamasına, bebişlerimize eziyet oluyor resmen bu tetkikler ama başka çaremiz yok.
Tuğbacım benim bebeğim de arada bir uykusunda ağlıyor bende kabus gördüğünü düşünüyorum.
Öpüyorum sizi ve kuzularımı...

merhaba kızlarrrrrr:))
öncelikle geçmiş öğretmenler günü kutlu olsun tüm öğretmenlere..benim annemde öğretmen ve ben de çalışmasamda öğretmenlik diplommam var..ucundan öğretmen sayılırım.:)))
HASTA olanlara geçmiş olsun..
BURUN spreyi olayına gelince kesinlikle sprey daha iyi.ben deniz suyunu egeden açıklardan doldurup getirttim:))gerçek deniz suyu kullanıyorum.ama kafama da takılmıyor değil..1 yaş altı çocuklara yemeklerde tuz bile kullanılmıyor.biz deniz suyu veriyoruz..siz eczaneden aldınız değil mi?hiç tattınız mı?tuzlu su değil mi?
NİHANcım büyük ananeye geçmiş olsun..kendinize iyi bakın...
ASLİCİm benim berilde salyalanıyor ama elini ağzına götürdüğünde oluyor elini emerken..yoksa öyle çok gelmiyor...
hepinizi çok öptüm yine girer bakarım..görüşürüz minikleri öpün benim yerime de:))))

selam arkadaşalr..nasılsınız bakalım?kuzular nasıllar?biz kötü bir gece geçirdik dün...rota virüs ve prevenar oldu dün kızım..öyle bir huysuzduki akşamçççciyak ciyak...ağlamaktan dudakları tir tir titredi resmen...son asesi de çıkmamaya başladı ...katıldı sandı valla....Bugün iyiyiz çok şükür...kalça usg sşi çektirdik bugün...benim kız doktor amcanın yanınd bezi açıkke işedi heryeri batırdı :)))

tuğbacım bizde de var...sallıyorum duru diy ebağırark ..gözlerini açıp bizi görsün diye görünce gülümsüor zaten hemen...

canım tabiki hazırlar kullanıyorz..onlar sterilizasyon işleminden geçyor..denizin n kadar temiz yeri olduğunu bilemezsin sen...hazır al bence...

deryacım geçmiş olsun benim kızda rota ve karmayı olduguda huysuzdu dr normalde karma ateş yapmaz ama rotayla birleştiği için yapabilir demişti .

kızlar belki bu siteyi bilenleriniz vardır bu siteyi ben yeni tanıdım kendi resminizi koyup ünlü benzerlerinizi buluosunuz yada bebeğinizin eşinizin ve kendi resmini koyup en çok hanginize benzediği çıkıo benim çok hoşuma gitti isterseniz bide siz bakın bu arada ebrar hem bana hemde babasına eşit benziomuş :))

MyHeritage ? Ücretsiz Soyağacı - Şecere - Aile fotoğrafları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…