Kızlar mrb gecenin bi vakti biraz okumaya çalışıyorum yazılanları.elvin daha şimdi uyudu
ne yapıcam bu gece uykusu konusunda bilmiyorum,uykusuz kalıyorum,gündüz de uyumak yok,eşim de pek yardım etmiyor
Zeynepcim geç oluyo ama evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kuşum!!
Bamboocum ben hala doktorun verdiği nurse harvey kullanıyorum cnm gaz için,eskiden günde 3 kere verirdim ama şimdi 2 kere veriyorum.
Aslıcım cnm özlüyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz:) alsın inşallah şu pc yi eşin cnmcım
Cyıldızcım elvin günde 1 veya 2 kere yapıyor.genelde 1 yapıyor ama epeyce dolduruyor teyzesi ,kokudan bayılıyorum:)bu arada kakası yeşile döndü mü biraz üşütmüş demektir cnm ama endişelenme elvin’in de oluyo bazen.nete pek giremiyorum cnm elvin ve eve yetişmek zor,sizler nasıl beceriyosunuz ben becerisizim bu konuda sanırım.bi de hala evde boşluk var annemin yokluğuna alışamadım içimden açıkçası b işi yapmak gelmiyo,yoksa ben de özlüyorum sizleri cnm
Tuğbacım cnm ertuğ’um maşallah düzeliyor oğluşum,öp benim için.bu arada bayramda geldiğimizde isteriz pasta anacım :) listemi de koymuşsun tüm kuzularıma afiyet olsun saol şekercim
Deinerdemcim bende aynı senin pompandan almıştım ama onunla zor oluyordu cnm,benim gücüm yetmediği için eşim sağıyodu.boşuna almışım gerçi 1 ay sonrasında sütüm kesildi zaten
keşke haberim olsaydı ben benimkini sana yollardım.
Arzu cnm nasılsınız,ece nsl?bi ara msg atmıştın ama görüşemiyoruz,özledim walla
Sehercim size de geçmiş olsun kuzum
Nuray’cım ben de senin yolunda ilerliyorum cnm,saçsız kalıcam ben de..bir örnek peruk alır takarız şeker :)
Elifcim ben de üye oldum playskoola ama henüz onay maili gelmedi,inşallah yarışmaya katılmaya yetişirim ve inşallah o 80 tane ayının çoğu bizim kuzularımıza çıkar:)
Sinemcim cnm hamile olmamana sevindim kuşum.ben de arayamadım seni kusura bakma.açıkçası rahatsız etmiyim diyorum idil’im rahat olsun diye cnm.ama inan aklım sende
Bu arada herkesin(özge,Zeynep..) veleti huzursuz bu ara elvin de öle baksanıza 3lerde uyuyo geceleri..geçecek inşallah bunlarda kızlar
Gamzecim cnm gene noldu size?konuşamadık senle de bi türlü tatlım.biz de takışıyoruz bol bol eşimle ama sonra geçiyo,konu tabii ki sinem’in dediği gibi kızımızın bakımı oluyo..
Kızlar saat sabahın 4.5u olmuş ben de yatıyım 3 saat sonra en fazla kalkarım gene elvin hn acıkır.öpüyorum hepinizi tatlı rüyalar size ve kuzularıma
unutmadan ismi geçmeyen kızlar sizleri unuttum sanmayın hepinizi öpüyorum:)