2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba;
gamzeciğim inşallah eşinle aran bir an önce düzelir..
nihancım canım hoşgeldinnn inan yokluğun farkediliyor:)
sgselçuk canım hadi geçmiş olsun biraz için rahatlamıştır..ama tabi kendini ihmal etme..
Kızlar beril bugün inanılmaz huysuzlandı hep ağladı.bir ara aklımı kaçırıyorum sandım ne yapacağımı bilemedim.herşeyi denedim yine de susmadı..saatlerce ağladı.sonra bir şekilde ıklaya ıklaya uyuttum.çok derin uyumadı ama son 1 saat derin uyud.sonra biraz düzeldi çok şükür.ama çok zordu.bebek bakmak gerçekten zor..yardım edecek birileri olmalı mutlaka..
eşim ne zaman gitse beril böyle huysuzlanıyor..
kakasını çıkarana kadar ağlıyor.çıkarıyor ama kakası kabız gibi de değil..
yeşil kaka olayına gelince bazen berilde yeşil yapıyor..altını açtığımda bazen üşütüyor diye düşünüyorum.bir sonraki kakası düzeliyor.ama yiyeceklerden de değişiyormuş..yeşil sebzeler yeşil havuç daha turuncumsu yapıyormuş...
hepinizi öptüm allah çocuklarımızı nazarlardan korusun biz bi şekilde atalatıyoruz ama onlar minicik..bugün her duayı okudum ama bana mısın demedi...

abuuuuuuuuuuuu kaynanana gözü çıksın diyosun. tövbe ya günahtır bir de kurşun murşun inanmam ben ya batıl inanç bunlar dinen hiçbir doğruluğu yok.
ama saygı duyarım sgselçuk sana.

ayyy imdat yaww bugün rüyanın huysuzluğu üzerinde. bi ara çıldırıcam sandım. dışarı çıktık eşimle beraber sanırım nazarlandık. önüne gelen sevdi. şimdi biraz uykuya daldı ama dünyayı daralattı bana ayy. arabayla bütün anadolu yakasını turladık uyusun sussun diye nerdee. kırmızı ışıkta arabanın durmasına bile tahammülü yoktu. bu kız beni yaşlandırdııı. çöktüm ben çöktüm arkadaşlar :))))))kafamçokkarıştılaelaelaelaelae

iyi geceler kızlar
bu sıralar bütün bebişler huysuz farkettimCADIARZU benimkide öle akşam olunca beyfendiye bişe oluyo ağlıyo doğru düzgün emmiyo...inş geçici bi durumdur..mirmirmirmir

iyigeceler kızlar hepiniz eminim şimdi eşiniz ve kızınızla uyumuşsunuzdur ne güzel maalesef ben eşimle gene kavga ettim ama neden bilmiyorum hiç üzülemiyorum hatta eşim şuanda gitti ben kızımla evde yalnızım ama içim hiç acımıyor allah sonumuzu hayır etsin hepinize ttalı rüyalar iyi uykular mutlu huzurlu günler diliyorum

ahh be güzelim..sorun ne ki şu güzel günlerinizde aranızı soğutan?benim eşim şu an iş nedeniyle yok..ben de kızımla yalnızım.
eşin kızını ve seni bırakıp nasıl gitti yaa.benimki valla kızımızı da alır gider allah korusun..

iyi geceler kızlar
GAMZE canım neyi paylaşamıyosunuzki bu kadar ya.kızınıdamı düşünmüyo eşin.sen üzüldükce oda etkileniyo.keşke yapabileceğimiz bişi olsa.en kısa zamanda düzelirsiniz inş.
BAMBOO-TUĞBA-UNVER-ÖZGE sağolun canım.içim çok rahatladı.eşime var diye şaka yaptım önce sevindi sonra aldırırım diye üzüldü.ne zaman gidicez nerde yaptırıcan.iyice araştırda iyi biri olsun dedi:)))))))
CYILDIZ canım korkma ondan bişi olmaz.üşütüyolar yediklerinden yeşil yapabiliyolar.ama 2-3 gün sürekli yeşil yapar sarıya dönmezse sorun varmış.dr sormuştum kontrolümüzde
ZESESE canım ben kaynanama demiyorum.kötü gözle bakanın gözü çıksın diyorum.ona bakarsan annenin babanın nazarı daha çok değermiş.ben kurşun döktürünce rahatlıyorum canım ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılmaz ama saygınada teşekkürler

kimsecikler yok.özge ile ben nöbetteyiz bu saatte.
kızım bugün erken yattı normalde bu saatlerde oturuyodu da.bende de alışkanlık yapmış uykum gelmedi.ama dinlenmek için yatıcam artık.iyi geceler çiçeli rüyalar.bebişlerinizin mis kokusu gece boyu burnunuzdan gitmesin öpüyorum onlarıda

valla zaten inanç insanın kendisini rahatlattığı ve pzoitif düşünmesine sebep olan şey..nasıl iyi hissediyorsan ona inanıyorsun..ben de her batıl inanca inanmam ama aklıma mantıkla bağdaştırdığım şeylere inanıyorum..
önemli olan beynen enerji açısından rahatlamak..:)
kurşun döktürmek de aslında metalin kötü enerjiyi çekmesi bir nevi..aslında nazar boncuğu da öyle bir şey dikkati başka yöne çekmek amaçlı..
aman ne çok konuştum..iyi geceler..
canım valla hamile kalmak şu sırada hiç iyi olmaz..allah bizleri korusun tabii önce biz korunalım da:))))

gamzecim sorun ne bilmiyorum ama üzmemeye çalış canım kendini. öncelikle bebeğini düşün.bende eşimle bol bol kavga ediyorum son zamanlada. Rüya nın stresini ondan çıkarıyorum. sanırım hepimiz zor bir dönemden geçiyoruz.

bu tartışmaların büyük sebebinin bebeklerimize odaklanmış olup dış çevreyle biraz kopuk kaldığımızdan olduğuna innıyorum.genelde çoğumuz akşama kadar evin içinde bebekle uğraşıyoruz sıkıntılarımızıda en yakınımıza patlayarak atıyoruz.eşlerimizide ihmal etmemeliyiz aslında.inş herkez sorunsuz bi evlilik yaşar.
bende çıkıyodum güya yine takıldım.tekrar iyi geceler.

Kızlar mrb gecenin bi vakti biraz okumaya çalışıyorum yazılanları.elvin daha şimdi uyudu ne yapıcam bu gece uykusu konusunda bilmiyorum,uykusuz kalıyorum,gündüz de uyumak yok,eşim de pek yardım etmiyor
Zeynepcim geç oluyo ama evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kuşum!!
Bamboocum ben hala doktorun verdiği nurse harvey kullanıyorum cnm gaz için,eskiden günde 3 kere verirdim ama şimdi 2 kere veriyorum.
Aslıcım cnm özlüyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz:) alsın inşallah şu pc yi eşin cnmcım
Cyıldızcım elvin günde 1 veya 2 kere yapıyor.genelde 1 yapıyor ama epeyce dolduruyor teyzesi ,kokudan bayılıyorum:)bu arada kakası yeşile döndü mü biraz üşütmüş demektir cnm ama endişelenme elvin’in de oluyo bazen.nete pek giremiyorum cnm elvin ve eve yetişmek zor,sizler nasıl beceriyosunuz ben becerisizim bu konuda sanırım.bi de hala evde boşluk var annemin yokluğuna alışamadım içimden açıkçası b işi yapmak gelmiyo,yoksa ben de özlüyorum sizleri cnm
Tuğbacım cnm ertuğ’um maşallah düzeliyor oğluşum,öp benim için.bu arada bayramda geldiğimizde isteriz pasta anacım :) listemi de koymuşsun tüm kuzularıma afiyet olsun saol şekercim
Deinerdemcim bende aynı senin pompandan almıştım ama onunla zor oluyordu cnm,benim gücüm yetmediği için eşim sağıyodu.boşuna almışım gerçi 1 ay sonrasında sütüm kesildi zatenkeşke haberim olsaydı ben benimkini sana yollardım.
Arzu cnm nasılsınız,ece nsl?bi ara msg atmıştın ama görüşemiyoruz,özledim walla
Sehercim size de geçmiş olsun kuzum
Nuray’cım ben de senin yolunda ilerliyorum cnm,saçsız kalıcam ben de..bir örnek peruk alır takarız şeker :)
Elifcim ben de üye oldum playskoola ama henüz onay maili gelmedi,inşallah yarışmaya katılmaya yetişirim ve inşallah o 80 tane ayının çoğu bizim kuzularımıza çıkar:)
Sinemcim cnm hamile olmamana sevindim kuşum.ben de arayamadım seni kusura bakma.açıkçası rahatsız etmiyim diyorum idil’im rahat olsun diye cnm.ama inan aklım sende
Bu arada herkesin(özge,Zeynep..) veleti huzursuz bu ara elvin de öle baksanıza 3lerde uyuyo geceleri..geçecek inşallah bunlarda kızlar
Gamzecim cnm gene noldu size?konuşamadık senle de bi türlü tatlım.biz de takışıyoruz bol bol eşimle ama sonra geçiyo,konu tabii ki sinem’in dediği gibi kızımızın bakımı oluyo..
Kızlar saat sabahın 4.5u olmuş ben de yatıyım 3 saat sonra en fazla kalkarım gene elvin hn acıkır.öpüyorum hepinizi tatlı rüyalar size ve kuzularıma
unutmadan ismi geçmeyen kızlar sizleri unuttum sanmayın hepinizi öpüyorum:)

önce herkese günaydınkaydirigubbakcemile5
sonrada aşkolsun yaa bi beni aranıza alamadınız valla:1no2: herkesin adı geçmiş bi ben yokumahada küstüm
neyse
gamzeki nedenini bilmiyorumama doğumdan sonra epresyona girebiliyoruz ve bütün hayatımız alt üst olabilio acaba böyle bi dönemden mi geçiyorsun CADIARZU
ayrıca pediastrumbende senin gibipozitif düşünceye vçok inanırımsöylediklerine aynen katılıyorumşutarafagitti
elvincim sende hiç kolay olmayan şeyler yaşadın lohusalığının bile tadını çıkaramadın ama allah herşeyin kuvvetini veriyo bebişinde sana kuvvet verdi ben buna inanıyorum bammmbooooo nerelerdesin kısss hiç görünmüon
ben bu aralar zor günler geçirdim:1shok: sağlık ocağı bebişimim bıngıldağını erken kapandığını söledi bende panik oldum gitmedğim dr kalmadı ama çok şükür önemli b işey çıkmadı 15 günde bir ölçümleri yapılacak eğer kafa sı büyümezse önemliymiş allahım sen koru:Saruboceq:
herkese bebişleriyle ve eeşleriyle muuuutluuu bir hafta sonu diliyorummma.s.

arkadaşlar çok sağolun kiminiz ablamsınız kiminiz kardeşim ama sizleri iyiki tanımışım
Depresyon değil arkadaşlar yada benden kaynaklanmıyor eşimin dükkanı var buse doğduğunda batmış bi abisine ortak oldu bu adamda pavyonlardan biranelerden çıkmayan adam o zaman ona çok söyledim olma diye ama oldu olduğu gibide zaten rıskımız kesildi ben gene onun üstüne gitmedim parasızlık yüzünden ama parasız olduğumuz gibi bide kocasız kaldım her akşam 6-7 gibi işi biten adam 9 dan önce eve gelmemeye başladı dükkandakilerle oturup içki içip öyle geliyordu
ben önce kavga ettim olmadı iyilikle söyledim olmadı anneme gittim kaldım olmadı ancak o akşam o adamın işi varsa o zaman eve erken geliyordu en sonunda bıraktım allaha ama beni çok yıpratıyordu dün akşamda bilecikten geldi bende babaanneme gitmiştim annemlerle ben 10,30 ta eve geldim evde yoktu onu aradım nerdesin diye dükkandayım gelicem birazdan dedi bekledim sonra yattım kızımıda uyuttum geldi 12 de gene içmiş tabi bizde uyumuştuk kalk dedi uykum var dedim sonra küfür etmeye başladı ben çalışmaktan geliyorum kalkıp bana sofra hazırlamak zorundasın diye o bağrınınca busem uyandı tabi bağırma çocuk uyuyor dedim kalktım sofrasını hazırladım o da baktım almış çocuğu kucağına onu seviyor yatır uykusunu dağıtma dengesi kaçar dedim sonra bende yatağıma yattım buseyi sallıcam napıyorsun sen dedi uyutucam çocuğu yatır dedim ne haliniz varsa görün ben gidiyorum gelende ..... olsun dedi küfür ede ede gitti giderkende tabi bana tokat atmadan gitmedi senağlama sonra çekti gitti napıcam bilmiyorum boşansam çocukla beni tehdit edicek onu alıcak onu asla veremem boşanmasam bundan sonra hiçbirşey asla eskisi gibi olmaz ÇARESİZİM senağlama

Sizleride asla üzmek istemem sadece bu konuyu açtığım için olayı da bilin istedim zaten busemi emziremiyorum sütüm kesildi şimdi uyuttum yazayım size dedim gecede hiç durmadı bebeğim neyse hepinizi öpüyorum allaha emanet olun

günaydınn güzel pazarlarrr herkese.
Nihancımm hoşgeldiniz Elvinimizle canımm. inşllah iyisinizdir. gerçekten bebişle bir yere gitmek çok zor mesela ben bugün memlekete gidiyorum yine. ve kendime inanırmıısınız sadece bir tek kot pantolan bir kazak aldım bayramda giymek içinde bir takım elbise birde üstümdekilerle gidiyorum ama valiz tıkabasa doldu minnoşun eşyaları ile.
Gamzecim çok üzüldüm güzelim benimde eşimle aramın çok iyi oldugunu söyleyemem biraz uzaklaşmak adına bende annemlerin yanına gidiyorum.
Sinemcim ve diger bütün arkadaşlarım herkes bebişlerin huzursuzlarından bahsetmiş benim minnoşta 2-3 gündür daha önceden hiç olmadık bir şekilde uykularında aglıyor çıglık çıglıga bagırıyor gazı deseniz yok,karnı tok altı temiz başkada birşey yok.ve nazar oldugunu düşünüyorum. dün ogluş ve komşumla gezmeye gitmiştik eşimde eve biraz geç geldi benimki yine başladı durduramıyorum ne saç kurutma makinesi,nede kolik müzigi işe yaramıyor komşum aglamasını duymuş aslı bu kadar aglatmazdı bebekte aglamazdı birşey mi oldu acaba diye bana kızdı kız dedi bu daha bebek çok nazar alır dışarı çıkarırsanda dikkat et pek fazla kişiye gösterme dedi komşum okudu bende uyanık oldugum her an okudum gerçekten bizim minnoşlar çok nazar alıyorlar.

kızlar günaydı herşeyden önce gamzecim canım gerçekten üzülüyorum senin adına ve ne söyleyeceğimi bilemiyorum bizde eşimle ikinci kızımdan sonra çokkk zor günler yaşadık boşanmanın eşiğine gidip geldik bizde dayak ve içki yoktu ama son derece sevgisizlik vardı . ben toparlanamaz ve herşey bitti diyodum .canımm kocanı toparlamaya çalış ALLAHA çok dua et herşet bitti derken yeniden başlayabiliyo ben 32 yaşındayım ablanızım sadece şunu düşün yavruna ondan başka hiç kimse baba olmaz bunu unutma yavrun için kendine çekmeye çalış her yolu dene vazgeçme çok öpüyorum senii yavrunuda

günaydın hepinize mutlu hafta sonları.bebişlerimiz çok nazar çekiyo gerçekten gözümdeki şey arpacıkmış geçti çok şükür akşam teramisin sürdümdee.aslicim haırlı yolculuklar güzelim.kışgüneşi geçmiş olsun hayatım inş.erken kapanmaz.sinemcim iyi makaraya sarmışın eşini kız iyi güldüm.çilekcim ardada ertuğsa öyle yapıyo mesala dün sabah 2 saat sokakta gezdim mont almayıda unutmuşum bu beyimizi düşünürken çok üşüdüm sabahın 7 sinden 9 una kadar gezdik uyudu eve çıktım aynı neyse geçti arada nöbetleri tutuyo galiba.gamzecim ay çok üzüldüm aşkım ya içim parçalandı aptal bide tokat vurdu haa kusura bakma eşine acaip sinirlendim ya o şuan senin nazını çekmek zorunda sen onun degil.tamam bizdede oluyo ertuğdan dolayı bagırıyorz birbirimize en çook ben valla ondan sonra küsüyoruz mesala dün izinliydi akşama kadar xbox oynadı sabah sokakda gezdim ya yoruldum bagrındım oda izinliyim kendimede zaman ayırayım dedi bende tabi bütün zamanlar senin olsun ertuğuda alıp gitcem dedim yalnız ben bunu çok kullanır oldum hoşlanmıyorum ama napiim sinirden hep aklıma bu geliyo.sonra küstüm 3 saat laf çaktrıyo ben konuşayım diye bende cevap veriyorum lafın sonunda ben küstüm sana diyorum allahım ya manyak gibi oldum zavallım dokununca bagırıyorum itekliyorum diye kucagına aldı sımsıkı sardı işte on yelkenler suya ben çok seviyorum eşimi en ufak tartışmada içim çok yanıyo çok etkileniyorum.eşime çok agır hakartte etsem asla dayak atmaz bana.nihancııım istedigin pasta olsun kuşuuuuuuuuuuuuuum kız kızımıda öp.unuttuğum arkadaşlarım varsa sizleride çok öpüyorrrrruuuuum

seni unutmuşum kız bamboooooocuk nasılsın canım bebiş nasıl.gamzecim bambooya katılıyorum emek vermeden bişe olmuyo öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…