Canım kızımın damar darlığının tespiti tesadüf oldu. Antalyadan döndükten sonra Ankarada doktor arayışına girmiştim. Tavsiye üzerine bir doktora gittim. Kızımı dinlerken kalbinde bir üfürüm var sanki, çocuk kardiyoloğuna gösterin dedi. Bizde hemen bir çocuk kardiyoloğu bulduk. Eko falan çekildi ve anjiyoya karar verildi. Yani benim kızıma da öyle detaylı bakılmadı ama doktorun bunu anlamasını takdir ettim.
slm kızlar herkese gnydn bugün hava esintili dışarı çıkacaklar iyi giyinsin.miniklerimin hepsini de kokluyorum.
deryacım cnm oyuncaklarınızın hepsi birbirinde güzel. o tavşanla oynuyo mu?ben de 2 gündür netten bakıyorum egzersiz arkadaşımdan alıcam hani aylin'in dediğinden.bi de senin aldığın kuklalardan alıcam kaşıkla mama verirken bi yandan da onunla oyalamış olurum.bu arada spina bfidayı okudum,elvinin tam kuyruk sokumunda doğduğundan beri kıllar var.acaba dedim o en hafif olanı occulta mıydı ondan olmasın elvin de? kafama takıldı da
tuğbacım cnm inşallah tahlil sonuçları iyi olur kuşum ve ertuğ'cum eskisi gibi cokur cokur sütünü içer tatlım.haberlerini bekliyoruz.
diğer annelerim sizler nslsnz?
banyo yartırdıktan sonra akşamına dışarı çıktığınız oluyor mu kızlar?alışverişe falan.
merhaba kızlar bşzde yeni dr. dan geldik kızımın akciğeri için kontrolu vardı .gecen ay gittiğimizde bu ay için tomografi çekilecek demişledi bugün röntgen çekildi şuan tomografiye gerek duymadılar her ay kontrol olacagız. bu arada 1 tomografi çekiminde 400 röntgen çekimi kadar radyasyon oluomuş..çok şükür gerek olmadı.bu arada dün akşam jokere gittik kızıma oyun halısı ,tarak ve dişlik aldım. kızım halısını çok sevdi.eşim baştan çok gereksiz diodu ama aksa kızımın mutluluğunu örünce ii yapmışız dedi..buda oyun halımız
merhaba kızlar bşzde yeni dr. dan geldik kızımın akciğeri için kontrolu vardı .gecen ay gittiğimizde bu ay için tomografi çekilecek demişledi bugün röntgen çekildi şuan tomografiye gerek duymadılar her ay kontrol olacagız. bu arada 1 tomografi çekiminde 400 röntgen çekimi kadar radyasyon oluomuş..çok şükür gerek olmadı.bu arada dün akşam jokere gittik kızıma oyun halısı ,tarak ve dişlik aldım. kızım halısını çok sevdi.eşim baştan çok gereksiz diodu ama aksa kızımın mutluluğunu örünce ii yapmışız dedi..buda oyun halımız
benimkide hiç öyle ağlamadı canım hep bir bagırtı sanki bişe yapmışlar gibi uykudan bir uyanması var bu arada biz rüyada görüyoruz artık gerçi kabus görüyo herhalde aglıyo göz yaşı akıyo gözleri kapalı adını söyleyerek zor uyandırıyorum uyanınca gülümsüyo garip sizdede varmı kızlar
merhaba kızlarrrrrr:))
öncelikle geçmiş öğretmenler günü kutlu olsun tüm öğretmenlere..benim annemde öğretmen ve ben de çalışmasamda öğretmenlik diplommam var..ucundan öğretmen sayılırım.:)))
HASTA olanlara geçmiş olsun..
BURUN spreyi olayına gelince kesinlikle sprey daha iyi.ben deniz suyunu egeden açıklardan doldurup getirttim:))gerçek deniz suyu kullanıyorum.ama kafama da takılmıyor değil..1 yaş altı çocuklara yemeklerde tuz bile kullanılmıyor.biz deniz suyu veriyoruz..siz eczaneden aldınız değil mi?hiç tattınız mı?tuzlu su değil mi?
NİHANcım büyük ananeye geçmiş olsun..kendinize iyi bakın...
ASLİCİm benim berilde salyalanıyor ama elini ağzına götürdüğünde oluyor elini emerken..yoksa öyle çok gelmiyor...
hepinizi çok öptüm yine girer bakarım..görüşürüz minikleri öpün benim yerime de:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?